Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Képbe zárt kurtizán 1. – Bevezető

Csodálatos vörösben ragyognak az ajkaim, ami nem is csoda, épp most rajzoltam őket újra. A borbélyház tükre előtt illegetem magam, pontosabban igazítgatom drága és elegáns, de az alakomat jól mutató ruhámat. A Madame (a közvetítőnk mindenképpen ragaszkodik ehhez a névhez) nem tűr semmiféle lazaságot, itt mindennek passzolnia kell, az utolsó részletig, amit mi lányok magunk is tudunk. Ő csak rutinból vet ránk egy-egy kritikus pillantást. Az új lányoknál ez persze elengedhetetlen, őnekik még bele kell jönniük a rendszer működésébe, de nálunk, akik már tudjuk a dolgunkat, ezt már csak megszokásból teszi. Természetesen, hiszen itt nem az olcsó szerelemé a főszerep.

Egyébként ez nem is igazi borbélyház, hiszen ide nem tévednek csak úgy be a kuncsaftok. A Madame nem is szereti, ha így hívjuk. Ő Szentélyként emlegeti a helyet. Itt komoly telefonos rendszer működik, magas szintű időtervezéssel, a legelegánsabb és legkifinomultabb környezetben, kellemes italozások, esetleg egy vacsora elfogyasztása közepette. Csak azért kell esténként megjelennünk – ha éppen megtudunk –, hogy aki még nem ismeri a választékot, az ne csak képek és egy leírás alapján tájékozódhasson. Ilyenkor általában a kialakított szeparékban törénik egy kis előzőleges beszélgetés, ismerkedés, hogy az ügyfél el tudja dönteni, hogy a külső mellett megtalálja-e azt a belső színvonalat is, amit elképzelt, amiért busás összegeket fizet. Mert mi nem csak szerelem adására vagyunk tartva, mi kísérők is vagyunk. A dolgunk pedig korántsem egyszerű.

Nem árt, ha az ember amellett, hogy a testére úgy vigyáz, mint valami ékszerre, az elméjét is csiszolja. Csak így van esélye az igazán pénzes partikat megfogni. Ha jól csinálja, akkor akár többször is, mi több, állandó vendégként. Ennek viszont elengedhetetlen feltétele a tájékozottság, a kifinomult modor és stílus, a választékos beszélőkészség és az intelligencia. És említenem sem kell ugye, a szexuális profizmus, határok  és tabuk nélkül. Minden, amit a vendég csak megkíván és óhajt.

A köznyelv csak luxuskurvának hív minket és fogalma sincs arról, hogy miben áll a mi létezésünk. Természetesen a testi örömök kielégítése elengedhetetlen velejárója munkánknak, de ha csak ennyiből állnánk, nem keresnénk meg egyetlen numerával akár többszörösét is egy becsületesen dolgozó állampolgár havi bérének. Hogy a „lejjebb“ való kolléganők béréről ne is beszéljek. Kemény munkát végzünk, ami sok áldozattal jár és bizony vannak olyan lányok, akik kiégnek benne és lecsúsznak, mert nem bírnak megbírkózni a lelki nyomással, esetleg saját maguk ördögeivel. A legsikeresebbek igazi vérprofik, komoly szakmai tudással és intelligenciával. Hogy miért landolnak lányok ilyen képességekkel ebben a szakmában? Az ok változó. Valakinek a pénz kell, valaki meg ilyen természetű vagy valami miatt így alakult a sorsa.

Hogy én hogy jutottam ide? Árvaházban nőttem fel, sosem fogadtak örökbe. Túl szép voltam a betévedő érdeklődő szülők számára és mindig is valami démoni hátteret gondoltak sejteni megjelenésem mögé. Nem hibáztatom őket, magam sem tudom milyen keverék vagyok és hogy ezt hogyan sikerült összehozni ismeretlen szüleimnek, vagy éppen hogyan landoltam ilyen kinézettel egyáltalán Magyarországon. Egy latin szépséghez hasonlítok  leginkább, hosszú, dús, hullámos és koromfekete hajjal, mely most is a fenekemet verdesi, hiszen csak részlegesen tűztem fel, kilógó tincseket hagyva arcom keretezésére és a hatás fokozására. Vörösben ragyogó ajkaim dúsak és általában a férfiak megbolondulnak érte, szabályos hófehér fogsorom pedig méltó párja ennek a látványnak. Bőröm kissé barnás árnyalatú anélkül is, hogy nap érné és hibátlan. Arccsontom jellegzetes, mely szexi, nőies megjelenést kölcsönöz vonásaimnak, alakom pedig minden férfi álma. Nagy, kerek mellek, karcsú derék lapos és feszes hassal és széles csípő, markolni való fenékkel, mely hosszú lábakban folytatódik, vékony bokával, finom, nőies lábfejjel. Eddig minden rendben is lenne. De mindegy egyes alkalommal, mikor tükörbe nézek magam is eltűnődöm a látottakon. Az ember ugyanis egy melegbarna vagy fekete tüzes szemet várna visszakancsintani ebből a tökéletesre szabott arcból, de itt jön be ismeretlen szüleim elméretezése. Szemeim ugyanis mandulavágásúak, kifelé felfelé ivelő, cicás jelleggel, de mégis nagyok, hogy még azt sem lehet mondani, hogy kínai volt az anyám. Vagy apám. Na mindegy. Emellé tengerkékek, hogy a legszebb szigetek vizei elbújhatnak mögöttük. Volt egy idő, mikor barna kontaktlencsét hordtam, de mikor ide kerültem a Madame az átvizsgálásom alkalmával rögtön kiszúrta és kivetette velem, azóta pedig tilos visszatennem. Hiába is, a legdrágább alkalmazottja vagyok, s mint olyanra, még külön oda is figyel rám. Nem csak megjelenésemre, külsőmre, de arra is, hogy az engem foglaló kuncsaftok milyenek, kárt ne tegyenek legdédelgetettem drágakövében. Ez is csúfnevem a lányok között. A „Madame gyémántja”. Nem szeretem, de ellene sem tudok tenni semmit, így inkább nem is foglalkozom vele.

Szóval nem fogadtak örökbe, mindig megijedtek a szemeimtől a tüzes megjelenésem mellett. Illetve leendő anyajelöltjeim már látták bennem a veszélyt hites férjüket tekintve, úgyhogy szóba sem jöhetett, hogy egy rendes ház küszöbén valamikor is átjussak. Mikor 16 lettem elszöktem az árvaházból, mert elegem lett a piszkálódásokból és feljöttem a fővárosba szerencsét próbálni. Fogalmam sem volt mihez kezdhetnék és az is nehezítette a dolgomat, hogy állandó célpontja voltam a férfi vágyaknak, amely veszélyes szituációktól mindig csak már pár éves, profi szintre fejlesztett menekülési képességem mentett meg. Magyarul rúgtam, haraptam és futottam.

Mikor egyik kéregetésem közepette teljesen véletlenül egy nagyon gazdag pasiba botlottam bele az utcán, aki esetében el nem tudtam képzelni, hogy mégis mi keresni valója volt a hétköznapi halandók között, kötöttem ki ezen a helyen. Ő mutatott be a Madame-nak, aki rögtön le is csapott rám és biztosította a „megtalálómat”, hogy olyan kiképzést nyújt nekem, hogy olyat még nem látott a világ. Bátor kijelentés volt anélkül, hogy tudta volna, hogy valami is lötyög-e a fejemben. Szerencséje volt. Mert nemcsak szép vagyok, de az egyik legokosabb portékája is. Szinte már olyan cukormázasan tökéletes az egész, hogy ha nem lenne  jó gyomrom, fel is fordulna, hiába is rólam van szó. Nem is csoda, hogy a lányok utálnak, nem tudom őket hibáztatni érte. De ez a szakma amúgy sem éppen a baráti kapcsolatokról szól.

Ezek után tehát nem csak minden részletre kiterjedő szexuális kiképzést kaptam – megtalálóm ragaszkodott szüzességem elvételéhez, tapasztalatlanság és fiatalság ide vagy oda –, de külön oktatóim is voltak a legkülönbözőbb nagyvilági témákban. Politika, tőzsde, művészetek, pénzügyek, üzletkötés és még sorolhatnám. Emellett 3 nyelven beszélek folyékonyan az anyanyelvemen kívül. Ezek az angol, a francia és a német, hiszen ezekre a nyelvekre van a legnagyobb igény ezekben a körökben. Ezeket az órákat persze a Madame abból a pénzből finanszírozta, amiket megtalálóm fizetett értem minden egyes intim alkalomért és a kizárólagos jogért, hogy míg be nem töltöm a 18-at, senki más ember fia egy ujjal nem érhet hozzám. Utána viszont a köz javára kellett bocsátania, de állandó törzsvendégemként a mai napig megfordul az ágyamban, én meg alkalmasint a partijain, ha úgy kívánja. Egyébként szerencsés vagyok még ebben a témában is, ugyanis sosem undorodtam tőle. Egy kívánatos, a negyvenes évei közepén járó férfi, aki ad magára és a szerszáma is kielégítő. Elvárja, hogy minden együttlétünkkör elélvezzek, amit sikerül is elérnie anélkül, hogy más trükkökhöz kelljen folyamodnom. Szerencsére. Mert a megjátszást sokan ezekben a körökben nem tűrik. Ha élvezést akarnak látni, meg kell kapniuk, nincs apelláta, de  esetenként ez azért komoly kihívást jelent. Főleg, ha spriccelést is akarnak. Sokszor igen kreatívnak kell lennem még annak ellenére is, hogy a szakma minden csínjába bínjába bevezettek. De eddig nem volt panasz, munkámat komolyan veszem és a maximumra törekszem minden téren.

Ezért is áll rajtam mindig minden tökéletesen és vörös rúzsom ellenére, mely árnyalatban harmonizál ruhámmal, nem az jut rólam az ember eszébe, hogy talán egy olcsóbb kategória lennék. Pont az ellenkezője. Van, hogy meg sem mernek rendelni, mert félnek még hozzám nyúlni is. Ez a jobbik eset. A rosszabbik, hogy alig, hogy meglátnak meztelenül, el is élveznek. Szegény kiéhezett ördögök… Erről én nem tehetek és ettől függetlenül teszem a dolgom, ha még van kívánság az ilyen esetek után, de azért valahol furcsának gondolom a mai napig. Mert nekem teljesen természetes, hogy így nézek ki és bár vonzom a tekinteteket (férfiakét és nőkét egyaránt és igen, volt hogy nő rendelt meg magának annak ellenére, hogy se leszbi, se biszex nem volt), nekem én vagyok én, ezzel a kinézettel, amihez már hozzászoktam, a mindennapjaimhoz tartozik a dolog, mint a fogmosás is.

[...]
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: