Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Koleszos délután

<!-- @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } -->

Egyik délután, koleszos társammal kimentünk focizni a közeli pályára, jót fociztunk, de eljött a távozás ideje, hisz nem maradhattunk sokáig. Visszajöttünk az iskolába ( egyben kolesz is) és megkértük a nevelő tanárt, hogy had menjünk el fürdeni, mert nagyon leizzadtunk, Elengedett. Ekkor nekem a fejembe se fordult az ötlet, hogy itt bármi is lesz, szerencsémre nem lett igazam. Külön szobában laktunk, hozta a cuccát törölköző a derekára kötve, én is így vettem az irányt a tusoló felé. Bementünk, ledobtuk a törölközőt a radiátorokra, és akkor hirtelen egymás falloszára tekintettünk és utána egymásra mosolyogtunk szó nélkül.
Elkezdtünk fürdeni, beszélgettünk mindenről ami csak eszünkbe jutott, egyszer csak mint ha belém bújt volna valami a másik tusolófülke felé irányítottam a kezem, jelzést adva, hogy kérek valami a tenyerembe, erre ő másodperceken belül beletette már ébredező hímvesszőjét, nagyon jó érzés volt fogni, elkezdtem neki szépen lassan verni, gyönyörű farka volt, öröm volt nézni, egyszer csak ott kerekedtem előtte térdelve és farkasszemet nézve gyönyörű makkjával. Körbe nyaltam csodás ápolt farkát utána a makkját szívtam, egy kicsit érezdtem rajta, hogy még nem mosta meg, mert egy kicsit de nagyon kicsit húgy illata volt, de nem törődtem vele, egy ideig játszottam a farkával, aztán felálltam és arrébb mentem, hogy folytassam a fürdést.




Ekkor ő jött át az én kabinomba és megragadta hatalmas farkamat, felnyögtem a rettentően csodálatos érzéstől, és megragadtam és megcsókoltam, de gyorsan abbahagytuk, hisz mi van, ha bejön valaki és észrevesz. Ezért gyors megfürdöttünk, és mondtam neki, hogy bemegyek a szobájába megbeszélne ezt a dolgot.
Végeztünk a fürdéssel, felöltöztünk és én átmentem hozzá, de ő még hímvesszőjét nem takarva álldogált ott. Mondtam neki, hogy kívánom és, hogy akarom a számban tudni gyönyörű, de nem hatalmas farkát, lelöktem az ágyra, és elkezdtem szopni, nem fogaztam, nagyon jól esett körbe nyaltam mindenét szívtam a makkját volt, hogy le is engedtem a a torkomba, nagyon jó érzés volt, nem sokkal azelőtt, hogy elélvezett szólt, hogy vigyázzak, mert jön majd az engem megitató folyadék, de én fátylat hánytam rá és folytattam. Elképesztő vehemenciával szoptam, pedig nem sokszor csináltam még, és ő meg ráévezett az arcomra, a maradék ondót lenyaltam a makkjáról, felhajoltam és megcsókoltam az ondó nem akarta szét választani a szánkat, 2-3 perig folyamatos csókolózással vezettük le a dolgot, majd a szeme láttára lenyeltem mind a 3 nyelésnyi ondót, adtam egy puszit a makkjára, felöltöztünk és lementünk vacsorázni.
Sajnos ez az utolsó napokban történt, amikor ismertük egymást, mert elköltözött családjával, pedig lehetett volna ebből több, mint egyszeri kaland.

Hozzászólások
További hozzászólások »
roadtrip ·
Primitiv, gyermeteg, értelmetlen... végigolvasni nem tudtam, de az a pár perc elvesztegetett élet is megbocsáthatatlan...

cmjcmjcmj1988 ·
nekem nagyon tetszett, kéne nekem is egy férfi, aki a szűz lyukamat megdugná...

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: