Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Kedvesem bemutatkozott az ismeretlennek

Az egyik ismerősöm megkért, hogy fogadjam be egy estere  egy ismerősét míg neki kezd az új munkájának
A fiút látásból ismertem így mikor megérkezett bemutattam a barátnőmnek. A barátnőm (legyen Laura) nem beszelt magyarul  és a vendég( legyen Zoltán ) sem franciául, de ennek ellenére kézzel lábbal mutogatva megtudtak érteni egymást. Ettünk a finom francia ételekből amit a Laura készített és soroztunk, mindig volt sor otthon. Beszeltem Zolinak a jövendőbeli munkahejérol, hogy mit kell csinálnia és mit nem, elmagyaráztam neki szépen mindent.
Hálából Zoli a táskájában rejtőző jó Magyar pálinkát vette elő és azzal kínált meg minket.
Mikor töményet ittunk Laurának mindig játszani támadt kedve, ezert elkezdtünk  kártyázni és a vesztesnek kellet inni a egy jó adag pohárral. Mind a hárman jól becsíptünk a pálinkától. Elmentem a vécére, és mikor visszatértem a szalonba aszt láttam, hogy Zolin nincsen semmi felső. Ránéztem Laurára és láttam, hogy csillog a szeme, látszott rajta, hogy tetszik neki Zoli teste. Nem voltam féltékeny, tudtam, hogy engem szeret, de azt is tudtam, hogy o egy szex imádó lány aki imád kefélni és főleg a fiatal fiukat szereti.
En is fiatal voltam, de Zoli nálamnál fiatalabb, szóval nem csodálkoztam, hogy tetszik a barátnőmnek… Ittunk tovább és egyre inkább szórakoztatóbb lett a helyzet…
Mindig mikor a barátnőmmel vagyok verekszik velem, ez  a bevezető a szexre és most azon kapom magma, hogy engem elfelejt és ráugrik Zolira és elkezdi karmolni és fölnyomja  a falra…Mosolyogtam a dolgon, kis termete révén nagyon erős leányzó. Zoli meg hagyta magát, én meg elvezettel néztem ahogyan Laura játszik az új játékszerével. Egy kis verekedés után a barátnőm rám pillant miközben szorítja Zoli nyakat és mintha parancsra várna úgy bámult rám. En bólintottam egyet és ekkor o elkezdte harapdálni és kiszívni Zoli nyakat. Nagyon elveztem a helyzetet, olyan volt mintha pornót néznék és a kedvesem a főszereplő. Mikor már úgy gondolta, hogy eleget szívott Zoliból befejezésképpen megcsókolta, majd odajött hozam..
Leült kinyitott egy doboz sort és lehajtott fejel aszt mondta..
Ne haragudj, de úgy elkaptak az indulatok..
Ne aggódjál kedvesem- nyugtattam meg- én is elveztem a látványt és szeretnem látni a fojtatását is.
Erre a mondatomra hatalmasat nevetett és aszt válaszolta, hogy akkor abból dugás lesz..
Igen válaszoltam- és én végig foglak nézni.
Zoli is már leült az agyra és o is kinyitott egy sort, de a barátnőm nem hagyta hogy igyon, azonnal letámadta és a földre lökte. Majd újból nekiesett a nyakának és harapdálni meg nyalogatni kezdte. Karmolászta a testet és közben az egyik kezével az ágaskodó farkat simogatta a nadrágon keresztül..Zoli értetlen szemekkel nézett rám, hogy eszt mind hagyom és nem szolok semmit, sőt érdeklődve nézem, hogy éppen mit csinál vele a barátnőm.
Felültette Zolit az ágyra és közben kigombolta  a nadrágját és elővette az ágaskodó farkát..
Rám nézett aztán bekapta és elkezdte szopni Zoli farkát…
Nagyon jól szopott a barátnőm és eszt most Zoli is tapasztalhatta, kis termete létére hatalmas farka volt.. ki be járt a barátnőm szájában…
Hú de jól szop Laura, rég szoptak le ilyen jól.. Közölte velem
Ekkor kedvesem fölállt, levetkezett, hátával Zoli ölbe feküdt és megkért hogy nyaljam ki a punciját.. Szó nélkül nekiálltam és elkezdtem nyalni a nedves punciját, nagyon jó íze volt, csak úgy omlott belőle az az isteni nedv… Közben fől fől pillantottam és láttam, hogy nyalogatja Zoli golyóit, vigyázott ara, hogy míg a punciját nyalom addig Zolinak kőkemény maradjon a farka..Mikor már úgy gondolta hogy elég ellökött a pinája melol fölállt megcsókolta Zolit és lassan beleült Zoli kemény farkába.. A nedves puncija csak úgy befalta azt a hatalmas nagy szerszámot. Asztán szépen elkezdett benne mozogni majd rákapcsolt a tempóra és egyre hevesebben és hevesebben fojtatta, közben hatalmasakat nyögött, Zoli nagy farka éppen, hogy nem hasította ketté a kedvesemet.. Zoli közben nyalogatta előtte fől le mozgó kedvesem melleit..
Nagyon izgató volt a dolog , látni ahogyan kedvesemet jól megkefélik, elő vettem én is  a farkamat és elkezdtem verni..
Mar jó ideje hevesen mozgott Zolin  a barátnőm mikor Zoli lelökte magáról megfogta négykézlábra állította és így hatolt bele, Laura felem volt fordulva és nézett gyönyörű szemeivel, nagyokat nyögött miközben Zoli dugta..Be akartam tenni a szájába a farkam, hogy szopjon engem is közben, de nem falta be, nemet intett a fejével és inkább közelebb hajolt hozzam és megcsókolt..
Így csókolóztunk tovább… istenien jó volt.. Zoli mar egyre hevesebben mozgott és a barátnőm is mar a kielégülés határán állt. Zoli abbahagyta a kefelest, fölállt, kedvesem letérdelt elejébe és így kezdte szopni Zolit..Nagyon gyönyörű látvány volt ahogyan kedvesem egy akkor nagy faszt szop..
Majd kivette a szájából és elkezdte verni. Zoli mar nem bírta sokáig és nagy sugarakban elkezdett spriccelni kedvesem arcára. Temérdek ondó jött ki belőle, szinte teljesen ellepte kedvesem arcát..Laura tovább szopta egészen addig míg Zoli farka el nem kezdett lelankadni..
Óriási volt ez az éjszaka.. sohasem történt meg ilyen velünk de a sok pia hamar megadta a hatását..Remélem meg párszor lesz hasonlóban részünk.
Hozzászólások
További hozzászólások »
laci1952 ·
Helyesírás egyes!

gyuri0926 ·
Helyesírás !!!!!!!!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: