Történetek
a a
2006.09.13 | Júlia | Erotika | Megtekintések száma: 10754
Keserű bosszú
Semmire nem emlékeztem, amikor kinyitottam a szememet. Egy hatalmas franciaágyon voltam, egy félig elhomályosított szobában. Fel akartam ülni, hogy szétnézzek, hol is lehetek tulajdonképpen, de nem tudtam megmozdulni. A kezeim a fejem fölé voltak rögzítve egy kötéllel, a két lábam pedig az ágy két sarkához. Ekkor nyílt az ajtó és abban a pillanatban világossá vált minden. Ő lépett be arcán elégedett mosollyal.
- Hát itt vagy végre – szólt mosolyogva.
Rettenetesen dühös lettem. Mit képzel magáról ez a szemét?
- Azonnal engedj el! – kiabáltam.
- Ugyan már kedvesem. Hidd el, nagyon fogod élvezni. – Azzal odajött az ágyhoz, és megpróbált megcsókolni. Dühösen elfordítottam a fejem.
- Jobban teszed, ha nem ellenkezel, és a kedvemben jársz. Úgy tudom, fontos neked a barátnőd és nem szeretnéd, ha tönkremenne.
Hogy ez mekkora rohadék! Képes a legjobb barátnőmmel megzsarolni. De tudtam hogy bármire képes.
- Szóval? – kérdezte gúnyosan.
- Gyűlöllek – csak ennyit tudtam mondani.
- Az engem cseppet sem zavar. Attól nekem még ugyanolyan jó. És szerintem neked is az lesz. – Azzal végigsimított a vékony hálóingemen, felhúzta az anyagot és a bugyimon keresztül masszírozni kezdte a csiklómat. Akaratlanul is egy halk sóhaj szakadt fel belőlem.
- Ne – kértem, de nem törődött vele. Egy mozdulattal egyszerűen elszakította a vékony bugyit majd újra simogatni kezdte a szeméremajkaimat, kikerülve a csiklómat. Bár gyűlöltem ezt az embert, de a testem cserbenhagyott, elárult. Nem tudtam mit tenni. Majd egy hirtelen mozdulattal hozzáért a csiklómhoz. Megrándult a testem.
- Nem is sejted hogy mennyit vártam erre a pillanatra. Olyan kiszolgáltatott vagy, ahogy fekszel itt előttem és tudom, hogy azt teszek veled, amit csak akarok – mondta, miközben a csiklómat simogatta fel-le, majd körkörösen, először lassan, majd gyorsabban mozgatta ujját az érzékeny ponton.

Próbáltam visszafojtani a feltörő sóhajokat, több-kevesebb sikerrel. Aztán abbamaradt a masszírozás. Reménykedve pillantottam fel, majd visszahanyatlottam az ágyra. Ujjait nyelvével váltotta fel. Ahogy újra hozzámért, bizseregni kezdett az egész testem. Tudta hogy mit csinál. Kínozni akart. És sikerült neki. A nyelve ott körözött a csiklómon, majd ahogy közeledtem a csúcs felé, egyszercsak elindult hátrafelé és a fenekemet kényeztette. A nyílásomat kezdte el nyalogatni, mint ahogy más a jégkrémet, lassú, de mégis erőteljes mozdulatokkal. Az izmaim minden érintésére összehúzódtak. Gyűlöltem, amiért ezt teszi velem, de nem tudtam mit tenni, Néha még tettem egy-egy erőtlen kísérletet a szabadulásra, de persze semmire sem mentem. Közben újra visszatért a csiklómhoz, tovább gyötörve a hosszú, lassú nyelvcsapásokkal. Már egyáltalán nem bírtam visszafojtani az előtörő sóhajokat. Mostmár nem hagyta megpihenni a testem. Egyre csak nyalta, szívogatta megállás nélkül a gyönyör forrását. Éreztem, ahogy a nyelve a csiklóm köré tekeredik, fel-le mozog rajtam, majd ismét körözni kezd, először apró köröket írva, majd egyre nagyobbakat és egyre erőteljesebben.

Aztán éreztem, ahogy rámtör az orgazmus. Bizsergett az egész testem, majd eljutottam a csúcsra. A hüvelyem minden izma összerándult mindenem lüktetett. Teljesen kimerültem, csak feküdtem, és a megaláztatástól hullottak a könnyeim.
Hát elégtételt vett. Eloldozott, és felrántott az ágyról. Magamra kapkodtam a ruháimat, már amennyire az erőm engedte, majd ahogy elindultam az ajtó felé, megragadta a karom, magához rántott, és csak ennyit mondott:
- Győztem. – és elmosolyodott.
Kirántottam a kezem, majd a szemébe nézem:
- Soha – suttogtam, majd kiléptem az ajtón.
Hasonló írások
Hozzászólások
(7) tiky18
2006-09-17 19:42:54
Kár, hogy ennyire rövidre sikerült. Jónak indult pedig.
(6) Regina__
2006-09-16 14:22:07
Túl kevés és semmi izgi...
[hivatkozás: (5) tennesse 2006-09-13 16:09:34 ]
(5) tennesse
2006-09-13 16:09:34
Az ember hirtelen felindulásból hajlamos olyan dolgokat is papírra vetni, aminek nem gondol igazán utána. (Annó én is elkövettem hasonló hibát).
Azóta sokat rágódtam ezen a témán, és meggyőződésem, hogy ha valaki erőszakosan viszonyul hozzám, akaratom ellenére hoz kiszolgáltatott helyzetben, nem hiszem, hogy báminemű erotikus érzületet ki tud csikarni belőlem, a dühön, kétségbeesésen, félelmen kívül.
Bár van egy-két ember, aki azt vallja, inkább hagyom magam, mert ki tudja, lehet, hogy még élvezni is fogom. De szerintem ott azért gondok vannak.
Ebben a történetben nagyon sok mindenre nem derül fény, sok a nyitott kérdés, de nem tudom elképzelni, hogy ilyen szituációban a legfontosabb dolgom az, hogy élvezzem azt, amit csinálnak velem, pláne, ha azt én tulajdonképpen nem is akarom.
Sajnálom, nem tettszett. A fogalmazás nem rossz, de a téma-választás nekem nem jött be.
[válasz erre: 6 ]
(4) DREAMER
2006-09-13 11:49:27
Én még mindig ott tartok, hogy ha engem kikötöznek, megaláznak, kiszolgáltatott helyzetbe hoznak, nem lennék képes az orgazmussal törődni. Szerintem még mindig ott tartunk, hogy az ilyen jellegű devianciában szenvedő pacsirta próbálja népszerűsíteni tanait, hátha akad veréb a botjára.
Nem tetszett!
(3) Bogyó
2006-09-13 10:24:58
Nekem tetszett.Szuperul fogalmazol!(10-es)A story sem mindennapi bár írhattál volna arról h került a lány az ágyra,meg miért utálja a fiút szóval vannak benne ködös részek (9-es) és sex nem volt benne sok,de ami volt az teljesen oké,és illik ide (10-es).
Gratulálok hozzá!
(2) Laller
2006-09-13 07:47:06
7-est azért adtam a stori-ra, mert nem volt benne végül is semmi különös. 10-es azért adtam a fogalmazásra, mert rendkívűl jól fogalmazol, ráadásul helyesírási hiba nélkül.
És 5-öst azért adtam a sex-re, mert jóformán alig volt benne.
De mindezek ellenére nagyon erős kis fogalmazás.
(1) Mellesleg
2006-09-13 00:00:00
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?
Nem vagy bejelentkezve! A hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be!
Hasonló írások
Ajánlott oldalak