Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
terelek: Igazán izgalmas történet volt....
2024-04-15 08:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Képzelet

Szia Natasha vagyok 18 éves és ezt a fantáziámat csak azért írom le, mert már nem bírom magamban tartani, de el sem mondhatom senkinek, mert egy: félek elmondani, kettő: és szerintem helytelen is amit érzek. (A neveket természetesen megváltoztattam, nehogy esetleg valaki magára ismerjen, ha esetleg erre az oldalra tévedne :).
Szóval hol is kezdjem. Ja megvan bemutatkoznék Natasha vagyok, egy 18 éves, dögös, vörös csaj, aki nem mellesleg már évek óta bele van esve a bátyja egyik haverjába. Ez nem is lenne akkora gond, de a srác akit Tomnak hívnak, egy cseppet idősebb nállam, úgy egy cirka 10 évvel. Na és itt kezdődnek a bajok.
Első látásra beleszerettem, bár nem is értem miért, hisz nem egy olyan igazi szívtipró, inkább az az eliszogatunk és dumálunk egy jót típus (ami elég nehéz benne az az, hogy Tom hadar nem is kicsit, és a hadarás meg az ivás nem igazán fér össze egymással). Igazából, szerintem a személyiségébe szerettem bele.
Viszont a fantáziálásaim kettőnkről, egyre durvábbak lettek, minnél jobban megismertük egymást, nem is tudom, talán azért, mert úgy éreztem, hogy ő is érez valamit irántam (azt azért még hozzá teszem, hogy minden alkalommal mikor nálunk jár, véletlenül leönt valami piával, és persze én minden egyes találkozáskor leégetem magam, és zavarba is jövök).
A sztori ott kezdődik, hogy Szilveszter volt, és ő meg ottho  feküdt egyedül gipszben, mert el volt törve a lába. A tesóm hivatalos volt egy másik városba, egy buliba, amire menet útba esett Tom háza A tesómnak sok cuccot kellett cipelnie, mert ő vállalta be, hogy viszia sört a buliba, de ez egy elég hülye ötlet volt , mert mindezt busszal szándékozt megtenni, és mivel jófej is vagyok ezért segítettem is neki. Útközben benéztünk Tomihoz, hogy hogy van, de a bátyám sietett, úgyhogy ketten maradtunk, és elkezdtünk beszélgetni, aminek az lett a következménye, hogy lekéstem az utolsó buszt, és Szilveszter révén már mindenki ivott, úgyhogy senki nem is tudott hazavinni, ebből kifolyólag visszamentem hozzá és elmondtam neki hogy jártam. Szerintem ezt ő nem bánta, mert nagyon magányos volt így egyedül. Odahúztam az ágya mellé egy széket, és elkezdtünk beszélgetni. (Egyébként más szavakkal de azt mondta, hogy ő is bír engem).
Éjfélkor bontottam volna egy pezsgőt, de több mint fele ráborult a fehér blúzomra, amitől teljesen átlátszó lett. Aminek nem is maradt el a hatása, mivel a gipsz miatt, csak egy boxeralsó volt rajta, amiben egész valójában láthattam a farkát, mert nem csak  a blúzom lett pezsgős, hanem az alsója is, és mivel én próbáltam felitatni a pezsgőt, a boxerben lévő farkáról, immáron egy szál melltartóban, mert a blúz hideg volt,és nedves is, (mint én) ezért levettem, amitől beindult neki a fantáziája és a hatalmas erekciója jelezte, hogy nem hagyja hidegen, amit csinálok. Ettől eléggé zavarba jöttem, és abbahagytam a törölgetést. Először ő tudott megszólalni:
-Sajnálom, de már nagyon régen voltam nővel.
-Ó hagyd már ne  szabadkozz én egy hülye vagyok.
-Nem vagy az ,ne mondj ilyet!
-De, hiszen már ismersz, mindig lejáratom magam előtted, és zavarba is jöttem, mint mindig.
-Figyelj már rám, ez nem a te hibád! Bocs én ezzel csak azt akartam mondani, hogy nagyon bejössz nekem. Tudom, tudom a korkülömbség, és persze a tesódat sem akarom megbántani, de el kellett mondanom.
Én ezen felbátorodva, hirtelen felindulásból, nem tudom mi ütött belém, de csak úgy egyszerűen rámarkoltam a farkár. A válasz csak annyi volt, hogy szexin felnyögött, és kérdőn a szemembe nézett. Közelebb léptem hozzá, kiszabadítottam méretes farkát, és finoman verni kezdtem. Ő sóhajtozás közben még kinyögte, hogy ezt nem lenne szabad, de már saját szavaira sem tudott koncentrálni. Annyira jó érzés volt a kezemben tartani az áhított fasz. Miközben lassan húzogattam rajta a bőrt le-fel, a szemébe néztem és megnyaltam a makkját, aminek hihetetlenül bejött az íze, ezután elkezdtem nyalogatni a faszt teljes hosszában, majd áttértem a golyókra és vissza. Elkezdtem szopni a farkát, ami láthatóan nagyon bejött neki, ezután megpróbáltam az egészet leengedni a torkomon, ami egyáltalán nem volt könnyű, mert hosszú is volt és vastag is. Mikor már én is kellőképpen nedves voltam, hogy befogadjam, föléguggoltam az ágyon, és magamba eresztettem méretes szerszámát. Egy kis sikoly hagyta el ajkaimat, teljesen kitöltött, úgy éreztem, szétszakadok. Még alig kezdtem el mozogni rajta, a következő pillanatban már élveztem is a hatalmas farkától a puncimban. Még vagy kétszer kielégített amikor már éreztem, hogy el fog menni.
Megnyugtattam, hogy szedek fogamzásgátlót és hogy az egész tárat belém ürítheti. Éreztem ahogyan elönti a puncimat a forró magja, nagyon jó érzés volt. Leszálltam róla és mellé bújtam, ekkor kimondta amire vágytam és reménykedtem benne,hogy szeret és megcsókolt. Egy darabig még így maradtunk, aztán, mikor újra harcra kész volt lenyomtunk még egy menetet. Utánna lezuhanyoztam, és őt is megtörölgettem langyos vízzel.
Amikor végeztem megbeszéltem vele hogy ez a dolog nem tudódhat ki, kettőnk között kell maradnia egy ideig. Beleegyezett, bár nem szivesen. A történtek után egyre többet találkoztunk, és egy kis idő múlva már volt merszünk elmondani bárkinek hogy együtt vagyunk és szeretjük egymást. :)
U.I.: Remélem tetszett, ez az első írásom, a kritikát pedig szivesen fogadom :)
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: