Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Két volt osztálytársammal

<!-- @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } -->

Apám Japánba utazott, anyám rég meghalt! Egyedül voltam otthon délutánonként és este. Délután meglepi ért, olyan hét körül csengettek. Kimentem megnézni ki az, két régi barátnőm, osztálytársam volt az. Azt mondták, hogy péntekre össze kellene állítaniuk egy projektet egy 10 oldalast , de nem boldogulnak a feladattal, segítek-e. Mondtam, hogy szívesen segítek amit tudok, azzal szélesre tártam az ajtót. Leültünk beszélgetni, chipset, vodkát, narancslevet kerítettem, poharat hogy megünnepeljük a találkozásunkat. Jól éreztük magunkat,dumcsiztunk, elindulunk sorban sárgát dobni. Már kilenc körül járt az idő. Én mentem ki elsőnek, s utánam ők. Volt meglepi mikor visszaértek, meztelenül Szandi és Bius egy-egy szál tangában feszítettek előttem, nevetgéltek.


- Hát ti? - Csak röhögtek, letolták alsóikat, s elővillantak a méretes szeméremajkaik. Szandinak volt vagy 20 cm, míg Biusé a szabvány 15 cm körüli. Szandi viccesen heccelve azt mondta, mivel nem látogattam meg a kórházban,mikor eltört akarja, büntiből nővé avat. Nagyon vártam, hogy kipróbáljam a leszbiszexet. Én is levetkőztem meztelenre, levettem a csipkés bugyimat, mindkettejük szeme felcsillant. Meglátták leborotvált pinámat. Ezután Bius az ágyamra ült, majd a puncijára mutatott, nyaljam ki,de alaposan,totál élvezésig. Odatérdeltem, s elkezdtem nyalogatni a már nedvedző ajkait. Nagyon finom, először sósan savanykás volt, majd finom enyhén savanyú uborka íze érződött. Nemsokára Szandi a hátam mögé állt, s csípőmet megfogva hátrahúzott. Úgy, hogy két kezem az ágyra tettem, mintegy közrefogva Biut, kutyapózba. Ekkor áthajolt testemen, jobb kezemre tette az övét, miközben rám hasalt közben szopiztam Bius mellét! Másik kezét megnyálazva megsimogatta a punciját, s belémnyomta ujjait. Majd jobb kezét a hátamra helyezte elkezdett baszni. Így ment ez nagyjából hat percig kb. Ekkor Bius a számba élvezett, jöttek a nedvei, spriccelt. Hátradőlt s kicsusszant a kezeim közül. Ekkor Szandi hátra húzta a lábaimat gyors tempóban és erőteljesen elkezdett ujjazni. 4 perc múlva a csúcsra értem. Fantasztikus volt! Majd kivette belőlem ujjait, és mindketten kíváncsian néztek.


- Na, hogy ízlett?


A vállam vonogattam, s azt feleltem, jól! Ekkor Bius félig mosolyogva mögém állt, az ágyra fektetett, ő is elkezdett baszni ujjaival. Ki meg be járt bennem. Csak úgy cuppogott a fenekemben, mert ő ott ujjazott. Megint elélveztem.


Szóval én is elélveztem! Ezután mind a hárman letusoltunk. Majd mind a hárman felöltöztünk, mondták, hogy nagyon jó testem van. Közölték ők nem leszbik, mondtam én sem, de ki akarták próbálni a leszbizést. Azzal elbúcsúztunk és nagyon kimerülten, de boldogan bújtam ágyba.


 

Hozzászólások
További hozzászólások »
laci1952 ·
Méretes 20 és15 cm-es szeméremajkak ? Ez egy borzalom. Ne erőltesd az írást.

Kovacsevics ·
Nem akarod kiadatni? Nagyon jó.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: