Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Karácsony - Nagyi

Vastag hótakaró borítja a kertet. De azon túl is, ameddig a szem ellát, csak puha fehérség. A konyhaablaknál állok, s a tyúkudvarban káráló tyúkokat nézem, amint lábukat fázósan magasba húzva szedegetik a kukoricát. Anyu épp az előbb vitte ki nekik. Távolabb, a kert végében Laciék kutyája épp egy macskát kerget fel a kerítésoszlopra, s az, immár biztonságos magasból dühösen fújva méltatlankodik, majd szemérmetlenül elnyúlva borzolja Apport idegeit.

Csendesen havazni kezd. A tétován közeledő hópelyhek egy-egy fordulónál szinte lebegni látszanak, majd – mintha meggondolnák magukat – hirtelen ismét felgyorsulnak, s eltűnnek a fehér lepelben.
Megváltozik a világ. A kinti világ egyre távolodik, mert valami fontos történik, itt benn. Először az orrom jelez. Tekintetem még odakint jár, de én már félig idebent vagyok. Szemem sarkából még búcsút intek Apportnak, aztán fejemben egyre határozottabb képet ölt valami nagyon jó. Aztán hirtelen minden megvilágosodik.
Beigli. A karácsonyi beigli.
És most mintha már a fülem is működne. A hátam mögött hallom a sütő halk roppanásait, anyu csendes neszezését, amint a fatörzs tésztáját keveri, de mindenekelőtt mennyei illat tölti el egész valómat.
Beigli illat.
Karácsony van.

Hamarosan kisütjük a húst, anyu összeállítja a krumplisalátát, aztán “megjön a Jézuska”. Már hosszú évek óta tudom, hogy nem Ő hozza az ajándékokat, de a karácsony az akkor is karácsony.
A legszebb napok az évben. Már hónapokkal korábban elkezdődik a várakozás, s ahogy halad előre az idő, úgy leszünk egyre izgatottabbak, mi, gyerekek. Az utolsó hét már maga a Kánaán. Az iskola befejeződött, és nekünk semmi dolgunk, csak szánkózni és szánkózni. Esténként pedig izgatottan tárgyaljuk az ágyban, hogy milyen jó is lesz a karácsony, és persze, hogy mit kapunk ajándékba. Persze igazából nem az ajándékokat élvezzük, hanem a készülődést. Amikor közeledvén a Szent Estéhez, egyre jobban érezzük a “karácsonyi hangulatot”.

Amikor kisebbek voltunk, karácsony este mindig a Nagyival mentünk el sétálni, hogy otthon nyugodtan díszíthessék a fát. Mi pedig mint az őrültek rohantunk, hogy lássuk az angyalkákat és a Jézuskát a szánkón, mikor a Nagyi felkiáltott, hogy ott látta a sarkon befordulni őket.
Nagyinak legalább akkora öröm volt a karácsony, mint nekünk gyerekeknek. Együtt voltunk, jókat ettünk, talán szerettük egymást.
Talán,… mert szeretni nehéz dolog.

Ő már nincs köztünk, s most, amikor már évek óta nélküle élünk, még mindig érezzük a hiányát. Jó volt vele. Jó volt vele akkor is, amikor kiabált és szidott minket, s amikor mi is valóban mérgesek voltunk rá, mert nem azt és nem úgy csinálta, ahogy mi szerettük volna.
Jó volt vele, mert nekünk mindent megadott. Bármiről hajlandó volt lemondani, csak hogy unokáinak mindene meglegyen. És ez nagy szó. A valódi önzetlenség nagy dolog. Az már talán maga a szeretet.
Boldog karácsonyt Nagyi.
Hasonló történetek
3100
A rózsaszín felleg viszont elkerülhetetlen, és manapság egyre több embert talál meg. Ez a rózsaszín felleg persze csak egy tünete a kóros szomorúságnak, vagy inkább kezdete. De ha ennek érzéseit sikerül leküzdeni, a kóros szomorúság már elkerülhető.
Legyőzni azonban nehéz, de vannak rá módszer...
3705
De amikor megfordulok egész közel érzem a száját a számhoz, és érzem a forró leheletét, ami átjárja minden porcikámat. Mélyen a szemébe nézek. Ő viszonozza a tekintetem. Érzem, már teljesen hozzám bújt, és az ölelése egyre szorosabb. Szinte már fáj ez az ölelés, mikor hirtelen megcsókol, és eltűnik minden fájdalom, és minden ami csak körülöttünk létezik...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Laller ·
A karácsony hangulata mindenkinek más-más, de örömmel olvasok minden ilyen, ügyes kis történetet. Javaslom neked, kedves író, hogy gondolj a nagymamádra, akárhányszor sütit veszel a szádba, mert megérdemli. :wink:
vulipugi ·
Elmondok valamit.
Miután 10 éve, 90 évesen meghalt, még hosszú ideig mindig bementem a szobájába, ha otthon jártam. Lenyomtam a kilincset, s akkor döbbentem rá, hogy Ő már máshol jár. mert odatartozott, s még ma is ott (lenne) a helye. Ez legalább két évig tartott. Ma már nem megyek be, mert tudom, hogy Ő már nincs ott.
Viszont jónéhány írásomban megemlékezek róla. Talán ezzel s a vele töltött gondolatokkal valamit tudok törleszteni adósságomból.
Amikor meghalt, akkor sírtam utoljára.

Anka ·
Kérlek, hadd engedjek meg egy kicsit személyesebb hozzászólást.

Nagyon megható az írásod, belekönnyezett a szemem.
Én nem tudom, milyen elveszteni egy embert, akit szeretünk, példának "csak" a kutyusomat tudnám felhozni. Tudom, nem ugyanaz, mint egy Nagyit elveszíteni, de az érzés azért hasonló. Napokig, amikor hazajöttem a suliból, óvatosan nyitottam ki a kaput, nehogy orrbavágjam (mert mindig ott téblábolt), pedig tudtam, hogy nincs ott. E tekintetben érzem a hasonlóságot, és csak annyit szeretnék mondani, hogy bármilyen nehéz is az élet, mindig segít az, ha kiadhatjuk magunkból.
És biztosan szerettétek egymást. Ti is Őt, és Ő is titeket. Szeretni nem nehéz, mert az érzés alapvetően mindenkiben megvan, csak elfogadni nehéz. Az írásod olvasása után én úgy érzem, Te teljes mértékben elfogadtad és megértetted. Biztosan büszke volt Rád a Nagyid, és biztosan büszke most is.

Elnézést, ha kicsit netán tolakodónak hat az érzéseidről filozofálnom, de ezt mindenképp szerettem volna leírni.
vulipugi ·
Kedves Anka!
A legkevésbé sem volt tolakodó írásod. Köszönöm, hogy leírtad gondolataidat, érzéseidet. Örülök, ha tetszett írásom.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: