Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Kikapcsolódás Ágotával I.

Azt hiszem az emberek nagy része tudja, hogy mennek ezek a versenyek. Fellépnek kategóriánként, tánc, zene, aztán a következő versenyző/csapat.. nagyjából ennyi.. A nézők pedig vagy padról vagy lelátóról nézhetik az előadásokat, versenyszámokat..

Ez a verseny más volt, mint a többi. Már nem lebonyolítás szempontjából. Hanem abból, hogy Ágota családja nem jött el. Apja, aki bankár, egy fontos üzleti útra ment, anyukája pedig, aki főállású anya volt, többi gyermekét a nagyszülőkhöz vitte, családi összejövetelre. Nekem akkor tájt lett meg a jogsim, és mivel elég jól élünk, kaptam egy autót is. Nem kell semmi extrára gondolni, nem David Beckham fia vagyok, egy egyszerű, használt Toyota Yarist kaptam. Annyira pont elég, hogy ha kell, tudjak vele utazni, autókázni, ne kelljen a tömegközlekedést használnom. Gyors, egyszerű, kézenfekvő.

Ez alkalommal pedig én vittem el kedvesemet a versenyre, és verseny után pedig mentünk tovább az ő csopaki nyaralójukba, ahol a hétvégét eltöltöttük.
De ne ugorjunk ennyire előre.

A verseny egész nap tartott és bevallom őszintén, elég sokat unatkoztam. Egyedül ültem a lelátón amíg átöltözött, amíg egy másik helyen bemelegítettek, és csupán arra a 4 percre láttam, amíg felléptek. Csodálatos volt. Tudjátok, az a tipikus pöpec érzés egy srácnál, amikor meglátod a legszebb lányt a világon, és rád kacsint.. na igen, nem izgulta el. Végig mosolygott, fantasztikusan táncolt, és szerencsére a csapattársai is.
Miután végeztek, egy pillanatra feljött hozzám, átkarolt hátulról és adott egy puszit a nyakamra.
- Gyönyörű volt.. vagy..
- Remélem is.. na megyek öltözök, pár perc.. - azzal otthagyott.

Átöltözött, egyesületi póló, pulcsi, melegítőgatya. A maradék időt az eredményhirdetésig kellemesen töltöttük el, egymás vállára vagy épp ölébe dőlve pihentünk, beszélgettünk, terveztük a hétvége programjait.
A versenyről este fél kilenc körül jöttünk el, illetve indultunk tovább. Másodikok lettek, s habár én nem voltam megelégedve a bírói gárda döntésével, ő nem csinált belőle nagy ügyet. A probléma viszont az volt, hogy mind a ketten hulla fáradtak voltunk, viszont nekem még le kellett vezetnem Csopakra Budapestről. Mindenkinek mondom, fáradtan ne üljetek autóba. Nincs rosszabb annál.

Szerencsére, Ágota eléggé felpörgött némi zene és kettőnk kávézása segítségével, így végig éber és jókedvű voltam, neki köszönhetően.

10 körül értünk végül oda hozzájuk. Bementünk a házba, a cuccainkat bedobtuk a nappaliba, majd a szobák felé vettük az irányt. Tudjátok azt az érzést, amikor fáradtak vagytok, de nem tudtok aludni? A kávé miatt valahogy úgy éreztem magamat. Ő nagyon aktív volt. Teljesen ébren, tettrekészen és főleg éhesen.

Így hát, mint azt már máskor is olvashattátok, bevetettem minden főző tudományom, hogy valami ennivalót varázsoljak neki. Nem volt valami nagy dolog. Elég kevés dolog állt rendelkezésre, mivel vásárolni nem vásároltunk. Szerencsére így is sikerült jól laknia. Én fáradt voltam és ő is, de úgy döntöttünk egy gyors fürdés még belefér.
Gyorsan lekaptunk minden ruhát, megengedtük a vizet és bepattantunk a zuhany alá. Jól esett, ahogy a hűvös víz végig folyik a testemen, de még jobban esett testének közelsége, a tudat, hogy ott van.
Átöleltem. Mélyen a szemébe néztem, és elvesztem.. csillogó barnászöld szempár.. egy gyönyörű mosoly.. pajkos kuncogás.. ritka pillanatok egyike az ember életében amikor egyszerre érez örömöt és mély csodálatot..
Közelebb hajolok. Homlokom homlokán pihen. A víz lágyan pattan testünkről a csempére. Lecsukom a szememet. Próbálok élni a pillanatnak. Forog velem a világ. Itt a fürdőszobában, itt ezzel a tündéri szép lánnyal.. aki az enyém. Aki nekem adja magát és én neki adom magamat. Aki szeret. Aki intelligens, kedves, gondoskodó, és csak ha rólam van szó, akkor önző... aki törődik velem, akire támaszkodhatom.. a tökéletes partner.. s ott, a zuhany alatt, egy fárasztó nap után kedvesemmel, jöttem rá, hogy szerelmes vagyok. Hogy igazán mélyen, őszintén szerelmes vagyok ebbe a lányba. Azt hiszem megtaláltam életem szerelmét, a lelki társam.. és a testi társamat is..

Elemeltem fejemet az övétől, de csak egy pillanatra.. hogy visszatérve már ajkaira tapaszthassam ajkaimat, s lágy tangóra kérhessem fel őket. Lassan, de érezhetően nyit, táncra perdül velem. Óvatosan, de haladunk egyre beljebb, egyre közelebb egymáshoz. Mintha először térképeznénk fel egymást. Percekig tart a hosszú, szenvedélyes csók.

Kezeim szépen lassan elindulnak. Hátáról egyre lejjebb, végül formás popsija pihen a kezemben. Nem markolok bele, csak rásimulok a kezemmel. Simogatom. Csodálatos. Érzem férfiasságomnak is tetszik a dolog. Egyre intenzívebben mutatja ki, mígnem a hasába ütközik. Csók közben is mosolyog rajta. Egyik kezét leveszi fejemről, és útnak indul feléje. Szép lassan simul rá, közre fogja és lágyan, érzékien húzza rajta a kezét. Nem sieti el. Élvezi, hogy húzza az agyam, hogy felcsigáz.

Nem bírom tovább, egyik kezemet felcsúsztatom melleihez, elkezdek játszani velük. Nem túl nagyok, nem túl kicsik, számomra pont jók. Formásak, van tartásuk. Bimbói hegyesek, meredeznek előre. Gyengéden megcsippentem őket, körzök körülöttük, ujjhegyemmel, mint joystickkel, játszadozom velük.

Másik kezemmel nunusa felé veszem az irányt. Tudja, hogy szőrtelennek szeretem. Megérkezem lábai közé. Ráteszem a kezem. Majd ujjaimmal vad körzésbe kezdek a kisajkain. Sóhajtozik. Élvezi. Csiklóját se hagyom ki, beveszem a játékba. Csippentem, dörzsölöm, ahogy csak érem.

Egyszer csak megunja a játszadozást, falloszomnál fogva, a maga mögötti falhoz húz. Megállunk. Ránézek. Még mindig gyönyörű. Szeretem.
- "Tedd vagy ne tedd, de ne lóbáld " - jegyzi meg, nekem pedig több se kell.
- Csipőjénél fogva magamra emelem az 50 kilóját, falhoz szorítom, majd, miután lábaival körbekulcsolt, karjai pedig a nyakamban, falloszomat fel le huzigálom a punciján. Fel a csiklójáig, majd le a hüvelyéig. Élvezi. Élvezi, de türelmetlen.

Egyszer csak hirtelen, erőből hatolok be szentélyébe. Felnyög. Nyakon harap. Odáig van érte. Erőteljesen járok ki-be, minden maradék erőmet beleteszem. Mint faltörőkos, úgy szorítom a falhoz, ő pedig ugrál föl-alá minden erejével. Egyik kezemet csiklója izgatására használom, a másikkal támaszkodom. Egyszer csak érzem, szakad nála a gát, óriási visítás, hatalmas nyögéssel megy el a drágám, és percekig csak piheg rajtam. Érzem, nekem is már közel a vége. Lekászálódik rólam, elém térdel. Ezt imádja. Imádja, hogy erősebb nálam, hogy bármit megadok neki, olyan jól csinálja. És élvezi, élvezi a szituációt, élvezi azt amit csinál. Ráfog. A fagyizós kislány stílusát veszi fel. Egy két nyalás szemből, egy kettő oldalról, egy picikét körbe. Majd felülről is egy aprót, picit beengedi a szájába. Végig engem néz. Pásztázza élvezkedő tekintetemet a barnászöld szempár. Aztán torkig ráhajol. Teljesen magába fogadja mind a 17 centimet. Itt a vég. Nem bírom tovább. 5 különböző menetben lövöm ki töltetemet, ő pedig nyeli, mosolyogva nyeli mindet. Tisztításként még nyal néhányat farkamon, ám aztán felegyenesedik. Átölel. Szeretem. Csak ez jár a fejemben. Vonzódom hozzá, de nem csak testileg. Elvarázsol ez a lány. Kezembe nyomja a tusfürdőt.. hátat fordít nekem.. ez az utolsó képem arról a napról.. 

Amennyiben szeretnétek, és lesz időm, szívesen mesélek a kikapcsolódás többi részéről is, legyen az erotikus vagy sem. Építőkritikát szívesen fogadok, visszajelzést szintúgy. Ha nem tetszett, a te hibád, hogy végigolvastad. Bármikor abbahagyhattad volna. Remélem azért a többségnek tetszik majd. Bármi észrevétellel kapcsolatban nyugodtan írjatok. Köszönöm a rám fordított időtöket, remélem megérte..:)
Hozzászólások
mozgi ·
Jó!

feketemen3 ·
Jöhet folytatás.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: