Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Kaland a nagyimnál

Az első leszbi élményem 17 éves koromban történt meg velem. Egyáltalán nem számítottam rá, hogy így fognak alakulni a dolgok.
Az egész nagyim falujában történt. Ott vakációztam. Nincs testvérem így egyedül. Egyedüli jó az egészben a strand volt, ahol mindig akadtak fiatalok fiúk, lányok vegyesen az ottani lángosnak is volt egy varázsa és a nagyim sem volt egyedül. Sokat mesélt nekem a fullasztó nyári napokon a fiatalkoráról, visszautaztam vele a múltjába. Végre nyaralhattam, nem volt suli, nagyon jó volt olvasgatni a strandon, ábrándozni, cseresznyét szedni.Egyik nap mellém szegődött egy fiatal lány, korombeli, Anitának hívták.

- Elhiszed, hogy egész évben itt lakni nem túl jó?
- Elhiszem. De így nyáron itt a vízmellet egész jó.
- Na végre egy kis szél! Már kezdett nagyon melegem lenni.
Lila bikinije volt, nekem egybe részes kék, a bőre szeplős, a háta is, egy nagy pléden feküdt az én kisebb plédem mellett terítette le.
- Na igen, bekenjelek?
-Rendben. - S azzal elkezdtem bekenni napvédőkrémmel. Kellemes érzés volt kenni a bőrét, sóhajtozott is Anita, hogy isteni kezem van, alkalomadtán szívesen venné, ha megmasszíroznám.
- Nem bánom, szívesen valamikor.
- Szavadon foglak!
- Mit olvasol?
- Két szív egy lélek, szerelmes regény.
- Kölcsönadod majd?
- Persze.
Így ismerkedtünk meg.
- Na mi van, fellőtték már a pizsit? - kérdezte. A nagyi háza előtt állt este fél kilenckor keresett, a nagyim mondta kapjak valamit magamra, mert keres valami Anita. Örültem neki, rögtön tudtam ki lehet az Anita. És tényleg ő volt. Szépnek láttam a teniszcuccában, azt mondta teniszcsapat van a faluban és egyik oszlopos tagja. Nézzem majd meg,hogy edzenek.
- Akkor bejössz?
- Inkább sétálnék, ha neked is van kedved.
- Persze, csak magamra kapok valamit várj.
Felöltöztem, elindultunk a falú főutcája felé.
A végén lementünk, az akkor már néptelen játszótér felé, leültünk a hintába egymás mellé és löktük magunkat.




Mosolyogtunk egymásra, nem tudom, hogy történt, de egyszer csak elkapta a hintámnak a vasláncát, maga felé rántott és a szájaink összeértek. Csókolózni kezdtünk, benyomta finoman a nyelvét a számba.
Megsimogatta a nyakam, vállamat, a mellbimbóm felé araszolt, míg el nem érte. Ekkor aztán elkezdte finoman morzsolgatni. Forró lettem, a mellbimbóim nagyon érzékenyen kemények a dörzsöléstől, morzsolgatástól. Annyira jól esett nekem, én is simogatni kezdtem, mellbimbóit morzsolgatni. Elég sokáig ezt csináltuk.
Aztán azt mondta, nézzem meg a szobáját. A szülei aludtak már, halkan beosontunk. Szép szobájában jó orgona illat volt. Az ágya keskeny, széleire ültünk.
Megint csókolózni kezdtünk, lassan lekerültek felsőink.




- Ideje továbbmennünk, van kedved hozzá?
- Van - válaszoltam.
- Akkor várj egy kicsit-mondta nekem, eltűnt pár percre. Én addig körülnéztem a szobájában, nézegettem a polcain a könyveit. Mindenféle volt, komoly irodalom és ponyva.
- Gyere ülj ide -mutatott az ágy szélére, ahová leterített egy nagy lepedőt. Ő meztelen volt már, leült ő is, és én is levetkőztem, mellé ültem. Megint csókolóztunk, majd éreztem a lábaim között matatni kezd, simogatni finoman az ujjaival, az alsó ajkaim között kalandozott.
Követtem a példáját, nagyon forró volt odalent.
Vett egy kis krémet a polcról és bekente vele a puncimat. Már a kenegetésnél elkezdtem megint lihegni, a szívem vadul vert. Nagyon izgatott a dolog, hogy Anita a puncimnál tevékenykedik.
- Milyen érzés?
- Finom.
- Ujjazhatlak?
- Jöhet.




Beleremegtem az ujjazásba. Közben simogattam, morzsolgattam a mellbimbóit. Pár pillanat múlva én is elkezdtem ujjazni a középső ujjammal, közben mozgattuk csípőinket, szájaink forrón tapadtak össze. Hevesen kapkodtuk a levegőt, elélveztünk.
Anita ezután hozott egy kis teát, metával és jégkockákkal, egymásra locsoltuk a szívószállal, majd lenyalogattuk.
- Mi lenne, ha egymás P-jére is fújnánk?
És már jöttek is a kellemes hideg cseppek, a teától ragacsos lett a lábam közti rész, Anita felajánlotta letisztítja, de a nyelvével.
Úgy is tette. A hátamat neki vetettem a falnak, a lábaimat szétettem, Anita oda ereszkedve pajkos játékba fogott szeméremajkaimmal. Egyszer fönt nyalt, egyszer lent nyalt, egyszer a lyuk körül a csiklómnál, utána széthúzta a bőrt és addig nyalt, míg el nem élveztem.
- Nagyon késő van, kellene hazaindulnom, a nagyim aggódni fog.
Hazakísért, csókkal váltunk el a sötétben. Ettől fogva, amikor csak lehetett kettesben leszbiztünk.

Hozzászólások
fannyka ·
Slendrián, hiteltelen, valószerűtlen, és mentes minden érzelemtől. Egyszerűen semmi biztatót nem találtam benne. A leszbizés pedig tipikusan olyan szó, amit KIZÁRÓLAG egy pasi lenne képes mondani egy egész nyáron át tartó kalandra.

Pusheen ·
Van benne valami bájos, de maga a szex része elég kurtán furcsa. Biztató zöld.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: