Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
terelek: Igazán izgalmas történet volt....
2024-04-15 08:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Kolis kaland

Magam után bezárva az ajtót, kissé még kómásan levánszorogtam a fiú szintre. Bementem a konyhába és üres volt. Ennek először örültem mivel kevés kedvem volt bárkivel is beszélgetni mivel nem tudtam kipihenni magam rendesen. Feltöltöttem vízzel a vízforralót bedugtam a konnektorba és leültem vele szemben egy székre háttal az ajtónak. Éppen, hogy leültem meghallottam az ajtó nyikorgását, és az ajtó kivágódása után egyből hangzott is a kérdés.
- Hát te? Mit csinálsz itt? - kérdezte érdeklődő hangon az aznapi ügyeletes tanár.
- Tanárnő, én csak főzök egy teát, nemsokára végzek. - feleltem.
- Rendben kicsikém, de nekem most van egy kis elintézni valóm megleszel itt egyedül? - kérdezte mosolygósan.
- Természetesen. - mosolyogtam vissza rá.
Azzal a lendülettel be is csapódott az ajtó és ismét egyedül voltam. Nem telt el tíz perc sem megint hallottam ahogyan nyitódik az ajtó. - gondoltam megint csak a nevelőtanár- De pár másodperc múlva már éreztem, hogy valaki ott áll némán mögöttem és hideg ujjaival átkarol. Először nem értettem mi történik hátranéztem és ott állt mögöttem a kollégium leghelyesebb sráca Kristóf.
-Kristófról tudni kell, hogy nagyon magas körülbelül 190 cm magas, sötét barna hajú, barna igéző tekintetű fiú. Testalkatra kissé izmos, sportos.-
Mivel nem volt világos számomra a helyzet neki szegeztem a kérdést:
- Mit csinálsz?
- Csak gondoltam megleplek. - mosolygott.
Ez őszintén szólva nagyon jól esett. De próbáltam terelni kicsit a helyzetet ezért ismét kérdezősködni kezdtem.
- És te, mit keresel itt?
- Csak szét néztem, van-e itt valakit és nagy örömömre téged találtalak itt.
- Akkor ülj le, és beszélgessünk. - válaszoltam kissé elpirulva.
- Hova? Nincsen több szék. - mondta.
- Ülj ide a székre, én majd az öledbe ülök. - szóltam kacéran, majd rákacsintottam. Ő nem ellenkezett egyből mosolygott és belement. Így is történt, beleültem az ölébe. Pár pillanatig csak meredtünk egymás szemébe némán, majd elkezdtem érezni meredező farkát a fenekem alatt. Nem vette észre, hogy érzem. Ezután ő kezdett el kérdezősködni:
- Miért nem beszélgetünk mi többet?
-Sajnos, tényleg elég keveset beszéltünk egymással mivel Ő is és Én is eléggé elfoglaltak vagyunk az iskola miatt-
- Nem tudom .. - mondtam letörten.
- Ezen változtatnunk kell! - jelentette ki, és rám mosolygott.
Imádtam a mosolyát. Soha nem értettem hogyan csinálja, egyszerre volt aranyos és szexi. Eközben éreztem, hogy elkezdi simogatni az oldalam és a combom. Rámosolyogtam és felbátorodott. Egyre inkább simogatott.. Elkezdte simogatni a melleimet és csókolgatni a nyakam. Majd halkan a  fülembe súgta:
- Szeretnéd?
A szemébe néztem, és bólintottam. Azzal a lendülettel le is varázsolta rólam a felsőmet, és úgy simogatott és csókolgatott. Lekerült a melltartóm is, először csak a kezével simogatta markolászta majd elkezdte a nyelvével is izgatni a mellbimbómat. Egyre inkább éreztem a duzzadó farkát a fenekem alatt. Felálltam és én is levettem róla a pólóját. Kissé meglepődtem mivel nagyon kisportolt felső teste volt, és ruhán keresztül nem tűnt ennyire sportosnak. Elé térdeltem, és elkezdtem kicsatolni az övét miközben csodálatos felsőtestét csókolgattam. Lehúztam róla a nadrágot, és már a feszülős boxerén keresztül látszott, hatalmas farka van és nagyon kemény volt már. Levettem róla a boxert és egy hatalmas körülbelül 18-19 cm-es ágaskodó farok állt előttem.
- Tetszik? - kérdezte büszkén.
- Ühüm. - nyögtem.
Egyből el is kezdtem a kezemmel húzogatni, közben hátradőlt és élvezte. Mikor már kellőképp megkínoztam elkezdtem nyalogatni a makkját majd szépen lassan becsúszott az egész farka a számba. Csodálatos érzés volt ahogyan kitöltötte az egész szám. Közben a kezeimmel a golyóit izgattam, markolásztam. Láttam rajta, hogy nagyon élvezi. Mikor már majdnem elment, leállított, hogy ne itt legyen vége ennek a csodálatos kalandnak. Felállított a földről és felültetett az asztalra. Levette rólam a farmeromat és csak egy szál fekete kis tangában ültem előtte. Csillogó szemekkel nézett, majd lassan elkezdett ismét simogatni. Közben csókolt ahol csak ért. Egyre lentebb haladt és bugyin keresztül megcsókolta a már lassan folyó puncimat. Látta, mennyire nedves vagyok ezért egyből le is dobta rólam a bugyit. Először még csak csókolgatta a szemérem ajkaimat, majd hirtelen belém nyalt. Nyelvével a csiklómat izgatta, közben az ujjai egyre bentebb vándoroltak bennem. Pár perc után el is élveztem. Felállt, és még mindig duzzadó farkával elkezdte simogatni a puncim. Majd mikor már látta rajtam, hogy sóvárgok már az iránt, hogy berakja szépen lassan elkezdte betolni. Felnyögtem, de lecsitított. Próbáltam halkan lenni de nem minden nap találkozok ekkora farokkal. Néhány lökés után már megint éreztem, ahogy megremeg a testem és ismét elmegyek. Miközben egyre gyorsabb tempóban pumpált, gyengéden simogatott a kezével és nyelvévek kényeztette a melleim. Kivette belőlem hatalmas szerszámát és megfordított. Feltérdeltem az asztalra és így hátulról kutya pózban csináltuk. Legszívesebben hangosan nyögtem volna annyira jól esett de nem tehettem. Pár perc után megkérdezte:
- Hova élvezhetek?
- Belém kérlek. - suttogtam.
- Gyógyszer? - kíváncsiskodott.
- Igen.
Ezután pár lökéssel éreztem ahogyan a forró gecije beteríti az egész hüvelyemet. Csodálatos volt. Miután össze szedelőzködtünk, felöltöztünk megcsókolt és magához ölelt. Csak ennyit mondott:
- Imádlak. - mosolyra húzódott szájjal
- Én is. - feleltem.

Ha a mai napig vissza gondolok erre a szeretkezésre mindig beleremegek. Talán életem egyik legcsodásabb félórája lehetett ez.
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: