Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Kiéhezve

Fárasztó, átdolgozott munkanap után találkoztunk a bevásárlóközpont előtt fütyülő, még mindig télies szélben. Sietős, gyors puszi, majd hazazötykölődtünk a csúf sárga villamoson. A másik szavába vágva, egymásra licitálva meséltük a másiknak a nap történéseit, tudva, hogy mindenkit a maga élménye foglalkoztat, jóformán oda sem figyeltünk a másikra.

Átfagyva, éhesen érkeztünk a meleg lakásba. A legénylakások szokásos rendetlensége, halmokban álló vasalatlan ruhakupacok, szétdobált nyakkendők, felgyűrt ágytakaró, a héten elfogyasztott pár dobozos sör maradványai szanaszét, a nappaliban a pasik vasárnapi pókerpartijának romjai.

Az előszobában lekerültek rólunk a kabátok, és párom büszkén húzta ki magát új vászonblúzában. A durvának látszó, mégis finom anyag megfeszült erős, gömbölyű mellein, az apró gombok egész sorát tartó kis liffentyűk szorosan erőlködve tudták csak összefűzni a blúz elejét. Megdicsértem, bár a hatalmas keblek még így becsomagolva is nagyobb hatást tettek rám, mint maga a ruhadarab.

Láttam a gyönyörködő pillantást, de igyekeztem nem mutatni, mennyire jól esik, ahogy felfal a tekintetével. Úgy toltam el magamtól, mint akinek egyetlen vágya a forró tea és egy gyors vacsora. Magamban somolyogva osontam utána a fürdőszobába, elégedetten hallgatva a zsörtölődését „mindenféle éhenkórász nőszemélyekről”. Hátulról leptem meg, miközben kilátástalanul kutatott a melegítő nadrágja után.

Ahogy végre megpillantottam a nadrágot két összegyűrt törölköző alatt, kíváncsi, cirógató ujjakat éreztem az ingem szegélyénél. Az ujjak finoman siklottak a derekamra, körmeivel ingerlően karistolva, egyre szűkülő körökben közeledve ágyékomhoz, de el nem érve azt. Testem reagált a gyengéd érintésre, de az agyam nem, csak álltam és élveztem a gyengéd kényeztetést.

Éreztem, ahogy összerezzen, és azonnal láttam, hogy a váratlan akcióm nem volt hatástalan, alsónadrágján a dudor egyre nőtt. Éreztem a benne tomboló feszültséget, sóvárgását, hogy ott is megérintsem, de nem akartam elsietni. Ő azért nem türtőztette magát, szenvedélyesen markolta meg a hátam, a fenekem, szájával viszont óvatosan kereste ajkaimat. Kezeivel türelmetlenül kezdte gombolni a blúz szoros kapcsait, ami a nagy rutin ellenére is kifogni látszott rajta.

Ahogy az első gombok engedtek és megláttam hófehér dekoltázsát, a melltartóban duzzadó dombok közötti mély völgyet, elborított a vágy, hogy érezzem a lágyságukat, a teltségüket. Bár körbefogni így nem tudtam még őket, ujjaim önálló életre kelve simogattak minden előbukkanó négyzetcentimétert. Álmodozóan, engedelmesen csókolt vissza, keze játékán egy pillanatra sem változtatva, lusta mozdulatokkal korbácsolta tovább a vágyam, amely már így is kényelmetlenül feszítette rajtam az utolsó fölösleges ruhadarabot.

Mosolyogva néztem igyekezetét, amivel eligazítani igyekezett egyre növekvő farkát. Kacéran vetettem oda „felőlem akár le is veheted!”, és kihívóan indultam el a homályos hálószoba felé. Odabent szorosan hozzám simult, majd megszabadított a már amúgy is megkínzott blúztól. Bár az én vágyam még váratott magára, szenvedélye rám is átragadt, alig vártam, hogy meztelenül kapaszkodjunk végre össze, így én is igyekeztem. Örömmel konstatáltam, hogy rúdja keményen ágaskodik, csak remélni mertem, hogy nem lesz túl türelmetlen.

Legszívesebben ott és azonnal magamévá tettem volna, állva, a földre vagy az ágyra lökve, de tudtam, ezt mégsem lehet. Gyorsan dobta le magáról a maradék ruhát – ez már nem volt a csábítás része, hiszen így is azt tehetett velem, amit akart. Farkam kőkeményen meredt, szinte lüktetett a vágytól, hogy beléhatolhasson. Ahogy az ágyon térdelve átöleltük egymást, finoman combjai közé engedett és lágy ringatózással dédelgette, nyelvét kereső nyelvemen éreztem bizsergető kuncogását.

Előbb szemből, majd hátulról éreztem meg a combjaim között a forró férfiasságát, minden porcikám kívánta ezt az erőtől duzzadó szerszámot, ölem nedveket könnyezett a puszta gondolatától is. Gyengéden simogatva ingerelt vele, egyre közelebb és közelebb kerülve, miközben kezei egész testemet bejárták. Nagy férfikeze a melleimre zárult, becézgetve méregette formáját, súlyát. Fogaival a tarkómat harapdálta finoman, majd beletemetkezett hosszú, barna hajzuhatagomba.

Ujjaim alig tudták átfogni a rugalmas halmokat, ehelyett inkább végigsimítottam a lapos hason, a nőiesen telt csípőn. Orromban éreztem az illatát, amelybe nemsokára fanyarul vegyült izgalmának illata is. Miközben combjaival még mindig szorosan fogott, térdelve nyúlt el előttem, felkínálva izmos hátát a simogatásnak. Tudtam, hogy ez az egyik legérzékenyebb pontja, és most sem kellett csalódnom. A masszírozó mozdulatok közé vegyített finom karmolások, csókok és harapások nyomán mély, vággyal teli sóhajok törtek elő belőle.

Andalítóan hatott rám, ahogy erős kezével az egyik legérzékenyebb erogén zónámat vette kezelésbe, annyira elzsongultam, hogy váratlan behatolása a meglepetés erejével hatott. Azt hittem több időre lesz szükségem, de hüvelyem lucskosan zárta körbe a betolakodót. Éreztem, hogy vágya cseppet sem hagyott alább, sőt. Lassan, óvatosan mozgott bennem, minden egyes döféssel mélyre hatolva. Hátulról hatolt belém, térdelő pózunk miatt szinte alulról felfelé, a szokatlan póz teljesen megvadított.

Sóhajai szaggatott nyögdécseléssé töredeztek, ahogy újra és újra megmártóztam benne. Akárha eleven tűz ölelt volna minden döfésnél körül, forró ágyékával szorosan préselte magát hozzám. Éreztem, hogy ezt a pózt és ezt a forróságot nem fogom bírni, végem lesz hamar, mielőtt még igazán hozzákezdtünk volna. Megragadtam a széles csípőt és olyan ütemet diktáltam, amivel még tartani tudtam magam valameddig. Gyönyörködve hajoltam elefántcsontszínű vállára, kezeim a hatalmas, lágyan ringó keblekre kulcsolódtak.

Éreztem, ahogy mélyen bennem lüktet. Annyira gyengéd és bensőséges volt az egész pillanat, hogy azt sem bántam volna, ha ebben a percben belém robban. Gyönyörködve, elégedetten élveztem, ahogy küzd magával, lelki szemeimmel szinte láttam a pulzáló ereket a vastag farkán. Ez a gondolat, és hogy közben igyekeztem hüvelyizmaimmal úgy szorítani, hogy segítsek neki, egészen megvadított. Pillanatokon belül én váltam kéjtől vinnyogó, tüzelő nősténnyé, alig bírtam visszatartani magam, hogy ne hajszoljam mindkettőnket egy elkapkodott élvezetbe.

Éreztem, ahogy egyre szenvedélyesebben vonaglik alattam, de nem bírtam tovább. A hátára fordítottam és lassítottam a tempón, tovább odázva a kitörést. Néhány lökés után már biztos voltam benne, hogy jól döntöttem. Mozgásunk összesimult, testünk ütemesen kereste a másik testét, minden egyes mozdulattal apró örömöket okozva. Pár perc múlva már lehiggadtunk annyira, hogy értékelni tudjuk a játék elnyújtását.

Ahogy úrrá lettünk magunkon, megint felülkerekedett bennem a kisördög, hogy minden cseppet ki akarok facsarni ebből a hímből. Birtokolni akartam a lelkét, a gondolatait, és a testét, a bennem mozgó szerszámát, amely újult erővel, büszkén hatolt belém újra meg újra, azt akartam, hogy hódoljon be nekem, a testemnek, hogy zokogjon a kéjtől és könnyeivel öntözzön belülről.

Csípőjét megemelve, hüvelyizmait erősen megszorítva kezdett alattam egyre erőteljesebb tekergésbe, mélyen magába fogadva. Tekintetünk összekapcsolódott, testünk szorosan tapadt össze. Erős, kemény lökésekkel válaszoltam, nagy nyögéseket csalva elő belőle. Arcán láttam, a feszült koncentrációt, amellyel kordában tartja forró testének minden porcikáját, hogy a legnagyobb gyönyört adja és kapja cserébe, mindkettőnk örömére. Óráknak tűnt, pedig talán percek sem voltak, amíg feszegettük egymás határait, hol gyorsítva, hol lassítva a tánc ütemén, míg meg tudtuk unni.

Keményen küzdött, nem adta könnyen a győzelmemet, aminek nagyon örültem. Nem véletlenül szeretem ezt a férfit, tudja, hogy mi kell nekem – és mindent igyekszik megadni, hogy a lehető legjobb legyen mindkettőnknek. Hálásan gördültem felülre. Elégedetten láttam, hogy farka nem csak érezve és a képzeletemben látva olyan duzzadó, de tényleg, csatakosan, a nedveimtől fénylőn és pattanásig feszülve várta, hogy beleereszkedjek. Ahogy ráborultam széles mellkasára, éreztem, ahogy tökéletesen kitölt, sírni tudtam volna, olyan jól passzoltunk össze.

Éreztem, ahogy sóhajtozva megpihent egy picit rajtam, majd, mint aki álomból ébred kezdett lassú mozgásba. Nem klasszikusan lovagolt meg, hozzám bújt és úgy ringatózott rajtam. Élveztem, ahogy keblei rugalmas labdaként nyomódnak ütemesen nekem, miközben egyre hangosodó sóhajait közvetlen a fülembe lehelte. Minden mást meghagyott nekem, kezeim szabadon simogatták mindenhol ahol csak értem, míg végül szenvedélye ritmusában a fenekét megragadva igyekeztem még szorosabban magamhoz ölelni.

A gyönyör lassan mélyről tört fel bennem, annyira, hogy észre sem vettem először. Ahogy egyre erősebben rántott magára, arra eszméltem, hogy már ott is van, feledtetve mindent amit akartam még. Egyszerre akartam a kielégülést és az ő gyönyörét, de hasztalan próbáltam visszatartani magam, mélyen bennem ütemesen feszített a mozgása, űzve, hajtva engem egyre erősebben, mígnem már nem volt visszaút, képtelen voltam ellenállni és magával ragadott az orgazmus.

Megbabonázva figyeltem, ahogy sóhajai nehéz zihálássá válnak és hasztalan igyekszik visszatartani a feltörő gyönyörsikolyait. Hirtelen annyira messzinek tűnt, hogy utolérjem, hogy csak azt akartam, hogy lássam, elkapjam azt a bizonyos pillanatot. Csípőjének körözése egyre hevesebb lett, majd rendszertelen vonaglásba ment át, testének apró remegései vad hullámzásba csaptak. Élvezettel néztem a kéjtől eltorzuló arcát, a megtörő tekintetet, hallgattam, ahogy elalél.

Annyira váratlanul jött és úgy csapott át rajtam, hogy egy pillanatra azt sem tudtam hol vagyok. Tagjaim ólmosak voltak a hirtelen kielégüléstől, bódultan pihegtem. Hirtelen bánat, bűntudat és szégyen tört rám. Elrontottam mindent, tönkretettem mindkettőnk játékát! Útközben őt elhagytam valahol, csak hogy nekem jó legyen! És úristen, de jó volt, mennyire vágytam már erre. De nem, neki is kell, ő is megérdemli, nem lehet, hogy csak én…

Váratlanul támaszkodott fel rajtam, mint aki mély álomból ébred fel hirtelen. Farkam mereven feszült kéjtől szorosra zárult puncijában, mélyre hatolva. Meg-megremegett, tudtam, hogy ilyenkor a friss gyönyörtől nagyon érzékeny, szinte fájdalmas minden újabb izgatás, kín minden mozdulat, a folytatás kizárt, nem is beszélve újabb kielégülésről. Komoly erőfeszítéssel igyekezett úrrá lenni a testén, döbbentem figyeltem, ahogy újra ringatózni kezd rajtam. Teljesen felegyenesedve nyársalta fel magát rám, tövig magába fogadva a szerszámom. Leírhatatlan kéjt okozott, ahogy éreztem, egész a méhszájig hatolok benne. Láttam az arcán az elszántságot, hogy mindenáron befejezze számomra is a szeretkezésünket, de képtelen voltam visszatartani, pedig tudtam, hogy számára ez most nem lesz gyönyörteli esemény.

Nagyon kellett igyekeznem, hogy fel ne sikoltsak, annyira intenzív volt az érzés, ahogy mélyen magamba fogadtam. Normálisan semmi gondot nem jelentett volna ezt a pompás, erős szerszámot befogadnom, de így kielégülés után lehetetlennek tűnt. Hatalmas volt és tűzforrón lüktetett bennem, azt hittem szétrepedek. Lassan, fokozatosan éreztem, hogy kezdek ismét normálisan működni, és kezdtem ismét élvezni a dolgot. Igyekeztem mosolyogni, pedig tudtam, hogy ez már csak róla szól.

Élvezettel figyeltem, ahogy újból mozogni kezd, megrezdültek súlyos mellei, bimbói felforrósodva és keményen meredtek bele a félhomályba. Arcára kiült a feszült koncentráció, hogy biztos jó legyen nekem, hullámzott a hasa, ahogy hüvelyével kereste a legjobb fogást rajtam. Nem kellett már mire várnom, átadtam magam az élvezetnek, gyönyörködtem a csodálatosan nőies test vonagló játékában. Látszott rajta, hogy ő is kezdi élvezni, kihívóan, biztatóan mosolygott rám, szemeiből sütött a dévajság.

Tudtam, hogy mit akarok. Gyönyört akartam adni neki, kielégülést, mint amit tőle kaptam az imént. Élvezettel szorongattam a bennem lüktető farkát, kezeit a mellemre vontam, had élvezze kedvére. Ámulva vettem észre, hogy érintése újabb tüzet gyújt bennem, és a játék egyre jobban elragad. Hímtagja ütemesen csapódott bennem valahova nagyon mélyre, egyszerre kéjesen és fájdalmasan, hogy azt hittem, minden döfésnél elájulok. Nagyobbnak és vastagabbnak tűnt minden korábbinál, döbbenetes élmény volt. Vad, tomboló vágtába kezdtem, remélve, hogy elragadom őt, amikor ismét rámtört a gyönyör, ezúttal a teljes váratlanságból.

Hirtelen megfeszült, majd vadul megremegett, erősebben, mint az előbb, nyögései elmélyültek. Kéjben és verítékben úszva tombolt felettem, apró kezeivel durván markolt a mellébe, fenekével lehetetlen ütemet diktált. Hullámokban, mélyről indulva borította el a második – eddigi első sorozatos – orgazmusa, hevesen rázta kipirult, görcsösen vonagló testét. Artikulálatlan, fülrepesztő sikolyai kihagytak, zihálása fájdalmas gyönyörrel teli hörgésbe csapott át. Olyan elnyújtott intenzitással tört rá, hogy úgy tűnt, sosem szakad vége – jó percen keresztül csodálhattam a már-már félelmetes crescendót. Könnyben ázó arccal, egyszerre zokogva és nevetve hanyatlott le rám.

Nem tudtam elhinni, hogy ez megtörténhet velem, a testem, amiről azt hittem, hogy ismerem, elárult, megcsalt, olyan gyönyörrel, amelyről nem hittem, hogy képes vagyok. Éreztem, hogy megint megelőztem őt, hogy elrepülök, hogy végem van, a csalódottságtól és a kéjtől szaggatottan tört fel belőlem a zokogás, majd egyszerre felrobbant, megszűnt körülöttem a világ, lehunyt szemem előtt tűzijáték-sziporkák ragyogtak – és ekkor mélyen bennem is feltört az ő öröme, áradón, végigperzselve mindenemet, teljessé téve mindent, ami külön volt eddig. Kimerülten, zsibbadtan, elalélva hanyatlottam vissza rá.

***

Az eszmélés lassú volt mindkettőnknek, nehezen tértünk vissza a magunk boldog, külön valóságából a másik, szürkébb és kiábrándító jelenbe. Nehéz szívvel álltam neki a zokni-vadászatnak. Közben örömmel figyeltem, ahogy az ágyunkon szerelmem boldogan, kielégülten nyújtózkodik, mint valami buja nagymacska. Rámnézett, és csak ennyit kérdezett huncutul „Na, csinálsz nekem répasalátát?”
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

baluthebear ·
jól indult, egy iő után azonban meguntam hogy kilogikázzam kinek a szemén keresztül látunk épp. lehet csak túl fáradt vok...

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: