Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
kortárs, epika, próza, elbeszélés, novella
Egy rövid közbevetés Madách Imre klasszikusához.
Egy vámpír aki rettegésben tartja a környéket, egy nap kiszemeli Elizát.<br /> <br /> <br...
kortárs, epika, próza, elbeszélés, novella,
Szeretném azt hinni, hogy Kata is látja mindezt valahonnan, hogy figyel rám, és tudja, hogy...
Friss hozzászólások
annam26: Tetszett!
2018-06-20 15:46
balurocco: Köszi a kritikát elkészült a m...
2018-06-17 22:39
Deakjanika: Nagyonjóírás folytazsd!
2018-06-17 16:21
JuS: Bájos kis szösszenet. :)
2018-06-14 20:48
JuS: Biztos velem van a baj, de nek...
2018-06-14 20:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Keserű bosszú

Semmire nem emlékeztem, amikor kinyitottam a szememet. Egy hatalmas franciaágyon voltam, egy félig elhomályosított szobában. Fel akartam ülni, hogy szétnézzek, hol is lehetek tulajdonképpen, de nem tudtam megmozdulni. A kezeim a fejem fölé voltak rögzítve egy kötéllel, a két lábam pedig az ágy két sarkához. Ekkor nyílt az ajtó és abban a pillanatban világossá vált minden. Ő lépett be arcán elégedett mosollyal.
- Hát itt vagy végre – szólt mosolyogva.
Rettenetesen dühös lettem. Mit képzel magáról ez a szemét?
- Azonnal engedj el! – kiabáltam.
- Ugyan már kedvesem. Hidd el, nagyon fogod élvezni. – Azzal odajött az ágyhoz, és megpróbált megcsókolni. Dühösen elfordítottam a fejem.
- Jobban teszed, ha nem ellenkezel, és a kedvemben jársz. Úgy tudom, fontos neked a barátnőd és nem szeretnéd, ha tönkremenne.
Hogy ez mekkora rohadék! Képes a legjobb barátnőmmel megzsarolni. De tudtam hogy bármire képes.
- Szóval? – kérdezte gúnyosan.
- Gyűlöllek – csak ennyit tudtam mondani.
- Az engem cseppet sem zavar. Attól nekem még ugyanolyan jó. És szerintem neked is az lesz. – Azzal végigsimított a vékony hálóingemen, felhúzta az anyagot és a bugyimon keresztül masszírozni kezdte a csiklómat. Akaratlanul is egy halk sóhaj szakadt fel belőlem.
- Ne – kértem, de nem törődött vele. Egy mozdulattal egyszerűen elszakította a vékony bugyit majd újra simogatni kezdte a szeméremajkaimat, kikerülve a csiklómat. Bár gyűlöltem ezt az embert, de a testem cserbenhagyott, elárult. Nem tudtam mit tenni. Majd egy hirtelen mozdulattal hozzáért a csiklómhoz. Megrándult a testem.
- Nem is sejted hogy mennyit vártam erre a pillanatra. Olyan kiszolgáltatott vagy, ahogy fekszel itt előttem és tudom, hogy azt teszek veled, amit csak akarok – mondta, miközben a csiklómat simogatta fel-le, majd körkörösen, először lassan, majd gyorsabban mozgatta ujját az érzékeny ponton.

Próbáltam visszafojtani a feltörő sóhajokat, több-kevesebb sikerrel. Aztán abbamaradt a masszírozás. Reménykedve pillantottam fel, majd visszahanyatlottam az ágyra. Ujjait nyelvével váltotta fel. Ahogy újra hozzámért, bizseregni kezdett az egész testem. Tudta hogy mit csinál. Kínozni akart. És sikerült neki. A nyelve ott körözött a csiklómon, majd ahogy közeledtem a csúcs felé, egyszercsak elindult hátrafelé és a fenekemet kényeztette. A nyílásomat kezdte el nyalogatni, mint ahogy más a jégkrémet, lassú, de mégis erőteljes mozdulatokkal. Az izmaim minden érintésére összehúzódtak. Gyűlöltem, amiért ezt teszi velem, de nem tudtam mit tenni, Néha még tettem egy-egy erőtlen kísérletet a szabadulásra, de persze semmire sem mentem. Közben újra visszatért a csiklómhoz, tovább gyötörve a hosszú, lassú nyelvcsapásokkal. Már egyáltalán nem bírtam visszafojtani az előtörő sóhajokat. Mostmár nem hagyta megpihenni a testem. Egyre csak nyalta, szívogatta megállás nélkül a gyönyör forrását. Éreztem, ahogy a nyelve a csiklóm köré tekeredik, fel-le mozog rajtam, majd ismét körözni kezd, először apró köröket írva, majd egyre nagyobbakat és egyre erőteljesebben.

Aztán éreztem, ahogy rámtör az orgazmus. Bizsergett az egész testem, majd eljutottam a csúcsra. A hüvelyem minden izma összerándult mindenem lüktetett. Teljesen kimerültem, csak feküdtem, és a megaláztatástól hullottak a könnyeim.
Hát elégtételt vett. Eloldozott, és felrántott az ágyról. Magamra kapkodtam a ruháimat, már amennyire az erőm engedte, majd ahogy elindultam az ajtó felé, megragadta a karom, magához rántott, és csak ennyit mondott:
- Győztem. – és elmosolyodott.
Kirántottam a kezem, majd a szemébe nézem:
- Soha – suttogtam, majd kiléptem az ajtón.
Hozzászólások
További hozzászólások »
DREAMER ·
Én még mindig ott tartok, hogy ha engem kikötöznek, megaláznak, kiszolgáltatott helyzetbe hoznak, nem lennék képes az orgazmussal törődni. Szerintem még mindig ott tartunk, hogy az ilyen jellegű devianciában szenvedő pacsirta próbálja népszerűsíteni tanait, hátha akad veréb a botjára.
Nem tetszett!

tennesse ·
Az ember hirtelen felindulásból hajlamos olyan dolgokat is papírra vetni, aminek nem gondol igazán utána. (Annó én is elkövettem hasonló hibát).
Azóta sokat rágódtam ezen a témán, és meggyőződésem, hogy ha valaki erőszakosan viszonyul hozzám, akaratom ellenére hoz kiszolgáltatott helyzetben, nem hiszem, hogy báminemű erotikus érzületet ki tud csikarni belőlem, a dühön, kétségbeesésen, félelmen kívül.
Bár van egy-két ember, aki azt vallja, inkább hagyom magam, mert ki tudja, lehet, hogy még élvezni is fogom. De szerintem ott azért gondok vannak.
Ebben a történetben nagyon sok mindenre nem derül fény, sok a nyitott kérdés, de nem tudom elképzelni, hogy ilyen szituációban a legfontosabb dolgom az, hogy élvezzem azt, amit csinálnak velem, pláne, ha azt én tulajdonképpen nem is akarom.
Sajnálom, nem tettszett. A fogalmazás nem rossz, de a téma-választás nekem nem jött be.
Regina__ ·
Túl kevés és semmi izgi...

tiky18 ·
Kár, hogy ennyire rövidre sikerült. Jónak indult pedig.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: