Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Kávémesék: „Rent a love”

Halk pittyenés jelezte, hogy a pultnál felszabadult egy hely. Az ügyfél leült és előszedte vaskos dossziéját. A salesman alaposan áttanulmányozta, s közben időnként bólintott:
- Igen, a fedezetigazolás rendben, a hitelbírálat pozitív, az adatkezelési nyilatkozat aláírva… Nos, akkor áttérhetünk az orvosi papírokra. Hm, ha megengedi, gratulálok, szép gyűjtemény! Kisebbrendűségi komplexus, erős hiúsággal ellensúlyozva, szeretethiány… Ezt azt jelenti, hogy több típust is tudunk ajánlani.
- Kérem, elmagyarázná, hogyan is működik ez a szolgáltatás?
- Nagyon egyszerűen! Ön jelzi, melyik lelki eredetű fogyatékosságát szeretné gyógyítani, mi felkínáljuk a választékot, amiből Ön választ, átutalja nekünk a szolgáltatási díjat és másnap már jelentkezik Önnél a kiválasztott szerető, aki 3-6 hónap alatt garantáltan kigyógyítja Önt.
- Ezek, már bocsásson meg a kérdésért, de hivatásos, szer… bocsánat, segítők?
- Dehogy! Mi önkéntesekkel dolgozunk, ezért a jelmondatunk: „Amatőr tisztaság, profi színvonal!” – nyugtatta meg a salesman.
- Hm… Nem is tudom. Mit tudnának kezdeni mondjuk a hiúsággal?
- Kérem, ez kicsit drágább, mivel nem támogatja a társadalombiztosítás, abból az elvből kiindulva, hogy jelen korunkban ez inkább elvárás, csak orvosi értelemben fogyatékosság.
- Akkor azt hiszem, a kisebbrendűségi komplexust választanám.
- Ebben az esetben a kiválasztott szerető isteníteni fogja Önt, elhiteti önnel, hogy mindenben Ön a legjobb.
- Ez jól hangzik. Azt hiszem, akkor ezt választom. De csak kíváncsiságból: mi lett volna, ha a szeretethiányt választottam volna? – érdeklődött tovább az ügyfél.
- Nos, ebben az esetben egy újabb igazolást kellett volna hoznia, hogy ön képes szeretetet is adni, legalább olyan mértékben, mint ahogy kapni is szeretne – magyarázta a salesman.
- Azt hiszem, mégis a kisebbrendűségi komplexusnál maradok.
- Ahogy parancsolja. Kérem, írja alá a szükséges papírokat…

Amikor az ügyfél kiment, a salesman felhívta a kiválasztott szeretőt, hogy közölje vele a jó hírt: megtalálták, aki képes kigyógyítani kifejlett szervilizmusából… Persze nem lesz olcsó mulatság.
Közben azon gondolkozott, hogy vajon miért nem akarja senki sem gyógyíttatni a szeretethiányát, aki meghallja, hogy ezért szeretetet is kell adnia?
Hasonló történetek
10174
Michel a következő hullám tetejéről vette észre a sziklát. Tudta, hogy vége van. A következő pillanatban a hajó pozdorjává tört alatta, ő pedig csuklóin a szétszakadt kötéllel elsüllyedt a hullámokban. Fuldokolni kezdett, de aztán rájött, hogy kap levegőt. - Biztosan valami légbuborékba kerültem - gondolta, de ekkor meglátta ismét a női arcot. Kék szemek, gyönyörű telt ajak, hullámos haj, mely egybefolyt a tengerrel lassan az alakja is kirajzolódott. Tökéletes keblek, lapos has vékony...
4657
Ismered azt az érzést, amikor rájössz, hogy valaki, valami iszonyúan hiányzik, és nem teljes az életed, mert nem kaphatod meg azt, amire istenigazából vágysz, nem kaphatod meg azt, amitől boldog lehetnél, kis morzsákra futja csak, de ez nem elég, mert a vagy szélviharként tombol benned?
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: