Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Kellemes meglepetés

Szóval éppen befejeztem az írást, és közben az ujjacskám játszott odalenn miközben az egyik térdem fel volt húzva a székre és egy laza rövidnadrágban ültem. Na ezt simán kiszúrta Ő... igen, Peti! Hát neki se kellett több odajött a hátamhoz és finoman elkezdte a hátamnak, vállamnak dörzsölni a petyhüdt állapotban sem kicsi péniszit, amitől aztán én még nedvesebb lettem és mindinkább elkezdtem felhevülni! Peti egy szűk bokszerban állt mögöttem és minden egyes mozdulatánál éreztem, hogy a vére egyre inkább egy helyre összpontosul... Na hát nekem sem kellett több, a széken felé fordulva elkezdtem puszilgatni a folyamatosan duzzadó farkát a bokszeren keresztül és belemarkoltam keményen a feszes fenekébe. Ő kissé előrehajolva az igazán férfias ujjával benyúlt a rövidnadrágomba – ami alatt természetesen nem volt semmi – és finoman a csiklómmal kezdett játszani! Miközben egyre forróbb lett a nunim, Ő a másik kezével letolta a bokszerét, de csak annyira, hogy hogy éppen előkerüljön a gyönyörűen álló farka. Aztán egy kicsit lejjebb húzta, hogy a bokszer gumija alámenjen a szép nagy mogyoróinak, amin még ilyenkor finoman laza volt a bőr. A golyók szépen elfértek benne, és kellemesen tudtam játszani a tenyeremmel, miközben egy lágy puszit adtam a makkjának a végére. Utána egyre többet és többet, míg végül a számba vettem újra a bazi nagy makkját! Nem mozgattam a számat, csak bent tartottam és a nyelvemmel a szájpadlásomhoz feszítettem és élveztem ahogy erősen lüktet benne a vér. Egy rövid idő után elkezdtem mélyebben és mélyebben szopni – közben sajnos Ő abbahagyta a puncim izgatását és élvezte a helyzetet – és mélyen a szemébe nézetem! Felváltva a golyóit és a fenekét markolásztam, sosem tudtam mit fogjak, mert minden annyira izgató volt rajta!
Ő félretolta a laptopomat és felültetett a számítógép asztalra, úgy hogy az egyik lábamat a jobb vállára a másik lábamat a székre rakta! Majd elkezdett először finoman majd egyre gyorsabb nyelvcsapásokkal nyalni! Úgy csinálta mintha minden nap ezt csinálta volta korábban – pedig sajnos elég ritkán – és közben a hajába markoltam! A puncimat nyalta fel és le és aztán csak a csiklómat... – tudja ám mitől döglik a légy ☺
Amikor a csiklóm már majdnem szétrobbant akkor az óriási jobb mutatóujját szépen lassan a puncimba dugta és egyből rátalált a G-pontomra. Ezt érezhetően élvezte is és egyre gyorsabban mozgatta és masszírozta, mindaddig amíg a nyelvecskéjével és az ujjával közösen el nem juttatott a csúcsra! Próbáltam visszafogni, de szerintem nem igazán sikerült így heves nyögések mellett sikítva élveztem el! Óriási volt!

Nem sokáig tökölt, fellát és odalépett hozzám, a félig letolt bokszerével és a vágytól tüzes puncimba dugta! Én csak eszméletlenül ültem az asztalon, miközben a reggeli műveletének ellentétével finoman és lágyan ki-be dugta a farkát a punciba és közben a nyakicámat csókolgatta! Finoman beletúrt a hajamba, amitől egyre jobban újra és újra feltüzelt, mindaddig amíg egy újabbat nem élveztem. Bár ez már nem volt olyan intenzitású mint a nyelvecskéjétől, de ez is óriási volt! Ő is megérezte a farkával az orgazmusomat, miközben rendesen összeszűkült a puncim és már tovább Ő sem bírta és újra belém élvezett. Hatalmas élmény úgy elélvezni, hogy a párodnak is éppen akkor van! Neki egyre nagyobb és keményebb lesz a farka, nekem pedig egyre szűkebb lesz a puncim, ami csak az élvezeteket fokozza!

Még hosszasan csókolgatott, úgy hogy bennem hagyta a péniszét, ami szépen lassan elernyedt és összement, de én így is nagyon élvezem! Nagyon kedves volt, hozott nekem nedves törlőkendőt és bár kicsit esetlenül, de nagyon aranyosan megtörölte a puncimat, és mindent ahova jutott a spermájából!

Most már csak abban reménykedek, hogy ezen levelem után is idelép hozzám és egy újabb meglepetéssel szolgál nekem! Úgy látszik megérte ez a reggeli kis ajándékom neki ☺

De ezt már csak holnap tudjátok meg!

Jó éjt
Szép álmokat
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: