Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Kapcsoltam….még egyszer

Bevallom, nagyon vártam már azt a bizonyos hívást. Talán bő egy hét telhetett el amikor megcsörrent a mobilom. Erotikus búgást éreztem a “vonal” túlsó végén.
- Szia, Viki vagyok. Szereztem egy kecót, Mariann - tudod az az elvált kis csaj a HR-n - ő ideadta. A gyereke táborban van a héten. A holnapután jó Neked? Az szerda.
- Persze hogy jó! Akár most is indulnék… -  válaszoltam.

Eljött a szerda, korán elindultam. Mit mondjak, már az úton alig tudtam a vezetésre koncentrálni.
Egy kisebb lakótelepen volt a kégli, de nem az a betondzsungel, így nem volt olyan vészes megtalálni a címet. Leparkoltam és felmentem a harmadikra. Becsöngettem és Viki nyitott ajtót, lenge ruhában. Puszi az előszobában, és már ott megvolt egy gyors faroksimítás, így nadrágon keresztül…
- Kérsz egy kávét? Most főztem - kérdezte.
- Igen, köszönöm. Hogy tudtál elszökni az István elől? - kérdeztem tőle a konyhába menet.
- Ma orvosi vizsgálaton vagyok. Mármint a férjem ezt tudja.

A konyhában ültünk le, de már a kávé kiöntése közben besimogattam a combjai közé. Pajkosan odébb húzta magát.
- Zuhanyozz le, tettem ki egy zöld törülközőt a mosógépre.
Lehörpintettem az utolsó kortyot, majd elindultam a fürdőbe. Lakótelepi lakáshoz képest szép tiszta és igényesen felújított fürdőszoba volt. Gyorsan megmosakodtam, és meztelenül - tettre kész farokkal indultam a nappali felé.
Ő épp a függönnyel bajlódott, - behúzáskor beleakadt a karnisba a szövet valahogy, - de épp sikerült neki kiszabadítania. Odaálltam mögé, és a lágyan átfogtam a melleit, az akkorra már kőmerev farkam pedig a popsiárkába illesztettem. Elkezdtem a nyakát csókolgatni. Ő megfordult, majd a közeli, frissen vetett ágy felé húzott és pajkosan rálökött. Egy szemvillantás alatt megszabadult attól a talán XXXL méretű pólótól, amit viselt.
Most láttam először ruha nélkül. Baromi csinos teste volt. Mellei formásak, puncija frissen borotvált, bőre egészen sima, napbarnított...látszott, hogy sokat ad magára.
Odadőlt mellém, és vadul csókolózni kezdtünk. Aztán elengedte a számat szép lassan végighaladt a mellemen át a farkamig. Óvatosan körbenyalta a makkot, majd apró, később nagyobb léptékkel egyre jobban bevette. Látszott, hogy imádja csinálni. A sperma már készült kifelé, ezért jeleztem neki, hogy lassítson.
Közben oldalra fordultam és a csípőjét magam felé húztam. Rögtön megértette mit szeretnék: már tolta is a punciját a fejem fölé 69 pózba. A nyelvemmel azonnal kezelésbe vettem a szeméremajkait. Teljesen lucskos volt már, szinte érződött, ahogy lüktet. A nyelvemmel előbb körkörösen nyalogattam, majd igyekeztem a hüvelyébe tolni minél beljebb. A hatás nem maradt el, ezt halk nyögések jelezték, úgy hogy közben a makkom a garatját csikizte.
Nem bírtam tovább. A tűzoltó-fecskendőt megszégyenítő erővel tört belőlem ki a geci. A szája mozdulatából éreztem, hogy lenyelte a több sugárban előtörő ondót. És talán a második spriccentésnél ő is elélvezett. Az arcom, a nyakam tele lett a nedveivel, éreztem ahogy lefolyik.
A kéjtől eltelve fordultunk oldalra. Felemelkedett és a láthatóan még spermával teli szájával megcsókolt. Éreztem a saját magom. Hanyatt feküdtünk és pihegtünk, úgy ondósan-lucskosan. Vagy jó 10 percre rá kimentünk megmosdani és inni egy kis vizet.
Talán fél óra sem telt el mindezzel. Ahogy visszabújtam az ágyba és Viki mellém feküdt, elég volt, hogy csak lágyan végigsimított, ismét “harcra készen” álltam.
Átöleltem és csókolóztunk, majd ráfeküdtem. Csodás könnyen hatoltam be a még mindig totál nedves pinájába. Lágyan kezdem mozogni, közben végig csókolóztunk. Aztán a fülembe súgott:
- Szeretném, ha a fenekembe is betennéd. Hoztam síkosítót.
Kicsusszantam belőle, és ő elővette a párna alól a flakont. Gondolom amíg mosdottam, akkor csempészte oda.
Óvatosan bekente előbb magát, majd engem is. Négykézlábra állt, kutyapózban. Mögé térdeltem és óvatosan kezdtem behatolni. Nincs gyakorlatom nekem sem ebben, én sem csináltam még soha. Nagyon lassan haladtam befelé, ő pedig próbált ellazulni. Csodás volt érezni ezt a szűk lyukacskát, tempósan elkezdtem ki-be húzgálni.
- Ó de jó Édes, csináld, csináld, baszd meg nagyon a seggem, óóó.- mondat jelezte, hogy jó úton járok. Én kissé lassabban gerjedtem - valószínű az újdonság miatt - de nagyon tetszett a dolog.
A sperma gyűlt-gyülekezett, éreztem itt a vég. Hangosan felnyögtem, nem törődve az esetlegesen fülelő szomszédokkal.
- Még-még-még!! Basszál Édes nagyon! - ezt már alig hallottam a kéjtől csengő füleimmel. Nem tudom meddig keféltem a seggét, egyszer csak oldalra kidőltem.
Végünk volt. Szétterültünk mindketten. Én nemsokára elaludtam, vagy jó két óra múlva ébredtem fel.
Finom lecsó illata árasztotta el a szobát. Viki főzött valamit! Villant át az agyamon és lassan kikászálódtam az ágyból, megmosdottam.
- Ebéééd!! - szólt be a konyhából.
Úgy egy szál pöcsben mentem ki kajálni. Volt étvágyam rendesen ennyi testmozgástól. Kb. egy óra szieszta után azért még a punciba is jutott egy jó adaggal…:))
Három óra felé összerámoltunk magunk után és külön-külön hagytuk el a lakást.
Hozzászólások
muhahaha ·
Nem akarod kiadatni? Nagyon jó!
FaTerka ·
Köszi. Jön a III. rész is.
A kiadatást hogy gondoltad? Mailben ird le.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: