Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Karácsonyi ajándék

Rozit egy évvel azelőtt egy vasutas sztrájk alkalmával ismertem meg, amikor a buszon egymás intim szférájában utaztunk hazafelé, azóta is rendszeresen beszélünk, ha találkozunk a buszon. A nagy hidegben földig érő, fekete szövetkabátjában remegett, és nagyon megörült, amikor megérkeztem. Beszélgetni kezdtünk. Először az otthoni hóhelyzetről érdeklődött, majd a hét közepi hazautazásom okairól faggatott. Miután elárultam miért utazom a hét közepén haza, kiderült, hogy hasonló cipőben járunk a vizsgákat és az utazást illetően is. A különbség csak annyi, hogy én a kollégiumban vártam a busz indulására, míg ő egyenesen az iskolából jött a buszhoz. Ennek megfelelően ő a hosszú kabát alatt igen elegánsan, kihívóan, ám annál véknyabban volt öltözve. Aggódott is egy kicsit, mi lenne akkor, ha a busznak az autópályán kellene éjszakázni a nagy hóesés miatt. Én azért megjegyeztem, hogy szívesen eltöltenék vele egy éjszakát összebújva, akár a busz hátsó ülésén is, és közben végig megsimogattam derekát, majd fenekét. A szemembe nézett, és mosolyogva csak annyit válaszolt, hogy inkább máshol, máskor bújna össze velem. Zavarba jöttem, ezért felajánlottam neki, hogy hozok egy forró teát. Nem akarta, ennek ellenére én elmentem teáért, mert át kellett gondolnom mit is mondott nekem ez a gyönyörű lány.
Miután feldolgoztam az információt, vettem két teát az automatából, és visszatértem a hármas kocsiállásra. A teát egymással szemben állva kortyolgattuk, és folyamatosan egymás szemébe néztünk. Egy szót sem szóltunk egymáshoz, mígnem megérkezett a busz.




Rozit előre engedtem, utolsóként szálltam fel a buszra. A sofőr azonnal becsukta az ajtót, ahogy mindkét lábammal a legalsó lépcsőre léptem. Rozi nem találta diákigazolványát, és hosszasan kereste, ezért feneke az orrom előtt ringatózott. A keresgélés közben a sofőrrel az időjárás jelentést elemeztük, aki megnyugtatott minket, hogy nem lesz semmi probléma, rendben és időben haza érünk majd. A jegyváltás után az utolsó ülések egyikén foglaltunk helyet.




Rozi a kabátját nem vette le, csak kigombolta, ám így is sikerült megfigyelnem öltözetét. Felül egy bézs színű, mély dekoltázsú, testhez álló felsőt viselt, alul pedig egy fekete szoknyát, ami alatt egy fekete harisnya melegítette lábait. A nyakát pedig egy vékony arany nyaklánc díszítette. A szűk felsőben a nagy melleit figyeltem, amíg ő rövid szöveges üzeneteket küldött. Ahogy befejezte a telefonnyomogatást, ő is levette a kabátját, mivel a sofőr másodállásban kazánfűtő volt, szerencsére. Ahogy felállt alaposan szemügyre vettem és megdicsértem az öltözetét és formás testét is. Megjegyeztem, ha én lettem volna a vizsgáztatója, nálam már az öltözete miatt is ötöst kapott volna.
– Sajnálom, hogy nem te vagy a tanárom – felelte –, mert a jelenlegi tanáromnál ez az öltözet inkább hátrány, mint előny.




Visszaült, és combját, kezét próbálta melegíteni. Egy szót sem szólva a kezei után nyúltam, megfogtam kezeit. Először nem értette, majd rájött, hogy a kezeit melegítem. Így beszélgettünk, miközben néha–néha elkalandozott a kezem a karjára, combjára. Szikrázott körülöttünk a levegő. Fekete hosszú egyenes haját a füle mögé simítottam, majd az arcát cirógattam és ismét a szépségét dicsértem és megcsókoltam.




Először csak gyengéden majd egyre vadabbul csókoltuk egymást, miközben a kezem már a lábain táncoltattam.
– Jobban is fel tudnálak melegíteni! – mondtam neki, és sugalltam, hogy dughatnánk egyet.
Ekkor megpróbálta előadni a puritán lányt, de monológját egy csókkal félbe szakítottam, és szoknyája alá nyúltam. Nem állított le, sőt válaszul a combomat simogatta, melynek hatására a szövetnadrágom azonnal kidudorodott. Megfogtam a kezét és ráhelyeztem a merev farkamra, amit simogatni kezdett. Egymás szemébe néztünk néhány másodpercig, majd elkezdtem a nyakát, vállát csókolni, melleit simogatni.




Ekkor megkísérelt leállítani, de meglehetősen kanos voltam, és így hosszasan győzködés után elhitettem vele, hogy a sofőr és az idő házaspár semmit lát abból, amit csinálunk, így folytathatjuk. Hideg kezét ekkor ismét a farkamra helyeztem, ám ő ahelyett, hogy a nadrágon keresztül ismét harcra kész állapotra ingerelt volna a nadrágom kigombolta, a sliccem egy határozott mozdulattal lehúzta, az alsónadrággombját kikapcsolta és lankadt farkamat, hideg kezébe vette. Meglepődött mennyire összementem majd mosolyogva megjegyzéseket tett farkam méretével kapcsolatban, majd hozzátette lassan átmelegszik a keze. Én ügyet sem vetettem a megjegyzésére a nyakát csókoltam, és a feszes felső alatt benyúlva a cicijét markolásztam. Egy hirtelen és váratlan mozdulattal aztán felhúztam a szoknyáját, és a pináját simogattam. A faszom megmerevedett, és Rozi egyenletesen húzogatta rajta a bőrt fel, s alá. Csókolóztunk, majd a nyakam csókolgatta. Rettenetesen élveztem. Egy váratlan húzással aztán az ülésem teljesen hátradöntötte, és a fülembe súgta, hogy most új oldaláról fogom megismerni. majd hozzáteszi!
– Lazíts! - Kicsit feltűrte a pólómat, és a hasamon körözött a nyelvével, én pedig a hajába túrtam. A gondolattól, hogy egy ilyen gyönyörű lány mindjárt a szájába veszi, majdnem elélveztem.




Ekkor aztán a szájon csókolt majd utána a nyelvével addig körözött amíg el nem ért a faszomhoz, amit aztán végignyalt. A golyóimat a kezében tartotta, majd szépen lassan végig nyalta a vesszőm teljes hosszát, többször. A hátát, nyakát, fejét és a melleit simogatom. Rozi pedig a farkam eltüntetette a szájában. A kezével rásegítve folyamatosan szopta a faszom. Nagyon jól csinálta, egyfolytában koncentrálnom kellett, hogy ne menjek el.




Egyszer aztán kivette a szájából és csak verte, majd újra bekapta, de ezúttal csak a makkom. Nagyon erősen szívta, majd újra verni kezdte, majd a kezével megtámaszkodott, és ismét a teljes farkam eltűnt a szájába. Mindkét kezemmel a haját túrtam, és száját húztam a farkamra, aztán egyre gyorsabban basztam a száját, mígnem a magömlés felé közeledtem. Szóltam, ám ő csak szopta a faszom, így ismét baszni kezdtem a száját. Nagyon megkönnyebbültem, amikor beleélveztem a szájába. Egy csepp sem veszett kárba, mindet lenyelte. Hátradőlt, és mosolyogva nézett rám. A fülébe súgtam, hogy fantasztikus volt, amit tett ezért az adósa vagyok, de nem szeretek tartozni, ezért most visszaadom a kölcsönt.




A feszes felsőn keresztül az egyik mellbimbóját nyalogattam, míg a másikat a felső alatt benyúlva morzsoltam. Kezemet aztán kihúztam a felsője alól, így a combját, pináját simogattam, a nyakát és a mellét csókoltam. Nagyon kényelmetlen volt a póz, így nem is tudtam lejjebb haladni a csókokkal. A harisnya is csak zavart a munkálataimban, ezért a szoknyáját némi segítséggel a derekáig feltűrtem a harisnyáját pedig a segítségével a térdéig letoltam. Megérintettem a nedves bugyiját, amit félrehúzva a csiklóját simogattam. A mutató ujjam első percét aztán kicsit betoltam neki, a hüvelykujjammal pedig a csiklóját ingerlem. Egyre beljebb és beljebb dugtam az ujjamat, mígnem a mutató és a középsőujjamat is ütemesen ki-be nem járattam.
Eközben persze, hol az egyik, hol a másik mellbimbóját szoptam, nyaltam. Halkan nyögdécselt, és így arra következtettem, hogy nagyon élvezi, ezért emeltem a tempót. Hirtelen elhalkult a zene, a sofőr pedig bemondta, hogy az idős néni rosszul van, ezért tíz perc pihenőt tartunk. A busz lassított is azonnal, Rozi pedig ellökött magától, és másodpercek alatt megigazította teljes ruházatát, majd felállt, és kézen fogva húzott magával.




Ahogy kinyílt az ajtó, mi már az étteremben voltunk. Nem tudom mennyien ültek bent, mert mi azonnal a mosdó felé vettük az irányt. Rozi benézett a női szakaszra, majd kérdezés nélkül a berántott maga után, az ajtót pedig kulcsra zárta. Rám vetette magát, és elkezdte lefejteni rólam a nadrágot. Ahogy a kezébe vette a farkam, ismét verni kezdte, majd szopni.
Amikor teljesen mereven álltam, kondomot kért, ám nem volt nálam, azonban ennek ellenére nem torpant meg, inkább letolta a harisnyáját. Én pedig levettem róla a felsőjét és a bugyiját, és ezzel a lendülettel nyalni kezdtem a rózsaszín, húsos a pinaját. Kicsit hagyta csak majd hátat fordított a mosdóba kapaszkodott, és azt mondta:
- Dugj meg!
Formás, kerek popsiját nem csodáltam sokáig, inkább beletettem a faszom. Először lassan, majd egyre gyorsabban löktem neki. A melleit masszíroztam, a fenekét paskoltam, markolásztam és az ánuszát ingereltem. Az egyik ujjamat a fenekébe dugtam kicsit, ekkor halk sikolyok hagyták el Rozit, és lábai megrogytak. Remegett. Én alulról átkaroltam és tartottam, hogy dughassam. Alig kellett még néhány lökés, és tövig benyomva belé élveztem.




Egy perc sem telt el, és remegő lábakkal elhagytuk a mosdót. A jéghideg levegőn kissé leizzadva szorosan átölelve egymást szívtuk el az esemény utáni cigit, és közben azon tanakodunk vajon az étterembe észrevette-e valaki, hogy mi történt kettőnk között. Majd felszálltunk a buszra, amely már csak ránk várt.
Még egy órát utaztunk együtt és simogattuk egymást, majd leszálltam a buszról, és a térdig érő hóba és hatalmas hó fúvásba, fülig érő mosollyal mentem haza. Megkaptam az első karácsonyi ajándékomat, melynél szebbet nem is kívánhattam!

Hozzászólások
További hozzászólások »
Andreas6 ·
Hol? -ban, -ben. Hová? -ba, -be. Bele voltatok az étterembe? Tanulj meg magyarul! (Nem elírás volt, mert ismételt hiba.) A történet pedig érdektelen.
cxkmet ·
Neked tetszett már valami?
Egyébként te is írhatsz (elvileg jobbat tudsz, tessék megmutatni!)!
Andreas6 ·
Hogyne tetszett volna. Csak kissé magasabbra rakom a mércét. Egyébként Andreas néven van fent egy kriminovellám. Azért vagyok most Andreas6, mert elfelejtettem a jelszavam, és az E-mail címem sem él már, amivel annak idején regisztráltam.
KitKatVarázs ·
Az én írásom tetszett neki!!

Marokfegyver ·
Vasutassztrájkkal kezdődik, sajnos hibásan írva, ugyanabban a mondatban kétszer szerepel a "buszon" helyragos köznév. Ezek és társaik annyit rontanak az egyébként sem túl érdekfeszítő olvasmányon, hogy alig marad benne értékelhető.
Látszik az igyekezet, és elismerem, hogy a Word nem veszi észre azokat a hibákat, ami egy olvasó szemét irritálja... de az írás és az olvasás talán a legemberibb tulajdonság, ezért ennél sokkal jobban kell óvnunk!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: