Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

kisfiuból nagylány

Nagymamám nevelt fel. Nem titkolta hogy mindig is egy kislány unokát szeretett volna. Amiben csak lehetett szigoruan lányként nevelt. Ebben az is segitségére volt,hogy elég pici, vékonyka, sovány, lányos arcú kisfiú voltam. Hófehér bőr,szőkés haj,zöld szem. Mindig is gyakran néztek kislánynak de nem bántam, nem érdekelt. Neveltetésem révén tudtam főzni, varrni, kötni, sokat babáztam, hulla-hopp karikáztam.
Nagyim jazzbalettra járatott a városba. Vett nekem nejlonharisnyákat és lánybugyikat amelyeket titokban a ruhám alatt kellett viselnem.
Figyeltem testem fejlődését, és meg kellett állapitsam, hogy inkább hasonlitottam törékeny karcsú kislányra, mint kamaszfiúra. Farkam szinte alig volt, ezzel szemben viszont kis formás cicijeim kezdtek nőni, mint egy lánynak. Utóbb kiderült, nagyi évek óta női hormonokat csempészett az ételembe. A frizurámat mama kleopátrásra vágta mindig.
Az első csók életemben, 12éves koromban esett meg egy sráccal. Késve léptem a mosdóba,más mindenki már visszasietett a becsengetésre.
Bementem az egyik fülkébe, és közvetlen utánam betoppant mögém Márkó a suli rosszfiúja aki jóval felettem járt nyolcadikba. Márkó legalább 16 éves volt és kétszer bukott már nyolcadikban.
A legmagasabb, legerősebb fiú volt a suliban, mindenki tartott tőle.
Megragadott és bezárta mögöttünk az ajtót. Nagyon megijedtem mit akar tőlem. Azt mondta:
- Nyugi kicsi,minden rendben lesz,csinálod amit mondok és meglátod barátok leszünk.
- De én... - rebegtem.
- Csttt! Halgass meg! Régóta figyellek,nagyon jó lányos alakod van,tetszel nekem,bár nemvagyok meleg. Ha okos leszel és megteszel nekem dolgokat,megvédelek mindenkitől a suliban.
Elgondolkodtam. Bizony sokan szekáltak, csufoltak vagy lökdöstek a suliban a lányos kinézetem miatt. Egy védelmező jól jönne.
- És mit kéne tegyek? - kérdeztem gyanakodva.
- Semmit csak hagyjad nekem magadat hogy időnként fogdossalak,simogassam a testedet,mert tudod a lányok nem nagyon állnak velem szóba, és hát kivánom a szerelmeskedést.
Belementem. Nemtudom miért,talán félelemből,talán kiváncsiságból,meg persze a felajánlott védelemért cserébe.
Aznap megbeszéltük hogy suli után Márkóékhoz megyünk,senki nem lesz otthon náluk estig.
Márkó valóban tette a dolgát,még aznap megpofozott két fiút azok közül akik rendszeresen csúfoltak engem. Ezért hálás is voltam neki. Nem gondoltam hogy betartja amit igért.
Pár óra mulva már a szobájában ültünk az ágyon kettesben.
- Állj elém - parancsolta.
Odaálltam.
- Vesd le az összes ruhádat, kivéve a fehérnemüd - mondta.
Levetkőztem,csak a nagyimtól kapott kárókockás nejlonharisnya, és a hozztartozó tetszinű csipkés bikinibugyi maradt rajtam.
Márkó elámult.
- Huh de jól nézel ki! - mondta őszintén
- Köszönöm! - feleltem vidáman, és meghajolva ügyesen csináltam egy ballerina putkedlit.
Márkó elővette a farkát és elkezdte huzogatni rajta a bőrt. Elámultam hogy mekkora szerszáma van. Felém tornyosodott és elkezdett simogatni és a cicimet puszilgatta. A fenekemet markolászta és a harisnyás combjaimat simogatta.
Aztán egyszercsak megcsókolt és elkezdtünk nyelvezni. Behunytam a szemem,filmen már láttam ilyet de ösztönösen követtem őt.
A melleim izgatása és a csók nagyon jól esett, elalélva álltam behunyt szemmel az erős karok ölelésében.
Aztán hanyatt döntött az ágyra,és teljes súlyával rámfeküdt. Ösztönösen széttettem neki a combjaimat. Az ő nagy farka rajta pihent az én kis kukimon amelyik még mindig a bugyikámban lüktetett a vágytól. Simogatta a testemet és sokat csókoloztunk. Aztán megkért keverjek a csipőmmel szépen ügyesen. Ő pedig párzó mozdulatokkal finoman lökdösött a farkával. En kevertem a csipőmmel és bekulcsoltaam neki a harisnyás combjaimmal. Az én kis kukimnak is jól esett a maszirozás-lökdösés hogy a farkával kefélte az én kicsi mókusomat.
Az izmos hátát és a fenekét simogattam, miközben ő csak kökött-lökött, egyszer csak megremegett,felnyögött,vadul csókolni és simogatni kezdett, és elöntötte a bugyikámat és a nejlonharisnyámat a meleg nedvesség. Márkó rámélvezett.

Vége az első résznek folyt. köv.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Jiloki ·
Nekem tetszett.
Szerintem egyáltalán nincs benne pedofília, max korkülönbség. O.o Hiszen még egyikük sem lépte á a \"felnőttkor küszöbét\". A nagyi tényleg nagyon akarhatta azt a kislány unokát. :smile:
De hogy nem állították le? o.o csak észrevették h mit ada a gyerekre?!

encci ·
Azért szomorú, hogy csak ilyenre sikerült, mert maga az ötlet nekem kifejezetten tetszik. Jó, bizonyos elemektől eltekintve, mint hogy a főszereplő csak 12 éves, meg női hormonokat kényszerítenek rá, meg hasonlók. De önmagában az, hogy adott egy lányos alkatú, kis péniszű srác, akit a többiek folyamatosan cikiznek ezek miatt; majd jön egy ilyen erős, izmos rossz fiú, aki felajánlja neki, hogy megvédi, ha cserébe megdughatja néhányszor, amíg nincs más csaja. Szerintem ez így érdekesen és izgalmasan hangzik. A megvalósítás viszont valóban értékelhetetlen lett sajnos...

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: