Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Két csaj, kék pirulák, és vibri

Írta: Erikblack
Fordította: Ennjoy


A hőség elviselhetetlen volt, pedig a tornaterem a szálloda pincéjében foglalt helyet, viszont a légkondicionáló nem működött. A legmelegebb nyárt éltük meg, mindenki izzadt edzés közben. Kevéske ruhánk testünkre tapadt. Szokásosan súlyzóztam 45 percet, a végére minden bajom volt. A szállodában egy hónapot szándékoztam eltölteni, a cégem kihelyezett a nagyvárosba, hogy segítsek betanulni az új igazgatónak.
A figyelmemet ekkor elterelte egy szőke, magas és formásan izmos lány. A futógépen edzett, mellei tökéletesnek és kőkeménynek tűntek, ahogy a magassága és arcvonásai is. A verejték futott le róla, megkívántam.
Ő elkapta mohó tekintetemet, de csupán egy szigorú pillantásra méltatott. Szar napom volt  az irodában is, mérgemet még több edzésbe vertem. Aztán újra a nőre pillantottam, és rájöttem, hogy tudom a nevét, mert ismerem.
- Hello Harriet - mondtam. – Már régen nem láttalak, de biztosan ismerjük egymást.
Felnézett, majd rám meredt.
- A kurva életbe, Erik, ez nem lehet igaz! Ki gondolta volna, hogy éppen itt találkozok egy évfolyamtársammal.
Henriettel régebben sokat teniszeztünk, vékonyka, kis mellű lány volt, azonban előnyére változott, sokkal nőiesebb lett az évek folyamán. Amolyan dög.
- Annyira jó újra látni téged, annyi év után. Nagyon helyes pasas lettél, bár fiúnak sem voltál utolsó. - és adott nekem egy mély csókot, amitől majdnem hátratántorodtam. Látta persze, hogy ki vagyok éhezve, és ezt ki is használta. Becsúsztatta kezét legbelülre a rövidnadrágom alá,  megragadta a tököm, a levegő meg bennem rekedt. Addigra már az öltözők felé tartottunk, a folyosón éppen nem járt senki. Súlyozta a golyóimat, mintha méricskélné, szempillái le, lecsukódtak, élvezettel csinálta. Megragadta az eres péniszemet, visszahúzta a bőrt rajta, szemeivel simogatott.
- Szép a farkad, vastag és elég hosszú, nagyon tetszel. - mondta. - Találkozunk a bárban később. - ígérte, majd egyszerűen magamra hagyott.

Sittem a tisztálkodással, de alaposan lemosdottam, nagyvonalúan szappanoztam a visszahúzott fitymám, golyóim és a végbélnyílásomat, sőt benyúlva lyukamba pár szappanos ujjam is feldugtam mindenre felkészülve. Az volt a benyomásom, hogy bármi megtörténhet később. Gyorsan felöltöztem, megnéztem mi a piakészlet a szobabáromban, ittam két rövidet, majd lementem a bárba.

A bárban találtam Harrietet, már ott beszélgetett a csapossal, mintha régi barátok lennének. (Később tudtam meg, hogy ők több mint barátok). Azt mondta, már van nekem rendelve egy pint keserű, nagyon gyorsan ő irányította a beszélgetést, hamar a szex témára fordulva. A lány elmondta, hogy szeret uralkodni a partnerein.
- Érdekelne ez téged, Jeff?
- Nos, mit is mondhatnék? Mindig is élveztem a kis rabságot és az uralmat, mind adni és kapni. A szado-mazo azt hiszem bejön, ha jól esik. Hol írjam alá a képzeletbeli szerződést? - Kérdeztem.
- Figyelj csak Jeff, az a szabály, hogy te mindent elfogadsz és megteszel, amit mondok. Ha a szex során valami fáj, csak akkor hagyjuk abba, ha kimondod a varázsszót: Vörös. Ha jó így, akkor szexelünk, ha nem, akkor elmegyek. Van 10 másodperced dönteni.
Egy kicsit megdöbbentem, hogy ultimátumot kaptam, egy szigorú és magabiztos Harriet-től. Ez egy sokkal magabiztosabb Harriet volt, mint akire emlékeztem. Tetszett.
- Elfogadom - hallottam saját hangomat.
- Jó - mondta. - Itt van ez. – nyomta a kezembe, a jól ismert kék pirulát.
- Nekem erre nincs szükségem - mondtam.
- Te az imént beleegyeztél, hogy azt teszed, amit mondok. Ne vitatkozz, ne kérdezz, csak engedelmeskedj. Mindenesetre, azt hiszem, hogy szükséged lesz a pirulára, mielőtt Jane és én végzek veled. Vedd ki a tablettát, és vedd be, mozgalmas éjszaka áll előttünk. 
A javaslat egy hármasra nagyon érdekelt, úgyhogy gyorsan lenyeltem a pirulát, és felhajtottam az italom. Ezután felmentünk Harriet szobájába, a farkam már merevedett is, sátorhoz hasonlatos lett a nadrágom az ágyékomnál.

Gyorsan körbenéztem a szobában. Elég tágas volt, tetszett a gerendás mennyezet, de egyébként meglehetősen szabványos, nagy tükrös szekrényekkel és két egyszemélyes ággyal. Az ágyakon fóliázott vászonlepedő feszült, olyanforma ágyak voltak, ami közepén volt rögzítve a vázhoz, és akár függőleges helyzetbe is mozdítható, ha a bőrpántokkal megfelelően rögzítik az adott személyt. Nyeltem egy nagyot, a fantáziám beindult.
- Vedd le az összes ruhádat. Ne feledd, hogy betartsd az ígéreted. Nem beszélsz, nem szólsz, csak a parancsokra. És emlékszel? A biztonságos szó a vörös, ha valami már nagyon fáj. Érted? 
- Igen, én akarom ezt. – válaszoltam, majd gyorsan minden ruhámat levettem. Ekkor bekötötte a szemem Harriet, és azt mondta, maradjak állva.
Aztán éreztem, két kezét a mellkasomon, határozottan masszírozta a felsőtestem. Puha kezekkel simogatta a mellkasom, aztán nyomta keményen a vállam, majd a hátam. Le felé, a fenekem, ugyanakkor a mellkasom simogatta, puszilgatta. Ezután fogaival ingerelte kicsit a mellbimbóm,  fájdalom és kéj határán, majd a mellei közé vette a péniszemet. Elkezdte csúsztatni közte, közben odaköpött. A Viagra erősen működött, keményebb voltam, mint valaha is emlékszem.

Közben megérkezett a másik lány, nem beszélt, csak simogatott ő is. Bántam, hogy nem láthatom ő milyen, de meg volt a dolognak saját izgalma. Nyalt, és elkezdett szopni, elém térdelve. De csak kis ideig, mert az ágyra döntöttek, az egyik lány pedig a szám fölé térdelt.
- Lássuk, milyen tehetséges vagy a nyelveddel! Ne állj meg, élvezni akarok. - Harriet volt a szám felett. Illata elbódított, megragadtam a fenekét és a szirmai közé dugtam a nyelvem.

Így hát elindult a nyalás, enyhe harapdálás, ahogy kérte, Harriet csiklóját és az ajkait illetőleg. A másik lány közben tolta feljebb a hátam, a lábam, fenekem húzta szét. Aztán egy jó adag gélt elkezdett bedolgozni az anusomba. Megérintette a prosztatám, ingerelte, nyomta, simogatta, játszott az ujja vele, míg a másik kézével húzta a fitymán a bőrt oda-vissza. Nagyon élveztem, majd  elkezdte nyálazni és szopni az egész farkamat és labdáimat. Mindeközben folytattam Harriet nyalását, aki néha csípőmozgásokkal segített rá.
Elélvezni nem engedtek, átvetettek combjaimon egy vastag gumipántot, vállamnál is, derekamnál is, és végül az ágyékomnál. Annak a közepén volt egy kisebb tartó, áttolták a golyóimat bele, leszorította, ez kissé fájt, a szándék, hogy megakadályozza a korai magömlésemet.

Harriet ekkor felnyögött és vonaglott, közeledett az élvezete.
- Keményebben dolgozz, rabszolga, és gyorsabban!
Így is tettem, Harriet átölelte a fejem izmos combjaival, majd belefulladtam. Hamarosan levegő után kapkodtam, szerencsére akkor hosszasan nyögött: - Ah! Ah! Ahh, Aaarg. - Levegő után kapkodva ő is, majd a számra lerogyott, csendesebben nyögdécselt, ahogy tovább nyaltam.
- Elég most! - parancsolta, így is tettem, Jane pedig megragadta a hajam, és annál fogva húzott fel álló helyzetbe, ágylappal együtt pördültem, lábaim leértek.

A farkam még mindig kőkeményen állt teljes hosszában, azonban izmaim kezdtek fájni... Felajánlottak egy pohár vizet, egy nagy poharat tartottak a számhoz, kellett gyorsan nyelnem, mert a poharat megdöntötték, a víz ömlött le a mellemre és a farkamra. A kiömlött vizet, majd szétmasszírozták a mellkasomon és golyóimon.
Aztán éreztem, egy pár kéz kerülgeti farkamat, gyengéden megszorította, elő cseppek jöttek a makkomból, amit gyorsan megnyalt.
- Hmmm, jó ízű, alig várom, hogy a teljes adagodat lenyeljem.

Az járt a fejemben, hogy nagyjából fél órája vagyok a szobában, magatehetetlenül az ágylaphoz rögzítve a két boszorkánnyal. Ekkor a bokáimat fémtartókhoz kötötték, aztán megemelték az ágyékomat, karjaimat is lekötözték.
Valaki a nedves puncijával az arcom fölé hajolt, nyaltam egy kicsit, majd a faszomat a szájukba vették felváltva, a makkomon dolgoztak.
Azt követve éreztem valami habot az ágyékomnál, a herémet kiszabadították, és elkezdték leborotválni a fanszőrömet. Hamar lenyírták az összes göndörséget, úgyhogy sima volt, de egy kicsit érzékeny. Ezt követte egy tiszta, meleg ruhás letörlés, mondták a bőröm, sima és puha.
Megkínáltak még egy pohár vízzel, aztán éreztem, Harriet fogja meg a golyóimat, majd veszi őket a szájába. A farkamat a másik lány vette kezelésébe, orális masszázst kaptam, szoptak, nyaltak, szívták a faszom. Aztán éreztem, olajat alkalmaznak a farkamon, amit bemasszíroznak még a fityma részhez is. Az egész nagyon izgató volt, ahogy kenték a farkam hosszán és mindenhol az olajat.

Ezután a mellbimbóimra csíptetőket tettek, fájt, Jane pedig elkezdte paskolni a seggem. Jane ugatott, ahogy ütötte a fenekem, éreztem, bőrből van az öv.
- Most kérhetsz. Tíz korbácsütés, a jutalmad pedig, hogy eltávolítjuk a bilincseket.
Gyorsan válaszoltam: - Kérlek, adj nekem tíz ütést.
Furcsa módon, ahogy paskolt, megtaláltam benne a magasabb rendű izgalmi szintet. Valóban levették a bilincseket, a vérem pedig újra áramlott tagjaimban.

A farok és heremasszázs négykezesen újraindult.
Majd végszóra Jane a tubusra erősített egy hosszabbító csövet, és telespriccelte a végbelemet zselével. Alaposan masszírozta a végbelem, és megujjazott két ujjal, ez után még több zselét nyomot belém, ami feszített, ürítési inger kapott el.
Jane ismét föl állt és belém kényszeríttettek még egy pohár vizet. Ahogy ittam, egy kicsi mellément, ezért kaptam paskolást a fenekemre.
Jane és Harriet ezután kioldozott, guggoló helyzetben kellett lennem. Harriet akkor fölém mászott és beleült a farkamba.
- Basszál! - parancsolt rám, nem mintha nem akartam volna. A feszültség egyre nagyobb lett bennem. Jane közben a hátsómban járt, feldugott nekem egy vibrátort, feszített, rezgett bennem, alig bírtam ki, nagyon jól esett. Eltalálta a prosztatámat jó helyen, azt a pontot, ahonnan nincs megállás.
– Uuuurrrggg – kezdtem el élvezni, üríteni a hatalmas mennyiségű ondót.

Amikor befejeztem, visszalöktek az ágyra, újra rab lettem.
Jane levette a kendőt és közrefogta az arcomat. Szép arc nézett vissza rám, barna szemek, barna haj, az is tetszett. Lejjebb nézve, dús keblei és teltkarcsú alakja is kívánatos. Jane megcsókolt, majd a barátnőjével tisztára nyalták a farkamat.  Miután befejezték Harriet lefeküdt a combomra, Jane pedig kinyalta belőle a spermámat.
- Hm, jó ízű, azt akarom, hogy több legyen, de gyorsan - mondta Jane.
Közben Harriet masszírozta a golyóimat, Jane elkezdett szopni, legnagyobb meglepetésemre újra vágy járt át, és felállt a farkam. Az orgazmus elég gyorsan jött, persze megint a seggemben is turkáltak, prosztatámat beizzították. Megkaptam újra vibrit.
- Gyerünk, siess, azt akarjuk, hogy élvezz!
- Most! - kiáltottam, golyóim összerándultak. Jane benyelte az egész faszomat, a torkába spicceltem.
Ott feküdtem izzadtan, kimerülten, lucskosan.
Néztem Harrietet, ahogy maszturbál, feldugta magának a vibrátort, miközben segített neki Jane, nyalta a csiklóját. De nem tudtam figyelni végig, szempilláim ólmosan lecsukódtak, és magával ragadott az álom.
Hozzászólások
Ennjoy ·
Sztem nem rossz.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: