Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Kellemes utazás

Az utolsó heteket töltöttük a főiskolán, és ezek a hetek a vizsgák hetei voltak. Mindenki teljes erejével a tanuláson volt, de e mellett a diákok égtek a vakáció lázában. Arról beszéltek a baráti társaságok, hogy ki mit fog csinálni a nyári szünetben és merre fog utazni. Voltak, akik a szüleikkel készültek hosszabb nyaralásra, mások a barátaikkal készültek elutazni, és akadtak szép számmal olyanok is, akik a kedvesükkel tervezgettek közös programokat. Én pont egy ilyen réteghez tartoztam.
Nagyon régóta készültem már rá, hogy végre találkozzam vele. Sajnos eddigi kapcsolatunkat csak az internettel tudtuk életben tartani, de mindketten tudtuk, hogy ez a nyár már mindent meg fog változtatni. Több, mint négy évnyi tartós ismeretség után mindketten nyugodtan bevallhattuk, hogy szeretjük egymást és a jövőt mindketten közösen képzeljük el. Ezzel a tudattal minden napomat egyre izgatottabban éltem meg, hiszen a tanításnak július elejére tették a végét, melyhez már nagyon közel éreztem magam. Úgy terveztem, hogy amint vége a vizsgáknak azonnal utazom Miskolcra, hogy végre beteljesedhessen szerelmünk.

Gyorsan eljött az utolsó hét, melyen nekem már nem volt dolgom, mindösszesen a vizsgáim eredményét vártam. Csütörtökre esett a nap, amikor minden bekerült az indexbe és bátran kijelenthettem, hogy vége az iskolának, itt a nyár, az én nyaram. Délelőtt minden fontosabb dolgomat elintéztem és már csak annyi volt hátra, hogy becsomagoljak a táskámba, és szóljak a Kedvesnek, hogy másnap megyek. Délután kettő felé járhatott az idő, amikor kaptam a válasz e-mailt, hogy neki még aznap fel kell utaznia Pestre, így ha nekem is megfelel, akkor másnap utazhatunk együtt. Ettől a lehetőségtől nagyon izgatott lettem és azonnali válaszban megírtam neki, hogy nekem nagyon is megfelel az ötlet,majd tudtára adtam,hogy mikor fogok felérni a városba, és hogy hol találkozzunk. Ezután már tulajdonképpen semmi dolgom nem volt, csak várni a következő napot és az utazást. Két hetet beszéltünk meg, amit Kedvesemnek is könnyű volt elintéznie, mert egyszerre kivette minden szabadságát, hogy együtt lehessünk zavartalanul. Este alig bírtam elaludni, éjfélig csak forgolódtam az ágyamban, de aztán valahogy sikerült álomba szenderülnöm.

Reggel az óra csörgése előtt negyed órával ébredtem fel. Mikor kinyitottam a szemem, azonnal mosolyogni kezdtem, és hangosan azt mondtam:
- Végre! Ez itt a mi napunk!
Majd felkeltem és kivonultam a fürdőbe. Kellemes langyos vízzel lezuhanyoztam, majd szépen rendbe tettem a hajamat és már csak a ruha választása maradt hátra. Nem tudtam, hogy mi lenne a legideálisabb viselet, végül miután tájékozódtam az időjárás felől, arra az elhatározásra jutottam, hogy egy könnyű anyagból készült szoknyát és hozzá egy kellemes, ugyancsak könnyed anyagú blúzt veszek fel. Így is lett, a barna szoknya és hozzá az égkék blúz nagyon jól illett egymáshoz. Ehhez pedig egy egyszerű fekete, magas sarkú szandált vettem fel. Ahogy megnéztem magam a tükörben igazán szépnek, csinosnak tartottam magam. A hajamat egy nagyobb csattal tűztem fel, a fülembe két kis pontfülbevalót tettem, néhány ujjamra gyűrűt húztam, a nyakamba pedig feltettem a két kedvenc láncomat. Készen is álltam az utazásra.

11-kor értem be a végállomásra és már nagyon örültem neki, hogy végre leszállhatok, mert egyrészt nagyon izgatott voltam, másrészt pedig nagyon untam már az utazást. Előző napi levelezéseinkben megbeszéltük, hogy oda megyek a Keleti pályaudvarhoz és megveszem a jegyeket, és majd annál a peronnál találkozunk, ahonnan indul majd a vonatunk. Körülbelül 45 percet utaztam a helyi közlekedési eszközökkel, mire nagy nehezen célba értem. Mikor elindultam, hogy megvegyem a jegyemet, valaki hirtelen kikapta a kezemből a gurulós bőröndömet. Nagyon meglepődtem, de ekkor észrevettem, hogy a Kedvesem volt az és szinte a nyakába ugrottam örömömben.
- Hová mész Gyönyörűm?- kérdezte mosolyogva,mire mondtam neki, hogy talán jegyet kellene vennem. Erre újabb meglepetést okozva nekem meglengette a két papírdarabot, amit pár perccel azelőtt váltott meg, mielőtt velem találkozott.
- Honnan megy a vonat?- hangzott végül a kérdés az én számból. És széles szájjal mosolyogtam.
- A 10-esről, de még van fél óránk. Gyere, addig iszunk valamit –és már fogta is a kezemet és egy büféhez irányított.
Nagyon meleg volt és igazán jól esett egy üveg hideg üdítő. Emellett azért éhes is voltam és ezért ettünk még egy szendvicset is, majd az újságosnál választottam magamnak egy magazint, aztán elindultunk a vonatunkhoz.

Miközben kéz a kézben sétáltunk kellemesen beszélgettünk. Szóba kerültek a vizsgáim, és a velük járó eredményeim. Eldicsekedtem vele, hogy minden milyen jól sikerült, és mennyire vidáman, idegesség nélkül tudtam bemenni, megírni a feladatokat. (A nagy beszélgetés közben persze felszálltunk a vonatra, majd hamarosan el is indultunk.) Természetesen nem hibátlanul, de mindenből jól zártam. Aztán, hogy ne csak én legyek a téma, így rátértünk, hogy neki hogyan ment a munka, merre kellett utazgatnia emiatt, és mennyire fárasztották le az utóbbi napok. Megállás nélkül beszélt úgy körülbelül egy egész órát és én ezt szívesen hallgattam végig. Mire mindenről beszámolt úgy felénél tarthattunk az útnak. A kalauz még az indulásnál lekezelte a jegyünket, így vele többet nem találkoztunk. Nagyon kellemesen utaztunk, mivel volt egy teljes kabinunk, aminek ajtaján volt függöny. Miután Kedvesem elaludt én kicsit olvasni kezdtem, aztán egy idő után már nem tudtam arra figyelni, hogy mit olvasok,hanem kacér gondolatok kezdtek el átszáguldozni az agyamon. Hirtelen felötlött bennem az a sok izgató beszélgetés és netes szex, amellyel olyan nagyon sokszor kényeztettük egymást. Még mindig elég hosszú út állt előttünk és én valahogy úgy éreztem, hogy meglepem az én Szerelmemet. Sokszor említette, hogy mennyire szereti, ha álmából orális kényeztetéssel ébresztik fel. Erre elkezdtem túrni a táskámban és kerestem egy övet, amivel megoldottam, hogy az ajtónkat ne lehessen kinyitni csak belülről. Mivel kevés felszálló volt az előző állomásokon, így teljesen nyugodt voltam, hogy nem fog minket senki zavarni, a kalauz pedig végképp nem.

Így mikor biztonságossá tettem magányunkat, kedvesen kibontottam Kedvesem rövidnadrágját. Kigomboltam, lehúztam a zipzárját és óvatosan megpróbáltam annyira lehúzni róla, hogy könnyen elő tudjam venni szerszámát az alsónadrágból. Mikor mindez sikerült, odaguggoltam, és finoman a számba vettem a még lankadt férfiasságot. Gyengéden kezdtem a nyelvem hegyével izgatni, majd fokozatosan végignyaltam a makktól egészen a zacsiig. Mire leértem, addigra már egészen szépen megkeményedett a farka, aminek igazán örültem. Sokszor lejátszottuk már a fantáziánkban, hogy milyen módokon lenne mindkettőnknek jó egy ilyen esemény. Természetesen nem úgy gondoltuk, hogy a vonaton, de mivel nagyon megkívántam, így muszáj volt cselekednem. Néhány perc elteltével ébredezni kezdett, amit halk nyögésekkel is jelzett. Mondani még nem mondta, de éreztem, hogy mennyire jó érzés neki, amit csinálok, ezért fokozatosan gyorsítani kezdtem a tempón.

Ekkor már némi csípőmozgatással besegített, majd aztán finoman dugni kezdte a számat. Mindketten nagyon élveztük ezt. Nemsokára teljesen felébredt, és ő is akart nekem segíteni kicsit, ezért lefektetett az ülésekre és lassan végigcsókolta a testemet, miközben bugyimat egy pillanat alatt lehúzta rólam. Lassan és nagyon izgatóan bújt be a lábaim közé, melytől pár pillanat múlva a csúcsra jutottam. Örült neki, de úgy érezte keveset „dolgozott” még, így nem hagyta abba, hanem finoman a puncimba csúsztatta két ujját és heves mozdulatokkal igyekezett egy újabb orgazmusig eljuttatni. Elég gyorsan sikerült is neki, amit egy nagyobb sikollyal jeleztem. Ezután teljesen letolta nadrágját és nem hagyva, hogy felkeljek szépen lassan belém tolta nem éppen kis férfiasságát. Isteni érzés volt, ahogy egész hüvelyemet kitöltötte. Nem siettünk, ki akartunk használni minden percet, amit csak lehetett, ezért kis ideig csak így mozdulatlanul feküdtünk, majd lassan ki-be kezdett mozogni. Néha ki is húzta farkát, kicsit hozzá dörzsölte csiklómhoz, majd újra betolta és még néhányszor ugyanezt megtette. Aztán már nem bírtam tovább, megragadtam a nyakát, magamhoz vontam és az álla alatt megharaptam. Nem nagyon, csak annyira, hogy érezze, most már többet szeretnék. Úgy tűnt, hogy éppen valami ilyesmi jelzésre várt, mert hamar átcsapott vad szexbe a szelídnek induló szeretkezésünk. Miközben ő volt felül, többször is eljutottam a csúcsra, melyet hangos sikolyokkal jeleztem, közben pedig élvezetemet folyamatos nyögésekkel és szenvedélyes sóhajokkal adtam tudtára. Persze Kedvesem sem volt csendes, és ugyanolyan szenvedéllyel mutatta ki, hogy neki is mennyire jó.

Egy kicsit aztán elfáradtunk mind a ketten, és úgy éreztük, ebben a melegben innunk kell valami hideget. Mindketten nagyon izzadtunk, de egyikünk sem bánta. Miután szomjunkat oltottuk bennem erősebben lobbant fel a vágy és egy hirtelen mozdulattal az előttem ülő Kedves ölébe huppantam. Először csak a csiklómmal dörzsölgettem a rudat, majd lassan rácsúsztam. Azonnali következménye lett, hogy megéreztem a vastag férfiasság teljes pompájában feszíti szét a puncimat, éreztem, ahogy egyik pillanatról a másikra szinte kőkeménnyé válik. Ettől teljesen elvesztettem a fejem és vadul vágtattam nyergemben. Nem bírtuk már olyan sokáig és néhány percnyi heves lovaglás után szinte egyszerre és hatalmas kiáltással mindketten elélveztünk. Nem hagytam abba azonnal a mozgást, mert nagyon jó érzés volt, ahogyan a forró sperma szétáradt a hüvelyemben. Lassan aztán kiszálltam a Kedves öléből, zsebkendővel mindketten megtörölköztünk, és egymáshoz bújva pihegtünk még kicsit. Közben rájöttem, hogy megéheztem a kimerítő szerelmeskedés után és elővettem a táskámból néhány szendvicset.

Miközben falatoztunk Szerelmem arra volt kíváncsi, hogy milyen indulat hajtott arra, hogy így kedveskedjek neki, mire elmondtam, hogy mikor elaludt,akkor nem bírtam olvasni, hanem eszembe jutott, hogy milyen jó dolgokról fantáziáltunk már és nagyon megkívántam. Természetesen mindennek nagyon örült, annak pedig még jobban, hogy mire befejeztük az evést hamarosan le is kellett szállnunk. Persze az út hátralévő részében ismét izgattuk egymást, de akkor már csak szavakkal és néhány kóbor mozdulattal, hogy amikor megérkezünk hozzá, akkor újra egymásé lehessünk és élvezzünk minden együtt töltött percet.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Mirrmurrka ·
Nekem az 5. pont feletti vitátok tetszik a legeslegeslegeslegjobban!!!!!!
No0oB ·
nekem is :-)
Mirrmurrka ·
:innocent: :innocent: :innocent:

Kree ·
Hát ez kész! :) Mókásan indul a reggelem. No0oB, te nem vagy semmi... Látszik, hogy egy reggel felkeltél úgy, hogy "de tele a tököm ezzel a rohadt élettel, és most valamin vezessük le az ebből adódó feszkót, amivel elsőre találkozom". Szerintem járj el gyúrni, vagy csak fuss egy kört azon drága kolid körül :) Én ugyan nem fogok leállni vitatkozni, hogy a nyaralás csak a burzsujoknak jár-e, ehelyett inkább te tanúsíts egy kis önkritikát. Bár szerintem valahol már te is beláttad igazad hiányát, csak hát az a fránya büszkeség...

Na, de a sztoriról is essék már szó, mert elkanyarodtak a hozzászólások szálai. Hát igen, kissé valótlan, de szerintem kezdetnek nem olyan rossz ez. Sok benne a felesleges részletezés, a valótlan elemek, de a rendhagyó környezet, az izgató kezdeményezés azért megvolt. GeminiGirl! Igazad van, de gondolj azért bele: ez a történet a lány szempontjából íródott. Szerintem csak nem vette észre, hogy a srác már rég felébredt :p ;)

Almalénak is egy kicsit jobban kéne kezelnie a kritikát! Majd legközelebb ne sértődj be! ;) Persze a No0oB-féle megnyilvánulásokat inkább kirohanásnak nevezném, mintsem építő kritikának...
No0oB ·
Szerintem meg te járj el a halál faszára, vagy fuss egy kört a kurva anyád körül. Az építő kritika nem arról szól, hogy körbenyaljuk a másik seggét, meg kedveskedünk. Olykor az emocionális kritika is lehet építő, nem csak a racionális, tessék megérteni. Ráadásul én dedós módon pontokba is szedtem, hogy mi a bajom. Hát ez van, most már tudod.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: