Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Kamubarátnő 2.rész

A kinti kapu nyitva volt résnyire. Bementem, majd a főbejáratos ajtón kopogtam és benyitottam. Egy hangosabb „it vagyok!”-al jeleztem hogy megjöttem.
- Helyezd magad kényelembe a nappaliban, mindjárt jövök!
Kiáltott le Niki a felső szintről. Bementem az említett szobába, és helyet foglaltam a kék kanapén. A szoba hőmérséklete se nem hideg se nem meleg nem volt, bár a színek inkább hidegségre emlékeztettek. Két nagydarab kék kanapé, közöttük egy üvegből készült dohányzóasztal állt. A padló tengerkék csempéből volt, a fal pedig a fehér valamilyen árnyalatára volt festve. Első hallásra talán nem hangzik szépnek, de ha az ember látja, akkor el kell ismernie, hogy jól néz ki. A nagy plazma TV-én éppen a CNN ment. A szobában virágillat terjengett, és viszonylag sötét volt így felkapcsoltam a kis lámpákat, amik olyan hatást keltettek volna, mintha gyertyák lettek volna. Végül lejött Niki:
- Na akkor milyen bort kérsz? Van 2 fehér és 2 vörös, édes és száraz is.
- Édes fehéret esetleg? – kérdeztem, de csodálkoztam egyáltalán, hogy meg tudtam szólalni.
Niki valami eszméletlen szexi volt. Ő is épphogy csak kijött a fürdőből, vizes hajjal és smink nélkül egy ujjatlan top-ban és egy fehér csipkés francia bugyiban. Ilyenkor tartom a legszebbnek a nőket, és emellé még hozzá megy, hogy Niki szexibb volt, mint a legtöbb nő. Ahogy szokás mondani, köpni-nyelni nem tudtam. Éreztem, hogy farkam merevedik, de hálát adtam 10 perccel ezelőtti énemnek hogy bő sortot választott.
- Örülök, hogy itt vagy Robi, utóbbi időben alig van látogatóm itthon. Olyan egyedül vagyok néha.
- Gondolkoztál már egy háziállaton? Ha én érzem magamat otthon egyedül csak megkeresem Kyle-t és játszok vele picit.
- Persze, sőt képzeld, sokszor átjön hozzám, én pedig ha épp itt vagyok mindig behozom és játszok vele. Már egész jó barátok lettünk. – mosolyodott el.
- Azta. Ez megmagyarázza, miért van sokszor virág illata. – Bólogattam mosolyogva, és közben bontottam a bort.
Niki nem kegyelmezett nekem. Mikor letette az asztalra a bort és a poharakat, rögtön ledőlt a kanapéra, amin ültem, és lábait az ölembe helyezte. Természetesnek éreztünk mind a ketten, de most valahogy mégis más volt. Gondoltam biztos észrevette, hogy félig merev a farkam ezért is volt picit feszültebb. Próbáltam nem törődni vele és a nyitásra koncentráltam. Mikor kivettem a dugót az üvegből rögtön szétáradt a bor fenséges illata a szobában. Mind ketten megjegyeztük, hogy milyen jó illata van. Töltöttem mind két pohárba és az egyiket kezébe adtam.
-       Mire igyunk? – kérdeztem, és közben törtem a fejemet rajta.
- Magunkra, hogy ilyen sokáig együtt maradtunk! – mondta mosolyogva, de nem viccelődve.
Koccintottunk, és sikerült ismét elfeledkeznem gyönyörű szemeiben. Egésznap tudtam volna nézni őket. Végül én is ittam a borból. Csodás volt, édes, de nem erősen, és jól érződött a szőlő benne.
Kicsit nehezen indult be a beszélgetésünk, főként az edzés volt a téma az elején, de végül – jó pár pohár után – elértünk a szexuális életünkhöz. Niki elmesélte legutóbbi szerzeményét: egy vissza fogott 17 évest, kinek ez volt az első alkalma nővel. Kiderült, hogy hasonló okokból ábrándult ki a férfiakból, mint Niki, és mivel mindig is érdekelték a nők, egyik este fogta magát és elment egy lezbi bárba. Természetesen ott találkoztak először, megittak jó pár kör Martinit és kicsit személyesebb témákra terelődött a beszélgetés. Végül valahogyan kikötöttek ebbe a házba, ahol is Niki megkínálta egy másik borból.
Gondoltam, itt abba is hagyja a történet mesélését, de meglepetésemre e helyett megkérdezte érdekel e részletesebben az éjszaka. Mondtam igen, így hát folytatta. Először leírta a lányt, hogy milyen volt: alapvetően vidám, de kicsit félénk lány, de életében sok minden megviselhette már, ez látszott a barna szemeiben. Fekete haja éppen hogy csak elérte a nyakának a közepét, bár – és ezt csak most tudtam meg – ez volt Niki kedvence. Ezért is figyelt fel rá először a bárban. Elég alacsony lány volt Nikinek, éppen hogy csak az álláig ért. Aznap este egy feszülős egyrészes fehér ruhát hordott, fehér magas sarkúval, és ahogy a ruha sejtette, egy olyan vékony tangát hordott, aminek csak pánt része volt meg. Szóval ott ültek ugyan ezen a kék kanapén bort iszogattak és üresen fecsegtek, amire már Niki sem emlékezett, hogy miről. A háttérben valami nyugodt zene szólt, mikor elkezdték simogatni egymást. Végül Niki közelebb hajolt és lágyan megcsókolta, először csak egy enyhe szájra puszit adott majd mikor a lány felocsúdott már nyelves csókkal folytatták. Sokáig csókolóztak így, mikor végül abba hagyták, közben simogatták egymást Niki a lány csupasz combjait, míg amaz a fejét. Homlokaikat egymásnak támasztották mélyen néztek egymás szemeibe. Ekkor említette Betti, hogy ez lesz az első alkalma. Niki elmosolyodott, kivette a másik kezéből a poharat és mindkettőt letette az asztalra. Két kezével közre fogta Betti gyönyörű fejét, és kicsit hevesebben, mint az előbb megcsókolta. Hevességükben hátra dőltek, így Niki lett felül. A lány a szabad kezeivel elkezdte a másik egész testét simogatni, és kis idő után, a felette lévő melleket. Markolászta őket, ujjaival simogatta a dekoltázs határának szabad részét, majd kis bátorságot gyűjtve lehúzta a piros pánt nélküli pólót. Kicsit erősebben megmarkolta a melleket, mire Niki egy nyögéssel válaszolt.
Egyik kezével tartotta magát, míg a másikkal feljebb húzta a fehér ruhát. Csak egy fenék aljáig tartó farmer gatya volt rajta, így csupasz combjával elkezdte simogatni Betti punciját. Már ekkor érezte, hogy a bugyi teljesen átnedvesedett, ami tetszett neki. Kezét lassan felfelé húzta a lányon mikor ő is rátalált a tenyérnél nagyobb mellekre. Kicsit játszadozott velük majd a ruha mindkét pántját lehúzta, még a melleken is túl. Fogdosták így egymást egy kis ideig végül, Niki felkelt és a hálószobájához vezette a lányt. Lefeküdtek a hatalmas franciaágyra, de ezúttal Betti került felülre. Smároltak, így egy picit végül parancsolóan Niki felhúzta a lányt egészen addig, míg az arca a punci alá nem került. A nagyon kicsike fehér tanga még ott volt, de ujjaival hamar félre húzta és minden teketóriázás nélkül elkezdte nyalni a csiklóját. Nem erősen csinálta, de nagyon határozottan. Érezte, hogy fölötte a lány megremegett az élvezettől és egy hatalmas sóhaj tört ki belőle. Egyik kezével az előtte lévő korlátba kapaszkodott, míg a másikkal Niki fejét simogatta. Régóta nem élvezhetett már el, mert rövid időn belül el is élvezett. Az orgazmustól lecsúszott Niki mellé, és vadul rángatózott, sikoltozott. Mikor lecsillapodott, megcsókolták egymást. Miközben mesélte a történetet, alig vettem észre, hogy megint merevedik a farkam. Próbáltam elrejteni, de Niki közbe szólt, hogy nem szükséges. A lábaival valószínűleg érzékelte, és mosolyából ítélve tetszett neki hogy felizgultam a történetére.
Végül Betti feltérdelt, és elkezdte vetkőztetni a másik lányt. Előbb a pólót vette le róla, közben lopva csókot adtak egymásnak. Aztán elkezdte Niki éppen, hogy maroknyi melleit puszilgatni. Mellbimbóját gyengéden megszívta néha, majd testét csókolgatva haladt lefelé. Mikor elért a farmer gombjához, kigombolta, és lehúzta a gatyát. A fekete csipkés francia bugyi szintén már teljesen nedvesedett, így hát gyorsan azt is levették. Betti lassan kezdte el. Alaposan végig puszilgatta a hosszú combokat és néha megnyalta a nagy ajkakat. Már az őrületbe kergette Nikit, aki megelégelve a dolgot, megfogta a lány fejét és erőszakosan a csiklóhoz irányította. Nem kellett többet parancsolnia, Betti tette a dolgát.  Niki elővette az egyik piros műpéniszét, az éjjeli szekrényéből, és kérte a lányt, hogy használja. Úgy tűnt volt már dolga ilyennel, mert habozás nélkül bedugta a nedves punciba, abba nem hagyva a nyalást. Elején kicsit ügyetlen volt mindkét dologban, de hamar ráérzett, hogyan kell csinálni. Így Niki hatalmas orgazmusa sem maradt el. Betti még ekkor sem hagyta abba a munkát, ezzel fokozva az élvezetet.
Végül, mikor Niki lecsöndesedett, Betti fölé mászott és érzéki csókolózásba kezdtek. Szépen lassan simogatták egymás testét, keresve még a nem érintett területeket. Sokáig feküdtek így, mire mindketten elaludtak.
Előző részek
Hozzászólások
szerenella ·
Annyira tetszett, mint az első rész: nem nagyon. :innocent:

Kanyar ·
Jooó!

Nagyon jó!

Már nagyon várom a folytatást!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: