Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Kávémesék: Tükörtörő tündér

A tündér egész éjjel bulizott a manókkal, akik bár nem nevezhetők daliás hercegeknek, mégis korlátlan mennyiségben tudtak harmatpálinkát és tündérport szerezni. Szegény tündér az egész napot egy faágon lógva töltötte, s csak este kezdett ébredezni. Az első, amit észrevett, hogy csinos kicsi fejecskéje pokolian hasogat, a második, hogy nem igazából tud arrébb lebbenni, mivel a bal szárnyacskája hiányzik. Valószínűleg a holdfénytáncnál veszíthette el, amikor kicsit vehemensen akarta bemutatni, hogy egy tündér is tud boszorkánytáncot járni… Ahol nagy a vész, közel a segítség. Jelen esetben a segítség az ösvényen egy hústorony (vagy ahogy, magukat nevezik: ember) képében jelent meg, aki a szárnyacskával sétálgatott.
- Adsza! – förmedt rá a tündér, majd kikapta a férfi kezéből és a helyére rakta a repülő alkalmatosságot.
- És a kívánság? – kérdezett vissza a vándor.
- Na jó… kérj valamit. – fájlalta a fejét a tündér.
- Valamit? Csak egyet lehet kérnem?
- Örülj ennek is. Ilyen fejfájással még ez sem lesz könnyű.
- Csak egyet… - gondolkozott el az ember. – Nehéz lesz. De, hogy megértsd, elmesélem az életemet előtte és csak utána jövök elő a kéréssel.
- Muszáj? – kelletlenkedett a tündér.
- Ha már csak egyet kérhetek, akkor igen.
- Na jó.
- Akkor kezdem. Gyermekkoromban kevés barátom volt, mindig csak a könyveket bújtam és arról álmodoztam, hogy okos és sikeres ember lesz belőlem. A korombeli fiúk a randira készülődtek akkora lelkesedéssel, mint én, amikor egy-egy emberi viselkedéssel kapcsolatos könyvet vehettem a kezembe. Ahogy Mózes egykor megtanulta az egyiptomiak minden bűbájosságát, én is megtanultam mindent, amit a lélekbúvárok az emberről leírtak...
- Mózes? – csücsörítette össze a száját a Tündér. – Sohasem kedveltem, üldözte a boszorkányokat, s szerintem a mi fajtánkért sem lelkesedett...
- Folytathatom?
- Nem bánom, de ha hajnalig tart a mesélés, akkor azt beszámítom, mint kívánságot...
- Szinte teljes bizonyossággal meg tudtam állapítani, hogy valaki mikor hazudik, és mikor mond igazat. Felismertem a hangszín megváltozását, a szem mozgását... Azt hittem, ezzel mások fölé kerülhetek, meg tudom majd különböztetni az igazat a hamistól.
- Ez olyan, mint egy varázstükör, amiben megláthatjuk a másik igazi arcát?
- Valami olyasmi. De ezzel szerencsétlenné tettem magam. Mert a barátaimról megtudtam, hogy valójában csak érdekből tartanak ki mellettem. A munkatársaimról, hogy feljelentenek. A főnökömről, hogy amikor kiadja a munkát és dicsér, a kirúgásomra készül...
De ma este besokalltam és elrohantam.



- Mi történt? – Kérdezte őszinte érdeklődéssel a tündérlány.
- A szerelmem örök hűséget ígért. És a szemében láttam, hogy holnap el fog hagyni, csak az utolsó pillanatig a markában akar tartani. És akkor megutálkoztam az egész élettől és elrohantam ide az erdőbe.
- Értem. És mi a kívánságod? Tündér vagyok, nem csodatévő, nem tudom visszaadni az elvesztegetett éveket, nem tudom visszaszerezni a szerelmedet. Ami elment, elveszett.
- Nem, nem ezt akarom. Butaság lenne. Hiába lennék fiatalabb, újra ugyanazokat a hibákat követném el, hisz a bőrömből kibújni nem tudnék. A szerelmemet sem kérem vissza, hiszen újra elhagyna, s újra át kellene élnem a magamra hagyottság gyötrelmét.
- Akkor mit akarsz?
- Vedd el a tudásomat, vedd el az eszemet. Hadd higgyek bután a világban. Felejtsek el mindent, amit tanultam az életben. Törd össze azt a bizonyos tükröt, amiben meglátom az emberek igazi arcát.
A tündér odalépett a férfihoz, megcirógatta az arcát és a szemébe nézett: - Szegénykém…
És a férfit kézenfogva bevezette az erdő mélyére. És a férfi boldog volt és mindent elfelejtett, amit valaha is tudott: szerelmes lett. És mert a tündérek másképpen hazudnak, mint az emberek lányai, boldogságának soha nem lett vége.
Csak az eszét vesztette el.
Örökre.
De egy cseppet sem bánta.

Hasonló történetek
3309
Megálltak és füleltek. Qwâmbii nem hallott semmit. Akárhogy fülelt csak a szélben lengedező ágak leveleinek zörgését hallotta. Ennek ellenére csöndben maradt, hátha a mágusnak jobb a füle. Horiq lassan leguggolt. Qwâmbii utánozta. Hosszú perceket töltöttek így, de nem láttak, és nem hallottak semmit.
- Észrevettek minket! - mondta Horiq gondterhelt arccal - Elvesztünk!
Ahogy ezt kimondta felállt. Abban a pillanatban repült a nyílvessző. A mágus botját találta el. A vashegy...
3852
Már több mint háromezer éve vége az Istenek Háborújának. Orudzaburt elpusztították és újra megkezdődhetett a béke kora. Az élet virágzott, a kontinensen áldott béke honolt: felvirágzott ismét a kultúra, a művészetek, s a mindent átható mágia ismét új követőket talált.
Amikor már az élet kezdett visszatérni a mindennapi, megszokott medrébe, s a legöregebbek is csak alig-alig mesélgettek arról a háborúról, amit mindenki igyekezett mihamarabb elfelejteni, hirtelen megkezdődött a Káosz...
Hozzászólások
Ranagar ·
Érdekes kis történet:) Én zöldet adok neked. Néhol van, ahol másképp fogalmaznék, de ez én vagyok. Nekem is vannak hibáim bőven, ezért nem kötözködöm:) Még egy két ilyet:)

Rozványi Dávid ·
köszönöm!

és ígérem, folytatom a sorozatot, ha nem is tündérekkel, de lesz benne elég misztika és gondolat és abszurditás :D

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: