Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Képzelt

Egy kellemes estét akartam. Egyedül voltam a koli szobámban, szobatársaim már haza mentek másnapi óráim miatt én még maradtam. Bekapcsoltam egy kis halk zenét,levetköztem lefeküdtem az ágyamra, lehunytam a szemem. Elkezdtem simogatni magam. A melleimet, körbe körbe a bimbóm körül, míg megkeményedett akkor benyálatzam a mutató ujjam és úgy simogattam tovább magam. Azt gondoltam, hogy Ő az. Ő ér hozzám, hogy a nyálas kezem az ő nyelve és mikor megcsiptem azt képzeltem Ő szívja meg.
Képzeletemben egyre lejjebb csókolt lágyan a hasam közel a szemérem dombomig, de vágyam, hogy kinyaljon, hozzá érjen a csiklómhoz még nem most jött el. Simogatta a belső combom a térdemig,a lábszáramat, majd szép lassan örjítően vissza a klitoriszomig. Mikor a nyelve hozzám ért azt hittem felrobbanok a gyönyörtől.
Ekkor megfordultunk. Most én csókoltam Őt. A mellét, mellkasát a hasát...
Egyre közelebb voltam a péniszéhez. Ahhoz a gyönyörű, vastag édes hímvesszöhőz. De ahogy Ő is kinzott engem én se egyszerre vettem a számba. Előbb végig nyaltam a testét a tövétől a makkig. Majd a makkkot lágyan a számba vettem és csak nyalogattam. És akkor csak utána tövig a számba vettem meseszép farkát. Szívtam, nyaltam, szoptam. Mintha csak jégkrémet ennék. Leengedtem a torkomig majd teljesen ki, köröztem a makkon a nyelvemmel majd újra teljesen a számba engedtem. A nyálam már csak ugy csöpögött rajta. Ő meg csak nyögdécselt és élvezte.
Ekkor maga felé fordított és míg én szoptam ő elkezdte újra nyalni a Vulvámat. Nyelvét betolta a vaginámba majd végig nyalt a luktól a csiklómig, miközben ujjazott. Addig nyalt és ujjazta a csiklómat míg már nem birtam tovább. Nagyokat nyögve elélveztem. De Ő még nem végzett.
Megfordított péniszére felhelyezett egy óvszert és lovagló ülésben magára ültetett. Nagyott nyögtem élvezetemben mikor magamban éreztem hosszú és vastag faszát. Elkezdtem rajta lovagolni. Köröztem a csipőmmel jobbra és balra közben fel és le. Majdnem teljesen ki és tövig vissza. Majd előről...
Pózt váltottunk most térdeltem az ágyon Ő hátulról kutyapózban hatolt belém.
Olyan mélyen éreztem magamban, hogy nem birtam.
Síkitottam és remegtem mikor elért a második orgazmus is. Mikor vaginám összeszorult az orgazmustól már ő se bírta.
Nyögött egyet és elélvezett.
Kihúzodott. Levette az óvszert mellém feküdt megcsókolt.
Ekkor hatalmasat élveztem a kolégiumi szobámban. Miközben pihentem az orgazmus után arra gondoltam a következő alkalommal használni kéne a vibrátoromat is...
Így míg a vibrátor bennem van arra gondolhatnék milyen mikor egyszerre két férfi elégít ki. Míg az egyikkel szeretkezem addig a másikat orálisan elégítem ki...
de ez majd egy másik történet...
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: