Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
terelek: Igazán izgalmas történet volt....
2024-04-15 08:43
terelek: Seggből szájba egyből?? Ilyen...
2024-04-15 08:26
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Karácsonyi ajándék

Minden évben eljön ez a csodálatos időszak, amikor a felnőttek is egy kicsit gyerekké válnak, és izgatottan várják, vajon milyen meglepetést kapnak szeretteiktől. Sokszor egy apró, szívből szóló mondat, vagy tett sokkal többet ér, mint egy tárgy.
December 23. volt. Kint nagy pelyhekben hullott a hó, vakító fehérség lepte el az egész tájat. Idén a karácsonyt egyedül egy kis kunyhóban töltöttem az Alpok hegységében. Épp egy hónapja, hogy szakítottam Zolival. Rengeteg átsírt éjszakán voltam már túl, és úgy gondoltam, jót tenne nekem egy kis kikapcsolódás, még akkor is, ha egyedül leszek. A barátnőim felajánlották, hogy nyugodtan töltsem velük a karácsonyt, de hát nekik mind volt barátjuk vagy férjük. Nem bírtam volna elviselni, ha ők összebújnának a forró kályha előtt, és én pedig egyedül állnék ott és nézném őket azzal az erőltetett mosollyal, ami az arcomra fagyna. Így tehát ezt a megoldást láttam a legjobbnak.

Mivel a hegy tetején laktam, ezért béreltem egy nagy terepjárót, amivel a hegyen föl-le tudok majd közlekedni. Beültem tehát a kocsiba, gondoltam, szétnézek a kis városban a hegy lábánál. Kezdett sötétedni. Már vagy egy fél órája vezettem, amikor egyszer csak leállt a kocsi. Próbáltam újra beindítani, de semmi. Meg se nyekkent. Azt hittem ott kapok szívrohamot! Próbáltam előkaparni a mobilomat a táskámból, de térerő persze nulla.
Legalább egy fél órán át ott fagyoskodtam, abban reménykedve, hogy hátha valaki erre felé jár. Már félig lefagytak a lábujjaim, mikor autó búgását hallottam. Először azt hittem, hogy csak álmodom. De aztán megláttam a reflektor erős fényeit, amelyek erősen a szemembe világítottak. Odarohantam a félig megfagyott lábujjaimmal a közeledő autóhoz, hogy segítséget kérjek. Az persze rögtön észrevett és leállt, hogy segíteni próbáljon. Egy férfi szállt ki a kocsiból. Odalépett hozzám. Először féltem, hogy egy osztrák lesz az, és nem értek majd egy szót se abból, amit mond.
- Jó estét! Látom kis probléma adódott - meglepődve hallottam egy magyar nyelven beszélő férfihangot.
- Mi az hogy „kis probléma”? - förmedtem rá a férfira, aki egész helyesnek tűnt.
- Megtenné, hogy nem ordít velem? A feleségemre emlékeztet..
Oh. Szóval felesége van.
- Mármint a VOLT feleségemre-tette a hangsúlyt a volt-ra.
Ez az!
- Sajnálom, csak már legalább egy fél órája itt állok ebben a dermesztő fagyban. Megnézné, hogy mi történhetett? Egyszer csak leállt itt a semmi közepén.
A helyes idegen szó nélkül odament a kocsimhoz, megnézte alaposan minden egyes szegletét az autónak. Végül kuncogva odafordult hozzám, és csak annyit mondott:
- Kifogyott a benzin.
Dermedten néztem a férfira, nem értettem miért nevet ezen?
- Mi olyan hű de vicces ezen?
- Tipikus szőke..
Azt hittem ott helyben szétrobbanok. Még csak nem is voltam szőke. A hajam jól láthatóan barna színű.
- Ezt meg hogy érti? Arra céloz, hogy buta lennék, csak azért, mert nem ellenőriztem le, hogy van-e elég benzin a tartályban? Erre akar célozni?
- Pontosan.
- Najó, köszönöm a segítségét, most tovább is hajthat!
- Ahogy gondolja..

A férfi elindult a saját autója felé, beszállt, már csukta volna be az ajtót, amikor ráförmedtem:
- Tényleg itt akar hagyni, hogy itt fagyjak meg?
- Maga mondta, hogy hajthatok is tovább.
- És maga ezt komolyan vette? Akkor ki itt a szőke?
Jobban megnéztem magamnak a bunkó idegent. Magas, szőke(..) haj, a sötét miatt nem láttam pontosan, milyen a szeme színe. Azt viszont pontosan láttam, hogy milyen édesen nevet. Az a kis gonoszság a kacajában valamit megindított bennem.
- Szálljon be!
Szótlanul beszálltam mellé a kocsijába, az én bérelt autómat pedig ott kellett hagyni. Arra nem is gondoltam, hogyan fogom ezt megmagyarázni a nőnek, akitől béreltem. De jelen pillanatban máson járt az eszem. Nem tudtam, mi a neve a bunkó őrangyalomnak.
- Hogy hívják?
- Mi lenne, ha tegeződnénk?
- Oké. Hogy hívnak?
- Daninak. Téged?
Niki.

Azon morfondíroztam, hogy hogyan köszönhetném meg neki ezt a tettet, de csak annyi jött ki a számon hogy..
- Kösz..
- Nincs mit - válaszolt hasonló rideg hangon, mint előbb én.
Annyira hülyén éreztem magam, mint még soha. Mi az hogy „kösz”? Ez a férfi, akármilyen bunkó, akármilyen helyes és akármennyire ráugranék most, egy hónap szexmentesség után, akkor is megmentette az életemet. Talán kicsit többet érdemelne, mint egy száraz „kösz”-t. Próbáltam megemberelni magam, és jót kihozni ebből a béna helyzetből, amit teremtettem.
- Figyelj, sajnálom, hogy bunkó voltam. Rengeteget köszönhetek neked, tényleg. Csak hát..annyira meglepődtem, hogy pont egy magyar jött a segítségemre, mintha csak egy őrangyal lennél.
Na jó, ez meg már túl sok volt. Azt hittem ott süllyedek el az anyós ülésen. De szerencsére a férfi nem lovagolt az „őrangyalos”dumán, és tovább lépett.
- Nem lenne kedved meginni egy forró csokit vagy forralt bort? Végül is még csak fél nyolc van. Gondolom, nagyon fázol..
Hát persze, hogy lenne kedvem!
- Jó ötletnek hangzik-mondtam ridegen. Tudsz erre valami jó kis hüttét?
- Bízd csak rám magad!- mondta azon a pajkos, mély hangján. Máris biztonságban éreztem magam mellette, pedig csak pár perce ismertem őt.

Kb. negyed óra autózás után letértünk egy kis, kivilágított házhoz. Nem úgy tűnt, mintha sok ember lenne bent, egy kocsit se láttam a ház körül. Kiszálltunk, és elindultunk a házikó felé. Aztán kinyílt az ajtó, és láttam, hogy ez egyáltalán nem hütte. Ez egy ház volt. Mégpedig Danié.
- Na, tetszik? Kicsit rendetlenség van, de ne törődj vele. Mit kérsz inni?
- Én azt hittem, hogy forralt borozni megyünk- mondtam meglepődve.
- Forralt bort is tudok csinálni. Akkor azt kérsz?-kérdezte a hősöm vidáman.
- Jöhet!
Levettem a kabátomat és a pulóveremet és a fotel tetejére dobtam. Teljesen otthon éreztem magam. Próbáltam lehiggadni a nagy eseménysor után. Azt hiszem 2 éve nem történt velem ennyi izgalom, mint ez alatt a pár óra alatt. De be kell valljam, tetszett a helyzet, és az is, hogy Dani nem egy hüttébe, hanem a saját lakására vitt. Nagyon is tetszett. Fölálltam, és körülnéztem a kis kunyhóban. Nagyon lakájos volt. Meleg kályha mellett nagy hintaszék, medveszőr a kályha előtt, egy csomó film, CD-k. Kíváncsi voltam, milyen zenét hallgat. Nagyon fontos nekem, hogy egy férfi milyen zenét hallgat, mert az szinte mindent elárul róla. Volt köztük mindenféle. Rock, jazz, 80-as, 90-es évek slágerei, mai slágerek.
- Ezt már szeretem-gondoltam hangosan.
- Mit mondtál? - kérdezte Dani érdeklődve.
- Semmi semmi. Csak tetszenek a CD-id.
Dani közeledett a forralt borral, már a konyhából éreztem a finom illatát. Megkóstoltam, de nagyon forró volt, ezért megégettem vele a nyelvem. Felszisszentem és gyorsan leraktam az kályha párkányára a bögrémet.
- Áá de éget! - ordítottam föl.
Dani is lerakta a bögréjét az enyém mellé, és megnézte, mennyire súlyos a helyzet.
- Nyújtsd ki a nyelved!
Erre a mondatra muszáj volt nevetnem. Olyan abszurdul hangzott, mintha egy kórházban a doktor néni kérné a kisgyereket, hogy megvizsgálhassa a manduláját. Aztán ő is elkezdett nevetni. Végül együtt nevettünk percekig, míg csak nem egyszerre abbahagytuk. Hosszan egymás szemébe néztünk, és azt hiszem, ugyanarra gondoltunk. Dani közelebb lépett hozzám, az arcát közel rakta az enyémhez és ajkait az enyéimre tapasztotta. Én beletúrtam a hajába és úgy folytattuk a csókcsatát. Először csak lassan egymás ajkait, később nyelvét ízlelgettük. Aztán egyre vadabb helyzet alakult ki közöttünk. Ajkaival egyre lejjebb pásztázott a nyakamon. Ott sokáig időzött, és nem tagadom, nagyon benedvesedtem az izgatásától. Hogy még jobban felizgasson, kezei is lecsúsztak a mellemig, és azt simogatták, masszírozták. Már nem bírtam tovább, hogy ne szólaljak meg.
- Úúúristen, ne hagyd abba! - nyögtem egy hatalmasat.

Dani mégis abbahagyta. Nem tudtam, mire véljem ezt. Féltem, hogy rájött, hogy ő ezt most nem akarja csinálni, mert ez így nem helyes. Aztán szemembe nézett, felkapott a karjaiba és úgy vitt oda engem a kályha elé a medveszőrre. Óvatosan lefektetett, aztán csak annyit mondott:
- Nem állt szándékomban- mondta mélyen a szemembe nézve és mosolyogva.
Csak most láttam igazán, milyen színű a szeme: kékeszöld. Tökéletes, gondoltam magamban. Aztán egyenesen ott folytatta, ahol abbahagyta. Én viszont jobban akartam uralni a helyzetet, ezért felültem, bele az ölébe, és úgy folytattuk egymás izgatását. Erősen kapaszkodtam a vállába, simogattam a hátát, és a fülét nyalogattam és harapdáltam. Tőle is meghallottam az első mély hörgéseket. Ez még jobban felizgatott, és így egyre vadabbak voltunk. Már nagyon zavartak a felesleges ruhadarabok, ezért első lépésként levettem róla a pólót. Hatalmas örömömre és meglepetésemre egy tökéletesen kidolgozott felsőtestbe akadtak szemeim. Végigsimítottam kockás hasán, aztán egyre lejjebb csúsztattam ujjaim. Közben Dani már a melltartóm kikapcsolásával ügyködött, de se perc alatt megszabadított attól is. Így már minden akadály nélkül puszit adott a dekoltázsomra és szépen lassan haladt lefelé a bal mellemig.

Azt a gyönyört nem lehet leírni. Villámok vágtak bele egész testembe, nagyokat sóhajtottam, beletúrtam a hajába, hogy nehogy abbahagyja. Egyre vadabbul csókolgatta melleimet, én pedig a kéjtől hátrahajtottam fejem. Úgy éreztem, képes lennék ennyitől is a csúcsra jutni, de még nem akartam. Azt akartam, hogy ő is megtudja, mekkora örömöket tudok neki okozni. Ezért finom elhúztam a fejét melleimtől, és kéjesen a szemeibe néztem. Láttam a tekintetén, hogy nem tudja ezt mire vélni. Talán ő is attól félt, amitől én, hogy mégis meggondoltam magam. De hogy is lehetett ilyen butus. Ezek után már nem tudtam volna csak úgy otthagyni. Nem. Vadul a földre döntöttem, és büszkén uralkodtam tökéletes teste fölött, amelyet a kandalló fénye még szexisebbé varázsolt. Végül megnyugodott, hogy nem akarom őt cserbenhagyni és éreztem, hogy egyre jobban akar engem érezni. Nem is akartam tovább váratni, így elkezdtem nyelvemmel izgatni a felsőtestét. Közben kezemmel is simogattam dudorodó férfiasságát. Egyre lejjebb haladtam, de csak szép lassan semmit nem akartam elsietni, hiszen időnk, mint a tenger. Egy pillanatra kívülről láttam magunkat lángoló tűz fényében, ahogy ott ülök az ágyékán és nyalogatom, ő pedig csukott szemmel élvezi a dolgot. Hirtelen odanyúltam ágaskodó farkához és óvatosan kiszabadítottam börtönéből.

A nadrágon keresztül is éreztem, hogy szép nagy mérettel büszkélkedhet, na de ekkorával! Kisebb sokk ért, amikor megláttam, hogy valójában mekkora is. Láthatóan tetszett neki meglepettségem, egy kis sokat sejtető mosoly is megjelent az arcán. Megfogtam a hatalmas szerszámot, és elkezdtem húzogatni rajta a bőrt, először lassan, aztán egyre ütemesebben. Majd a nyelvemmel izgattam, először csak a makkját nyalogattam, szopogattam, végül megpróbáltam bekapni az egészet. A kezemmel és a számmal egy ritmusra izgattam, láttam, hogy mennyire élvezi, ezért egy ideig még csináltam. De nem akartam, hogy így élvezzen el. És miután felkönyökölt, észleltem, hogy ő sem. Odahúzott magához, kiszabadított a nadrágomból és a tangámból, így mindketten meztelenül ültünk egymással szemben. Hevesen megcsókolt és hátamra fektetett. Kisebb csókokat lehelt ajkaimra, és éreztem, ahogy ujjaival elkezdi dörzsölni a csiklómat. Nem mintha nem lettem volna elég nedves így is. Orgazmus közeli állapotban voltam, ezért akartam szólni neki, hogy hagyja abba, de már nem volt vissza út. Egyik pillanatról a másikra öntött el a forróság, a kislábujjaimtól a fejem tetejéig. Belekapaszkodtam erős vállaiba, hosszú, hangos sóhajok hagyták el a szám. Nem bírtam magammal, úgy tűnt, mintha percekig ficánkoltam volna a kéjtől. Egy kicsit hagyott megnyugodni, hogy aztán újra kezdhesse az egészet. Kezeivel simogatott, cirógatott, a melleimet, a hasamat, a karomat, az arcomat, minden egyes testrészemet, amit elért. Végül megfogta vastag, ágaskodó farkát, és egy gyors lökéssel bennem is volt. Hatalmasat nyögtem, ő velem együtt.
- Aaaah Dani! - nyögtem lázasan.

Láttam rajta, hogy nagyon tetszik neki, hogy a nevét nyögöm. Ezért még párszor megtettem. Egyre vadabb volt, de nem bántam, sőt nagyon beindított. Lábaim átkulcsoltam a derekán, ujjaimat a hátába nyomtam, és így folytatta ritmusos mozgását bennem. Közben néha lelassult, csókokat hintett az arcomra, nyakamra. Én is viszonoztam neki, aztán megint felgyorsult. Minden egyes lökésnél nyögtem egy hatalmasat, ő pedig hangosan hörgött. Egyre jobban szorítottam magamhoz, hogy még jobban bennem legyen. Megfogtam fenekét és a hátát simogattam. Éreztük, hogy már közeleg a csúcs mindkettőnknek. Még nagyobb forróság öntött el, mint az előző orgazmusomnál, és sokkal tovább tartott. Utolsó erejét is belém fektette így percekig nyögtem és nagyokat sóhajtoztam. Ő egy kicsit hamarabb ment el, mint én. Végül óvatosan kivette belőlem harci eszközét és mellém feküdt. Még percekig így maradtunk, ziháltunk mindketten. Aztán felkelt, hogy hozzon nekünk takarót és párnát. Egymás karjaiban aludtunk el a kandalló parázsló fényeiben.
Másnap reggel arra ébredtem, hogy Dani nem fekszik mellettem. Dúdolásra és finom illatokra ébredtem. Kikeltem az ágyból, magamra vettem a földön heverő pólóját, és megnéztem, vajon mi lehet ez az ínycsiklandó illat. Dani sütött, rántottát. Lábujjhegyen mögé settenkedtem.
- Azt tudtam, hogy eszméletlen jó vagy az ágyban, na de még főzni is tudsz? - kérdeztem játékos hangon, közben hátulról átkaroltam.
- Azért kifejezetten főzni nem tudok. De a tojásrántotta á la Dani még megy-jegyezte meg nevetve.

Szinte még egy napja se ismertem, mégis ennyire vonzódtam hozzá. Jó a humora, helyes, segítőkész, jó az ágyban, nincs felesége. Mi kellhet még? Csak remélni mertem, hogy ez az éjszaka nem csak egy kaland volt. Végül megérzéseim nem csaltak. A szent estét együtt töltöttük, az ő házában. Együtt készítettük el a szent esti menüt, együtt díszítettük föl a karácsonyfát, és szerencsémre még nyitva voltak aznap a boltok a közeli kis városban. Gyorsan néztem neki titokban ajándékot, amíg ő a vacsorához valókat vette meg. Amire én nem számítottam, hogy ő is vett nekem ajándékot. Egy parfümöt. És eltalálta, hogy milyen az ízlésem! Biztos tegnap kiszimatolta rajtam. Még figyelmes is. Azt hiszem, ennél többet nem várhattam volna el egy férfitől, akit egy napja ismerek, és mégis sokkal jobban vonzódtam hozzá, mint Zolihoz. Az ünnepek után is együtt maradtunk, együtt töltöttük a szilvesztert, ahol én bemutattam a barátnőimnek, ő pedig a haverjainak. Éjfél előtt pár másodperccel visszaszámoltunk. 3, 2, 1... gondolhatjátok mit kívántam!
Hozzászólások
További hozzászólások »
aranyszív ·
köszi a véleményeket
utoljára 3 éve írtam ilyesmit, és most újra megjött a kedvem :blush:
De most nem csak egy történetet tervezek írni

aranyszív ·
látom rátapadtatok a műszaki témára :sleeping: :yum:

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: