Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Képtelenség 5.rész

Apró csókokra ébredtem.Miután tudatosult bennem,hogy mi is történt az éjszaka lusta mosolyra húztam a számat majd kinyitottam a szemeimet.Az a gyönyörű szinte koromfekete tekintet egészen közelről nézett az én smaragdzöld szemeimbe.Mosolyra húzta a száját ,majd nyomott egy puszit a számra.
-Jó reggelt szépségem-köszönt a reggeli rekedtes hangján amitől a hasam állandóan görcsbe rándult.
-Jó reggelt-húztam széles mosolyra a számat majd megcsókoltam.A lágy reggeli csókolózás hamar váltott át vad nyelvcsatába.Fölé kerekedtem és a testemet hozzá préseltem.Mikor megérezte bimbóim keménységét halkan felnyögött majd keze ,ami eddig a hátamat simogatta lesiklott a fenekemre és belemarkolt.Én jobban széttártam a lábaimat jobb fogást biztosítva neki.Ágyékom az ágyékához préseltem és egyszerre kezdtünk el egymáson mozogni,pontosabban vonaglani.Nyelve hevesen keringőzött az enyémmel és szinte egyszerre értünk fel a csúcsra.Rárogytam és a fejem a nyaka hajlatába temettem amitől az apró kis pihék az égnek álltak.Miután visszatértem a Mennyországból ez az apró kis tény mosolygásra késztetett.Belecsókoltam a nyakába kiélvezve apró kis nyögését.
-Fejezd be vagy soha nem kelünk fel-mondta kicsit szaporábban véve a levegőt miközben a fülcimpáját szopogattam.
-Olyan nagy baj az?-mosolyogtam-Mennünk kéne valahova?
Erre csak felnyögött ,majd oldalra döntött és rám vetette magát.Hosszú délelőttnek néztünk elébe.
***************
Kutyaugatásra és a csengő állandó "ordítására" ébredtem fel.Lenéztem magam mellé és elmosolyodtam.Szami az oldalán feküdt és feje pontosan ott volt ahonnan néhány pillanata én elvettem a sajátomat.Gyorsan felkaptam magamra Szami egyik bandás pólóját és melegítő nadrágját,hogy addig is az illata vegyen körül (nem mintha az egész testemen nem az ő illatát lehetne érezni). Odasétáltam az ajtóhoz ,majd kinyitottam.Petra állt ott elég ingerülten.Végignézett rajtam majd elröhögte magát.Az ingerültsége szinte azonnal elszállt ,de éreztem ,hogy feszült.
-Neked is szia vagymi,mellesleg miért röhögsz?-köszöntöttem.Nem válaszolt semmi csak beviharzott mellettem és a konyha felé vette az irányt.
-Nem is tudom miért vártam azt,hogy ti ketten reagálni fogtok a meghívásomra ,az üzeneteimre vagy a hívásaimra ha végre egyszer igazán kettesbe lesztek.Tudtam,hogy Szami telhetetlen ,de ennyire? Milyen volt?
Elpirultam és lehajtottam a fejem,majd apró kis mosolyra húztam a számat.
-Na jó az a kis mosoly mindent elmond,de most ha haragudni fogtok ha nem félbeszakítom a hentergős napotokat ,mert helyzet van.
-Miféle helyzet?-hallottam a hátam mögül ,majd két kéz érintését éreztem a derekamon.Megborzongtam ,majd belesimultam az ölelésébe.Petra csak mosolyogva nézett ránk.
-Emlékeztek az exemre? Pontosabban az egyetlen lány exemre? Visszajött Magyarországra és mivel anyukáink jó barátok ott kell lennünk az üdvözlő bulin.Szóval öltözzetek indulunk "bulizni",mielőtt Szami életem kipréselsz minden nedvességet a húgomból-mosolyodott el kajánul én pedig elvörösödtem.
-Ó hidd el nekem nem csak én vagyok az egyetlen aki kipréseli a másikból az összes nedvességet-puszilt bele a nyakamba ,majd elindult öltözni.
-Végre boldog vagy-szólalt meg a nővérem.
-Igen,az vagyok,viszont te nem tűnsz most nagyon annak.
-Tudod,hogy Alexa volt az első igaz nagy szerelmem.3 évig voltunk együtt aztán lelépett.Őt sohasem fogom kiheverni.És ma találkozok vele.
-Tudom,de figyelj. Mi ketten itt leszünk neked és nem fogjuk hagyni,hogy bajod essen oké?-mondtam majd átöleltem.Sóhajtott egy mélyet majd megszorított.
-Jobb testvért és legjobb barátot nem kívánhattam volna magamnak. Plusz ráadás,hogy ez a két személy egy pááár is-vigyorgott rám ,majd elküldött öltözni.
***********
Folytatása következik!
Előző részek
Hozzászólások
Emk ·
Szia. Folytatást mikor tervezel? Már nagyon várom, hogy mi lesz a vége a történetnek :)

sziszike80 ·
Én is várom nagyon a folytatást


AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: