Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Két év

Végre kiléptél az ajtón.
Egy nagy levegővételével és kifújásával, megkönnyebbülten csuktam be utánad. Megfordultam és az ajtónak dőltem háttal, majd lassan csúsztam lefelé, míg végül ott ültem előtte. Legalább 10 hosszú percig csak ültem. Gondolataim az elmúlt egy óra történései körül forogtak. Végig gondoltam, és újra lejátszottam a fejemben minden egyes percet. Onnan kezdve, hogy megszólalt a csengő. Nem tudtam ki az, nem vártam senkit, épp a zuhany alatt álltam, ezért sokáig tartott, míg odaértem és ki tudtam nyitni az ajtót. Te voltál az! Legnagyobb meglepetésemre.
Első gondolatom az volt, hogy hirtelen átölelsz, és vadul megcsókolsz. De nem ezt tetted. Hanem kinyújtottad a kezed, üres volt, kinyújtottad a másikat is, és egy nagy köteg boríték volt benne. Feltételeztem levelek, amit a postaládámból szedtél ki idefelé. Behívtalak, mondván két éve nem láttalak. Most eszméltem fel, két év hosszú idő. Te bejöttél, helyet foglaltál és átadtad a leveleket.
Leültél, és azonnal mesélni kezdtél. Amit meséltél nem hittem el, mert annyira hihetetlen volt. Azt is mondtad még, hogy olvassam el a leveleket, most. Hát kibontottam egyet, az első levél így kezdődött: "Drága barátom!". Elolvastam, nem volt hosszú, de annál lényegre törőbb. A sírás kerülgetett, ezért le is tettem és azt ígértem, el fogom olvasni a többit is, de most menj el, mert nem bírlak elviselni. És most itt ülök. Felszakadt minden régi seb... épp az imént jártál itt.
Hasonló történetek
6599
Hjajj de szép, jujj de formás lanka. Se nem körte, nem is alma az alakja. Ott a kettő közt, kecses rádiuszok halma...
4640
Ismered azt az érzést, amikor rájössz, hogy valaki, valami iszonyúan hiányzik, és nem teljes az életed, mert nem kaphatod meg azt, amire istenigazából vágysz, nem kaphatod meg azt, amitől boldog lehetnél, kis morzsákra futja csak, de ez nem elég, mert a vagy szélviharként tombol benned?
Hozzászólások
További hozzászólások »
dstella ·
Se füle, se farka. Mit is akartál mondani?
Elég zavaros...


Matilda ·
Hát, valami ilyesmit szoktam gondolni ha kiteszi a kedves a szűrömet, de nem felvezetés nélkül. A többi ember nem gondolatolvasó :S

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: