Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Két szerelmes egymásra találása

Nyár volt. Forró szombat este. Nikivel kint ültünk egy szórakozóhelyen. Iszogattunk, közben pedig jókat sztorizgattunk. Rég láttuk már egymást, és jól esik egy kicsit felidézni a múltat. A csalódásokat, örömet, bánatot egyaránt.
Ám ekkor mintha villámcsapás ütött volna belém. . Megláttam Őt. Életemben először és nem utoljára. Jóképű. Végig követtem a szememmel, bár Ő nem pillantott rám. Egy kicsit csalódott voltam emiatt, de ez az érzés hamar elmúlt mikor észrevettem, hogy a bejárat felé tartottak a társasággal. Bementek. A szívem vadul vert, nem értettem mi történik velem, nem szoktam így viselkedni. Éreztem ez valami más. Barátnőm észrevette, hogy nem figyeltem rá. +

Ahogy szólongatott, figyelmem újra Nikire szegeződött. Elmondtam neki, amit éreztem. Nem nevetett ki, csak egy halvány mosoly jelent meg a szája szélén. Tudtam ez mit jelent nála. Valami ötlete támadt. De most erről nem akartam tudni. Inkább halkan közöltem, hogy menjünk be. Lassan felálltunk, hogy bemenjünk. Lábam remegett, alig tudtam megtartani magam és tudom, hogy ez nem az ital hatása volt. Beértünk. Körülnéztem. Szememmel csak utána kutattam. Megpillantottam, amint egy padon ültek a sarokba. Tőlük nem messze külön volt egy üres hely. Gondoltam, pont kapóra jött, így hát oda leültünk. Tekintetemet egy percre se vettem le róla. Niki úgy döntött, hogy elmegy, vesz valami hűsítőt. Nem tartottam vele. Ültem, közben pedig rágyújtottam egy cigire. Ideges voltam. Csak néztem és néztem, és annyira belefeledkeztem, hogy azt vettem észre, hogy Ő is engem néz.

Megijedtem és elkaptam a szemem. Felálltam. Elindultam a pult felé, ahol barátnőm még mindig ott állt. Nem tudom miért csináltam ezt, de bevallom, kicsit megijedtem. Végre kiadták amit kértünk, és szépen visszasétáltunk a helyünkre. Újabb cigire gyújtottam rá, bár már nem néztem arra.

Egyre többen jöttek és a hangulat is kezdett fokozódni. Bevallom néha-néha odatévedt a tekintetem, és láttam amint Ők egymás után fogyasztották az alkoholt. Mi is kezdtük jól érezni magunkat. A zene is jó volt. A tánctér már tele volt fiatalokkal, akik hol párokba, hol egyedül táncoltak. Úgy gondoltuk , hogy mi is csatlakozunk pár szám erejéig. Tánc közben sem bírtam ki, hogy ne nézzek rá. Engem figyelt. Az alkoholtól mámorosan, már nem érdekelt, hogy felénk néz. Mosolyogtam rá. Mivel sötét volt és csak a diszkó fények világítottak, ezért nem láttam, hogy kaptam-e viszonzást. Barátnőmnek megérkezett az akkori párja és vele volt elfoglalva, így hát volt mikor magamra maradtam. Ilyenkor úgy éreztem, hogy nem bírom tovább és haza megyek. De... nem akartam addig, amíg legalább egy kicsit nem beszélgetek azzal, aki ennyire elvarázsolt.

Felmentem az akkori Dj-hez, és ott időztem egy darabig. Onnan figyeltem Őt. . Majd miután meguntam és ráuntam, hogy soha nem pillant fel lementem.
Odamentem Nikihez és Jocihoz, hogy hárman táncoljunk. Meglepetésemre nem messze tőlem, alig pár lépésnyire ott táncolt Ő. Kaptam az alkalmon, ezért közelebb mentem hozzá. Nem reagált. Ezt játszottam vagy 2 percig, de semmi. Úgy véltem, hogy biztos nem voltam elég csinos és szép a számára, vagy már túl sok volt neki a pia. . talán ezért nem veszi a lapot. Viszont önként nem mertem lépni. Megkértem barátnőmet, hogy menjen oda hozzá, és kérdezze meg, hogy odajön-e táncolni hozzánk.

Nikinek se kellett több, megfogta a karját, valamit a fülébe súgott, és a következő percben már azt vettem észre, hogy Ő a kezét nyújtja felém. Automatikusan megfogtam a kezét és már előtte is álltam. Gyorsan történt, fel sem fogtam mi történik. Elkezdtünk táncolni. Szótlanok voltunk. Az elején még csak távolságtartóan táncoltunk, de ahogy telt az idő, egyre közelebb kerültünk egymáshoz. Annyira álltunk meg, mikor az egyik jóbarátja italt hozott nekünk. Gyorsan lehúztuk a Jagert, és folytattuk a táncot.
Egyszerűen vibrált köztünk a levegő, de még mindig nem történt köztünk semmi, még az első csók sem. Amikor is közelebb hajolt, de nem csókolt meg, én már nem bírtam és megcsókoltam. Más volt, mint az előző „egyéjszakás kalandjaim”, mivel enyhe bizsergést éreztem a hasamban. Talán már tudatalatt sejtettem, hogy mi egy pár leszünk?! Lehet.

Lassan kezdett ellaposodni a buli, ezért úgy döntöttünk, kimegyünk egy kicsit a levegőre. Úgy is addigra barátnőm elment, és őt vártuk vissza.
Visszatért Niki és elmentünk egy másik helyre.
Ott is, mint az előző helyen, folyamatosan egymással foglalkoztunk. Nagyon jó érzés volt. Végre boldog voltam. És szerettem volna, ha ennek folytatása lesz. És így is történt!
Hajnalodott. Hazakísért. Úgy váltunk el, hogy keresni fogom másnap. Betartottam a szavam.
Hasonló történetek
3703
De amikor megfordulok egész közel érzem a száját a számhoz, és érzem a forró leheletét, ami átjárja minden porcikámat. Mélyen a szemébe nézek. Ő viszonozza a tekintetem. Érzem, már teljesen hozzám bújt, és az ölelése egyre szorosabb. Szinte már fáj ez az ölelés, mikor hirtelen megcsókol, és eltűnik minden fájdalom, és minden ami csak körülöttünk létezik...
3812
Hirtelen ágrecsegést hallottak. Felkapták íjaikat, hogy rögtön lőni tudjanak a medvére. De a bokrokból három ló tűnt elő. Az egyiken Nabaha, a másikon Jeny ült a harmadikat meg kötőféken vezették. A két lány teljesen ki volt pirulva. Ruhájuk rendezetlen volt...
Hozzászólások
További hozzászólások »
nuccifülke ·
Köszönöm szépen..:) :heart_eyes: Igaz történet alapján,és a mai napig nagy a szerelem..:)

Tűzmadár ·
Egészségedre. :-)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: