Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Két szerelmes játéka

Tél volt és kint esett a hó. Nagyon unatkoztam, mivel nem terveztem mára semmit, csak azokat az esze ment sorozatokat tudtam volna nézni, amikhez ma este nem volt kedvem. Ma este egészen máshoz lett volna kedvem, amihez viszont én nagyon egyedül vagyok… Föl is hívtam a barátomat, Zolit, hátha át tud jönni a lakásomra.
- Szia édes! Hogy telt ma a napod?
- Hát, nem volt semmi különös, jól jönne most viszont egy masszázs.
Ezt imádtam benne, hogy mindig tudta, hogy mire vágyom. Na meg persze a csodálatos lényét, a nagy szívét, amit egy nő elképzelni se tud és persze azt, hogy tudtam, mindig számíthatok rá.
- Ha sietsz hozzám, akkor esetleg még lesz időm egy masszázsra – mondtam.
pajkos hangon, amit ő kifejezetten izgatónak tartott. Néha azt is izgatónak tartotta, amikor főzöm vagy tisztítom az ablakot. Olyankor mindig odabújt hozzám és egy hatalmas puszit nyomott a nyakamba. Tudta, hogy elkap a hév, ha a nyakamat csókolgatja, ezért sokszor nem tudtam befejezni az elkezdett munkámat és a végén mindig hancúroztunk.
- Akkor sietek hozzád! Imádlak, és nehogy elaludj!
- Ígérem, nem fogok. Szeretlek.
- Puszi.

És ezzel letette a telefont és rohant is az autójához, ahogy csak tudott. Egy óra készülődés után megvizsgáltam magam a tükörben, hogy elég jól nézek-e ki. Megelégedtem az eredményre. Már csak Zolira vártam.
- Nem lennék képes elaludni- gondoltam magamban- de minden esetre előkészítek egy kis bort, attól biztos fönt maradunk egy kicsit…
Kis idő múlva lépteket hallottam a lépcsőházban és széles mosollyal nyitottam ajtót egy szál törölközőben. Már csücsörítettem a szám, mikor észrevettem, hogy csak a szomszéd néni az, aki egy kis meglepetés sütit nyomott a kezembe és nagy lelkesedéssel kívánt nekem boldog névnapot. Kicsit meglepődött, hogy egy szál törölközőben csücsörített szájjal nyitok neki ajtót, de hamar el is ment, mert kezdődött a kedvenc sorozata és azt semmiképp sem akarta kihagyni. Meghát gondolom fiatalabb korában neki is volt már ilyenben része, mint amiben nekem lesz néhány perc múlva.

Újabb lépteket hallottam. Most már egy kicsit elővigyázatosabb voltam, ezért magamra vettem egy köntöst. És kit látnak szemeim, csak nem az én imádott Zolikámat, akinek a szemei már csillogtak a vágytól. Nem is voltam rest. Megfogtam a táskáját és letettem a földre, levettem a kabátját és ledobtam a székre és finoman megharaptam a száját. A várt hatás nem maradt el. Sóhajtott egy leheletnyit és ledobta a sálát, ami még rajta maradt. Éreztem a hideget az arcán és a kezén, ami egyre följebb nyúlt testemen, ettől megborzongtam és kirázott a hideg. Éreztem a finom illatát, amit együtt vettünk tavaly karácsonykor. Jó érzéssel töltött el, hogy mindeközben suttogott a fülembe.
- Nagyon siettem hozzád, remélem nem fáradtál még el, mivel még csak most jön a kezdet.
Miközben ezeket a szavakat rebegte a fülembe, nekem eszembe jutott a bor, amit előkészítettem. Nehezen, de sikerült kikúsznom ölelő kezeiből, alig akart elengedni, de gondoltam, tetszeni fog neki a finom bor.
- Csak egy pillanat és jövök. Addig nehogy elmenj valahová is!
- Nem fogok- és mélyen a szemembe nézett, amitől muszáj volt mosolyognom és erre ő is elmosolyodott.

A kezembe vettem a bort és egy poharat. Mindig egy pohárból ittuk a bort, mert akkor nem csak a bor finom zamatát érezzük, hanem egymás száját is szinte megkóstoljuk. A kezébe nyomtam a poharat és az üveget, hogy nyissa ki, mert amikor én nyitom ki, akkor mindig valamit leütök a dugóval… Ám amikor az ő ügyes kezeibe kerül valami, annak soha semmi baja nem lesz. Olyan védelmező karjai és kezei voltak. Ha hozzábújok, akkor mindig átölel és nagy tenyereivel végig simítja testemet, amitől szinte elolvadok.

Kibontotta a bort és beöntötte a pohárba. Először mindig ő kóstolja meg, nehogy csalódás érjen a bor miatt. Bólintott egyet és többet öntött a pohárba. Aztán én is megkóstoltam. Nagyon ízletes volt, ám én mégis mást szerettem volna megízlelni. Ezt ő is észrevette. Hiszen hogy ne vette volna észre, mindig észre veszi, ha valamit szeretnék. Azt mondja, hogy ilyenkor a szemeim összehúzódnak és csak egy nagyon kis csillogást lehet észrevenni. Neki is nagyon szép szemei voltak. Az első találkozásunkkor, ami 5 évvel ezelőtt volt, akkor is a szemei fogtak meg leginkább. Na meg persze a hatalmas izmai és az érzéki szája. És a haja, azt el sem tudom mondani, milyen édes. Bár ő nem nagyon szereti, ha „leédesezem” a haját, de akkor is csak egy kis puszival figyelmeztet, hogy ne mondjam ezt neki. Sebaj, én akkor is így gondolom. Nagyon szerettem, hogy mindig meg tudott lepni valamivel és felvidított, amikor rossz hangulatom volt, hiszen az ő humorától nincs olyan ember, aki föl ne vidulna.

Ránézett az órára, és látta, hogy fél tíz van. Jelezte nekem, hogy mennyire fáj a nyaka és, hogy milyen jól esne egy masszázs.
- Valamit megígértél- szólt emlékeztetőül.
- Tudom, nem felejtettem el- és hoztam a finom illatú masszírozó olajt. Szerettem ezt az illatot, ő is kedvelte. Ez a játék az illatokkal nálunk amolyan vágyserkentő játék volt. Nem véletlen, hogy mindig együtt mentünk egymásnak kölnit vagy parfümöt választani. A virágokat is együtt vettük meg.

Meggyújtottam egy illatos gyertyát. Lassan levettem róla a felsőjét és kivettem nadrágjából az övét, hogy ne szorítsa, amikor hason fekszik. Először végig simítottam a hátát aztán adtam a nyakába egy puszit. Ettől egy kicsit felhördült és megsimogattam a kezemet. Azután ráültem a derekára. Kezemet a gerincén húztam először végig aztán egyre följebb mentem, míg a nyakához nem értem. Sokszor fáj ott neki, de most nem kiabált föl, amikor erősen megnyomtam. Azután hallottam egy kis kacajt a párnába fojtva. Rájöttem, hogy az egész csak ürügy volt ahhoz, hogy följöhessen hozzám. De hát nem kéne ilyen kis piti ürügyet kitalálni, hiszen bármikor följöhet hozzám. Nem is értettem, miért ez a kitaláció. De aztán kezdtem megérteni.
- Rossz kisfiú akartál lenni, igaz?
- Hát valami olyasmi- mondta pajkos hangon – de ugye nem haragszol?
- Dehogy tudnék Rád haragudni!

Elfújtam az égő gyertyát. Egy hirtelen mozdulattal megfordult és én kerültem alulra. Én nem sokáig hagytam magam, megfogtam egy párnát, és finoman arcához vágtam. Úgy láttam, hogy ez tetszett neki, ezért ő is megragadott egyet és így fojtattuk a mi kis „harcunkat”. Egyszer csak láttam, hogy már nem nagyon bírja magát visszatartani. Nadrágja egyre csak csúcsosodott, láttam rajta, hogy szeretné kiengedni a most még magába fojtott oroszlánt. Forró csókolózásba kezdtünk. Közben segítettem kigombolni nadrágját és lassacskán sikerült lehámozni róla azt is. Most ő segített nekem megválni zavaró ruhadarabjaimtól, ami ebben az esetben egyszerűbb volt, mivel nem volt rajtam semmi csak egy bugyi és egy melltartó. Melltartómat egy kézzel oldotta ki és közben kisebb csókcsatát vívtunk. Nyelve egyre izgatóbb hatást váltott ki belőlem, ezért elkezdtem simogatni. Teljesen egymásba olvadtunk, mintha soha senki nem tudna minket többé elválasztani egymástól. Imádtuk egymás illatát, egymás hajában turkálni és imádtuk azt az érzést is, amikor érzed, hogy semmi sem érdekes körülöttünk. Egyre érzékibben kezdtük el egymás testét először kézzel aztán nyelvvel is felfedezni. Egyre nagyobb sóhajok hagyták el szánkat, végül már nem bírtuk tovább. Zoli levette rólam a még fennmaradt ruhadarabot és egy gyengéd mozdulattal belém helyezte izzó férfiasságát. Ez olyan érzés, amit egyszerűen nem lehet körül írni. Egyszerre érzed azt, hogy mennyire vágyakozik utánad, hogy mennyire szeret és hogy minden egyes percben csak érted él.

Melleimet gyengéden simogatta és puszilgatta, mellbimbómat kicsit megharapdálta, de csak annyira, amennyire jól esett. Még nagyobb hatást váltott ki belőlem, amikor fenekemet megfogta és egyre ritmusosabban mozgott bennem. Én is szerettem volna tudatni vele, mennyire is szeretem őt, ezért megfordultunk és most én kényeztettem izmos és izzó testét. Először beleharaptam egy kicsit a fülébe, amire egy nagy sóhaj volt a válasz. Mikor belenyaltam a fülébe megszorította combomat és felnyögött. Ez hihetetlenül jó érzéssel töltött el. Aztán haladtam egyre lejjebb. Át a nyakán végig az izmos mellkasán, amin néhány izzadtság csepp jelent meg. Kicsit megharapdáltam mellbimbóját, ami neki is csodálatosan jó érzés volt. Egyre lejjebb folytattam a kényeztetést, végig a hasán, ott egy kicsit elidőztem. Hallottam és éreztem milyen jó érzést nyújtok neki ezzel, teste megremegett.

Már nem bírta tovább bent tartani magában a lávát, ami már kitörőben volt. Hátra fektetett és újból belém hatolt. Én megszorítottam vállát és felnyögtem. Éreztem én is, hogy hamarosan kimegy belőlem az összes erőm. Láttam, hogy ez Kedvesemnél sincs másképp. Az utolsó sóhajokat együtt ejtettük ki ajkunkon és az utolsó, a végső pillanatban megszorítottuk egymás kezét, hogy tudjuk, mennyire jó érzés, ha együtt lehetünk azzal, akit szeretünk. Fulladozva dőltünk el az ágyon egymás mellett. Kinéztünk és láttuk, hogy kint még mindig esik a hó. Aztán egymásra néztünk és láttuk egymás arcán, mennyire jó érzés töltött el bennünket az együtt töltött időben. Fejemet Zoli vállára hajtottam és betakaróztunk. Sokáig feküdtünk így egymás mellett, még kicsit pihegtem. Zoli adott egy puszit a homlokomra én pedig megfogtam a kezét. Annyit még suttogtam a fülébe: Szeretlek!
Hozzászólások
További hozzászólások »
Ero ·
Gratúlálok neked.Ez egy nagyon szép történet.
Neked be kéne nevezned egy történet író versenyre.

Tuti,hogy te nyernéd meg.
Mégegyszer GRATÚLÁLOK!!!!

aranyszív ·
köszönöm szépen,nagyon kedves vagy:)

(mégegyszer: én vagyok aranyalma:D) :heart_eyes:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: