Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Kellemes meglepetés

Leírok nektek egy történetet, ami legszebb élményeim egyikéről szól.

Már három hónapja jártam együtt egy lánnyal, akit Nellinek hívtak. Bár nem vagyok egy hűséges típus, ez alatt az idő alatt egyszer sem léptem félre. Hogy miért nem? Egyszerűen azért, mert ez a lány mindent megadott nekem az ágyban. Mindennap keféltünk, és ő nem csak végtelen libidóval, hanem kimeríthetetlen fantáziával is rendelkezett. Semmi nem volt tabu előtte. Magától értetődő természetességgel dugta a popsijába a farkamat, anélkül, hogy kértem volna rá, és állandóan új pózokat talált ki. Még a pisiszexben is benne volt. Szóval fantasztikus csaj volt.

Amikor kereken három hónaposak lettünk, előtte egy nappal felhívott, hogy ünnepeljük meg. Húztam a számat, mert utálom az ilyen nyálas női dolgokat. De másnap megváltozott a véleményem...

Nelli reggel felhívott, hogy délután ötkor ugorjak fel hozzá a lakására, mert meglepetése van számomra. Nem különösebben villanyozott fel. Biztos megpróbál összeütni valami vacsorát, és illatgyertyák fognak égni mindenhol. Csak az vigasztalt, hogy utána majd dugunk egy jót.

Szokás szerint késtem pár percet. Azonban amikor becsöngettem Nellihez, legnagyobb meglepetésemre nem ő nyitott ajtót. Hanem...
Az ajtóban egy gyönyörű lány állt. Komolyan mondom, ilyen szép csajt még csak nagyon keveset láttam. (Nelli is jól néz ki, de bevallom őszintén, hogy a külseje meg sem közelítette ezét a lányét.) És kurva szexi volt. Ami nem csoda, mert mindössze egy rövid hálóing volt rajta, ami teljes egészében láttatni engedte hatalmas, gömbölyű melleit, és minden mást is, bár ami engem illet, le sem tudtam venni a szemem a melleiről. Azonnal felállt a farkam, méghozzá nem kicsit. Pár pillanatig csak bámultam, de aztán rájöttem, hogy valami nem stimmel, úgy látszik rossz helyre csengettem be. De mégsem.
- Szia, Tomi! - mondta kedvesen a lány. A hangja is nagyon szexi volt.
Honnan ismer engem?
Nem kellett sokáig erőltetnem az agyam, mert a lány háta mögül nevetve előugrott a barátnőm.
- Szia, édes! – köszöntött. – Gyere be! Ő a barátnőm, Diana.
- Helló - nyögtem ki, és képtelen voltam levenni a szemem a csábító domborulatokról. Nelli odalépett hozzám, és a fülembe súgta: -Ő a meglepetés, amit ígértem!
- Mi? – nyögtem ki.
A lány rám mosolygott, és lassan bement a hálószobába.
- Hát ez meg mi? - fordultam Nellihez.
- Gondoltam, megleplek valami különlegessel –nevetett rám. – Dianával régóta jóban vagyunk - mondta különös hangsúllyal- és arra gondoltam, hogy szívesen kipróbálnád, milyen két lánnyal egyszerre. Azt mondtad, még sohasem csináltál ilyet...
- Igen... csak hát... izé...
- Talán nem tetszik neked Diana?
- Öhhhh... - mit lehet erre mondani, ha a barátnőm ilyesmit kérdez?
- Mondd meg nyugodtan, ha tetszik- nevetett Nelli- nem fogok megsértődni! Szerintem gyönyörű, és az ágyban is nagyon jó...
- Úgy érted - döbbentem meg - te lefeküdtél ezzel a lánnyal?!
- Miért, te nem ezt tennéd? - mosolygott. - Szóval, tetszik?
- Igen, nagyon - nyögtem ki.
- Akkor jó. Menj be hozzá nyugodtan! Kicsit hangolódjatok össze, keféljetek! Később én is csatlakozom hozzátok.
- De... nem fogsz haragudni?
- Szerinted? Na, ne legyél hülye, nyomás!
Hirtelen az ágyékomhoz nyúlt, és megtapogatta az ágaskodó farkamat.
- Nem lesz itt gond - mosolygott.

Beléptem a hálószobába, az ajtó becsukódott mögöttem. Diana az ágyon feküdt, meglehetősen csábító pózban. Tök hülyén éreztem magam, de a lány segített feloldani a gátlásaimat. Megkérdezte, hogy iszom-e valamit, és miután igennel válaszoltam, vörösbort hozott. Ledöntöttem egy háromdecis pohárral, aminek csakhamar meg is éreztem a hatását. Amíg ittam, a nadrágom elejét simogatta, miközben a farkam már majdnem felrobbant. Lehúzta a sliccemet és elővette a farkamat. Először finoman nyalogatta, majd tövig bekapva szopni kezdte. Mivel már rohadtul fel voltam izgulva, nagyon hamar elélveztem. Ő lenyelte a gecit, majd élvezettel leszopogatta a farkamról az utolsó cseppeket is. Ekkor felkaptam őt és az ágyhoz vittem. Levettem róla a semmi kis hálóinget, bugyi nem volt rajta. Végre a kezembe foghattam a melleit. Vadul gyúrtam és simogattam a melleit, aztán a mellbimbóit a számba vettem. Hangosan sóhajtozott és nyögdécselt, amitől nagyon hamar újra felizgultam. Egyszer csak fogta a fejemet és lenyomta a lába közé. Nyalni kezdtem a punciját, ő pedig sikoltozni kezdett. Pár perc múlva elélvezett. Nekem pedig újra állt a bájdorongom. Ő fölém guggolt, és beleült. Aztán vadul mozogni kezdett, csak úgy recsegett az ágy, gyönyörű mellei himbálóztak. Vadul dugtunk, ő élvezettel sikongott. Tök egyszerre élveztünk el.

Ekkor vettem észre, hogy nem vagyunk egyedül. Közben Nelli bejött a szobába. Mosolyogva nézett rám, és sejtettem, hogy jó ideje néz minket. Odajött, hozzánk, és szájon csókolta Dianát, aztán engem. Mi jöhet még? –tűnődtem. Kicsit elfáradtam, de csakhamar felélénkültem...

Nelli befeküdt mellénk az ágyba, és valamit odasúgott Dianának. Ezután vadul csókolózni kezdtek. Azt hittem, elájulok. El sem tudtam hinni, hogy ez velem történik, és két ilyen csodálatos nő egy karnyújtásnyira tőlem smárol. Közben gyengéden simogatták egymást. Diana levette Nelliről a hálóinget (ami ugyanolyan átlátszó volt, mint a Dianáé), és tovább kényeztették egymást, mintha ott se lennék. Nelli csókolgatni kezdte Diana mellét, majd szopni kezdte a mellbimbóját. Diana kéjesen sóhajtozott, s a keze Nelli lábai közé tévedt. Először finoman, aztán egyre vadabbul ujjazta a barátnőmet. Láttam, hogy Nelli nagyon közel áll ahhoz, hogy elélvezzen (igaz, én is hasonlóképp voltam, a látvány hatására). Ekkor eltolta magától Diana kezét. A lány tudta mi a dolga, hanyatt döntötte Nellit és elkezdte nyalni. A barátnőm hangosan sikoltozott, és Diana nevét ismételgette. Majd elélvezett.

Persze megint állt a farkam. Ekkor Nelli fogta Dianát, és szinte beleültette ágaskodó farkamba. Aztán közvetlen közelről nézte, hogy dugom. Majd odahajolt a lányhoz és szopni kezdte a mellbimbóját. Nem bírtam tovább, akkorát élveztem, mint még soha.

Egész éjszaka kényeztettük egymást a két lánnyal és csak hajnal felé aludtunk el.

Másnap, amikor felébredtem Diana már nem volt sehol. Megköszöntem a barátnőmnek a csodás éjszakát. Tudtam persze, hogy ez csak egyszeri alkalom volt. Mégsem tudtam elfelejteni Dianát, de a keresztnevén kívül semmit sem tudtam róla.

Másnap épp a melóhelyemen voltam, amikor csörgött a telefonom. Fölvettem. Diana volt az!
- Szia Tomi, tudnánk nyugodtan beszélgetni valahol? - kérdezte izgatottan.

Félóra sem telt bele, és egy cukrászdában ültünk. Diana izgatottan mesélte el, hogy csak nagy szerencsével jutott hozzá a telefonszámomhoz, mert sikerült kinéznie a Nelli telefonjából, amíg aludt. Elmondta, hogy Nelli sosem engedné meg, hogy mi ketten újra dugjunk egymással, de ő nagyon élvezte az éjszakát és máskor is le akar velem feküdni. Egyetértettem vele, ezért ügyesen elterveztük, hogy hogyan tudunk kefélni úgy, hogy Nelli ne sejtse meg. Sikerült úgy intézni, hogy elég gyakran feljárok Dianához. Nagyon jókat dugunk. Érdekes, Nelli azóta nem szervezett nekem semmi hasonló meglepetést. Viszont kezdem unni, azt hiszem, nemsokára szakítok vele, és Dianához költözök.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Erin ·
nekem még elég "kiforratlannak" tűnik 6,5,4..

Amina ·
hát valóban eléggé sablonos volt, ráadásul egy önző faszkalapról szólt... hm,.... álmodik a nyomor.... :grinning:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: