Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Judit és én

Hivatásos katonának jelentkeztem néhány éve, azelőtt egy kábeltévénél dolgoztam, a számítógépek javításával és egyéb hasonlókkal. Dolgozott ott egy fiatal lány, Judit, akinek a szülei Kenyából származtak.
Juditnak szép hosszú, bekötött göndör haja volt, ahogy a néger lányoknál, a bőre nem volt olyan fekete, mintha kifakult volna. Karcsú, formás dereka, kicsit kicsi feneke, de szép kerek mellei voltak és a széles mosolya, valamint szemei is igen megnyerőek, s mitöbb bájosak voltak.
Judittal és a többi barátommal, akik ugyanúgy a kábeltévénél dolgoztak, Zsolti, Luca, Zsuzsi sokat beszélgettünk.

Egyik március délelőtt nagyot váltottunk a témában, és elkezdtünk egymás barátairól és barátnőiről dumálni, ki milyen kalandokat élt meg egy, avagy több éjszakán át.
Judit is mesélt egy korábbi fekete barátjáról, akivel a tornateremben voltak együtt, ahol ő gyakorolni szokott. A srác eredetileg a tanára volt, aztán ebből több lett, amikor Juditot hátulról átölelte és el kezdte csókolni. Akkor aztán buta módon kicsit melléfogtam, és feltettem azt a kérdést, hogy volt-e már fehér fiúval? Juditnak szemmel láthatóan nem volt ínyére, amit kérdeztem, s azt felelte a fehér fiúkat unalmasnak találja. Ez persze nekem se tetszett, és akkor azt feleltem, hogy a feketék, ha már torna után nagyon felhevülnek, nem viszik túlzásba akkor a szexet? Judit megsértődött, és nem szólt hozzám egy darabig. Egy idő után elszégyelltem magam, és a többiek is azt mondták, jobb, ha Judittól bocsánatot kérek.

Másnap, amikor szabadnapos voltam én is és a többiek is, elmentem a virágboltba, és vettem egy csokorral. Megkérdeztem előtte Zsoltitól, vajon milyen virágot szeret Judit, ő azt felelte tulipánt, így hát vettem egy nagy csokor pirosat.
Judit ilyenkor a tornateremben edzett. Amikor beléptem a terembe épp lejött a gyűrűről, amin gyakorolt. Odavittem a virágot neki, és lesütött szemmel, akadozva kértem tőle bocsánatot. Judit kedvesen mosolygott és azt mondta, nem haragszik rám egyáltalán, a virágot megszagolta, majd azt mondta, hogy a fehér fiúk nagyon helyesek, és csak úgy mondta azt, amit mondott tegnap, mert a beszélgetés során felidéződött régi barátja emléke, és ez nem esett jól neki.

Közben megint beszédbe elegyedtünk. Egyszercsak megkérdeztem tőle, hogy mennek a gyakorlatok? Azt felelte jól, egy városi bajnokságon is szeretne indulni. Megkérdezte akarom-e látni, hogy csinálja a gyűrűt, beleegyeztem és Judit kis bemutatót tartott nekem. A végén aztán elrontotta az egyik fordulatot és leesett. Gyorsan felugrottam a padról és odarohantam, nem-e történt valami baja. Judit kicsit megütötte a lábát és csuklója fájt az eséstől, de semmi komoly nem történt. Szerencsére szivacs volt a gyűrű alatt, így puhára esett. Felsegítettem a padra, de amikor leült, a karom még mindig a vállán volt. Judit a szemembe nézett, én is az övébe és bámultuk egymást kis ideig. Akkor aztán megcsókoltuk egymást. Judit teljesen átölelte a nyakamat, én pedig karcsú derekát fontam át karjaimmal. Hosszas csókolózás után a szivacsra feküdtünk, ahol elkezdtük egymást vetkőztetni. Rólam lekerült a farmerkabát, a pulóver, az ing és a póló is, egyelőre a nadrág maradt rajtam. Juditot teljesen meztelenre vetkőztettem, úgy hogy közben egész végig feküdt. Ismét csókolóztunk, majd szép lassan ajkaim a nyakát, majd a vállait és a melleit érintették. Miközben melleit csókoltam, ő kezeivel a hajamat simogatta, közben csendes sóhajait hallatta. Végül hasát érintette ajkam, ott már kicsit csiklandozta Juditot, aki most már arcomat simogatta.

Végül elértem a lábai között, amire már annyira várt Judit. Először csak lassan csókoltam, majd gyorsítottam a tempót. Judit pedig egyre erősebben vonaglott, sóhajai magasabbak lettek és hajamat húzta, úgy fúrta be még jobban arcomat fekete combjai közé. Ajkaimmal most már a combját kezdtem el hevesen csókolni, míg arcom továbbra is puncijához tapadt.
Végül lehúztam a nadrágomat, és testemmel kezdtem végigsimulni a punciján. Mellkasom és hasam érezte, ahogy keresztül megy rajta. Egy darabig nem csókolóztam vele, hanem lágyan vonaglottam testén, közben ő újból mélyeket sóhajtott. Aztán elkezdett gyorsan és erősen csókolni, ami kissé nehezemre esett. Hosszú ideje nem voltam már nővel, így csak ezután kezdett igazán beindulni, de olyan volt ez, amit eddig soha nem éreztem. Judit átfordított a másik oldalra és most ő volt a nyeregben. Egy jó ötperc lovaglás után kezeimet megfogta, és mellére helyezte, amiket én elkezdtem simogatni, s ujjaival tapintani a formát és a feszességet.
Idővel ismét pózt váltottunk: felültünk mindketten, kezünkkel hátratámaszkodtunk és úgy simultak egymáshoz combjaink és medencénk.

A tornaterem végig fűtött volt és már annyira belejöttünk, hogy csurgott rólunk az izzadtság és fáradtunk, viszont annyira jó volt, hogy egyikünk sem akarta abbahagyni. Én is igyekeztem úgy tartani magamat, hogy ne érjen egyhamar véget az egész gyönyör.
Ki tudja már mennyi ideig csináltuk, de az biztos, hogy nem volt kevés az az idő, amit együtt töltöttünk. A végén ismét a hagyományos álláshoz tértünk vissza és csak csókolóztunk.
Annyira kifáradtunk, hogy betakartuk magunkat ruháinkkal és aludtunk egymáshoz bújva. Mikor felébredtünk már este volt, s akkor jutott eszébe Juditnak, hogy a tornaterem kulcsát már ötkor vissza kellett volna adnia. Gyorsan összekaptuk magunkat, de annyira kapkodtunk, hogy Judit az én nadrágomat vitte el.

Amíg be nem vonultam, addig Judittal jártunk. Most másik barátja van, és kimentek külföldre, de állítólag akkor is azt mondta, hogy nálamnál jobb kapcsolata eddig nem volt és az új barátjával sincs.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Andreas ·
Még tudsz fejlődni...

dstella ·
Hivatásos katonának jelentkeztem néhány éve, azelőtt egy kábeltévénél dolgoztam, a számítógépek javításával és egyéb hasonlókkal.
Döntsük el kérem, mi ebből a dramaturgiailag fontos információ. Ha a sztorid a rendszergazdás éveidből származik, totál érdektelen, hogy pályát módosítottál. Vagy csak keményebb a legény, ha minimum egyszer már jelentkezett hivatásos katonának? (hmm… ahogy az átlag rendszergazdák fizikumát ismerem, erről ábrándozni nem akkora bűn…)
:D
A mondtatod másfelől nincs befejezve: kábeltévénél dolgoztam, a sz.gépek javításával és egyéb hasonlókkal… MIT? Valami ige megtámogatná a tevékenységedet.

Dolgozott ott egy fiatal lány, Judit, akinek a szülei Kenyából származtak.
Juditnak szép hosszú, bekötött göndör haja volt, ahogy a néger lányoknál, a bőre nem volt olyan fekete, mintha kifakult volna.
Ha a szüleinek halvány közük sincs Magyarországhoz, miért adnák a lányuknak a Judit nevet?
Mellesleg totál képzavarba keveredtél, mert nem, a néger lányoknak nincs „bekötött, göndör haja” Nem úgy születnek. Ha meg néger, akkor hogy fakult ki? Azt úgy hívják: félvér, ami két kenyai szülővel elég necces lenne.

Karcsú, formás dereka, kicsit kicsi feneke, de szép kerek mellei voltak és a széles mosolya, valamint szemei is igen megnyerőek, s mitöbb bájosak voltak.
Milyen a kicsit kicsi fenék? Beesik a nadrágba, vagy átcsússzan a wc ülőkén? Szar egy élete lehet ennek a Juditnak, hogy a feneke éppen csak semmire se jó. Annál megnyugtatóbb, hogy ellenben a mellei szép kerekek, a mosolya pedig széles (tudjuk, ahogy a néger lányoknál lenni szokott)

Judittal és a többi barátommal, akik ugyanúgy a kábeltévénél dolgoztak, Zsolti, Luca, Zsuzsi sokat beszélgettünk.
ASZTAPASZTA! Mit nem mondasz! Mindannyian a (füütty) kábeltévénél dolgoztatok, mint az elején is említetted, mert te is ott dolgoztál, és Judit is ott dolgozott, mint fiatal kenyai lány? Meg a Luca is? És a Zsolti is?

Egyik március délelőtt nagyot váltottunk a témában, és elkezdtünk egymás barátairól és barátnőiről dumálni, ki milyen kalandokat élt meg egy, avagy több éjszakán át.
Vajon milyen lehetett eddig egy átlagos beszélgetés, ha csak márciusban jutottatok el a családi állapot vázolásáig?

Judit is mesélt egy korábbi fekete barátjáról, akivel a tornateremben voltak együtt, ahol ő gyakorolni szokott. A srác eredetileg a tanára volt, aztán ebből több lett, amikor Juditot hátulról átölelte és el kezdte csókolni.
Na igen, a tornatermekben nyüzsögnek kis hazánkban a fekete srácok, főleg, ha az ember lánya bejár oda „gyakorolni”. Akármit gyakorolhat, az frankó, tuti, hogy akad ott egy fekete tanárbácsi, aki hátulról átöleli és elkezdi… akkor mit is? Hátulról csókolni?
Most vagy Judit feje nincs 3D-ben, vagy a tanárbácsi nyaka nagyon nyúlékony.


Juditnak szemmel láthatóan nem volt ínyére, amit kérdeztem, s azt felelte a fehér fiúkat unalmasnak találja.
És bizony, Judit ezzel nincs egyedül.


Ez persze nekem se tetszett, és akkor azt feleltem, hogy a feketék, ha már torna után nagyon felhevülnek, nem viszik túlzásba akkor a szexet?
Ööö… ez a kérdés (ami a mondat elején még felelet) ki volt mondva? Tehát elhagyta a szádat?
-A feketék, ha már torna után nagyon felhevülnek, nem viszik túlzásba akkor a szexet?
Úgy szeretnék fél oldalt szentelni ennek a mondattani és szemiotikai gyöngyszemnek, de inkább csak röhögök rajta még egy kicsit.

Judit megsértődött, és nem szólt hozzám egy darabig. Egy idő után elszégyelltem magam, és a többiek is azt mondták, jobb, ha Judittól bocsánatot kérek.
Ha már a többiek is mondják ember, jobb, ha bizony rájuk hallgatsz! Egy ilyen velős kérdés után meg abszolút egyértelműen kijár egy harakiri!

Másnap, amikor szabadnapos voltam én is és a többiek is, elmentem a virágboltba, és vettem egy csokorral.
Kicsifiú, ha mindenki szabadnapos, azt úgy hívják, hétvége, vagy munkaszüneti nap. Esetleg nemzeti ünnep, ritkábban karácsony. A mondatod végéről a változatosság kedvéért csak a tárgy hiányzik, amit úúúúgy megvettél a virágboltban, hogy csak NA!
„elmentem a virágboltba és vettem egy csokorral. Akkora állat emberes volt, ilyet még senki se látott! Most komolyan! Menjetek ti is a virágboltba, és mindenki vegyen egy csokorral!!”

Megkérdeztem előtte Zsoltitól, vajon milyen virágot szeret Judit, ő azt felelte tulipánt, így hát vettem egy nagy csokor pirosat.
Ha ezt a mondatot egy sorral előrébb biggyesztetted volna, semmibe se kötök bele, igaz, úgy kevésbé lett volna szórakoztató idáig eljutni.

Judit ilyenkor a tornateremben edzett. Amikor beléptem a terembe épp lejött a gyűrűről, amin gyakorolt. Odavittem a virágot neki, és lesütött szemmel, akadozva kértem tőle bocsánatot.
Ez a Judit csaj nagyon gyúrhat a Londoni Olimpiára, ha a szabadnapján is arra edz! Ráadásul gyűrűn! Másként állatira jól is mehet neki, egyedül egy egész tornateremben, aminek se portása, se kulcsa, bárki ki-be sétálhat, a gyűrűre is talpról vetődik, akkorát pattan magától ez a Judit lány, hogy feltenni se kell rá, az se számít, ha pofával levágódik róla, mindent kihever.
Akárki, akármit mondd, nekem gyanúsak ezek a kenyai lányok! (vagy még sose hallottak fitness termekről meg Rubint Rékáról, ki tudja? Én nem ítélkezem!)

Judit kedvesen mosolygott és azt mondta, nem haragszik rám egyáltalán, (…)
Közben megint beszédbe elegyedtünk.
Ez a folyamat a tornaterembe lépésedkor elkezdődött.

Egyszercsak megkérdeztem tőle, hogy mennek a gyakorlatok?
Pfff… csak így, váratlanul? Te aztán nem tartogatod magadban, mi? :D :D


Azt felelte jól, egy városi bajnokságon is szeretne indulni.
Mondom én, minimum az olimpia! Csak akkor most… ő kenyai színben fog indulni, vagy nekünk hoz egy aranyat?

A végén aztán elrontotta az egyik fordulatot és leesett. Gyorsan felugrottam a padról és odarohantam, nem-e történt valami baja.
Eldobtad sebtében a popcornt, mi? :D

Judit kicsit megütötte a lábát és csuklója fájt az eséstől, de semmi komoly nem történt. Szerencsére szivacs volt a gyűrű alatt, így puhára esett.
Aha. Láttam én már nyílt töréssel puhára érkezni embereket, mit se számít. Judit pár helyen majd belilul.

Felsegítettem a padra, de amikor leült, a karom még mindig a vállán volt. Judit a szemembe nézett, én is az övébe és bámultuk egymást kis ideig.
Ez volt az a rész, ahol Judit torz arcát és könnyes szemét a szerelem ragyogásának láttad, ahelyett, hogy orvost hívtál volna hozzá.

Hosszas csókolózás után a szivacsra feküdtünk, ahol elkezdtük egymást vetkőztetni. Rólam lekerült a farmerkabát, a pulóver, az ing és a póló is, egyelőre a nadrág maradt rajtam.
Gondosan, rétegesen öltözködsz, látszik, hogy anyukád reggel mindent, szépen kikészített neked a székre! Mindez természetesen bőven bele is volt nyomorgatva a farmerodban, nehogy megfázzon a derekad.

Juditot teljesen meztelenre vetkőztettem, úgy hogy közben egész végig feküdt.
Juditon alig van ruha, lényegtelen is leírni, hogy dreszt visel-e, vagy kenyai dzsámbó pólóban nyomja a gyűrűzést. Le kell róla rántani egy lendülettel, azt csá! Mint terített asztalról a terítőt.

Miközben melleit csókoltam, ő kezeivel a hajamat simogatta, közben csendes sóhajait hallatta. Végül hasát érintette ajkam, ott már kicsit csiklandozta Juditot, aki most már arcomat simogatta.
Jól van, látjuk, haladsz sorban, lefelé. Túl sokat ugyan nem csinálhatsz, ha Juditból feltör a sikongós csiklandóság.

Végül elértem a lábai között, amire már annyira várt Judit.
Talán elérted a lábai közét. Persze vannak pasik, akiknek már az is sikerélmény, ha találnak valamit a lábak között.
Igaz, ez nem a legrosszabb verzió. A legrosszabb az lenne, hogy „a Judit”.
Mellesleg honnan tudtad, hogy várta? Közölte? Jelen esetben inkább te vártad nagyon.

Először csak lassan csókoltam, majd gyorsítottam a tempót.
Először csak pusz. Aztán pusz pusz. Végül teljes tempóban puszpuszpuszpusz.

Judit pedig egyre erősebben vonaglott, sóhajai magasabbak lettek és hajamat húzta, úgy fúrta be még jobban arcomat fekete combjai közé. Ajkaimmal most már a combját kezdtem el hevesen csókolni, míg arcom továbbra is puncijához tapadt.
ÓÓÓÓ!! MOST MÁR ÉRTEM! Elérted a lábai között, (khmm közét), és egyre gyorsabb tempóban nekiestél… a combjának. Judit próbált szelíden a jó irányba terelni, még a hajadat is megtépte, magasan sóhajtozott, de hiába. Te csak csókoltad vadul a combját, és az arcodat szorítottad a puncijához. (lehet, hogy nem villogott az Usb port fölött a felirat?) :D :D


Végül lehúztam a nadrágomat, és testemmel kezdtem végigsimulni a punciján. Mellkasom és hasam érezte, ahogy keresztül megy rajta.
Ez aztán a bevadulós rész! A testeddel végigsimultál? Fejtetőtől bokáig? Frankón keresztül mentél rajta, mint a hat húszas gyors! (mellesleg az ötlet zseniális. Az állatkertben lested? Melyik állatfaj párosodik így?)

Egy darabig nem csókolóztam vele, hanem lágyan vonaglottam testén, közben ő újból mélyeket sóhajtott.
Te aztán tudod, mikor, mit kell megvonni egy nőtől! Azért se csókolod meg a szajhát, mi? Csak a testedet dobod be, de azt aztán teljes hosszában!

Aztán elkezdett gyorsan és erősen csókolni, ami kissé nehezemre esett.
Akármi is esett nehezedre, én megértem, ha ilyen felhevült állapotban lemarad a mondat végéről az ige.
Úúúgy, de úúúúgy nehezedre esett! Ez valóban BÁRKIVEL megtörténhet! Mondom, BÁRKIVEL! Bárhol!

Hosszú ideje nem voltam már nővel, így csak ezután kezdett igazán beindulni, de olyan volt ez, amit eddig soha nem éreztem.
Pffffffffbbbbbrrrrrrrmmmmmhhhhhhöööööööö….
Ez a mondat úgy tökéletes, ahogy van. Nem is bántom. Szükségtelen.

Judit átfordított a másik oldalra és most ő volt a nyeregben. Egy jó öt perc lovaglás után kezeimet megfogta, és mellére helyezte, amiket én elkezdtem simogatni, s ujjaival tapintani a formát és a feszességet.
Szerintem Judit kurvára megunta, hogy élő törölközőnek használod és sehova se tudod berakni a Mókás Mikit. Ezért vetődött rád lovagolni, persze szigorúan csak öt percre. Volt a tornaterem túlfelén, egy nagy, szocreál óra a falon, és azon leste az időt.
Persze mit is várhatna valakitől, aki valaki más ujjaival akar felfedezni két, csupasz mellet.

Idővel ismét pózt váltottunk: felültünk mindketten, kezünkkel hátratámaszkodtunk és úgy simultak egymáshoz combjaink és medencénk.
Segítek, mert Judit már ült. Rajtad. Te ültél fel esetleg, így maga a póz változatlan. Azt, hogy Judit unalmában a plafont kezdte szemlélni, már más kérdés.

A tornaterem végig fűtött volt és már annyira belejöttünk, hogy csurgott rólunk az izzadtság és fáradtunk, viszont annyira jó volt, hogy egyikünk sem akarta abbahagyni.
Hűűűűha! Végig fűtött tornaterem! Tudod, hol van a tornatermekben radiátor? A szertárban, esetleg, ha azt használják tanári saroknak. Esetleg. Meg az öltözőkben. Tudod, mennyibe kerülne felfűteni? Tudod, mivel fűtik? Ti lihegitek be tesiórán.

Én is igyekeztem úgy tartani magamat, hogy ne érjen egyhamar véget az egész gyönyör.
Hát, valóban rettentő fontos ez ügyben a tartás. (Tarts ki! Tarts ki, mert aztán az egésznek csak a fele jut!)

Ki tudja már mennyi ideig csináltuk, de az biztos, hogy nem volt kevés az az idő, amit együtt töltöttünk.
Hát, szerintem nem olyan komplikált, pontosan annyi ideig tarthatott, amíg ezt az álomképet lerejszoltad magadnak. :D (ha valós volna, szegény Juditnak rettentően vánszorognának benne a másodpercek…)

A végén ismét a hagyományos álláshoz tértünk vissza és csak csókolóztunk.
A hagyományos „állás” a te történeted szerint Judit felmosása a felső és altesteddel.

Annyira kifáradtunk, hogy betakartuk magunkat ruháinkkal és aludtunk egymáshoz bújva.
HOPP!! Csak ÉN érzem úgy, hogy itt kimaradt valami????
Mondjuk az a bizonyos frenetikus, hosszan kitartott „egész” gyönyör?
Vagy egyszer csak kifáradtatok és betakaróztatok? (szerintem Judit csak feladta)

Mikor felébredtünk már este volt, s akkor jutott eszébe Juditnak, hogy a tornaterem kulcsát már ötkor vissza kellett volna adnia.
Szép kerek magyar mondat ez is, úgy, ahogy kell! :D

Gyorsan összekaptuk magunkat, de annyira kapkodtunk, hogy Judit az én nadrágomat vitte el.
Nos… mivel nem derült ki, Judit mit viselt, én bármit elhiszek neked! Mi is maradt akkor rajtad? Farmerkabát, pulóver, ing, póló… ÉS? Judit dressze?
Persze lehet, hogy csak te vagy az a méretes rendszergazda, aki bármikor, gond nélkül beleugrik egy női nadrágba. Vagy Judit volt testes kenyai, ami ellenben nem létezik, szóval…
Most már meg kell kérdeznem: te buzi e vagy???
:D :D

Amíg be nem vonultam, addig Judittal jártunk. Most másik barátja van, és kimentek külföldre, de állítólag akkor is azt mondta, hogy nálamnál jobb kapcsolata eddig nem volt és az új barátjával sincs.
Uuuujuuhééé! Nálamnál senki se örül jobban, hogy az Élet nagy forgatókönyvében ilyen szépen lerendeződtek a dolgaitok! Anyádék se kaptak szívrohamot, hogy egy „kifakult” néger lánnyal jársz, te is bevonulhattál a seregbe, Judit KÜLFÖLDRE ment, de igazából te maradtál szíve egyetlen, titkos bikaistencsászára!

Hajjjjhh…. Így kell kérem pontot tenni egy belevaló, "Lesz egyszer egy néger csajom, és úgy megforgatom" maszturbálás végére!
Az élet szép! Jól is szórakoztam… Mi kellene még?
:D
geminigirl ·
A történetet nem is olvastam el, csak a kommentedet!
Ezennel nyílt kéréssel fordulok Anitához: kérem szépen, hogy lehessen pontozni a hsz-eket!!! :))))

Stella, drágám, ez fergeteges volt, rég röhögtem ennyit... :D:D:D:D:D
dstella ·
Szia, Almalé!

Valójában végig azt a szót kerestem, hogy elkapkodott, csak sehogy sem jött a nyelvemre.
(a szar mégis... túl drasztikus, nem gondolod?)
De most, hogy Dreamer kisegített vele, nyugodt szívvel kiigazítok MINDENT!

Tehát a mű: elkapkodott.

:grinning:

Köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmemet!

dstella ·
:yum:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: