Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Kettesben

Zavartan ülök az ágyán, törökülésben. Ha eszembe jut, milyen hideg van kint, beleborzongok. Körbe-körbe jár a tekintetem a szobában. Csak egy íróasztali lámpa próbálja bevilágítani tompa fényével a szobát. Zoknis léptek hangja közeleg. Megjelenik 2 bögre gőzölgő teával a kezében, enyhén mosolyogva. Elém áll és nyújtja felém az egyik bögrét. Felnézek rá, mire elmosolyodik, és elveszem tőle. Halkan megköszönöm. Sajátját lerakja az egyetlen fényforrás mellé, de mozgásban marad, előkeres és meggyújt egy füstölőt. Minden mozdulatát elemzem. Leül az íróasztalhoz, és nekilát megtekerni egy jointot. Röpke fél perc alatt végzett, tudtam mi következik utána. A cigivel a szájában túrja a zsebeit, keres-kutat.
- Picsába,hol az öngyújtóm?- halkan kacagok jövőbe látásomon, mire rám emeli tekintetét, és kisfiús mosollyal kíséri. Teljesen meglágyulok tőle. Közben megkerült az öngyújtója is. Rágyújt,az első sokáig lent tartott slukk után feláll, és teljes természetességgel felém veszi az irányt. Ahogy leül mellém az ágy szélére, megcsap a parfümje és a magával hozott szantál illata. Hmm... imádom ezt az egyveleget. Mélyen letüdőzöm, és csukott szemmel élvezem. A közelségének tudatától feláll a szőr a karomon, és beindul egy jól ismert hormonális folyamat. A cannabis illata tovább bódít. Míg szív, nem beszélgetünk. Időnként összeakad a tekintetünk, amire szégyenlősen reagálunk.
- Nah - mondom neki. Levegő visszatartás közben kérdezi: -Hm?
- Ne legyél csendben.
- Miért ne?- kifújja a füstöt.
- Mert hallani akarom a hangod.
- Én viszont a tiéd - válaszolgat a maga tökéletesen erotikus, mély, rekedtes, férfias hangján. Mikor így beszél, eluralkodik rajtam az iránta érzett éhségem. És a szemét mindig tudja ezt! Ilyenkor még szélesebbre húzódik a szája azzal az irritáló pajzán nézésével. Mint aki tisztában van vele, hogy húzza a hosszabbat! Csípőre teszem a kezem, és csúnyán kérdőn nézek rá. Ezen úgy elkezd nevetni, hogy az egyik slukk felét kiköhögi. 90°ot fordulok még mindig törökülésben, hogy oldalról láthassam minden rezdülését.

A szemem akaratlanul is az ágyéka felé tekintget, megöl a kíváncsiság, hogy tudjam kíván-e már. A fenébe! Észrevette! Még mindig szélesen mosolyog az utolsó szívás közben is. Habozás nélkül feláll, odamegy az asztalához, és elnyomja a jointot. Kissé félve belekortyol a teájába, elégedetten bólogat íz világa felett. Forgatom a szemem, amit szintén észrevett. Remek. Én is belekóstolok vendégszeretetébe.
- erre vágsz úgy fel?- kérdezem cinikusan. Felvont szemöldökkel visszaül mellém, és csak mered rám. Ezúttal mintha sokkal közelebb ülne hozzám. Zavarba jövök, nem tudom megtartani a szemkontaktust. Akárhányszor visszaemelem rá a tekintetem, ő mindig csak mered rám. Barnás-zöldes szemével megöl! Valamiért csak arra tudok gondolni, hogy tűnjenek el róla a ruhái. Sőt, kurvára tűnjenek el azonnal!
- Zavarban vagy?- kérdezi azzal a nagyon idegesítő vezérhím hangsúllyal. Mintha azt mondaná:- Mit ad ’sten! Csak nem zavarba hoztalak máris! Hát de. A száját figyelem, ahogy játszik a mosolyával. Közben meg kell nyalnom a sajátom, ami egyre veszít nedvességéből. Érzem, hogy meg akar csókolni, érzem, ahogy vadul le akar smárolni, érzek rajta mindent. Azokon megy át, amiken én. Izzó bőr, sajgó csontok, szűnni nem akaró bizsergés a láb között, a fékezhetetlen vágyódás. Kicsit oldalasan elhelyezkedik, hogy szembe kerüljön velem. Bámul rám, és mintha némi aggodalom ülne az arcára.

- Mi az?- kérdezem.
- Tudod mennyire aggódtam tegnap?- halkan ejti a szavakat. Váratlanul egyik kezébe veszi az arcomat, majd lehúzza róla ujjait. Kirázott a hideg. Kész vagyok tőle. Fel se fogom, hogy válaszolnom kéne.
- Mennyire?- kérdezem azért mégis, remegő hangomon.
- Nagyon.
- Nem hiszem. - kacérkodok.
- Nem?- közben feláll, odamegy az asztalhoz, és míg elindít egy Benga mixet, támaszkodik a tenyerén.
- Nem bizony! - jelentem ki. Elképesztő feneke van. Atyaúristen. Farmeren át is látszik, hogy formás az izomtól. Áh, nem tudom, mit tegyek a kezemmel. Nyúlik felé, meg akarja fogni mindenáron. Felegyenesedik, és megfordul. Nem látta, ahogy magamhoz rántottam a kezem. Megint kortyol a teájából, utána mellém ül.
- Hát pedig aggódtam.
- Első dolgom volt, hogy hívtalak mikor haza indultam, nem?
- De mikor megszakadtál csak rosszra tudtam gondolni. - a szemembe néz sokatmondóan.
- Mit hittél? hogy megerőszakolnak? megölnek? kirabolnak?
- Ahh. mindent - begörcsöl a gyomrom a gondolattól, hogy így félt. - igyekeztem mindenféle dologgal másra gondolni.
- Milyen dologgal?
- Hát whiskey-ztem, spuriztam, söröztem, ha esetleg menni kell érted.
- Ahh, rossz vagy. ne csinálj ilyeneket.
- Én vagyok rossz?- felém fordul felháborodottan. - nem is tudom ki bulizott másik faszival! - kiveszi nadrágzsebéből a telefonját, és nyomkodni kezdi.
- Féltékeny voltál?- kérdezem, miközben találgatok, mit nézeget.
- Nagyon - emeli arca elé a telefont, és lefényképez. Mosolyog, hogy szerzett egy képet rólam.
- Mennyire nagyon?- érdeklődök tovább.
- Most közöset - közelebb ül, annyira, hogy a lábunk összeér. Most még jobban görcsöl a gyomrom, és bizsereg a lábam. Egyúttal a nunim is rákapcsolt. Jajjne, nem sokáig bírom már ezt a vágyakozást, és nem akarok hülyeséget csinálni! De rövidesen biztos fogok. Közel hajol fejével az enyémhez, hogy mindketten benne legyünk a képben.
- Mennyire nagyon? - ismétlem a kérdést.
- Kurvára - és villanás. Megint hunyorgok a vaku után. Mikor kinyitom a szemem, a feje még mindig közel van hozzám. Minden érzékszervem felerősödik, még a bőre illatát is érzem, amit máskor elnyom a finom parfüm illata. Nincs olyan közel hozzám, de a leheletének forrósága kicsapódik az arcomra, és vörösben kezd izzani. Melegem van. Nagyon melegem van. És nem tudok magamról. Nem tudok gondolkozni, csak a töménytelen érzéstömeg áramlik végig rajtam folyamatosan.
- Nem hiszek neked - próbálok ellenkezni, bizonyítva hogy észnél vagyok. Felém fordítja a fejét, és értetlenül néz rám. De máris vált a kifejezése határozottra, és annyit mond:
- Pedig kurvára - kiégeti a szemével az enyém.

Közelebb hajolok hozzá, de csak picit, mert rájövök, mi volt a szándékom. Teljes magabiztossággal megcsókol. Istenien puha szája van. És annyira finom íze! Ne hagyja abba! De abbahagyja, elhúzza a fejét, hogy lássa az arcom. Shit. Nem tudom, mit láthat, de ne most nézegessen!
- Naa... még - nem készültem fel rá milyen lavinát indítok el ezzel. Megint egyik kezébe veszi az arcom, és újfent megcsókol. Most nagyobb benne az éhség. De még mindig játszani akar velem. Megint elhúzódik, én pedig esztelenül megyek utána. Kinyitom a szemem, hogy tudjam, mi történik, de alig látok. Elmosolyodik, és érezteti, kinél van a hatalom. Nem érdekel mi volt a szándéka ezzel.
- A-a. Most nem az lesz, amit te akarsz! - cuppanok máris a szájára. Ezúttal mindkét kezében az arcomat tartja, és a nyelvét is bevonja a játékba.

Veszedelmesen jól csinálja. Őrjítően jól. Egyre nő bennünk a vágy egymás iránt. Nem tudom fékezni magam, teljesen rárontok. Kibontom a lábam a törökülésből, és miközben térdre emelkedem, ő egyre nyújtottabb karokon támaszkodva maga mögött követ, és nem ereszti számat. Egyik térdem átemelem combjain, és szembe rá helyezem a testsúlyom. Mélyet sóhajt, kezét lejjebb csúsztatja a derekamra, majd újra megcsókol, csak még több szenvedéllyel. Érzem milyen forróság árad az öléből. A kettőnk forrósága képes lenne ősrobbanást előidézni. Beleharapok alsó ajkába, és nem eresztem fogaim közül. Érzem, hogy mosolyogna, ha tudna. Tenyerét a fenekemre csúsztatja, és jobban magára húz. Most már érzem, mivel küzd. Ez már merevedés! Bele is borzongok, és minden ujjammal a hajába túrok. Próbál jobban húzni még maga felé, de már nincs hova.

Míg smárolunk, becsúsztatja bal kezét a pólóm alá, és egyre feljebb mászik ujjaival hátamon. Időnként belemélyeszti egy-egy ujjbegyét a bőrömbe. A hajánál fogva húzom el magamtól a fejét, hogy most én lássam az arcát. Ő is alig tudja kinyitni a szemét, gyönyörű szája megdagadt és kipirosodott a használattól. Rámosolygok, most nálam a hatalom. Megmarkolja két kezével a csípőm felett felgyűlt kevéske felesleget, és alig hallhatóan súgja kábán:
- Most nem játszhatsz - még erősebben markol, és gyorsan betapasztja száját az enyémmel. Ettől elkezdek vissza fogottan mozogni rajta. Ujjai csípőmről vándorolnak feljebb az oldalamon, egészen a melleimhez. Két hüvelykujjával megérinti a mellbimbóimat, amik rögtön fél centivel megduzzadnak. A mozgásom észrevétlenül gyorsulni kezd. Két kezébe fogja emlőimet. Épphogy elengedi a számat, csak hogy ki tudja préselni rajta:
- Mm... tökéletesek - megtapogatja szorításában még egyszer az ’árut’, és megint csókolni kezd. Lágyan játszik a mellbimbókkal, elvonja a figyelmem, nagyon élvezem, amit csinál. Mikor leállok, érzi rajtam milyen hatással van rám. A nyakamat kezdi elhalmozni tüzes csókjaival, a fejem megdöntöm, hogy jobban hozzáférhessen. Most erőteljesebben kezdek mozogni erekcióján, előre-hátra, előre és hátra, előre és megint hátra. Mintha szívná a nyakam, de nem tud érdekelni, hogy folt marad utána, semmi nem tud érdekelni, csak ne álljon le. A mellemről a csípőmre viszi vissza a kezét, és rásegít a mozgásra irányításával, ami egyre gyorsabbá válik így. Hátrahajtom a fejem, és kidomborítom a mellkasomat. Felgöngyöli a pólóm alját, ahogy feljebb tolja. Nem áll meg, míg nem láthatja a domborulataimat. Utána lemerevedik, és nézi. Rápillantok, mi nem tetszik neki, és látom, ahogy ajkát szívja.
- Hé - szólok rá. Rám emeli szemeit, és vissza a melleimre, majd megint rám.
- Gyönyörű vagy! megőrjítesz!

Szavai hatására a nyakába vetem magam, és csókolom, nyalom, szívom, nyitott szájjal élvezkedik. Annyira magamba kívánom, hogy beteljesüléskor eszméletvesztésre tippelek. Itt az ideje, hogy lehúzzam róla a pólóját, utána meg lesmároljam. Váratlanul elengedem és megigazítom a felsőm. A copfomon is húzok egyet, veszített az erejéből, akárcsak gazdája. Leevickélek róla, és nagyon zavarban megállok tőle kicsit távolabb. Ott a teám az ágy másik végénél, nagyon szomjas vagyok, muszáj innom. Mozdulatlanul vár, aztán követi példám, és elsétál a sajátjáért. Lassú kortyolgatás közben is nézzük egymást. Meztelen felsőtestének látványa nem enged szabadulni ettől a fájdalmas áhítozástól. Borzasztóan szexi a hasán húzódó szőrcsík. Istenem, de nagyon szexi! És a Ken- vonala! Te jó atyaúristen! Minden vér az arcomba szökött. Alig tart meg a lábam. Nagyon szép a köldöke is, bárcsak kinyalhatnám belőle a teáját!

Majdnem félrenyeltem, jó nagy korty lett ebből. Nem tudom levenni róla a szemem, képtelen vagyok. Tökéletes alakja van. Nem sovány, nem izmos, az van rajta amit összeszedett évek során a sporttal, semmi mesterséges duplázás. Perfekt, nincs rá más szó. A tetoválások a könyöke felett és alkarján, még vadabbá teszik. Kezelhetetlen, szemtelen, rosszfiús modora és külseje mögött ott a törődésre éhes kisfiú, a gyerekek legjobb játszópajtása, nők gyengéje. Kibaszott szexi.. Én akkor is kortyolgatok remegő végtagokkal, mikor ő már végzett és elém állt. Türelmesen megvárja, míg leteszem a bögrét, utána felemeli mutatóujjával államat, hogy szemébe nézzek. Nem kevésbé fénylő a tekintete, mint az én klitoriszom lehet. Teljesen elgyengülök ettől a nézéstől. Megőrjít. Remegnek a lábaim. Egy éppen szelíd vadállatról árulkodik ez a nézés. Ahh, de kibaszott jó zene megy a háttérben! Ez kizökkentett. A dübörgő mélyeknél a kézfejem mindig nekiáll kígyózni, a fejem bólogatni, a szám csücsöríteni. Felkacag, mikor rájön, mit csinálok. Látom mennyire aranyosnak talál. Ez jó.
- Nem szabad ezt csinálnunk. - mondom ki váratlanul. Visszaengedi a száját eredeti állapotába, és mered rám értetlenül.
- Mit?
- Tudod, ezt. Rosszak vagyunk.
- Miért is?
- Mert nem feküdhetünk le az első nap. - értetlen türelmetlenkedést kezd magából sugározni.
- Kívánsz?
- Igen.
- Akkor meg?
- Akkor se - kezébe vette a jobb kezem, felemelte a szájához, és megnyalta mutatóujjam. Bekapta, és a nyelvével izgatta. Tiltakozni akartam minden porcikámmal, de lehunytam a szemem, és megint csak arra tudtam gondolni, hogy bennem legyen. De valahogy mégis sikerült megállnom, és kihúztam magam fogai közül.
- Ne. neked barátnőd van. így nem jó.
- Muszáj, hogy enyém legyél. úgy akarlak, mint ahogy férfi akarhat egy nőt. mindenhogy. ne kezd ezt most,kérlek!
- De muszáj! - akadékoskodtam tovább.
- Nem, kurvára nem muszáj! - kezdett kikelni magából. - Ne rontsd el, légy szíves! annyira akarlak már! hány éve vártunk erre?
- De barátnőd van basszus! pont ezért vártunk ennyit.
- Bazdmeg, már nincs. oké? végre találkoztunk, tudtuk mi fog történni, tegnap elhagytam. nem akartam, hogy bármi közénk álljon. most boldog vagy?
- Igen - azonnal átkaroltam a nyakát, és megcsókoltam. szétfeszítette a fejünket, és annyit mondott.
- A picsába Ann. Tönkre teszel - és csókolt tovább.

Elérkezett az az állapot, amikor letépjük egymásról a ruhát. Folyamatos mozgásban voltunk a vetkőzésben, és közben mindent megtettünk, hogy ne váljanak el egymástól ajkaink. Már csak a farmer van rajtunk. Megfogja a fenekem, és a derekához emel. Körbe fonom a lábammal, de már visz is a falnak támasztani. A combjaimat simogatja felváltva markolva a fenekemet. A nyakába kapaszkodom, és hol hevesen csókolom, hol a fülét harapom, hol pedig a nyelvét bűvölöm. Letesz, elkezdi kigombolni a nadrágom, lehúzza a cipzárt és lerángatja rólam. Észre se vettem, de a bugyim is eltűnt rólam. Együtt húzta le a kettőt, nekem meg fel se tűnt. Pff, ennyit rólam. Ledobja mindkét zokniját, aztán leguggol előttem. Szétterpeszti a lábam, és megnyal. Hátra esek a falnak miután felnyögtem. Ahh, ez túl jó. A vállába kapaszkodok, így nagyjából stabilan sikerül állni. Úristen.. mm…

Felegyenesedik,villámgyorsan lekapja magáról maradék ruháit,tetőtől-talpig végigmér. Felhúzza egyik szemöldökét,és már megint azt a pajzán kacér mosolyát produkálja. Rögtön bele bokszoltam az izomtól vastag combjába. Csak emiatt vettem észre,hogy már meztelen,akárcsak én. Egy pillantás a farkára,és végem volt. Abban a pillanatban a pézsmaillatot is megéreztem. Magához rántott,beleharapott a számba,megfordított,és a falra nyomta a két kezem a fejem felett. Szabad kezével magához igazította a fenekem,és behatolt. Végre megtörtént,amire vártam. Amire hosszú hónapokon át maszturbáltam naponta 2x.Nem ütközött nehézségbe,csúszott,mint a vaj. Az alhasamat fogva mélyebbre tudott hatolni. Közben csókolgatta a nyakam. Kezeimet továbbra sem engedte,a fogságába kerültem.

- Dugj meg! - bukott ki belőlem. Gyorsabbra és erősebbre kapcsolt.
- Ezt akarod?Akkor megkapod, ami jár!
Elképesztő milyen élményt nyújtott. Mindössze 2 perc alatt elélveztünk. A fenekemre élvezett. A falnál támaszkodva pihegtünk. Megcsókolta a vállam és a hátam, keze a melleimen haladt le egészen a csiklómig. Azon a környéken mindenhol nedves voltam. Belém mártotta az ujját,majd szájához emelte és lenyalta az egészet. Elfintorodtam,amire elnevette magát.
- Imádom az ízed.
- Idióta - ráztam a fejem a nagy gyereknek. Megfordultam,hogy szembe lehessek vele. Nedves-nyálas ujjaival megpihent a nyakamon, és lehajolt lágyan megcsókolni.
- Erre vágytál már, igaz?- intézte hozzám kérdését. én csak bólintottam válaszul.
- Simogasd a cicim - követeltem. Nevetve lehajolt és átölelt.
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: