Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Kira

A pénz nagy úr, mind tudjuk. Nemrég még mindenünk megvolt, aztán a válság egy csapásra elvett mindent. Kíra és én két éve vagyunk együtt. Munkahelyen ismerkedtünk meg, majd egyből szerelmesek lettünk. Azt tartják a szerelem mindent megold, ám nem mindent. A válság miatt leépítés volt a cégnél, és mindketten lapátra kerültünk. Próbáltunk elhelyezkedni, de nem sikerült. A segély pedig még arra sem volt elég, hogy a rezsit fizessük. Ekkor olvastunk egy hirdetést a neten, melyben párokat kerestek erotikus videókhoz. Egyfajta házi pornóhoz. Kíra mindig is az a kissé visszahúzódó lány volt, sosem rajongott azért, ha valaki kétértelmű megjegyzést tett rá...

A netes hirdetés után két napig töprengtünk, próbáltunk melót szerezni, de nem ment... majd végül beadtuk a derekunk, és rávettük magunk, hogy felhívjuk az ott megadott számot. Egy hölgy vette fel, időpontot egyeztettünk másnapra...
Délelőtt tízre kellett mennünk, egy családi házhoz a város szélére. Elit környéknek tűnt, nem is hittük volna előtte, hogy egy ilyen környéken pornót forgatnak. Az ajtóban a hölgy fogadott minket, majd egy irodába kísért, ahol egy ötven év körüli, kopasz, pocakos úr ült. Egyből végigmérte Kírát, majd bemutatkozott. Ő volt a tulaj, és a góré.
- Úgy hallom érdekelne titeket egy forgatás lekezelően szólt hozzánk.
- Igen bizonytalan hangon válaszoltam, kerülve a tekintetét.
- Mielőtt bármi konkrétumot is beszélnénk, tudnom kell, hogy biztosan akarjátok, és nem gondoljátok meg magatokat az utolsó pillanatban tekintetével végigmérte Kírát, akin egy fehér top volt, és egy farmernadrág.
- Készen állunk, nem gondoljuk meg magunk vágtam rá, kissé habozva.
- rendben, akkor lásam mitek van előrébb hajolt, tekintete szúrós volt.
- Hogy érti?
- A ruha ápol és eltakar. Te nem vagy fontos rám nézett- de a barátnőd igen. A filmet vele tudom eladni. Vetkőzz!
- Rendben Kíra elcsukló hangon felelt, majd rám nézett. Én némán bólintottam, mire ő felállt, hosszú szőke haját kibontotta, a csatot a kezembe nyomta, majd levetette a topját, aztán a melltartót. Feszes kerek mellei egyből felkeltették a pasas figyelmét. Kíra kissé reszketett. Nem fázott, izgult.
- Állj szólt határozottan- a többit odakint vedd le. Látni akarom, hogy mások előtt is meg mered mutatni magad. felállt, és elindult az ajtó felé. Kíra a kezembe nyomta a levetett ruhadarabokat, és némán követte. A ház hátsó részébe vezetett minket, ahol egy nagyobb szobába mentünk. Odabent három kigyúrtabb pasas tartózkodott, középen egy asztal volt, kamerák, kamerák, világosítás... minden.
- Hello köszöntem a srácoknak.
- Fiuk van egy kis extra meló. Plusz pénz, még sosem volt éles bevetésen a tiétek, ha ő is akarja elmosolyodott.
- Hogy érti? nem értettem mit akar.
- Úgy fiacskám, hogy a csajod megmutathatja mit tud. Mennyire bevállalós. Fizetős meló. Egy százast kap érte, ha jó neki, te pedig nézheted! Vagy ez, vagy semmi.
- Gyere, menjünk megragadtam Kíra kezét. Nem akartam, hogy bármit is tegyen, a pénz nem ér ennyit.
- Nem elrántotta a kezét- kell a pénz, megcsinálom.
- Ne tedd értetlenül álltam ott, nem akartam elhinni, hogy bevállalja.
- Biztos kislány? az öreg ránézett.
- Biztos nem volt határozott, de kellett a pénz.
- Rendben belenyúlt a zsebébe, elővett egy köteg pénzt, majd leszámolta a százezret, odaadta, majd a kamerához sétált- felvétel indul. Improvizáljatok, rátok bízom a kicsikét.

A három srác végigmérte, majd a legnagyobb darab odasétált hozzá, belemarkolt a seggébe és megcsókolta. Kírát váratlanul érte, a szemei tágra nyíltak, kellett neki pár másodperc mire reagált, aztán visszacsókolt. Iszonyú dühös, és féltékeny lettem. Nem erről volt szó, nem ezért jöttünk. Nem értettem miért csinálja, de csinálta. A srác láthatóan élvezte a dolgot. Amikor végre abbahagyta rám nézett, és vigyorgott. Tudtam, hogy gúnyolódik. élvezte, hogy azt tehet a barátnőmmel, amit csak akar, és nekem ezt végig kell néznem. A vigyor után az asztalhoz vezette, előbb megmarkolta a mellét, majd kigombolta a nadrágját és lehúzta róla. A másik két srác közben odalépett, már meztelenek voltak, a farkuk meredten ácsingózott. A szőke taréjú végigsimította Kíra hátát, majd megcsókolta, eközben a másik a melleit vette kezelésbe. Csókolta, szívta mindkettőt, miközben a nagydarab társuk a bugyitól is megszabadította Kírát. Most már anyaszült meztelenül ült az asztalon, miközben három kigyúrt meztelen állat kényeztette teste minden porcikáját. Szeme csukva volt, miközben a nagydarab a puncijához nyúlt, és három ujját felnyomta neki, majd amilyen gyorsan csak tudta, elkezdte baszni a punciját. Látható volt, hogy benedvesedett, a srác csuklójánál csöpögött le kéjes nedve. Én még mindig nem étértem magamhoz. Csak álltam ott, és néztem.

Ekkor a nagydarab kihúzta az ujját a puncijából, megragadta és az asztalra fektette. Ekkor a szőke srác a fejéhez lépett, és kérdés nélkül betette a farkát a szájába. Kíra szeme még csukva volt, a srác pedig egyre hevesebben kefélte a száját. Eközben a nagyarab szétnyitotta a lábait, és kőkemény farkát a puncijába nyomta. Előbb lassan, majd egyre gyorsabban kezdte baszni. Kíra fel-felnyögött, úgy tűnt élvezi a helyzetet. Miközben öt a két srác baszta, ő a harmadikat kezével kényeztette, amíg a nagydarab le nem állt. Ekkor pozíciót váltottak. Akit eddig a kezével kényeztetett, az asztalra feküdt, Kíra pedig beleült, majd előrehajolt. Ekkor a szőke srác ismét a szájába tette a farkát és egyre keményebben kezdte kefélni. A nagydarabnak sem kellett sok idő, Kíra mögé lépett, és farkát a seggébe dugta. Kíra láthatóan meglepődött, de nem tiltakozott. Nekem sosem engedte, hogy ezt tegyem, nagyon bántott a dolog, de nem tettem semmit.

Csak álltam és néztem, ahogy egyszerre három kigyúrt állat keféli a nőmet. Egyre hevesebbé váltak, Kíra pedig egyre szaporábban vette a levegőt, mígnem a nagydarab el nem élvezett. Egy nagyobb adagot lövellt a seggébe, ami pillanatokkal később kifolyt, ő pedig elégedetten lépett hátra, miközben a punciját kefélő társa is elélvezett. Még lökött párat Kírán, majd megemelte, és kimászott alóla. Kíra ekkor letérdelt, a megmaradt srác pedig visszatette a farkát a szájába, megragadta szőke haját és egyre gyorsabban kezdte kefélni a száját, míg egy-két perc leteltével ő is elélvezett. Az utolsó cseppig mind Kíra szájába élvezte meleg spermáját, amit ő nem köpött ki, hanem lenyelt, majd még pár másodperc erejéig rábukott a srác szerszámára...

A srácok ezután szó nélkül távoztak, Kíra kapott egy törölközőt, hogy meg tudjon törölközni. Az öreg azt mondta jó volt, átment felvételin, és ha érdekli a meló, akkor jelentkezzen. Nekem csak annyit mondott, hogy nem kellek, és kész.

Hazáig nem szóltunk egymáshoz. Hazaérve lezuhanyozott, majd lefeküdt aludni. Nem tudtam mit mondjak? Mit tegyek? Már volt pénzünk, de ez nem jelentett semmit. Láttam, hogy élvezte, nem tiltakozott, átadta magát a három srácnak, és ők szétbaszták. Kíra pedig élvezte, jobban, mint előtte bárkivel, beleértve engem is...
Hozzászólások
További hozzászólások »
kreisen ·
Lehetne filozofálni róla, de ahhoz nem elég jó.

Pavlov ·
Túl tömör, egysíkú.

zsyzsy ·
tetszik-tetszik átlagosnal jobb

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: