Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Kísért a múlt II.

Íme a megígért folytatás:

Július közepén jártunk, amikor ráeszméltem, hogy jövő héten nyaralni megyek a családdal. Sürgős pakolásba kezdtem, kiválogattam a ruháimat. Elintéztem a hivatalos papírokat és szóltam a munkahelyemen, hogy jövő héten ne számítsanak rám. Ezzel nem is volt gond, a főnököm egy áldott jó ember, nem csinált ügyet a dologból. Ezek után már csak az járt a fejemben, hogy hogyan fogom kibírni Tim nélkül. Megbeszéltem a barátnőmmel Carmyval, hogy elutazásom előtt még bulizunk egy jót, a közeli település egyik felkapott szórakozóhelyén.

Eljött a péntek este, izgatottan készülődtünk az előttünk álló éjszakára. Megint kicsíptem magam, pedig tudtam, hogy Tim nem jön el. Kerülte a baráti társaságunkat, miattam. Egy feltűrt szárú farmerba bújtam, egy rózsaszín mélyen dekoltált topba és fehér magas sarkúba. Smink, csipetnyi a kedvenc parfümből. Carmy is dicsért, hogy mennyire jól nézek ki. Ezek után bátran indultunk bele az éjszakába. A srácok már vártak minket, a jókedv elhatalmasodott rajtuk, szerintem erre a már elfogyasztott alkohol mennyiség is rásegített. Üdvözöltem mindenkit, amikor észrevettem Timet, a sarokban ült, és elmélyülten beszélgetett legjobb barátjával Tommal.

Amikor észrevett engem szeme megkeményedett és haragosan felállt az asztaltól. Gondoltam, hogy miért csinálja a dolgot, és mégis iszonyúan fájt, hogy ennyire nem akar velem lenni mások társaságában. Intett Tomnak, aki szintén felállt az asztaltól és arrébb húzódtak. Beszéltek pár percet, és utána Tom egyedül érkezett vissza. Nem akartam elhinni, hogy miattam ment el. Fogtam az előttem lévő üdítőt és felhajtottam. Barátnőm és Tom csak néztek rám, amikor felkaptam a slusszkulcsot és a kocsi felé rohantam. Az agyam csak kattogott. Nem, nem mehet el úgy, hogy nem beszéltünk. Másnap nyaralni megyek, nem bírom ki, ha nem láthatom. Nem törődtem a szabályokkal, őrült tempóban száguldottam végig az utcákon, mikor megpillantottam ballagni az út szélén. Hirtelen fékezéssel elé álltam, és kipattantam a kocsiból. Meglepődve nézett rám, kicsit bambán a sörtől. El nem akarta hinni, hogy én most utána jöttem.

Kértem, hogy szálljon be, nem akart. Erősködtem. Végül beült mellém. Haragosan nézett rám. Nem értett semmit. Kocsikáztunk egy kicsit a környéken, közben beszélgettünk. A fejemben az járt, hogy nem akarom elveszíteni őt. Az nem lehet, nem bírom ki, ha elhagy. Kimondhatatlan fájdalom hasított belém, amikor megkért, hogy vigyem haza. Nem tehettem mást, a házuk felé vettem az irányt. A kapu előtt leparkoltam és csak néztem rá könnyes szemekkel. Az járt a fejemben, hogy mennyire szeretem őt. Nem is tudom, milyen indítatásból jött az, amit akkor mondtam neki. Szeretkezni akartam vele. Még egyszer. Utoljára. A szemeiből láttam, hogy ő is akar engem. Megcsókoltam. Először bátortalanul, majd egyre határozottan a szájába fúrtam nyelvemet. Nem bírt ellenállni nekem.

A csókomban benne volt minden, félelem, bizonytalanság. De őt akartam. Eltoltam magamtól, megfordítottam a kulcsot és indítottam, nem vezettem gyorsan, inkább nevezném határozottnak. A közeli erdőhöz hajtottam. Nem várta meg, míg megáll a kocsi, megcsókolt. Vadul, szenvedélyesen. Kívántam minden porcikáját. Ízlelni akartam testének minden egyes négyzetcentiméterét. Ekkor átültünk a hátsó ülésre. A nyakamat kezdte el csókolni, közben simogatott mindenhol. Tudta, hogy kell nekem jót okozni. A nyakamnál időzött egy picit, csókolta a hajlatot, szívta magába a kedvenc parfüm illatát. Eljátszott a fülemmel, majd halad egyre lejjebb. Egy hanyag mozdulattal kikötötte a felsőmet, és a mellemet csókolta meg. Megremegtem. Iszonyúan akartam őt. Égtem a vágytól, hogy egyek legyünk testben, lélekben. Nem érdekelt, hogy mit teszünk. Szerettem ott, ahol tudtam, hogy a legjobban szereti. Nem sokáig bírta, eljutott a csúcsra. Igazán boldoggá tett, hogy ekkora örömöt okoztam neki. Simogattam az arcát, csókoltam a pofiját, száját.

Nem telt kis idő újra fokozódott a vágya. Most én következtem. Apró puszikkal borította be a testem, nagyon kívántam őt. És eljött a pillanat mikor testileg is eggyé váltunk. Felforrósodott a levegő, nem éreztünk semmit egymáson kívül, boldogok voltunk és fáradtan dőltünk egymás karjaiba. Elaludtunk néhány percre. Amikor kinyitottam a szemem, ott feküdt az ölemben. Csak néztem a nyugodt arcát, a szemeit, a száját. Elszomorodtam, mert tudtam, hogy fel kell keltenem. Egy halvány csókot leheltem szájára, amire azonnal kinyitotta a szemét. Indítottam és hazavittem. Nagyon szomorúan vettem az irányt Carmyék felé, aki már hozzáteszem, hogy nagyon sokszor hívott telefonon, hogy merre is vagyok. Nem mondtam el neki. Féltem. És különben is reggel indultunk nyaralni. Gyorsan elköszöntem, akitől lehetett és hazahajtottam.

Fantasztikus egy hetet töltöttem a családommal. Kikapcsoltam az agyam, nem akartam Timre gondolni. Néhány sms-t írtam neki, amire nem kaptam választ. Nem lepődtem meg rajta. A tenger, a finom ételek és a családom kedvessége feledtették velem a bánatot. Gyönyörű tájakon jártunk, mindent megnéztünk, amit csak lehetett. Az utolsó napon szépen lebarnulva, életörömmel tele indultunk haza. A szívem vadul kattogott, mikor átléptük a határt. Újra, újra akartam őt. Nagyon vágytam rá. Látni akartam, érezni, csókolni.

Délután négyre értünk haza. Azonnal hívtam Carmyt és rögtön meg is beszéltünk estére egy bulit. Kipakolást követően lezuhanyoztam és aludtam néhány órát. Egy könnyű vacsora után készülődni kezdtem. A barnára sült bőrömön nagyon jól mutatott a világos szín, emiatt egy fehér felsőre és rövid szoknyára esett a választásom. Feltettem a kedvenc lógós fülbevalómat, kis rúzst a számra, pirosítót az arcomra és már indultam is. Elmentem Carmyért és a már említett szórakozóhely felé vettük az irányt. A barátok nagy örömmel fogadtak, jó volt újra látni őket. Az este vett egy érdekes fordulatot. Tim is velük volt. Majdnem kiugrott a szívem a helyéről. Kedvesen odajött hozzám és puszit adott az arcomra. Már tudtam, hogy érdemes volt eljönni. Megint boldognak éreztem magam. Kétórányi táncolás után, kifáradva a terasz felé igyekeztem, amikor észrevettem, hogy Tim búcsúzkodik a többiektől. Megijedtem, hogy megint egy szó nélkül elmegy. Utána indultam és sötét park közepén megfogtam a kezét, és magamhoz húztam.

Tehetetlenül állt előttem, tudtam hogy neki is jó velem, de nem akar átverni. Érzelmileg nagyon nem függött tőlem. Engem semmi nem érdekelt, csak vágytam rá, arra hogy öleljen, csókoljon. Sétára invitáltam a tó partjára. Közben hozzábújtam és duruzsoltam neki szebbnél szebb szavakat. A parton elég hűvös volt, ezért magához húzott és simogatni kezdte a hátam. Kezei váratlanul a szoknyám alá csúsztak és éreztem, hogy nem lesz megállás. Örült tempójú csókolózásba kezdtünk. Nyelve a szám minden apró szegletét bejárta. A testem bizsergett a vágytól, magamban akartam érezni őt. Elborította őt is kéj, és hirtelen ötlettől vezérelve egy vízi biciklire fektetett. Nagyon nem érdekelt, hogy rajtunk kívül mások is vannak a parton. Kigombolta a nadrágját, szoknyámat finomat félrehajtotta és innentől kezdve nem volt megállás. Vad tempójú szeretkezésbe fogtunk. A parton lévők közül valószínű sokan hallották a hangos nyögéseimet, de nem foglalkoztam vele. Megint boldogságot éreztem, és nem is jutott eszembe, hogy kihasználnak. Miután végeztünk, nyugodtan felöltöztünk és visszasétáltunk a parkba. Itt még váltottunk néhány csókot, és Tim hazaindult. Carmy fejét csóválva nézett rám, amikor visszaérkeztem. Nagyon jól sejtette, hogy merre is jártam. Nem szól semmit, csak átölelt.

Ez estét követően történt az, amitől kicsit magamhoz tértem, és rájöttem, hogy alaposan ki lettem használva. Timet munkája elszólította egy távolabbi városba. Reméltem, hogy amikor hazajön, megint együtt leszünk. De nem várt fordulat következett be. Tim új barátnővel tért haza. Eve egy kedves, aranyos szőke hajú lány volt, hatalmas kék szemekkel. Nagyon fájt, amit velem tett, és én a munkába menekültem. Dolgoztam reggeltől estig, hogy ne kelljen gondolkoznom. Esténként iszonyú fáradtan estem haza, úgyhogy nemigen maradt energiám semmire. A szabadnapokat húgommal, Dorinnal és Carmyval töltöttem. Strandolni voltunk, bulizni és nagyokat csavarogtunk a városban. Kezdtem magamhoz térni. Felszabadultam, és nem is gondoltam Timre.

Az ősz beköszöntével vissza kellett mennem a főiskolára, így aztán még távolabb kerültem Timtől. A tanulás sok időmet elvette, nemigen jártam haza. Eltelt egy hónap. Egy októberi éjszakán kaptam egy sms-t. Iszonyú boldog lettem, hogy Timnek eszébe jutott a szülinapom. Onnantól kezdve ismét közel kerültünk egymáshoz. Nagyon sok mindent mesélt Everől. Jól esett az őszintesége. Napi öt-hat sms-t váltottunk. Így telt el a november is. Néhányszor találkoztunk személyesen is, de semmi nem történt közöttünk. Nem tartottam volna helyesnek, ha esetleg Eve háta mögött teszünk valamit. Így hát maradt a szoros barátság. Aztán történt valami Tim és Eve között. Nem beszéltünk róla, nem akarta elmondani a dolgokat. Én nem erőltettem. Aztán két hét elteltével elmondta, hogy szakított Evevel. Ez egy buli után történt meg, mikor hazavittem és kapualjban súgta meg nekem. Hirtelen magamhoz húztam és átöleltem. Nem történt más. Egy ölelés. Hazamentem. Fél kettő felé sms-t kaptam. Egy egyszerű, tömör üzenet várt. Jól esett az ölelésem, csak ennyi. Felcsillant a remény bennem, hátha mégiscsak jelentek neki még valamit. Innentől felgyorsultak az események. Akart engem. Nagyon sokat beszélgettük, személyesen is találkoztunk, és pajkosan nevettünk egymásra, mint még a kapcsolatunk elején.

Egy borongós este áthívott magához, csak úgy minden ok nélkül. Beszélgetni akart. Nem teketóriáztam sokat a dolgon, igennel feleltem a feltett kérdésre. Újra el akartam csábítani, azért alaposan bekrémeztem magam egy mandula illatú testápolóval. Harisnyába bújtam, csizmanadrágot húztam és felvettem az újonnan vásárolt, arany-barna csíkos felsőmet. Sok időt fordítottam a hajamra és a sminkemre. Szerettem volna tetszeni neki. Nyolcfelé értem hozzájuk. Nem voltak otthon a szülei, csak a tesója tanult a felső emeleten. Kedves mosollyal üdvözölt és egy apró csókot kaptam tőle. Már az előszobában végignézte a szerelésemet. Tudtam, hogy elnyertem tetszését. A szobájába érve beszélgettünk még. Aztán nem bírta tovább. Kérte, hogy menjek közelebb, szótlanul engedelmeskedtem és hozzábújtam. Nagyon jól esett az érintése.

Az ágyra húztam és csókolózásba kezdtünk. Ismertem már annyira, hogy mivel izgathatom fel még ennél is jobban. A lágy simogatás szenvedélyesre váltott. A légzésük felgyorsult és újra egymást akartuk. A fenekét simogattam, kezem bejárta testének minden egyes pontját, az érzékeny részeknél hosszabban időztem. Nagyon közel jártunk már a testi egyesüléshez, de abban a pillanatban eszembe jutott, hogy nincs, amivel védekezhetnénk. Felelőtlen dolog lett volna így szeretkezni. Hidegzuhanyként ért minket ez a tény. Ezek után kicsit lecsillapodva, már csak simogatásban merült ki a kényeztetés. Olyan kedves volt velem, mint még nagyon régen. Boldogan tértem haza, és hajtottam nyugalomra a fejem.

A vizsgák visszaszólítottak a főiskolába, ezért karácsonyig nem is találkoztunk. Szentestét megelőző napon újra egymás karjaiban landoltunk. Nagyon jól éreztük magunkat, nevettünk, beszélgettünk és szerettük egymást. Remek hangulatban telt el az este. Vidáman köszöntem el Tőle és a családjától.
Hasonló történetek
20909
Csókolóztunk és simogattuk egymást. Lassan lefejtette rólam a ruhámat, a melltartómat és végül az aprócska bugyimat. Símogatott és csókolt ahol csak ért. Levette a pólóját és elkezdte kigombolni a nadrágját. Őrjítöen izgató mozdulat volt. Megkérdezte, hogy mit csináljon velem. Nem voltam szégyenlős és elmondtam őszintén a vágyaimat. Ettől teljesen bepörgött...
24269
Már lassan közel voltam hogy elélvezzek, ekkor ő hatalmasokat kezdett el szívní a makkomon, én azonnal elélveztem, bele a szájába, a kis édes annyira szívta a farkam hogy jó sokat kiszivott belőle. A kis szája tele volt a fehér nedüvel, majd lenyelte, és azt mondta hogy isteni volt, még soha nem élveztek a szájába...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: