Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Kényszer

- Engedj el! - bújtam ki kezei közül.


- Ó, dehogy engedlek! - kapott utánam.


Ujjai azonban csak a levegőt markolták meg, én már rég messzebb kerültem tőle. Mégis visszafordultam, mert éreztem, hogy esze ágában sincs hagyni, hogy eltűnjek előle.


- Nem érdekelsz, Swoch! Szállj le rólam! - vágtam a fejéhez a hangos szavakat, hátha észhez tér tőlük.


- Ugyan, Estell - húzta mosolyra a száját. - Mindketten tudjuk, hogy azóta álmodsz rólam, mióta akkor odalent megmentettelek.


- És? Ardhan is tudja, de nem fekhetek le közületek mindenkivel, akivel egyszer összekapcsolódtam.


Swoch nevetett. Nem volt amolyan minden nő álma típusú pasi, de nem is volt az a kategória, aki felett el lehetett volna siklani. Volt benne valami, ami kiemelte a többiek közül. Ha Ardhan nem lett volna, jó eséllyel Swoch szerzett volna meg magának. De nem így történt és soha nem adtam jelét felé bármilyen érdeklődésnek. Ő azonban nem hagyta annyiban a dolgot.


- Ardhan, persze... csak azért vagy vele, mert ő hozott a csapatba.


- És ha így is lenne? - néztem élesen a szemébe.


Megint elnevette magát, de aztán ezúttal olyan hirtelen kapott el és szorított a falhoz, hogy feleszmélni sem volt időm.


- Ha nem ő hozott volna közénk és nem vele kapcsolódtál volna össze először... - suttogta arcomba - akkor most az én nőm lennél.


Tiltakozni akartam, de nem hagyott rá időt. Megcsókolt. Akárhogy is ellenkeztem, nem eresztett. Mit tehettem volna? Ajkaim bizseregtek a forró csóktól, testem beleremegett az érintéseibe. Mégis szabadulni próbáltam kezei közül.


- Miért akarsz hűséges maradni? Tudod, hogy itt az nem szokás.


- Ahonnan én jövök, ott szokás volt. És Ardhan is hűséges hozzám.


- Legyen az az ő baja - suttogta fülembe.


Ellöktem magamtól. Olyan erővel, amin még ő is meglepődött.


- Semmi közöd hozzá, hogyan élem az életem! És nem akarok lefeküdni veled! Nem érdekelsz! - tört ki belőlem nagyobb hévvel, mint amire bármelyikünk is számított.


Swoch néhány pillanatra tanácstalanul meredt rám. Én az ajtóhoz léptem és durván megrántottam magam felé, ám a zár a helyén tartotta.


- Engedj ki! - parancsoltam rá.


Láttam rajta, hogy meggondolja, kinyissa-e nekem az ajtót, de végül megvonta a vállát.


- És ha nem? - kérdezte.


- Akkor... - de nem folytattam, helyette inkább egy nagyot rúgtam talppal az ajtóba.


Fájdalmasan reccsent egyet a fa, de nem adta meg magát ilyen könnyen. Ám a következő rúgásra már nem kerülhetett sor, mert Swoch elkapott és magához rántott.


- Erősebb vagyok nálad! - sziszegte arcomba. - Ha makacsul ellenállsz, megerőszakollak.


A düh még mindig elborította agyamat, de szavainak értelme mégis eljutott hozzám. A tehetetlenségtől bénultan álltam és hagytam, hogy nyakamra hajoljon.


- Tudom, hogy már azelőtt sem hagytalak hidegen, hogy összekapcsolódtunk volna.


- Önző vagy és visszaélsz az erőddel...


- Mindenki ilyen.


- Engedj el - próbáltam immár kevésbé elszántan szabadulni öleléséből, de ő nem törődött vele, inkább újra megcsókolt.


Keze fenekemre csúszott és közelebb húzott magához. Minél tovább játszott nyelvemmel, minél tovább szívtam orromba illatát, annál jobban alábbhagyott a tiltakozásom. Igen, tetszett ez a férfi, de nem akartam vele soha közelebbi kapcsolatba kerülni. Most azonban nem igazán volt választásom. Talán, ha még jobban elborította volna agyamat a düh, akkor meglepetésében hagyott volna elmenni, de ebben sem lehettem biztos.


Lehúzta a felsőm cipzárját és kibújtatta belőle vállamat. Szemembe nézett és megértettem, hogy ebből a helyzetből csak úgy szabadulhatok, ha hagyom magam. Vagy ha eszemet vesztem és őrült módjára nekimegyek. Ez utóbbihoz azonban túl kimerült voltam a tegnapi küldetés után. Bárcsak Ardhan a bázison lett volna... de messze járt és ezt Swoch is nagyon jól tudta. Megadóan sóhajtottam és hagytam, hogy a testem reagáljon ennek a férfinak az érintéseire, csókjaira. Fakó szőke hajába túrtam, másik kezem erős karján állapodott meg. Soha senki nem hozott még ilyen helyzetbe. Miért volt ez jó neki? Ezután csak még nagyobb ellentétek feszülnek majd köztünk, és Ardhan és ő közte is. Swoch azonban mindezekkel mit sem törődve vetkőztetett engem. Nem voltam hajlandó segíteni neki ebben, sem az ő ruháihoz nyúlni. Őt azonban nem zavarta a dolog, megoldotta maga. Nemsokára meztelen testemet ölelte és fenekemet simogatta. Aztán hirtelen mozdulattal az ágyához rántott és durván rálökött. Hanyatt estem a takaróra, ő pedig szétnyitotta lábaimat és ujjával csiklómon kezdett játszani. Nedvesedtem, bár nem olyan intenzíven, ahogy szoktam. Swoch türelmes volt. Lábaim közé hajolt és nyelvével kényeztetett. Jól csinálta, tudta, hogyan izgassa fel a testem. Nemsoká nedvem már a takarót áztatta. Akkor ő elégedett tekintettel nézett a szemembe, majd férfiasságát hüvelyemhez illesztette és tövig belém tolta. Élveztem, nem tagadom. Ahogy ki-be járatta bennem, halkan nyögtem újra és újra. Durván és erőteljesen dugott, de nem bántam. Ardhan is így szokta, mert tudja, hogy sokszor így szeretem. És bár Swoch mérete hosszabb volt, de vastagságra elmaradt Ardhanétól. A mozgásuk, az erejük azonban nagyban hasonlított. Lehunytam a szemem és nem bírtam megállni, hogy ne Ardhant lássam magam előtt. Ha ez a szőke férfi tudta volna, hogy őt látom helyette, hogy az ő érintését érzem a bőrömön... de nem tudta. Így hát csukott szemmel élveztem, ahogy gyors ütemben dolgozott rajtam. Megemeltem a csípőm, és hüvelyemmel rászorítottam férfiasságára. Nem hagyta hidegen a dolog, pont ahogy vártam. Innentől enyém volt az irányítás. Hamar a csúcsra vitt az izmaim folytonos újbóli megfeszítése, majd elernyedése. Aztán amilyen gyorsan jött, olyan hirtelen tovább is állt az orgazmus.


Swoch lassúbb ütemben, de erőteljesebben nyomult belém utána. Láttam rajta, hogy neki sincs már sok hátra.


- Nehogy belém élvezz! - fogtam meg a karját és állítottam meg egy pillanatra.


Swoch nem szólt, de láttam a tekintetében, hogy felfogta mit kértem. Hideg fejjel figyeltem arcán az élvezetet. Nem gondoltam volna, hogy ilyenre is képes vagyok. Talán ha két perc telt el, mire ő is elérte a kielégülést. Időben kivette belőlem férfiasságát és spermája a hasamra lövellt.


Szótlanul feküdtem mellette. Hazudnék, ha azt mondanám, nem élveztem. De jól nem éreztem tőle magam. Felültem. Az ágy mellől a földről felvettem néhány zsebkendőt és letöröltem a spermáját magamról, aztán öltözni kezdtem. Ekkor Swoch is felült.


- Engedj ki - néztem a szemébe határozottan.


Felállt majd a földön heverő nadrágja zsebéből előhalászta a kulcsot és felém dobta. Felvontam a szemöldököm, mikor elkaptam. Nem tetszett a stílus. Ő azonban nem szólt, csak figyelte a mozdulataimat. Mikor elfordítottam a zárban a kulcsot, Swoch hozzám lépett és az ajtónak döntötte hátam. Megfogta államat és megcsókolt. Nem viszonoztam a csókját. Eltoltam magamtól és kisétáltam az ajtón.
Hozzászólások
További hozzászólások »
agicaaa ·
Suzerintem nagyon jo, pont a lényegre fokuszàltàl, viszont egy kis nyujtàs nem àrtott volna, szivesen olvastam:)

Petur ·
Nekem tetszik! Jók a karakterek, a dialógus feszes, a cselekmény lendületes. Engem nem zavar, hogy kicsit a levegőben lóg a történet, inkább kíváncsivá tesz.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: