Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Kalandjaim unokatesómmal - 1. rész

Régóta álmodoztam arról, milyen lenne egy olyan lánnyal szeretkezni, aki egyben a családom egyik tagja is. A húgom persze szóba sem jöhetett, még gondolatban sem. De azért voltak ám a családunkban más lányok is, akik az unokatestvéreim, unokahúgaim voltak. Közülük is egyikükön, Lillán mindig megakadt a szemem, ha találkoztunk. Ő egyenes ági unokatestvérem, édesanyám öccsének nagyobbik lánya. Van egy másik lánya is, Lili, aki viszont a kora miatt nem jöhetett szóba. Lilla 17 éves kora ellenére majdnem elérte a 2 méteres magasságot, vékony testalkatú, sportos lány volt, és persze feltűnően csinos is. Derékig érő, barna haja minden alkalommal megbabonázott. Itt jegyzem meg, a hosszú haj mindig is a gyengém volt. Lillát különösen szépnek teremtette a sors: kora ellenére már igencsak fejlett volt, gyönyörű mellekkel, és feszes, telt feneke volt. Az egyik találkozásunk alkalmával kezdtem fantáziálgatni róla.
Mivel ismerőseimnél laktam, és ők a Velencei-tóhoz készültek, kitalálták, hogy kérjem el nagybátyámtól Lillát, hadd jöjjön ő is velünk. Felhívtam hát nagybátyámat, és megbeszéltem vele a részleteket, elengedte Lillát. Még aznap átmentem hozzájuk, ők pedig marasztaltak, mondván, majd reggel csatlakozunk a többiekhez. Sokáig beszélgettünk, majd mindenki nyugovóra tért.
Én éjszaka felébredtem, mert hívott a természet. Ennek a hívásnak engedelmeskedve kimentem a fürdőszobába. Éppen a "trónon" ültem, mikor nyílt az ajtó, és belépett rajta unokatesóm Lilla.
- Mit csinálsz? - kérdezte tőlem.
- Mint látod, éppen wc-zek - válaszoltam neki. - És te, hogyhogy nem alszol? - kérdeztem vissza.
- Nekem is wc-znem kell - hangzott a válasza.
- Rendben, máris ideengedlek - válaszoltam, majd álltam is fel helyemről, hogy megtöröljem magam. Pechemre épp merevedésem volt, ami feltűnt Lillának is. Gondolkodás nélkül rámarkolt, majd simogatni kezdte szerszámomat.
- Ne csináld, ezt nem szabad! - szóltam rá, majd próbáltam eltolni onnan a kezét. Válaszra sem méltatott, mohón szájába vette férfiasságomat, és szopni kezdte. Lefagytam, hiszen a 17 éves unokatesóm furulyázott éppen rajtam, de hamar magamhoz tértem, mikor már az elélvezés határán voltam. Gyorsan eltoltam magamtól, majd a mosdóhoz fordultam, hogy megmossam a kezem, ő pedig letolta nadrágját, és leült a helyemre. Miután elvégezte dolgát, szegiségképpen letéptem egy darab WC-papírt, és megtöröltem a punciját vele. Ekkor véletlenül hozzáértem egyik ujjammal, amit ő észre is vett, és mosolyogva jelezte, hogy nincs ellenére a dolog. Kivette a kezemből a WC-papírt, bedobta a WC-be, majd lehúzta. Utána - legnagyobb meglepetésemre - elkapta a kezem, és a puncijára tette, majd arra kért, simogassam neki. Engedelmeskedtem, bár nagyon jól tudtam, nem helyes, amit csinálok.
- Ezt tudod, hogy nem szabadna... - tettem szóvá megdöbbenten.
- Tudom, de jól esik. Csináld tovább! - utasított, mire én továbbra is simogattam, majd mivel éreztem, hogy nedves lett, megkerestem apró nyílását, majd középső ujjamat bedugva ujjazni kezdtem őt. Lihegő hangot hallatott, de közben nem tétlenkedett, ismét rámarkolt a szerszámomra, és elkezdte verni. Gyanítottam, hogy most csinál először ilyet, de ahhoz képest elég ügyesen csinálta. Aztán egy hirtelen ötlettől vezérelve a mosógép tetejére ültettem, majd megkértem, hogy dőljön hátra, és tárja szét a lábait. Engedelmeskedett, ekkor elém tárult hamvas, nedveitől csillogó fiatal puncija, ami nagyon izgalomba hozott. Lassan végigcsókoltam az egyik, majd a másik lábát, majd combjait simogatva és csókolgatva elértem illatos kelyhéhez. Határozottan elkezdtem nyalni, nyelvemmel bejárva annak minden pontját, amit unkatesóm sóhajtva élvezett. Megtaláltam csiklóját is, amely már borsószem-nagyságúra duzzadt. Körbenyaltam, majd teljesen a számba véve szívtam rajta egyet, mire combjai közé szorította fejemet, és utasított, hogy csináljam tovább, abba nem merjem hagyni. Más választásom nem is lehetett volna. Nyelvcsapásaimmal továbbra is kényeztettem, majd betársultam az egyik ujjammal is, nagyobb élvezetet okozva neki ezzel. Pár perc múlva apró sikolyok kíséretébe elélvezett, majd szerszámomat a puncijához érintve húzogattam fel és le, ügyelve arra, hogy ne hatoljak belé. Hamarosan megrázkódtam, majd forró lávaként kitört belőlem az anyagom, ami mind Lilla punciján landolt. Megtörölte magát, majd engem vett kezelésbe, az utolsó cseppig eltávolított minden anyagot rólam a nyelvével, majd felöltöztünk, és elhagytuk a fürdőt. De még azért pajkosan megkérdezte tőlem, hogy csinálunk-e még ilyet? Igen volt a válaszom, de azért maradjon ez a kettőnk titka - kértem meg, majd egy apró csókot adva neki, ágyam felé indultam. Másnap pedig együtt mentünk át hozzánk, és a Velencei-tóhoz strandolni egy jót, de ez már egy másik történet...
Folytatása következik
Hozzászólások
marton79 ·
Jó, izgató történet bár talán kissé gyorsan indulnak be az események... mindenesetre várom a folytatást, ami talán lehetne hosszabb is kissé!

norby44 ·
Köszönöm a véleményed. Megirtam és beküldtem a folytatást, hamarosan olvashatod itt az oldalon. Remélem, az is elnyeri majd a tetszésedet. :)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: