Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Kaland...

Úgy egy éve történhetett.
Ott aludtam a barátnőmnél, mivel elutaztak a szülei. Minden oké volt... de pajzánkodtunk kicsit a neten. (miután beavattam abba, hogy a barátommal hogyan vesztettem el a szüzességem pár napja). Pornó lapokat néztünk, és itt a Melleslegen is elolvastunk jó néhány történetet - rendesen felizgulva rajtuk.

Utána mentünk fürödni. Nem is tudom már miért, de együtt álltunk be a zuhany alá. El kezdtünk tusolni... majd megszólalt, hogy mossam meg a hátát. Én kicsit elmélázva mondtam igent, mivel még mindig a pornó képek jártak az eszemben. Azon vettem észre magam, hogy keményednek a melleim. Elpirulhattam, mert Mimi olyan furcsán nézett rám.

De ekkor én is észrevettem, hogy az ő mellbimbói is kezdenek ágaskodni.
- Megtennéd, hogy te is megmosod a hátam? - kérdeztem.
- Persze! - hangzott a felelet.

Jólesően kezdett masszírozni, fönt a vállamtól indult, szépen lassan lefelé. Majd, ahogy én azt vártam volna a fenekemnél nem állt meg. Ment lefelé, de nem ellenkeztem. Jól esett, ahogy a forró kezével tapogatott. Ezután egy hirtelen mozdulattal megfordított, és lesmárolt. Olyan hevesen, és annyira jól esett... rögtön visszacsókoltam.
Közben elkezdte masszírozni a melleimet, majd a számról szépen lassan letért oda is... finoman morzsolgatta, harapdálta, és meg egyre mélyebbeket sóhajtottam.

Miután mindkét mellemet alaposan kiszívta, elkezdett csókolgatni, miközben térdelt lefelé, és odaért a szeméremajkaimhoz. Finoman csókolgatta őket.. közben valahogy eldőltünk. Én voltam alul... Addigra ő már lüktető csiklómat harapdálta... elkezdtem sikongatni, de ugyanakkor nem akartam hogy csak nekem jusson az élvezetekből, így 69-es pózra váltva én is el kezdtem nyalni. Furcsa volt, mivel először csináltam ilyet, de felettébb élveztem. Finom nedvei elöntötték a számat... és én csak nyeltem. Egyre jobban kezdtem rázkódni, éreztem, hogy mindjárt elélvezek... sikongatni akartam, de nem tudtam abbahagyni a nyalást se. egyre vadabbul csináltuk... nyelvünk egymás hüvelyében járt, ujjakkal segítve, majd ő hatalmasat élvezett. Én már a csúcs határán voltam, úgy sikongattam, amit ő is érezhetett, de hirtelen abbahagyta. Rámült, és miközben a csiklóink összeértek, elkezdett lovagolni. Fantasztikus volt... Így élveztem el.

Majd lement megint a szájával és újra nyalni kezdett. Vadul... több orgazmust éltem át, mindannyiszor beleremegtem. Imádtam azt az érzést.

Mikor utoljára élveztem el, még egy kicsit csókolóztunk, majd mentünk törülközni.

- Ne haragudj.. - mondta. - Még nem voltam lánnyal soha, de annyira rád izgultam...
- Nem baj... imádlak. Kívül-belül. - majd megcsókoltam. - bár nekem is ez volt az első... fantasztikus voltál.

Miután megtörülköztünk, a hálószobában még néhányszor megismételtük az egészet…
Hozzászólások
További hozzászólások »
loona ·
lécci írd már meg nekem azt a nagy titkot, hogy hogyan lehet úgy egymásra ülni, hogy összeérjen a csiklójuk? :smile: nagyon érdekelne, nekem még egyszer sem sikerült..persze lehet h én vok béna.. :smiley: :flushed:

sonny grosso ·
Ez nagyon nem sikerült.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: