Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 13:52
Arcady: Köszönöm, örülök, hogy tetszet...
2024-04-20 20:23
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Kaland,játék,kockázat 2.

Vehetjük játéknak is, hogy talán a lány játszott velem, vagy az élet játszott velünk, soha ne derül ki. Eltelt azóta tizenkét év és se Csillát nem láttam azóta és még hasonlóban sem volt részem.

- - o - -

A sex terén a kockázat hatalmas rizikófaktor. Mert ugye kockázatos lehet, hogy míg te az egyéjszakás kalandodat élvezed otthon közben a  párod toppan be a szobába. Ilyen nem volt velem, de még hasonló sem. De még kockázatos lehet az is ha a párod hugával egy ágyban kell aludni mert kevés a fekhely vagy mert fél egyedül a szobában ahol aludnia kell és te párod hiányában felajánlod segítőkészségedet.Aztán mikor arra döbbensz rá, hogy jó a kis csaj és tolnád mint a lopott bringát, és hogy korábban bejöttél neki, nem igazán tudsz parancsolni a benned  kavargó "indulatoknak". Egy szobában, egy ágyban, kanosan ott fekszik melletted egy "friss hús". Kockázatos lenne bármit ügyködni.Volt ilyenben részem,
És olyan esetekben is amikor tényleg fennállt a kockázati tényező. Mint pl: Annával egy kora őszi napon buszozni indultunk a városba.Délután volt, szürkület. Az egyik járatra felszálltunk és csak mentünk. Beszélgettünk, nevetgéltünk amikor egyszer csak nagy csókolózásba kezdtünk. Igen nehézkes volt mozgó járművön mert hol a fogunk koccant össze, hol az ajkakat harapdáltuk. Én egy óvatlan mozdulattal Anna lába közé nyultam, még jobban felé fordultam és ugy izgattam. Halkan de sűrűn szuszogott jelezvén, hogy élvezi. Néhány megállón keresztül így utaztunk majd a fülébe súgtam, hogy kívánom nagyon, szálljunk le. Szó nélkül támogatta az ötletet, tetszett neki. Felálltunk az ülésből és az ajtóhoz siettünk, hogy jelezzek. A megállónál le is szálltunk. Gondoltam magamba, hogy visszamegyünk Annáékhoz, vagy hozzám és befejezzük amit elkezdtünk. De nem így volt, A megálló Ahol leszálltunk üres volt és a járda után füves terület. Oda nem ért el az utcai világítás fénye. Anna kézen fogott és egy határozott mozdulattal húzni kezdett maga után.Néhány méter megtétele tán a sötét füves területen szó szerint egymásnak estünk. Vadul csókolózni kezdtünk miközben nadrágon keresztül izgattuk egymást. Majd egy óvatlan pillanatban Anna elfeküdt a füvön és magával rántott. Ott feküdtünk az őszi hűvös placcon én mozogtam Annán tudatva vele, hogy kívánom itt és most. Ahogy ő is mert elkezdte kigombolni a nadrágját és az egyik szárából kibújt. Közben én is kicsatoltam az övemet és kigomboltam a nadrágomat majd letoltam kicsit.Egyik kezemmel félre húztam Anna bugyiját. Éreztem, hogy nagyon nedves a puncija, másik kezemmel elővettem keményre duzzadt farkamat és belé hatoltam. Halk sóhajjal jeleztük mindketten a gyönyör pillanatait. Nagyon keményen de élvezettel járattam a farkamat ki-be. Közben csókoltuk egymást. Ott akkor megszünt a külvilág. Mind a helyzettől, mind a gyönyörtől. Nem telt bele két perc éreztem hogy el fogok élvezni. Lassú tempóra váltottam és az utolsó előtti pillanatban kihúztam a cerkát a nedves punciból.Kissé megfeszült mindenem, összezárt fogakkal, csukott szemmel  miközben feltérdeltem Anna lába közé a fűre élveztem.Anna a füvön feküdve halkan kapkodta a levegőt közben engem nézett és egy kis kielégült mosoly hagyta el az arcát.Míg én az utolsó cseppeket ráztam ki a farkamból addig Anna lassan elkezdte visszahúzni a letolt nadrágszárát. Lassan ujra a kezdtem érezni a külvilágot ami korábban megszünőben volt. A néhány méterre tőlünk elsuhanó autók zaját és az éppen beálló busz morajlását ahonnan éppen utasok szálltak fel és le. Gondoltam magamban, ez kockázatos volt, hogy nem vettek észre. Vagy igen? Ez sosem derül ki. Lassan rendbe szedtük magunkat és kéz a kézben lassú sétával elhagytuk a "tett" helyszínét.
És sok ilyen kockázatos és rizikós helyzetet élhettem át p, Bettyvel amikor vidékről hazafelé  a vonaton kívántuk meg egymást és végül is a vonat mosdójában abban a kis helyiségben került sor a nagyon rövid aktusra ami számomra legalább is egy felejthetetlen élmény mind a mai napig. És gondolom azoknak is akik akkor a vonat ajtóban álltak a leszálláshoz és csak azt vették észre,hogy egy fiú és egy lány egyszerre jön ki a mellékhelységből. Kissé levegőt kapkodva, pirosló arccal.....
Előző részek
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: