Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Judit

Elöljáróban csak annyit, igyekszem hűséges maradni életem párjához. 20 éve élünk együtt, megjártuk a poklot és a mennyet, van egy fiúnk, és egy lányunk. A szex az asszonnyal a legjobb, hiszen ennyi idő alatt kiismertük egymást, és nem unalmas. De a kísértések...
Ha mindbe belementem volna... Néhányszor az orromra fognak koppintani a mennyországban.
Azért volt néhány helyzet, aminek nem tudtam ellenállni
Például Judit...

Munkám során sokat utazom, sokszor napokig nem vagyok otthon, ilyenkor panzió, illetve szálloda. Mostanában a legtöbbször Jucit, osszák be mellém. Juci hasonló korú, mint én, negyvenen felüli, az idő azért meglátszik rajta, de nagyon erotikus, nőies a megjelenése. Fekete szem, a haja festett bronzvörös.
Azt hiszem, a melle mérete az, ami ellenállhatatlanná teszi. Még az én szememben is, pedig nálam nem(csak) az számít. voltam már belezúgva olyan csajba is, akinek ott szinte semmi nem volt, de az arca, a szeme, a kedvessége teljesen elbűvölt.

Na szóval utazásaink során nagyon kiismertük egymást, hiszen minden szóba került. Férj, feleség, gyerekek, főzés... és egy idő után a szex. Pl. megtudtam, hogy nem nagyon szereti az orált, se oda, se vissza. én pedig elmondtam, hogy az nélkül el sem tudom képzelni. Ő szereti utóban, én nem, én szeretem a természet lágy ölén, Ő nem! Na gondoltam, vele is nehezen tudnám elképzelni...
Megszoktuk, hogy ha idegenben vagyunk, esténként egy üveg finom vörösbort elkortyolgattunk vagy az én, vagy az ő szobájában. Egy ilyen alkalommal a beszélgetés a szokottnál is sikamlósabb útra terelődött.

Talán, mert a TV-ben is erotikus műsor ment. Korábban már eldicsekedtem vele, hogy állítólag nagyon jól masszírozok. Ezt nem felejtette el a kis gonosz, mert
ahogy fogyott a bor, egyre jobban fájt a háta. Hát persze, nem hagyhattam, hogy ez így menjen tovább, felajánlottam szolgálataimat. Egy kicsit még játszotta a maszatost, de aztán belement a kezelésbe. Igaz előtte le kellett kapcsolni a nagylámpát, csak az éjjeli lámpa pislákolt. Így már lemerte venni a pólóját, ami már engem is nagyon zavart, mert nagyon kidomborodott az eleje, és a bimbók is majd átbökték. Gyorsan hasra vágódott, magamban majd frászt kaptam, nehogy kidurranjon a lufi. Francia bugyi volt rajta, amit imádok! Fölé térdeltem, még nem mertem a fenekére ráereszkedni, és elkezdtem a masszázst. A vállait dolgoztam meg először, majd a gerince mellett kétoldalt.

Úgy vettem észre, tetszik neki, még a lélegzetét is visszatartotta. Lazításképpen az egész hátát gyengéden átmasszírozgattam, de már egyre inkább csak simogatás volt. Mit simogatás, felderítés! Már az oldalát éppen hogy érintve simogattam, és mikor a derekához értem, aprókat rándult. Felbátorodtam, oldalról egy kissé a melleit is érintettem, újra végigsimogattam a hátát, a derekát, megcsíptem a terkója alatt a nyakát, amire lúdbőrözni kezdett. A farkam kezdett ágaskodni, amit diszkréten úgy hoztam tudomására, hogy rámnehezdtem a fenekére, hogy érezze is. Persze "diszkréten" csípőmozdulataival jelezte is, hogy érzi, hogy jól esik neki.

Ekkor lejjebb csúsztam, hogy a fenekét is átmasszírozzam. Masszíroztam, markolásztam a félgömböket, Juci arcát a párnába fúrta, sóhajtozott. A kezem egyre jobban remegett, de még kicsit kínoztam tovább. Végig mentem a combjain, és egyre inkább a belső oldalára koncentráltam. Nagyon melegem lett, ledobtam a pólómat és a nadrágomat. Lesz, ami lesz, megcsókoltam a tarkóját (lúdbőr) majd picit bele is haraptam, és végig csókoltam a grincénél, a fenekénél, a combjainál. Óriási izgalomban volt, ahogy a fenekénél csókolgattam, éreztem a bugyija már teljesen nedves, és az izgalomnak a mással össze nem téveszthető illatát. Még nem engedtem megfordulni, alsómtól megszabadulva, újra fölétérdelve, előre hajolva a farkammal végigsimogattam a tarkójától a bokájáig. Már nagyon szenvedett, nyöszörgött, piciket sikítgatott.

A hátára fordítottam, és forrón csókolózni kezdtünk, miközben a kezeink felfedezőútra indultak. Aztán a nyakát csókolgattam, majd indultam lefelé, nyak, vállgödrök, és azok a pompázatos mellek! Még most is a számban érzem őket, Szerettem volna beléjük fulladni. A hasánál csókolgattam, nyalogattam, és gondoltam, akkor is megszerettetem vele az orált.
Lehúztam a bugyit, és még mindig a hasát csókolgattam, ami meg-meg remegett. Aztán a fazon következett, a combjai belső fele. A combjai engedelmesen kezdtek kitárulkozni. Adtam egy cuppanós puszit a puncusra, amely már nagyon csatakos volt.

Nyelvemmel beleszántottam a résbe, és ahogy észrevettem, Juci nem nagyon bánja. Gyengéden megharaptam az ajkait, majd újra nyalogatni kezdtem. Nagyon szeretem a punci ízét, nyelvemet amennyire tudtam bedugtam, egy kicsit mozgattam ki be, majd nyelvemet felváltotta a középső ujjam, hiszen nyelvemnek fontosabb feladat jutott: az az isteni játékszer, az a borsónyi csikló, ami már csaknem üvöltött, hogy vele is foglalkozzanak. Juci már csaknem üvöltött, a hajamba kapaszkodott, ingereltem tovább, és egyszer csak éreztem, itt már nincs megállás, kissé megfeszült, majd remegett, több hullámban is, a combjai szorítottak, azt hittem megfulladok.

Elkezdtem simogatni Jucit, majd csókolgatni, bár még mindig alig kapott levegőt. Ott voltunk összeölelkezve, egyszer csak Juci erőre kapott, és pajkosan megfenyegetett:
ezt vissza kapod! No lám: fölém kerekedett, a mellei közé vette a fejemet, oda csókoltam, majd elindult lefelé. A hasamat puszilgatta, majd a makkomat, aztán a szájába vette a szerszámot, de csak a végét, szívta cuppogott, majd a zacskómat kezdte el harapdálni gyengéden, gondoltam, most már nem sokáig bírom. Aztán a farkam tövétől a makkomig végig nyalogatta, újra a szájába vette, húzogatta, majd néha megszorította. Hm, ez tud valamit! Aztán a mellei közé vette a farkam, azt hittem rögtön odaélvezek a látványtól, és az érzéstől.

Aztán a bimbóit ingerelte vele, én pedig az ujjammal a csiklóját kezdtem el simogatni. Aztán lejjebb csúszott, ráült a farkamra. Olyan forróság volt ott bent! Fogtam a derekát, előre hajolt, úgy lovagolt, a melleit harapdáltam, és éreztem, nem bírom tovább, jön a vég, nincs kontroll... Égindulás, földindulás!
Percekig kapkodtunk levegő után. Még megsimogattam, csókolóztunk. Milyen jól csókol! Később rendbe szedtük magunkat, a maradék bort megittuk.
Megbeszéltük, hogy az első nem szokott jól sikerülni, de ez kivétel volt.
Jövő héten kiküldetés!
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: