Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Kém-vallatás

Rodrigo a termálvízben ült, és hallgatózott. Tőle alig 6 méterre volt a célszemély. Gabriel Gomez, az európai fegyvermaffia feje épp egy tárgyalást folytatott a legújabb szállítmányról. A részleteket még az ifjú ügynök nem tudta, de dolgozott rajta. Gomez a téli hidegben egy termálfürdőt nézett ki ügyeinek egyeztetésére.

Rodrigo brazil kém volt; őt és társát Igort küldték, hogy tudjanak meg minél többet, és lopják el a bűnszövetkezet adatbázisát. Brazília együttműködött a NATO-val, mert túl nagy befolyást szerzett az alvilág. A titkosszolgálat azon volt, hogy feltérképezze a bűnszövetkezet hálózatát. Az ügyre a két 26 éves férfi lett ráállítva; mint ausztrál turisták voltak álcázva. Rodrigo kémkedett a vezér után, míg Igor az akció kellékei után nézett.

Nem hallott túl sokat, mert a vízben a 3 tárgyaló félen kívül még több biztonsági ember is várakozott. Nem volt olyan hülye, hogy egyedül menjen oda, és felhívja magára a figyelmet; ezért a termálstrand parkolójában megismerkedett két csinos lánnyal, akik vele tartottak. Az ismerkedés jól ment neki; brazil származása ellenére csak enyhén barnás bőre és zöldeskék szeme volt. Kellemesen szőrös és igen kisportolt testének a nők nem nagyon tudtak ellenállni, így történt ez itt is. Mivel a lányok egyre inkább jobban akartak barátkozni, ő egyre kevesebbet hallott. A két orosz lány észre sem vette, hogy a kém gyakorlatilag nem figyel rájuk. Ő épp az új KRH rakéták adatait próbálta megjegyezni. Arra eszmélt fel, hogy az egyik hölgy fogdossa. Mivel már 3 hete úton voltak, és azóta nem voltak nővel, könnyen feléledt benne a férfi. Még mielőtt komolyabb „baj” történt volna, az akciót nem akarta kockáztatni, elköszönt és kiment az öltözőbe. Miközben átöltözött újra átgondolta amit hallott, és mivel úgyis tudta lakóhelyét Gomez tábornoknak, hazament. Igor otthon volt, és épp az akció tervrajzait és menetrendjét szerkesztette laptopján.

- A holnapi fogadás a hivatal rezidenciájában lesz; csak privát vendégek mehetnek. – informálta társát
- Akkor kettéválunk, te mégy a fogadásra, mint ételszállító; úgy biztos nem találkozol újra velük. Az épület tervrajza itt van; a főkonyha az alaksorban van. Ott kell neked majd meglépnek, és a biztonsági rendszert manipulálni. – gondolkodott Igor.
- És hogy lépjek le észrevétlenül? Mennyi idő lesz ez?
- Semmi gond, egy PDA-val meg tudod oldani az egészet; ha galiba van, beindítod a tűzriasztót, és azzal időt nyerünk.
Igor volt jó a tervezésben; kreatív volt. De ha kellett akcióba lépett, és jól helytállt. Rodrigo inkább a talpraesettebb volt, kevésbé megfontoltan, de higgadtan vitte végbe gondolatait. Mindig is jobb idegei voltak Igornál, bajban ő volt a jó vezető.
- Rendben és közben Te?
- Én az emeleti szárnyon fogok bemászni, és az ablakot kivágva bejutni, ha kikapcsoltad a riasztót; utána már csak a terminálszobába kell bejutnom. Ehhez is kell a segítséged; az áramellátást egy kicsit meg kell buherálnod. Áramkimaradás esetén az őrök egyike kijön, hogy ellenőrizze az okot, ekkor fogok menni.
A terveket megtekintették, és másodperc pontossággal lerögzítették az akciót.


Másnap; a fogadás előtt 20 perccel

- Hallasz? – szólt rádión társának Igor. – Hol vagytok?
- Már a furgonban ülünk; én hátul vagyok, kettő ember elől. – válaszolta suttogva társa
- Mikor értek ide?
- Most állunk a kapunál, az őrök most fognak átvizsgálni minket; adásszünet – hadarta le Rodrigo

A fogadás megkezdődött; a vendégek sorra érkeztek. Az ételszolgálat lent behordta a kajákat, és a pincérek elkezdték felszolgálni. Rodrigo elérkezettnek látta a pillanatot, hogy cselekedjen. Az épület tervrajzára emlékezett; így a pincérek közt tudta, merre kell elhussannia. A pincérek útvonalától elválva egy vasajtón ment be, ami a pincébe vezetett. Itt volt a fűtés, a világítás, a biztonsági rendszer irányítója. Igor utasításait követve, és rádión kommunikálva lekapcsolta a biztonsági rendszert egy percre, majd vissza. Igor bejutott.
A tetőn felmászva sikerült elkerülnie a járőröket, és bemászott az egyik ablakon. A fenti folyosón mind zárt irodák, és számítógépszobák voltak. Egy páncélajtót talált, tudta, hogy ezt kereste. Az ujjlenyomat szenzort feltörte, majd jöhetett a kód. A számítógépe túl lassan fejtette a kódot. Hangokat hallott; az őrök – gondolta. Gyorsan beállt egy függöny mögé, miközben a számítógép kábele a kódzárra volt csatlakoztatva. Az őr unott pofával továbbállt, mit sem sejtve a behatolásról. Az anyagot lassan letöltötte, eközben Rodrigo visszament, hogy ne legyen feltűnő.
- Ki ez az aranyos teremtmény itt a hátsó folyosón – szólította meg őt egy kellemes női hang a vasajtót bezárva.
- Az a kérdés, hogy ki kérdezi, - fordult vissza sármos mosollyal – az áruszállítók tagja vagyok.
- És nem jöhetnek fel a fogadásra ezek a legények… - kacérkodott, most már szemtől szembe a fiatal asszony.
Ujján gyűrű volt, biztos valamelyik maffia tag felesége, gondolta a kém, és mosolyogva búcsút intett. Alig fordult el, a hölgy belekarolt, és megszólította:
- Faragatlanság így itt hagyni egyedül egy hölgyet. Úgy látom, te se vagy ide valósi. Honnan jöttél titokzatos ételhordó fiú… – Rodrigo nyelt egyet és nem tudta mit kezdjen a leleplezéssel. Azzal a hölgy fölfelé vezette.
A fiú tudta, hogy úgy kell elvegyülnie, hogy ne lássák meg, és ne jöjjenek rá, hogy illetéktelen is vannak itt.
- A férjem csomó unalmas fazonnal beszélget; gyere fel a szobánkba, erre az estére megkaptuk… - csábította a fiút, mire nem tudott ellenállni.

Gondolta, hogy az akciót csak befolyásolni tudja azzal, ha kivívja egy befolyásos asszony haragját; ki tudja, mit hozhat a fejére. Gondolta, felmegy vele, és lecsillapítja valahogy. Órájára nézett; látta hogy Igornak 32 perc múlva kell csak újra a közreműködés.
Amint felértek a szobába, az asszony elkezdte csókolgatni a fiút. Ellenállni akart, de nem tudott. Felébredt benne a vágy, amire már 3 hete várt. Lassan átvette az irányítást, és elkezdte a nő melleit fogdosni. Ruháját lassan lecsúsztatta, és ott állt előtte egy szál tangában . Gyönyörű mellei és formás csípője őrületbe kergette. Felkapta, és az ágyhoz vitte. Miközben nyakát nyalogatta, és szívta jobb kezével melleit izgatta. Bal kezével lefele haladt, míg el nem érte a fekete csipkés tangát. Benyúlt és a csiklót kezdte izgatni. A nőre hullámokban tört a kéj, a fiú, ahogy bedugta mutatóujját hüvelyébe elélvezett…

Letelt a 35 perc, és Rodrigo nem jelentkezett; Igor tanácstalan volt. Tudta, hogy a computer szobát óránként ellenőrzik, és 7 perce maradt. A kijutás társa nélkül lehetetlen volt; és a rádión nem jelentkezett…
…a nő vállon ragadta és megfordította a fiút. Az inget egy nagy mozdulattal letépte róla, és így elétárult az izmos szőrös mellkas. Mellbimbóitól, a szőr mentén haladt, s közben a fekete vászongatyát bontogatta. Ahogy a köldökét elhagyta, lassan lehúzta Rodrigo boxerét, és szájába vette a szerszámot. Ekkor a fiú nagyot sóhajtott, és csukott szemmel átadta magát a kényeztetésnek. Majd egy hirtelen mozdulattal megfordította a nőt, és minden gyöngédség nélkül tövig nyomta a pinába 20cm-es farkát. A nő a szokatlan vastagságtól nagyot sikkantott; az oroszoktól eltérő hévvel szembesült. A férfi lassan elkezdte csípőjét mozgatni, és nagyokat sóhajtani. Az orgazmus nem váratta magát; egyszerre élveztek el.
- Nem semmi vagy, hallod – lihegte az asszony, mikor látta hogy Rodrigo már visszavette nadrágját.
- Erre várok 3 hete – morgott vissza a fiú.
Ekkor egy váratlan pillanatban 4 fegyveres biztonsági tört rájuk, és vállon ragadták a félmeztelen fiút. Ugyanebben a pillanatban az őrjárat helyett Igort szintén 4 ember fogta le. Mindkettőt éterrel elaltatták, a világ forogni kezdett velük…


Egy pincehelységben tértek magukhoz. Egy - egy széken voltak hátrakötözött. Igor eszmélt fel előbb; rögtön a pánik érzése ragadta el. A helység szokatlanul nagy volt, és volt egy elfüggönyözött fal. Volt még bent egy furcsa kartámlás fa szék sok szíjjal, egy andráskeresztre emlékeztető tákolmány, valamint egy műtősasztal. Egy nagy szekrény és egy nagy asztal mellett volt több gurulós asztalka. Ebben a pillanatban azonban nyílt az ajtó, és egy öltönyös úr jöttek be. A pasas volt a ház tulajdonosa, Derrick Lee, ő volt Gomez második embere.
- Jó estét uraim, örülök a találkozásnak – kezdte nyájasan monológját. Miközben őrei leszedték a szájtapaszokat. – Gondolom tudják miért vannak itt. Hadd mutassam be kedves barátaimat; akik érdeklődnek önök és sorsuk iránt.
Kitárta az ajtót, és legalább 14 férfi jött be. Kínai, japán, több európai, és afrikai. Többek már ismerősek voltak a fiúknak, hisz mind a maffia tagjai voltak. A függönyt elhúzták; ekkor látták, hogy mögötte sok szék sorakozott. Az egész terem körülbelül 170 négyzetméter lehetett; hosszú csarnokban voltak. Az ajtóban 2 kigyúrt testőr volt.

- Tisztelt uraim! – kezdte a vendégekhez fordulva – az estély után alkalmunk nyílt egy kis szórakozásra, hamár akadt két önként jelentkezőnk. Sajnos nem tudjuk, hogy kik ők valójában, csak azt, hogy sikeresen letöltötték a szerverünkről társaságunk legfőbb adatait. Ez súlyos vétség. Ha megengedik, leszek a konferanszé és bemutatom a vallatómester - majd egy mosollyal megfordult és egy idősebb tagra mutatott. Te – Rodrigora nézett – már bizonyítottál drága feleségemmel az ágyban; ügyes kis csapda volt. Az igazat megvallva féltékeny vagyok de türtőztetem magam; egy ideig. Viszont, mint nejem tőled megtudta, barátod már 3 hete vár egy jó kis kielégülésre. Megadjuk neki; nem uraim?

A közönség sugdolózni kezdett, és izgatottan várakoztak. Lee intett az őröknek, akik eloldozták Igort. A kioldozott próbált menekülni, de a két férfi keményen megfogta és a műtősasztalhoz vitte. Az asztalra kötözték, majd az asztalt függőleges irányba megdöntötték. Több szíjjal rögzítették, így moccanni sem tudott, majd kést ragadtak, és elkezdték leszaggatni róla a ruhákat. A fiú immáron ott lógott előttük az asztalon egy szál fehér adidas alsógatyában.
- Köszönöm – azzal bólintott a házigazda – Na fiú; lássuk a medvét.
A nagy asztalról egy ollót vett elő, amivel fecskéje szárát készült levágni.
- Ne, kérem – szólt remegve Igor.
- Na szóval, - kezdte monológját Lee, mintha a kém ott se volna. – a kínzás társaságunk egyik legfontosabb, és leghasznosabb tudománya. Bármilyen információt könnyű szerrel megtudhatunk, ha tudjuk, kit kell kérdezni.

Ebben a pillanatban lehullott a fehér alsógatya és férfiassága kínzója szeme elé került, ami így lankadtan is legalább 18 centis lehetett. Igornak alaposan kidolgozott, elég barna és jó szőrös teste volt. Barátai mind féltékenyek voltak rá; habár szolid, félénkebb természete volt. A fiú teljesen zavarba esett, hogy legalább 20 csodálkozó szempár nézi nemi szervét.
- Tekintélyes darab; kezdek irigykedni. – azzal mosolyogva nézett a kíváncsi tömegre. – A kínzás fontos eleme a megalázás; a delikvens, esetünkben ez az alfahím, ki van szolgáltatva. Most olyat játszunk, hogy az egyiket kínozzuk, barátja meg nézi, és ő beszél. Csak rajta múlik barátja szenvedése. Mint mondtam, a fiúnak segítünk az önkielégítésben.
- Ne, könyörgöm; ezt nem teheti. Maga talán meleg? – kérdezte siralmas hangon Igor.
- Nem dehogy – kacagott vissza – majd meglátod, élvezni fogod. És leragasztotta a fiú száját.

A kínzó a nagy asztalhoz lépett, egy fecskendőt vett el, felszívott valami folyadékot, majd a fiúhoz lépett. Kezébe vette a méretes fütyköst, és hátrahúzta a bőrt. Igor rángatózni próbált, de nem tudott; lángvörös lett, és majdnem sírt. A tűt a makkba nyomta, majd belefecskendezte az anyagot. A fiú szeme könnyes lett a szúrástól.
- Maga rohadt állat – szólalt meg Rodrigo, aki barátja szenvedésén teljen kiakadt.
- Beszélj, és megússza. – szólt, majd leült egy kis székre és nézett.

Néma csend következett, senki nem értette a dolgot, csak a vallató és Igor. A fiú altestébe tódult a vér, golyóiban érezte szívdobogását. Pénisze lassan megtelt vérrel és ágaskodni kezdett. Ekkor mindenki csodálkozott a változástól, no meg a mérettől. A fiú szuszogása egyre gyorsabb lett, és látszott, hogy szenved.
- A szer, amit kapott, nem csak merevedést okoz, hanem orgazmust is. Persze egészen más, mintha szeretkezne. Itt bizony fájdalmak árán jut a csúcsra. – magyarázta az orosz, és visszafordította tekintetét.
Igor hatalmas nyögés kíséretében a plafonig spriccelt. Viszont a várt békét nem kapta meg; a szertől továbbra is erekciója volt; és úgy érezte, újra el fog élvezni. Így is történt, fél perccel előző orgazmusa után újra lövellt egy nagy adagot. A közönség le volt nyűgözve.

Ekkor a vallató egy henger alakú tárgyat vett elő, ami üreges volt. Nagy nehezen ráhúzta péniszére a szerkezetet, és egy kis gombbal bekapcsolta. A gép vibráló hangot adott ki, és apró forgásokat végzett. A péniszmasszírozó lassan elérte hatását; és a fiú rángatózni kezdett. Az utolsó pillanatban a vallató lehúzta a gépet; és egy sokkolót vett elő. Igor ijedten nézett felizgatott szervére, amint kínzója az sokkolót a herezacskójához nyomta. A fiú ívben megfeszült, és vonyított, eközben eddig nem látott mennyiségű ondót lőtt. Rodrigo nagyon megrémült.
- Folytassuk, most manuálisan…
- Ne tegye, könyörgöm. Nem bírja tovább – ordított társa
- Akkor halljuk, kik vagytok? – kérdezte, miközben újabb injekciót döftek a péniszbe.
- Rendben; Ausztráliából jöttünk; és nekik nyomozunk – jött a próbálkozás
- Rossz válasz – azzal intett.
- A kínzó valami krémmel kente be, és kesztyűs kezével húzogatta a bőrt. Igornak már fájt minden érintés; nem érzett kellemes kéjt, de a szer hatott, és ismét elélvezett. Azonban mindannyiuk meglepődésére nem jött semmi.
- Ez az, elérkeztünk a kritikus pontig – mondta a vallató – folytassuk?
- Beszélj, vagy tovább gyötörjük, amíg nem vérzik. – szólt; és mit sem várva intett.
- Tényleg ausztrálok vagyunk. Felkért minket egy civil személy, hogy töltsük le az adataikat – kiabálta, miközben a vallató húzogatta barátja fitymáját.
- Ugyan már, ne nézz ennyire madárnak fiam – válaszolta az orosz.
Igor hangos nyüszítése jelezte, hogy nem bírja sokáig.
- Utoljára kérdem – fenyegetőzött Lee, és a sokkolóval barátja heréihez közelített - kik vagytok valójában?
- Ne, kérem ne! Nem hazudok!
Végig kellett néznie, ahogy barátja az áram hatására összerándul, és farkából vér spriccel ki.
Igor elájult, Rodrigo lángolt a dühtől.

Lee idegesnek tűnt. Nem jutott sokra; pedig már egy órája csinálják. A nézők is mozgolódtak már.
Intett az őröknek, akik X alakban kikötözték Rodrigot. Közben a vallató repülő sóval felébresztette Igort, aki holtfáradtan lógott az asztalról. Szájáról a tapaszt leszedték, társa nem kapott tapaszt a szájára; úgy látszik nem jött be az orosz ötlete.
- Látom, te boxert hordasz. Neked is akkora, mint a barátodnak – kezdte a megalázást, és az ijesztegetést a vendéglátó. Lassan odasétált, és letépte Rodrigoról.
- Ohh, hát barátom, a tiéd nem olyan nagy, mint a haverodé. Ez nem járja; téged nem bánt, hogy a legjobb barátod fütyköse nagyobb?
- Menjen a picsába – köpött Rodrigo – a feleségéhez ez is nagy volt.
- De fel van vágva a szád öcskös; azért én gondolok rád, és segítek a felzárkózásban.

A kínzó egy kis állványt állított fel Rodrigo előtt egy méterrel; rögzítette és a magasságát ágyékához igazította. Odament hozzá, és fitymáját erősen hátrahúzta, hogy a fiú felszisszent. Egy vas dróthuzalt vett elő, és a makk pereme mögött rászorította. A drót végét a fitymafékkel párhuzamosan kivezette. A drótdarab beakadt a makk perem mögé, így nem engedte, hogy a bőr visszahúzódjon. A kis állványra egy kurblis szerkezetet tett, és befogta vele a drót végét.
- Maga nem normális; mit művel – kérdezte a fiú
- Jól látod; változtatunk a farkad hosszán. Nem hagyhatjuk, hogy lemaradj.
Azzal megfogta a kurblit és feszesre húzta a drótkötelet. Rodrigo érezte a húzást, de nem tudott elmozdulni; lankadt farka vízszintbe állt, és támadóját „nézte”.
- Na, akkor most barátom; halljuk kik is vagytok?
- Ausztrálok, te barom. Értsd meg!
Lee, elkezdte tekerni a kurblit. A drót egyre rövidült, ami húzta magával Rodrigo péniszét. A fiú azt hitte, farka kiszakad a helyéről. A kurbli tekeredett tovább; a drót pedig bevágott a makk pereme alá. A fiú sikított és ordított egyszerre.
- Egyszóval. Biztos ez az Ausztrália?
- NEM! – ordított Igor. – hagyja abba, leszakítja neki. Igazából brazilok vagyunk.
- És mi járatban? – kérdezte, miközben tekerte.
Rodrigo úgy érezte, hogy makkja mindjárt leszakad. Farkáról csurgott a vér, ő pedig sírt, és nyála folyt fájdalmában. Nem válaszoltak.
- Hát jó – nézett Igorra az orosz, és hirtelen megtekerte a drótot kb. dupla annyira, mint eddig. A férfi hallotta, ahogy barátja férfiassága reccsen egyet. A fiú elnyújtott ordítása rázta meg a termet. Majd elájult.

- Ébresztő – rázta fel Rodrigot a vallató, és adott neki egy stimuláló inyekciót. – Nehogy azt hidd, hogy ennyivel befejeztük. Barátod felelni fog érted; és rajta múlik mostantól a gyerekeid sorsa.
Az őrök Rodrigot a karfás székbe ültették, majd alaposan leszíjazták. Lába közé satut szereltek; és száját betapasztották. Barátját közvetlenül vele szembe ültették, hogy mindent jól lásson. A kínzómester odalépett és a fiú herezacskóját ragadta meg. Bal golyóját a satuba tette, majd rászorított.
- Felteszem megint a kérdést: Miért jöttetek ide? Kinek kell az adatbázisunk?
Mivel Igor dacos volt, a satut elkezdték csavarni. Igor nem akart odanézni, de a két őr fogta fejét. Látta, ahogy legjobb barátjának golyója egyre laposabb lesz. A kínzó nem állt meg, és a golyó lassan kidurrant. Rodrigo, mint aki megőrült rángatózott, és könnyezett.
- Ha tovább húzom,kidurran kedves barátunk golyója. Ezt te sem akarhatod.
- A brazil titkosszolgálat kérte, többet én sem tudok
Ekkor olyan történt, amire nem várt senki. A következő tekeréskor reccsent egyet barátja golyója, és farkából véres ondó folyt ki. Rodrigo a fájdalomtól, Igor az ijedségtől ájult el.


Másnap ébredtek; mindkettő X-akaban volt kifeszítve; egymás felé néztek. Előttük ágyék magasságban egy-egy állvány, rajta fa asztallappal. Igor előtt satu volt.
Egyszerre ébresztette fel őket a vallató, senki más nem volt bent. Most nézték meg, egy őszes hajú 70 év körüli tömzsi ember volt.
- Na, jó reggelt uraim. Sok a dolgunk! A tegnapi előadás csodás volt, azonban nem komoly. Világos, hogy nemiszerveitekkel fogok tovább foglalkozni. 1, mert erre vagyunk berendezkedve 2 mert ez a legérzékenyebb pontotok 3 mert értek hozzá. – mondta, és Igorhoz lépett
- A tegnapi este folyamán Lee úr felhívta rád a figyelmemet. Ha nem kívánsz beszélni, garantálom, hogy a 23 cm-ből 20-at csinálok.

Igor érezte, hogy elkezd hihetetlenül izzadni, lábán felállt a szőr. Most olyat teszek veled, ami soha nem fog begyógyulni, kb. mint a félig-herélés – azzal Rodrigora mosolygott.
Megfogta a hímvesszőjét, majd bal kezével a kissé előrelógó fitymát ragadta meg. Előre húzta, a fiú azt hitte, elszakad. Beszorította a satuba, mely így kb. 25 centire volt a testtől. A vallatómester gázégőt vett elő, és begyújtotta.
- Na szóval, le fogom égetni a fitymádat, ha nem beszélsz
- Ne, könyörgöm ne tegye. – szólt Igor, de könnybelábadt szeme, és sírva fakadt.
- Elmondjuk, kik vagyunk igazából – szólt barátja. – brazilok vagyunk, és a titkosszolgálatot érdekli a fegyverüzlet. Ennyi ezért vagyunk itt, kérem engedje el a bőrét!
- Dehogy engedem. Most halljuk a többi részletet. Miről tud a titkosszolgálat, és mik a terveitek.
- Másról nem tudok, mi csak ebbe az ügybe folytunk bele – füllentett Rodrigo
- Megint hazudsz. Szegény barátod, pedig egész irigylésreméltó teste volt. – azzal az égővel elkezdte körülmetélni a fiút.
Igor rángatózott; és félrebeszélt. Nem volt magánál. Az égetés abbamaradt.
- Halljuk, most fogom letépni kézzel a bőrcafatokat, ha érdekel. – fenyegetőzött az orosz.
- Neeeeeeeee – Igor elájult, majdnem végleg
- Ébresztő – jött a repülősó; majd szótlanul a többi.

A vallató odalépett hozzá, és fütykösét tövénél a satuba tette. Addig szorította, míg a vért előre préselte, így farka első 12 cm-e mereven állt, míg a hátsó 11 összeszorítva volt. Igornak nagyon fájt a farka. A kínzó egy ráspolyt tartott a kezében, majd odaállt és hátrarántotta a maradék bőrt, mire a fiú nagyot ugrott a fájdalomtól.
- Na, csökkentjük a hosszát, ha nem bánod. Ha baj, szólj; meghallgatlak! – Még mindig túl hosszú!
- Beszélek, csak ne bántsa, kérem! – ordított már Rodrigo is könnyes szemmel
Rodrigo, és Igor elmondták, hogy a kémkedés alatt mire jutottak, de a vallató többet akart…
- hozzáérintette a durva vasat Igor lila makkjához, és elkezdte le föl húzni. A fiú taknya nyála összefolyt; sírt, fázott és meleg volt egyben. Úgy érezte, kiszakítanak egy részt belőle.
- Neeeee!- könyörgött, miközben makkján a bőr lejött, és az erek látszottak. Vérzett, mint a veszedelem.
- Elmondom, elmondom! – szipogta – a brazil titkosszolgálat meg akarja öletni a maffia vezérkarát. Ezért kellett a kémkedés és az ügynöklista
- Megmondom én mi van; a rendőrség nem ölet meg semmit. Ti megint hazudtok.
Az utolsó húzásnál elájult Igor, és makkjából folyt a vér.
Kalapácsot vett elő, és Rodrigohoz lépett.
- Te hazudtál ma a legtöbbet. Most szépen elverlek azért, mert nem álltál ki a nagyfaszú barátodért.
Azzal rávágott fütykösére a kalapáccsal. Még 3x-4x megismételte mire rodrigo már vért köpött.
- Kérem ne; tényleg nem tudok többet elmondani.
- Mivel nem akarsz beszélni, nyomatékosítanom kell az ütéseket!
Szöget vett elő, és a lankadt péniszt tövénél ütötte át…

A NATO emberei már az épületben voltak. Az őröket hatástalanították. A fiúkat gyorsan megtalálták, és a kínzókamra ajtaját 3perc alatt sikerült feltörni. AZ épületben sem számítógép, sem fontos ember nem maradt. Mind a tábornok, mind a vallató elmenekültek.
A két kém kb. ennyire emlékezett az eseményekből.
Mikor rájuk találtak, Igor ügynök makkját ketté volt vágva, ő a fájdalomtól traumában volt. Rodrigo ügynököt X-alakban találták meg kiszáradva; péniszét és herezacskóját 5 szög rögzítette.
A fiúk fél év alatt felépültek; és újra hódítanak; viszont külföldi küldetést nem vállalnak.
Hozzászólások
További hozzászólások »
bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

sonny grosso ·
Rossz kategóriában van.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: