Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Kalandjaim

Az elmúlt napokhoz hasonlóan ma is úgy mentem be a munkahelyre dolgozni, hogy a szemeim állandóan kutakodva kerülgették minden helyesebb srác tekintetét. Annyira ki voltam már éhezve a több, mint egy hónapja tartó egyedüllét miatt, hogy nehezen tudtam megállni, hogy ne forduljak vissza minden egyes jónak vélt fenék vagy egy-egy helyes arc láttán.

Az étteremben ahol felszolgálóként dolgoztam, igyekeztem állandóan diszkréten viselkedni, hiszen a munkatársaim nem tudták rólam, hogy a fiúkat kedvelem.

Igaz, gyakran előjött a kérdezősködés a barátnőkkel kapcsolatban, de ezeket rövid úton sikerült leszerelni.
Megesett, hogy egy-egy vendéggel összeakadt a szemünk, de ilyenkor visszabújtam az udvarias pincér szerepbe, aki csak azért néz olyan nagy szemekkel, mert minden részletre oda akar figyelni a vendég kényelméért, ugyanakkor hálás voltam a derekamra kötött pincérkötényért és az abban hordott brifkóért, amely diszkréten rejtette el az alatta merevedő farkamat.
Az éjfélig tartó műszak után fáradtan, ugyanakkor a munka végét jelentő megkönnyebbüléssel mentem tusolni. Odakint még ilyenkor éjjel is érezni lehetett a nappali hőséget, ahogy kiáramlik a betonból, így vizes hajjal léptem ki a személyzeti bejáraton és vártam a szokásos éjszakai buszt. A megállóban csütörtökhöz képest meglehetősen sokan álltak már, így tudtam, hogy bármelyik percben megjöhet a busz.
Szerencsére tényleg nem kellett sokáig várni rá. Gyorsan elhelyezkedtem a közepén levő forgó részbe, mert nem akartam beállni a székek mellett kapaszkodók sorába. Talán a rázkódás miatt kicsit elbambultam, de egyszer csak úgy éreztem, mintha valaki engem figyelne. Szemben velem egy harminc körüli fekete hajú srác állt kopott világoskék farmerban és egy rövid, gombos fehér pólóban. Tényleg figyelt, aztán amikor észrevette, hogy kiszúrtam, elkapta a szemét. Kihasználtam ezt a pillanatot és gyorsan feltérképeztem, hogy is néz ki. Tetszett a látvány. Sportos alak, fekete haj, nagyon sötétbarna szemek, húsos ajak és fekete borosta volt az első kép, amit felfogtam róla.
Most felnézett megint és én kaptam el a szemem róla.
Közben úgy éreztem, hogy hülyét csinálok magamból itt a busz közepén. Elég sokan voltak ugyan ahhoz, hogy ne legyen feltűnő, hogy egy másik fiút bámultam, mert az ülőhelyek között is végig álltak az emberek, de közben már gyártottam a hülyébbnél-hülyébb szituációkat, hogy most mit gondolhat rólam a srác.
Ránéztem és megint engem nézett. Nem fordult el, hanem egy pillanatra egymás szemébe néztünk. Aztán láttam, hogy lassan megindul a szeme lefele és kezd látványosan feltérképezni.
Izgatott lettem. Figyeltem, ahogy engem néz és tudtam, hogy ő is tudja ezt. Már egyértelmű volt, hogy tetszem neki, ezért én is kicsit bátrabban vettem szemügyre őt. Volt valami furcsa a külsejében, amitől egy kicsit különlegesnek éreztem, de nem tudtam rájönni, hogy mi az. A pólója nyakánál kicsit szétnyílt az ing, ami láttatni engedte a rövidre vágott szőrt a melle felett. Mindez a karját borító fekete szőrszálakkal és a borostás arccal egyszerűen férfiassá tette.
Ismét egybefonódott a tekintetünk. Most már nem akartam én sem elkapni. Tetszett a srác és tudtam, hogy én is tetszem neki.
Egyszerűen képtelen voltam visszafogni a felmerülő erotikus gondolataimat. Éreztem, ahogy a vér lassan elkezd lefelé áramlani bennem. Kezdtem zavarba jönni. Ugyanebben a pillanatban láttam, hogy ő is mintha zavarba jönne. Egy pillanat alatt megláttam az okát: hasonló fantáziája lehetett, mint nekem, mert kezdett merevedni a farka. Már láttam a formáját, amit a rövid pólója nem takarhatott el. Vagy bőszárú alsó volt rajta, vagy pedig semmit sem viselt a nadrág alatt, mert a lefelé merevedő farkát csak a farmeranyag tudta valamennyire leszorítani. Aztán előre kapta a papírtáskáját, azzal próbálva meg eltakarni magát. A látvány megállíthatatlanul lökte a vért az ágyékom felé és másodpercek alatt tudtam, hogy teljes harci díszben fogok a busz közepén állni. Szerencsére szűk boxert hordok a farmer alatt, amely csökkentette valamelyest a látványt, illetve a nadrágra lógó ing is segített a leplezésben. Azért a kezeim összekulcsoltam magam előtt, biztos ami biztos alapon, ugyanakkor a srác tudtára adva, hogy nekem is hasonló élményt okozott a látványa.
Közeledett a Blaha, én meg közeledtem az ajtóhoz. Bátorítóan ránéztem és rábíztam a továbbiakat.
Leszállt utánam. Zavarban voltunk mindketten, de azért a bemutatkozás után egy-két mondatot csak sikerült váltanunk. Kiderült, hogy miért is tűnt olyan furcsán szépnek számomra: az apja indiai, az anyja pedig magyar.
Itt tanul és valójában neki még egy megállót kellett volna mennie, de úgy érezte, hogy le kell szállnia, mert nagyon izgatta a látvány, és mit szólnék hozzá, ha meghívna egy italra.
Annyira kedvesen és egyszerűen oldotta meg a szitut, hogy szinte teljesen természetesen mondtam, hogy egy italra szívesen felugranék hozzá.
Egy régi bérházban volt a lakása, amolyan magas belsőteres régi típusú, ami kicsit bátortalanná tett. Vendég voltam és nem tudtam, hogy is viselkedjek. Elveszett az a jó kis önbizalmam, ami még az éjszakai buszon sugárzott belőlem. Kényelmes bőrfotelbe ültetett és közben felbontott egy üveg bort. Élveztem az alkoholt, mert éreztem, hogy még fel kell engednem. Aztán leült elém a földre és elkezdett beszélni arról, ahogy nézett a buszon, ahogy visszanéztem rá, ahogy felizgult és az érzéséről, amit az én merevedő farkam okozott neki.
Ahogy beszélt, simogatni kezdte a bokámat és a lábszáramat, majd lassan felfele húzva a kezét, haladt tovább a belső combomon. A kezemben továbbra is ott tartottam a borospoharat, mert nem tudtam hova letenni, ő pedig az ülésből felemelkedve elém térdelt. A keze egyre közeledett a nadrágomban dagadni kezdő farkam felé. A vér fokozatosan pumpálódott oda és egyre látványosabb lett a merevedés. Megnyalta a száját és közben a kezét végighúzta a nadrágba bújtatott farkamon. Párszor végigsimított rajta, majd látva az eredményt egy hirtelen mozdulattal felállt.
Koccintani akarok! - Ezzel a még szabad kezembe adta az ő borospoharát is és félig töltötte borral. Aztán otthagyva a két pohár bort, lehajolt újra és elkezdte kigombolni az ingem. Rövid idő alatt megértettem, hogy élvezi, ha ki vagyok szolgáltatva, ezért foglalta le mindkét kezem. Tartottam a poharakat, miközben tudtam, hogy most nem mindennapi játék következik. Fölém hajolt és finoman elkezdte nyalni az ajkaim, mire becsuktam a szemeim és hagytam, hogy kényeztessen. Kicsit szétnyitottam a szám, élvezve, ahogy a nyelve felfedezi az enyémet, majd erőszakosan támadva ostromozza minden oldalról. A kezei eközben fel-alá mozogtak a mellemen, hasamon és a nadrágomon, biztosítva a minél erőteljesebb izgalmi állapotot. A poharakkal széttárt karjaimmal elég idétlenül éreztem magam, mert olyan voltam, mint egy leszögezett bábu, ugyanakkor megérezve, hogy gombolja ki a sliccem és veszi elő a farkam, a maradék kétségeim is elűzték. Felemeltem kicsit a csípőm, hogy legalább a nadrágot le tudja húzni rólam. Az egyik lábamról még lehúzta ugyan a farmert és a boxert, de a másikkal már nem volt hajlandó vesződni. Így is sikerült nagyobb terpeszbe ülnöm, hogy minél több helyen hozzám férjen. Láttam, hogy már teljesen be volt indulva. Minden átmenet nélkül fölém hajolt és a nedves száját rácsúsztatta a farkamra. Meglepődtem, hogy szinte tövig eltűnt a szájában mind a tizennyolc centi. Lassan járt a szája fel-alá és közben láttam, hogy szinte tépi le magáról is a ruhát. Egyre fokozódó izgalommal próbáltam mozgatni ebben a helyzetben a csípőm, hogy minél mélyebben és gyorsabban érezzem a farkamon a nyelvét és a száját, amikor hirtelen alám csúsztatta az egyik benedvesített ujját, amire azzal a mozdulattal rá is ültem. Egyszerre volt fájdalmas és fantasztikus érzés, ahogy váratlanul belém nyomult az ujja, miközben szopta a farkam. Próbáltam óvatosan mozogni, vigyázva valamelyest a poharakra és tartalmukra, de egyre kevésbé voltam képes kontrollálni magam. A bennem levő ujjával eközben elkezdett izgatni egy pontot, amitől úgy éreztem, hogy menten elélvezek. Látva, hogy megremegtek a kezeim, rám szólt, hogy ki ne öntsem a bort a poharakból, majd felnyúlva a másik kezével körkörösen elkezdte simogatni a hasam. Valahogy ráérzett a gyenge pontomra, mert ez már túl sok volt nekem. Egyre hangosabb lihegésekkel jeleztem, hogy már nagyon közel vagyok, erre ő még gyorsabban kezdte el szopni a farkam, miközben a kezei továbbra is a hasamon és a fenekemben jártak. Már képtelen voltam visszafogni magam. Felnyögve, hogy kész vagyok, a hasamról a farkamra csúsztatta a kezét és erőteljes mozdulattal hátrahúzva a bőrt nézte, ahogy remegve élvezek el. Képtelen voltam a kezeimben levő borra gondolni, mert ilyent még életemben nem éreztem. Széttett lábakkal és karokkal ültem továbbra is a bőrfotelban, miközben csukott szemmel élveztem a kezei simítását és várva, hogy elvegye a bort tőlem. Hirtelen felkelt mellőlem. Kinyitottam a szemem és láttam, ahogy mosolyogva nyomja a farkát a szám felé. Le akartam tenni gyorsan a poharakat, hogy minél intenzívebben ingerelhessem, de láttam, hogy a mosoly éppen ennek a helyzetnek szólt. Minden mozdulatot csak a számtól és a nyelvemtől várt és tetszett neki ez a felállás. Hagytam, hogy továbbra is ő irányítsa a kalandot, így benedvesítettem az ajkaim és vártam, hogy lassan elkezdjen behatolni a számba a farkával. Először csak a metélt makkot hagyta bent, jelezve, hogy most a nyelvemet akarja. Játszani kezdtem vele. Körbejártattam rajta a nyelvem, néha picit szívva rajta, amitől egyre inkább beindult. Finoman beljebb nyomta a farkát, majd ismét kihúzva éreztem, hogy most már teljesen átvette ismét az irányítást. Egyre csak gyorsított a mozgásán, és ahogy az egyik keze a golyóit kezdte el simogatni majd markolni, ő pedig egyre hangosabb lett, tudtam, hogy mindjárt elélvez. Annyira izgatott, ahogy a számat baszta, hogy én is elkezdtem vele együtt nyögni, várva, hogy mikor fog elélvezni. Hirtelen kihúzta a számból a farkát, és verni kezdte saját magának, miközben a nyelveimnek felkínálta a golyókat. Olyan hangosan élvezett el, hogy azt hittem, még a szomszédok is meghallják. Egyszerűen újra merevedésem lett tőle.
Már azt sem tudtam, hol is vagyok, amikor ellépett tőlem, kivette a kezeimből a két borospoharat, mosolyogva megmutatta, hogy mindkettő üres, aztán huncut szemekkel megszólalt:
- Ezért büntetés jár!...

Folytatása következik.
Hozzászólások
Sinara ·
Első körben azt mondanám, helyre kis történet.
Gondolom, első próbálkozás, vagy nem írtál még túl sokat. Szerintem látszik is rajta, de ez alapvetően nem feltétlenül hiba.
Az különösen tetszett, ahogy a tapogatózó stírölést-szemezést kifejtetted a buszon. Kellően részletes lett, de mégsem csapott át unalomba. Bár, igaz, én nem vagyok meleg férfi, így nem tudom, mit néz meg egy hímnemű egyed a másikon, de valami hiányzott ebből a pávatáncból, ami igazán erotikussá tette volna.
A komolyabb problémám viszont, hogy én hiányoltam a párbeszédeket. Egyéni szocprobléma, de én sose tudtam elképzelni, hogy lehet valakit csak úgy leszólítani a buszon. Pláne, hogy a történetedből kiderül, egyik karakter sem épp az a nyomulós alfa hím. Szóval ezt például kifejthetted volna jobban.
Mindezt belevéve azonban továbbra is az a véleményem, hogy jó kis történet lett. Sokat kell még fejlődnöd, de szerintem megéri.
Sok sikert!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: