Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Kiteljesedés

A nővérem mutatta meg, hogy kell, neki már kinőtt a szőre is. Ránk zárta az ajtót, volt egy hokedlink, azt a sarokba tette, pucér fenékkel ráült, mindkét lábát feltette és a térde közt volt a feje, úgy csinálta. Én addig szégyellős voltam mert csúfoltak a nagy csiklóm miatt, ezt peceknek neveztük, a csikló szót itt magyarban, a szakközépben hallottam először. De a nővéremnek még az enyémnél is nagyobb pecke volt a pisilője fölött, majd kidurrant, mint egy főtt cseresznye. A fiúk fütyije is nagy volt a sok játéktól. A nővérem két ujját bedugta a puncijába és úgy sikálta és amikor kihúzta, nagyon nedves volt. Nekem is volt már nedvem, de az övé fehéres volt és erős szagú.

Biztatott, hogy én is csináljam, feltettem a lábam az övé mellé, én is nyúltam már be, de nem szerettem. Látta, hogy ügyetlen vagyok, ezért belenyúlt a saját nedvétől nedves ujjával, fájt is, de elkezdte a hüvelyem falát csiklandani és azt nagyon jónak éreztem! Őneki nagyon sok nedve volt, odafolyt a hokedlire, és láttam, hogy egy kicsit előrébb tolja, és azt is észre vettem, hogy a gyűrűs ujjával a segge lyukába simogatja a nevét. Később magamban ezt is kipróbáltam és így jobban élveztem. Élvezés után olyat éreztem, mint a finom langyos kakaós tej ivása után, könnyűséget a mellemben és jót aludtam, tőlem anyám apám ordíthattak, ahogy akartak.

Volt, hogy fölmentem az erdőbe és ott csináltam és „picsáztam” vagyis ezt a csúnya szót ismételgettem, és a nedves kezemmel veregettem a fenekem és a seggem lyuka környékét.
Volt, hogy egy fa ágán lovagoltam a lábam közt a ruhámmal, de aztán a ruha átázott és ebből nagy csúfolkódás lett, mert mindenki tudta az okát, de inkább mind a lányok! Nem számolgattam én sose, de biztosan volt már tíz éves koromban hogy egy nap ötször hatszor élveztettem el magamat. Ha kimentem pisilni a dudvák közé a kiserdőbe, gyakran az lett a vége, hogy guggoltam és néztem meg simogattam és "picsáztam" magam. Próbáltam az állva pisilést és ehhez jól szét kellett húzni a puncimat és ezért a végén már a peckem dörgölésével folytattam.

Az egyik unokahúgom letette maga alá, lába közé a kezét és a csuklójához dörgölte a nedvét meg a peckét, de ez nekem fájt és nem is próbáltam többé. Húgaim az ágy szélére nyomócskáztak, anyám rájuk kiabált néha. Amikor kimentek a szobából, megszimatoltam ott az ágyat és izgultam a szag miatt. Megszagoltam a saját bugyimat és a nővérem bugyiját is. Egyszer nagyon furcsa, nagyon erős szagot éreztem, azonnal tudtam, mi az és többé nem kutattam elő a nővérem szép bugyiját, pedig azelőtt el is kértem néha. Kettőnknek volt egy jó bugyija. A jó cipőnk is közös volt sokáig.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Lilchy ·
Nekem tetszett :)

kajada ·
Elég egyszerű.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: