Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Kingával a ballagáson

A 10. osztály végére nagyon jól összebarátkoztam egy kedves lány osztálytársammal, aki szintén ebbe az évbe jött ide tanulni, akárcsak én… Az ő neve Kinga, egy alacsony termetű szőke hajú és kékeszöld szemű lány. Először még észre se vettem hogy milyen jó testi adottságai vannak, csak a 11. szalagavatóján, amikor egy kivágott fehér csipkés blúz volt rajta, amibe nagyon jó volt a belátás a gyönyörű formás melleire, és egy feszülő fekete mini szoknya, ami nem éppen ünnepélyes alkalmakra való. Ekkor teljesen elcsábított, gondoltam hogy azon nyomban leteperem, de sajnos türtőztetni kellet magam ott a több száz ember előtt. Nos szépen lassan teltek a hónapok és én egyre jobban kívántam…

Május 31-én elérkezett a várva várt ballagás és felmerült bennem az a gondolat, hogy már nem valószínű, hogy Kingával valami is legyen. Az ünnepség előtt sokat beszélgettünk, hogy ki mit fog csinálni a nyáron és én megemlítettem neki, hogy elmehetnénk meginni valamit, amíg nem kezdődik a tanévzáró, de mihelyst kimondtam, rögtön elkezdett felhangzani a himnusz és ő a fülembe súgta, hogy „majd utána”.

Amikor vége lett a ballagásnak épp a végzős haverjaimmal beszélgettem, amikor is odajött hozzám Kinga és megkérdezte, hogy mi is lesz azzal a meginna valamit dologgal. Én rögtön rávágtam, hogy menjünk, és csak annyit mondtam a haveroknak, hogy szevasztok és rögtön el is húztam Kingával. Úton az iskolából megemlítette, hogy neki haza kell menni átöltözni. Mivel nem lakik messze felmentünk, ő pedig behívott a szobájába, azt kérdezte, hogy előre hozhatnánk-e azt a meginni dolgot itt náluk, én meg csak annyit mondtam, hogy nyugodtan. Kiment az innivalóért, én meg egyedül maradtam a szobájában, ahol szép rend volt, de egyszer csak megláttam az egyik szék karján egy rózsaszín tangát. Gondoltam szétnézek jobban és kihúztam az éjjeli szekrényének a fiókját, amibe ott volt egy nőimagazin, de amikor felemeltem egy csomag kibontatlan férfi óvszert találtam alatta. Gyorsan becsuktam a fiókot, mert hallottam a lépteit a lépcsőn felfele jövet. Amikor benyitott a szobába nagy meglepetésemre egy üveg likőr volt nála, két nagy pohár és egy literes üdítő.
- Mire az az üveg likőr? - kérdeztem tőle.
- Oldani a hangulatot… mi, te nem innál meg egy pohárkával? - volt a válasza.

Letette a tálcát a fotel előtti asztalra és nekem háttal állva, el kezdte önteni kifele a piát nagy 2 decis poharakba félig. Amikor nekem háttal állt, teljes mértékben látszott a formás feneke. Kinga felhajolt, kezembe nyomta a poharat és leült mellém a fotel szélér jól felém hajolva, hogy láttam megint a formás melleit, amit ő rögtön észrevett, de csak egy kis mozdulattal feljebb tűrte a felsőjét, ami utána rögtön visszaesett. Amikor megittuk a jókora adag likőrt egy csepp üdítőt se kívánt utána, hanem azt mondta hogy:
- Nagyon melegem lett, nem baj, ha leveszem a szoknya alól ezt a fekete harisnyát?
A válaszomat megsem várva lassan felnyújt a szoknyája alá és elkezdte lefele húzni a ruhadarabot, amikor megláttam gyönyörű borotvált lábait rögön elkezdett merevedni a péniszem. Ő meg lassan tovább húzta lefele a harisnyát csak nem tudta állva és feltette a lábát mellém a fotel karjára és ott tolta szépen és őrjítően lassan lefelé, én meg gondoltam töltök még egyet, amire neki se volt ellenvetése.

Amikorra kitöltöttem megint ugyanannyi sok likőrt, már nem volt rajta a harisnyája.
- Mi van, te le akarsz itatni a saját házunkban? – kérdezte.
Én nem tudtam semmit se válaszolni, és annyit mondtam neki, hogy nekem is melegem van és leveszem a felsőmet. Nincs nagyon kigyúrt testem, de szemmel láthatóan neki ez tetszet és láttam, hogy egyre jobban gerjed befele. Mire én gondoltam hogy itt az idő, leültem mellé az ágyára és megcsókoltam, amit ő viszonzott és.

Egyszer csak meglepődtem, amikor azt mondta, hogy én akarok lenni neki az első fiú, akivel csinálja és tegnap már vett is egy csomag óvszert, ha nálam nem lenne. Én erre elkezdtem csókolni a nyakát és egyre jobban haladtam lefele a melléig, ahol észrevettem, hogy nincsen rajta melltartó, mert a feszes melleit nem kell tartani. És szépen lassan elkezdtem nyalogatni a mellbimbóit, amin igencsak elmosolyodott, de látszott, hogy élvezi.
Aztán lejjebb haladva kigomboltam a blúza utolsó gombját is, és a hasát csókolgattam, mire ő azt mondta, hogy haladjak, én a hátához nyúltam, lehúztam a szoknyája cipzárját és lesegítettem róla.

Amikor lekerült a szoknya, megláttam a fehér bugyiját, amin volt már egy kisseb nedvességfolt, mire én elkezdtem a fehérneműjén keresztül csókolgatni a szeméremajkait és feltűnt, hogy egyre nedvesebb az a bugyi. Majd egy hirtelen mozdulattal lehúztam, megszeppent, de visszaadta magát a kényeztetésnek. A nyelvem egyre beljebb csúsztattam a borotvált tükörsima puncijába, aztán meg elkezdtem játszadozni a csiklójával, amikor egy hirtelen nedvességhullám érte az arcomat, éreztem, ahogyan megremegett az egész teste, orgazmusa volt.
- Ott van az óvszer a fiókban - közölte velem elmosolyodva.
- Nem akarod te feltenni?
- Ha neked így jobb.
Aztán kibontotta az egyiket, én meg amikor lehúztam a gatyám, előbukkan ágaskodó farkam, aminek látván Kinga meglepődött, de a szép kezei közé fogta és lassan felhúzta rá a gumit, aztán meg szépen lassan elkezdte mozgatni rajta a kezét, bevette a szájába és a nyelvével játszadozott tovább vele, de én eközben arra gondoltam, hogy mindjárt elélvezek, de szerencsémre abbahagyta és azt mondta, hogy dugjam be neki. Én egy cseppet se haboztam, elindultam lassan befelé, de hirtelen, akadályba ütköztem, a szűzhártyája volt az és ekkor rádöbbent arra, hogy tényleg én vagyok az első neki. Hirtelen kihúztam, majd egy jókora lökéssel hirtelen beléhatoltam átszakítva a szűzhártyáját, amire ő igencsak nyöszörögni kezdett, látszott rajta, hogy fáj neki. Én bocsánatot kértem, és mondtam, hogy abbahagyom, ha akarja, de ő csak annyit mondott hogy folytassam.

Lassú mozdulatokkal mozgattam benne, hogy ki ne jöjjön teljes, és közben csókolóztunk. Mindezt tovább folytatva egyre jobban éreztem, hogy elélvezek, amikor közöltem vele, ő csak annyit mondott, hogy:
”Na és? Van rajtad óvszer, nyugodtan teheted bennem is. Amúgy meg mindjárt én is elmegyek”. Ezt hallva folytattam tovább, de gyorsabban és nagyobbakat lökve rajta. És röpke egy perc után, akárhogy próbáltam még húzni, de elélveztem, a jó nagy lüktetések közbe éreztem, ahogy teste a karomban megborzong, rögtön gondoltam, hogy ő is elélvezett. Amikor vége lett kihúztam belőle, adott egy szalvétát, hogy megtöröljem és beletegyem az óvszert, ami szinte félig volta az anyagommal. Majd közösen elmentünk zuhanyozni…
Hozzászólások
További hozzászólások »
Jamilah ·
Hááát az én partnerem nem érzett semmi falat, amibe beleütközött olna az első alkalommal (pedig szűz voltam ! ), most akkor vagy a pasi hazudott (miért tette volna?!), vagy csak te akarod itt bizonygatni a nagy nőcsábászt, aki millió ártaltan lánynak vette el a szüzességét... :smile:
Szivacs ·
Nem vagyok "szűzlány-specialista" (csak szeretem a friss húst:)
Hallgass Arikonra, ô tuti nem nôcsábász.

Arikon ·
amúgy Kinga helyett először kutyát olvastam...már épp kezdtem örülni, hogy vmi finom kis sztori lesz...

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: