Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Kezdetek - 1.rész (kolis történetem)

Kedd van. Már megint reggel 7 óra. Szemet megtörölni, ágyból kikelni és keresni valami göncöt. Csak a legszükségesebb dolgokat pakolom be a táskámba. Elindulok a suliba, bár, mint minden kamasz, inkább csinálnék valami mást. Hirtelen Ott terem mellettem.
- Szia Jani! - köszönt rám.
- Szia Sanyi! Mi a helyzet? - kérdeztem.
- Semmi különös, estére valami terv?
- Nem tudom még, sok idő van addig.

Sanyi 1 évvel idősebb Tőlem. Kolis szobatársam. Igaz, mi csak ketten vagyunk a szobában. Jó fej srác, mindig is jól kijöttem vele. Minden este beszélgettünk, néha a boros üvegek fenekére néztünk. Rövid barna haja és nagy barna szemei mindig mosolyt csaltak az arcomra. Bár ezt néha nem mutattam ki.
Magas, vékony, és elég szép farokkal megáldott srác. Bár soha sem tudtam, hogy mit érez a fiúk iránt, mindig voltak futó kalandjai lányokkal.

Aznap este viszont végleg kiderült minden. De kezdjük az elejénél.

Sanyi azon az estén mikor vissza ért a suliból, út közben vett 3 üveg bort. Én a szobában voltam, azt hiszem filmet néztem. Éppen hogy benyitott a szobába, a villanyt felkapcsolta és szólt, hogy ne punnyadjak, dumázgassunk.
Benne voltam, mindig fel tudott pörgetni.
- Na és milyen napod volt? - kérdezte vidáman.
- Talán ugyan olyan, mint a többi. Egész nap órákra rohangáltam. De jól esik végre pihenni. - feleltem, majd kinyitottam az első üveg bort.
- Na és neked?
- Egész jó.

Ezzel ennyiben is maradt a beszélgetés. Felajánlottam, hogy nézhetnénk valami filmet a laptopon. Be is indított egyet, majd elkezdtük szürcsölgetni a kis italunkat.

- Figyelj Jani, elég sokat látlak mászkálni mostanában Marcival. - nézett rám kérdően Sanyi.
- Hát igen, elég jó haverok vagyunk. Bár sokszor mondták ránk, hogy talán melegek vagyunk, nem értem, pedig csak spanok vagyunk.
- Én is hallottam ezt a kijelentést. - mosolygott.

(Akkoriban még nem nagyon tisztázódott bennem, hogy mit is keresek. Volt barátnőm is, és párszor egy meleg társkereső oldalról találkozgattam pasikkal, de az orális aktusig jutottunk el mindig. Én egy középmagas, kék szemű, átlagos testalkatú srác vagyok.)

- És nem birizgálta soha a fantáziádat, hogy milyen lehet fiúval? - kérdezte, miközben a sötét szobában az ágyán mocorgott, a film is véget ért.
- Öööö, nem is tudom. Miért? Benned felvetődött már? - kérdeztem kicsit megszeppenve.
- Hát igazából megőrjít, ha egy meztelen női testet látok, de azért a zuhanyzóban is a fiúk után nézek. Fantáziálni sokszor fantáziáltam már róla. - és eközben már le is vette a nadrágját, mint ha aludni készülne.
- Az igazat megvallva, az én fejemben is megfordult, hogy milyen lehet egy pasit kényeztetni. - magyarázkodtam, mert nem akartam, hogy kiderüljön a kis titkom.
- Jani, ugye tudod, hogy bennem megbízhatsz és elég jó titok tartóak vagyunk.
- Igen, tudom Sanyi, de mire célzol ezzel.

Néma csend támadt a szobában. Hallottam, ahogy előveszi és elkezd maszturbálni. Én is magamhoz nyúltam és csukot szemmel magam elé képzeltem Sanyit, ahogy megtölti a számat.

- Ide ülsz mellém az ágyra? - törte meg a csendet én pedig csak egy remegő talánnal válaszoltam.
- Ne csak fantáziáljunk róla. - szólalt meg újra.
Ekkor vettem erőt magamon és a sötét szobában nagy nehezen az ágyához sétáltam. Leültem mellé. Ő megfogta a kezem és a combjához irányította. Elkezdtem először csak a combja külső részét lassan simogatni. Ő mind végig csukott szemmel feküdt, és hagyta, hogy azt csináljak, amit én szeretnék.
Kezemmel időnként az ágyékára tévedtem. A sötétben az ablakból beszűrődő halvány fény által kezdett körvonalazódni gyönyörű pénisze. Körülbelül 19cm-es lehetett, sosem mértem meg.
Egy idő után kezdtem feloldódni, és rátértem a lényegre. Először csak ujjaimmal simítottam végig hímtagját. Mennyei érzés volt, ahogy éreztem a lüktetését. Előre hajoltam és egy puszit nyomtam a hasára, majd kidugtam a nyelvem és elkezdtem lefelé haladni. Ahogy kezdtem a farkához közeledni mély szuszogásokba kezdett.
És végre elértem makkját melyen már az elő nedvek csillogtam. Nyelvem hegyével lenyaltam és szépen lassan ajkaim körül fonták vesszőjének koronáját. Nem akartam elsietni a dolgot. Óvatosan leengedtem torkomig és hagytam hogy betöltse vele az egész számat. Eközben nyelvemmel izgattam farka alsó részét. Lassú, ütemes fejmozdulatokkal izgattam. Néha-néha mikor elfáradtam, a golyóit vettem a számba és szopogattam.

Egyre sűrűbben és nehezebben vette a levegőt. Éreztem, hogy nem sokára megajándékoz magjával. Rágyorsítottam a tempóra és vártam, mikor következik be a gyönyör. Hirtelen teste megfeszült és péniszéből erőteljesen lövellt ki spermája amelyet csak nyeltem és nyeltem. Éreztem, hogy rengeteg ondója csúszik végig a torkomon. Mikor már éreztem, hogy vége az orgazmusának, ajándék gyanánt újra a torkomig engedtem és kiszívtam az utolsó cseppet is, és hogy fokozzam, a számban tartva folyamatosan újra elkezdtem szopni.

Sanyi mind végig szótlan volt. Csak halk szuszogásait lehetett hallani. Mikor újra elkezdtem volna kielégítését, kinyitotta a szemét s megsimogatta az arcom. Én felnéztem rá és úgy tüntettem el újra falloszát ajkaim közt.
Sajnos nem sikerült életre keltenem egy újabb menethez, igaz, nem bírtam várni.
Felültem és szótlanul néztünk egymásra. Tudtunk, hogy egy új dolog kezdődött közöttünk.

- Olyan profin csináltad, hogy nem hiszem el, hogy most elégítettél ki pasit először. - mosolygott és várta válaszomat.
- Pedig tényleg így van. (Még várni akartam az igazsággal.)
- Ha nem haragszol, aludhatnánk együtt.
- Benne vagyok - mondtam, majd levetkőztem és bemásztam mellé az ágyba. Ő hátulról átkarolt. Így fonódott össze meztelen testünk. Éreztem fenekemnél a még lüktető péniszét. Azt hiszem újra életre kelt. Fenekem bejáratához igazította, de lebeszéltem róla. Mondtam neki, hogy ne siessük el a dolgot, van még bőven időnk.

Majd így aludtunk el és tudtuk, hogy a holnap még szebb lesz.
Másnap este megint 3 üveg borral tért vissza, de ezt már csak a következő részben fogom elmesélni.
Hozzászólások
SnoopyViktor ·
Lenyűgöző!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: