Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Kényeztető masszázs

Februári hideg délutánon nyöszörögtem egyedül a szobámban, ugyanis borzasztó fátfájás gyötört már napok óta. Felhívtam telefonon Helga barátnőmet:
- Helgum, mit is mondtál, ki az a masszőr, akivel nagyon megvoltál elégedve?
- Ááá,látom hallgatsz a tanácsomra. Lászlónak hívják, mindjárt át is küldöm sms-ben a számát. Hidd el,velem csodát művelt, meglátod, te is imádni fogod!
Egy gyors telefon után meg is volt az időpontom Lacihoz, másnap délelőtt 10-re. Rengeteg masszőrhöz jártam már hátproblémákkal, és csak reméltem, hogy nem egy újabb csalódás lesz számomra.
Mikor másnap délelőtt beléptem a szobába, kellemes látvány fogadott. Nem a szoba berendezése tetszett, hanem a fiatal, 30-as évei elején járó, rendkívül sármos és szexi Laci. Hatalmas mosolyt villantott rám, és én egy pillanatra elvesztem a gyönyörű zöld szemeiben.
- Teljes testmasszázs lesz, igaz? - kérdezte lágyan.
- Igen. - feleltem elhaló hangon. Nem sejtettem, hogy ilyen hatással lesz rám, de be kellett vallanom magamnak, hogy nagyon tetszett. Zavarban voltam.
- Akkor vetkőzz le kérlek. - tette hozzá újra mosolyogva.
A szobában egyetlen egy kanapé volt, és egy masszázs ágy. Gyertyák égtek mindenhol, és átható levendula illat keringett. Ő az ágy mellett állt, és engem nézett. Lányos zavaromban elfordultam, és vetkőzni kezdtem. ''Istenem milyen udvariatlan, morogtam magamban, legalább elfordulhatna.'' Titokban hálát adtam, hogy előző nap kozmetikusnál voltam, és immár a bőröm minden centimétere tükörsima. Levettem minden ruhadarabot, a bugyin és a melltartón kívül, és megfordultam.
- Azokra sem lesz szükség - mosolygott újra - Nyugodtan szabadulj meg tőlük. Ugye nem szeretnéd, ha ez a gyönyörű fehérnemű összekoszolódna?
Éreztem, hogy elpirulok. Mi van velem? Flörtöl velem, vagy csak én képzelődöm? Levetkőztem teljesen, és majdnem hasra estem, mikor a masszázs ágy felé indultam.
- Csak óvatosan! - Tette a hátamra a kezét. Beleborzongtam.
A hasamra feküdtem és a hátamat kezdte masszírozni. Egyszerre nem éreztem semmilyen fájdalmat, csak az illatát szippantottam be mélyen, ahogy fölém hajol, és puha kezeivel a vállam gyúrja. Egyre lejjebb kalandozott, és elérte a fenekem. Puhán belemarkolt, ami több volt mint kellemes...Izgató volt. Majd a lábaimat vette kezelésbe, és ahogy gyengéden a jobb combomat masszírozta, keze hozzá ért a sima és puha pinámhoz. Megmozdultam, annyira meglepődtem, erre gyorsan elvette a kezét onnan. Jaj, csak ezt ne... Ezt nem szabadna megtegye.. De ugyanakkor annyira vágytam rá, hogy újra megérintsen.
A hátamra fektetett, és megint a lábaim kényeztette, a lábujjamtól fel egészen a combomig. Egyre inkább ellazultam, ahogy hallgattam a lágy zenét, és éreztem a ujjait a combomon, és már csöppet sem voltam zavarban amiatt, hogy meztelenül fekszem előtte mindenféle lepedő nélkül. Vártam, hogy hátha újra megérint ott.. De ezúttal nem tette. Csalódott voltam. Felizgultam. A hasam kezdte el masszírozni, majd legnagyobb meglepetésemre a melleim! Nem tudtam elrejteni az elégedett mosolyom, annyira jól esett. Finoman, körkörösen masszírozta mindkét mellemet, majd hol a jobbat, hol a balt. Éreztem, hogy nedves leszek, és egyre inkább kapkodnom kell a levegőt.
- Annyira jól esik amit csinálsz - sóhajtottam.
- Ennek nagyon örülök. - válaszolta sejtelmes hangon.
Szavaim bátorító hatására az ujjai visszatértek a combomhoz. És ezúttal finoman végighúzta a kezét a szeméremdombomon. A lélegzetem visszafojtva meg sem mozdultam. Folytatta. Újra meg újra végig simított a dombomon, aztán a pinámat kezdte masszírozni. Annyira nedves voltam már, hogy az ujja szinte magától belém csúszott, és elkezdett ujjazni előbb egy, majd két ujjával. Mikor a másik kezével megfogta a mellem is, akkor azt kívántam, hogy bárcsak megdugna itt helyben az asztalon. Tovább ujjazott, a csiklómat izgatta és én  pár percre rá hangos nyögésekkel élveztem el.
Mikor kinyitottam a szemem, döbbentem rá újra, hogy hol is vagyok. Lacinak a nadrágon keresztül látható volt a merevedése. Mosolygott, én meg még inkább zavarban voltam, mint az elején.
- Felírhatlak téged egy újabb időpontra? - kérdezte huncut mosolyával
- Természetesen. - Feleltem.
- Remélem sikerült ellazulnod.
- A legnagyobb mértékben. De úgy látom, neked is szükséged lenne egy kis kényeztetésre.
- Sajnos erre most nincs időnk. De holnap várlak ugyanekkor! És készülj fel rá, hogy ez egy 3 órás masszázs lesz - mondta sokat ígérő szemekkel.
- Már alig várom!
Felöltöztem és eljöttem. Még mindig nem térek magamhoz a döbbenettől, de ha erre a másfél órára gondolok, újra nedves leszek... Mondanom sem kell, hogy türelmetlenül várom a holnapot!
Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
Sinara ·
A fogalmazás ötös. Üde színfolt az oldalon az elmúlt időben megjelent történetek túlnyomó többségéhez képest. Végre valaki, aki a szó legalapabb értelmében is tud írni és fogalmazni!
A probléma csak az, hogy a történeted elég rövidke lett és emiatt nagyon zavaró, hogy, szerintem legalábbis, pont az maradt ki belőle, ami már-már egyedül a lényege lenne. Az én véleményem szerint ez egy olyan történet, ami az első betűtől az utolsóig egy élményre, egy intenzív szexuális töltetre van kihegyezve, ami viszont nekem egyáltalán nem jött át.
Leírtad, hogy mit csinált a mesélővel a masszőr, felsoroltad, hogy milyen testtájait simogatta, érintette meg stb, leírtad, milyen szexi a pasi, milyen jól néz ki, milyen izgató a mosolya meg a hangja... de én ezt egyáltalán nem éreztem át. Ne haragudj, de egy ilyen történetben nem elegendő csak felsorolni a dolgokat. Ha olyan történetet írsz, amiben egy érzés átadása a lényeg, tudni kell úgy bánni a szavakkal, hogy ez az érzés át is menjen. Tudni kell úgy megfogalmazni jelen esetben a masszázs folyamatának leírását, hogy az olvasó oda tudja képzelni magát és szinte minden érintést a saját bőrén érezzen. Nálam ezt neked nem sikerült elérned, ezért nem tetszett a történet. Arra viszont biztatlak, hogy próbálkozz tovább, mert a fogalmazási készséged megvan.

Belle ·
Köszönöm mindenkinek a kritikát, valóban ez az első írásom, nem csak ebben a műfajban nem írtam még ezelőtt, hanem semmilyen műfajban sem.
Valószínű, hogy még próbálkozni fogok, és megfogadom az építő jellegű tanácsokat! Örülök, hogy így elsőre többé-kevésbé elnyerte a tetszésetek, bőven van még mit fejlődnöm, ezért továbbra is várom majd a hozzászólásaitok!
Andreas69-nek pedig azt tudom mondani, hogy ez egy személyes tapasztalaton alapuló saját történet - nem koppintás. :)
Andreas69 ·
Ezek szerint a párhuzam véletlen - elnézést kérek!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: