Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Kárhozat és végzet 1.rész

Kárhozat és végzet

1. fejezet: Mindennek a kezdetén.

Félünk attól, amit nem látunk, ám ugyan ezért tiszteljük is. A varázslat is ilyen, senki nem hisz benne, de van egy csoport, akik hisznek benne, bár még sosem láttak igazi varázslatot. A világ rendje már csak olyan, hogy vannak emberek, akik mindent elhisznek és vannak olyanok, akik hitetlenek. A múltban még hittek az emberek, ám a jelenben számuk jelentősen megcsappant és a jövőre teljesen el is tűntek.

Washington, DC, Este 20:00-kor
Egy szépen kivilágított fehér színű háznál járunk. Minden nyugodt és csöndes a házban, az elnök éppen papírokat ír alá. Éppen befejezte az utolsó papírt, amikor robbanást hallott.
- Mi a franc volt ez? Őrség ide! - ordította Obama.
A testőrök oda szaladtak, hogy testükkel védjék Obamát, ha arra van szükség. Ám ekkor valaki hátulról ledöfte az egyiket. Senki nem vette észre, hogy ki volt és a testőr sem sikított.
- Megállni! Ki van ott?! - ordítják a testőrök.

Ekkor valami átharapja a testőrök nyakát. Obama elkezd futni a kijárat felé, ám ekkor veszi észre, hogy a lépcsőket valami leszakította. Nem érti, hogy ki akarja megölni őt, hisz olyan jó elnök ő. Obamán fekete öltöny ruha volt, mert egy bálra kellett volna mennie, de most már nem lesz neki esélye semmire sem, hisz meghal.
Közben a fehérház tetején ismeretlen alakok álltak. Nem lehetett kivenni, hogy néznek ki, csak az alakjukat lehetett látni. Az egyik felállt és a holdfényben tündököl, szép hosszú fehér haja, innen lehet tudni, hogy ő lány. Sötét felsőt és nadrágot viselt és egy kardot húzz elő.
- Itt az idő - mondja a fehér hajú lány, és leugranak mindannyian.
S ekképp a penge lesújt. A penge, mit is jelent valójában a szó? Hiszen utoljára a középkorban használják, most már puskák vannak. Az idegen alakok elkezdték ölni a kardal az ismeretlen lényeket. Könnyedén ment nekik. Ekkor az egyik az elnököt keresi.
- Merre van az a buzi elnök? Ha elmenekült, akkor talán már halott is. - mondja egy férfias hang.
Senki nem válaszolt a kérdésére, tudták, hogy ha az elnök meghalt a nemzetük elbukott. Ekkor a fehérhajú lány a törmeléket kezdte turkálni, hátha megtalálja legalább Obama holttestét. Ekkor nyögéseket hallottak. Oda szaladtak és látták, hogy az elnök él. A lány a kezét nyújtja az elnöknek, aki hátrált előlük.
- Ne féljen elnök úr, mi segíteni jöttünk, az én nevem Amiko Kabayashi. - mutatkozik be a lány.
Az elnök még mindig hátrál. Fél nem akar meghalni, jó neki élni is. Ekkor pisztoly előhúzására lesznek figyelmesek, ám nem látnak senkit sem. Amiko közelebb megy Obamához és a kezét, nyújtja az elnök felé.
- Mi vagyunk a… - ekkor pisztolylövés dördül és eltalálja Amikot, aki a földre rogy és eszméletét veszti. A többiek Obamára néznek, de nem ő lőtt, de akkor ki? Egy suhogó árnyat látnak elrepülni a tetőre és ott a holdra, nézz és vonyít egy nagyot és eltűnik az éjszaka sötétében.


Folytatása következik:
Következő rész címe: A nap, amikor megváltozott az életem.
Hasonló történetek
29874
Bezárta az ajtót és a kis polóját már vette is le, de már azon keresztül is jól látszott a melle, mert melltartó nem volt rajta. Olyan édes feszes mellei voltak, kis barna mellbimbói, csak az ölembe ült és már a nyelve a számba volt, ahogy elkezdtem masszírozni a kis mellet, a kis bimbója már olyan kemény volt, hogy már szúrt, hehe.
30255
Mikor már teljesen megmerett, kigomboltam a nadrágját és elővettem az óriási farkát! Nyengéden elkezdtem a nyelvemmel dédelgetni. Ő közben a melleimet kezdte simogatni. Majd a makkjához érintettem a mellbimbóimat és a faszát kezdtem dögönyözni a melleim között, úgy, hogy még a golyói is összezsugorodtak a kéjtől...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

Andreas ·
Olvass sokat, akkor majd megtanulsz jobban fogalmazni. Elég gyengére sikerült, remélem, lesz még jobb is.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: