Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Jockey Ewing kalandjai

Forró nyári nap volt Southforkban a rodeo napján, már a délelőtti órákban hatalmas tömeg volt a farmon. J.R a bárpultnál üldögélt és elégedetten nézte a hömpölygő tömeget. A tömegben egyszer csak felfedezte Ray barátnőjét Sallyt. Sally igen szemre való hölgy volt kb. 175 cm magas hosszú szőke hajú nőies testalkatú telt combú kerek fenekű babaarcú szépség, aki után igen csak megfordulnak a férfiak. A nő combközépig erő égszínkék vékony nyári szoknyát viselt ami oldalt megkötős volt, és egy mélyen kivágott szintén kék felsőt viselt hozzá. J.R elégedetettn nyugtázta hogy a nő éppen a bárpult felé tart és méghozzá egyedül.

- Helló J.R.-köszöntötte Sally a férfit miközben leült a szomszédos bárszékre. A nő keresztbetette a lábait így a szoknya alól kivillant napbarnított telt hosszú combjának a nagy része. A nő észrevette, hogy J.R a combjait bámulja így, hogy fokozza a hatást úgy helyezkedett a bárszéken, hogy a formás combjából minél több látszon.
- Mi újság van kedves Sally? Nagyon csinos vagy, remélem, jól érzed magad, ezen a kis összejövetelen.-mondta a férfi közben le sem vette a tekintetét a nő mélyen kivágott felsőjéről
- Le vagyok nyűgözve ettől az egésztől, el kell ismerni a családod tudja a módját hogyan kell nagy ünnepséget csapni.
- Tudod mi Ewingok sose a középszerű dolgokat szerettük, mi mindig a legjobbra vágyunk.
- Különösen te J.R így van? - kérdezte kacéran a nő.
- Tudod, te a szépséged alapján egyértelműen a legjobb vagy, kedves Sally.
- Jaj ne J.R, még zavarba hozol
- Szerintem te nem vagy az az elpirulós fajta, Sally!
- Az attól függ, hogy a helyzet hogy kívánja J.R., de jól látod nem vagyok az az elpirulós fajta - kacérkodott a nő és közelebb helyezkedett J.R-hez.
- Hallottam, volt egy kis összetűzésed az én kedves párommal Rayvel a múltkor, ahogy látom még a nyoma is megvan még - mondta a nő.
- Semmi komoly, amit te ne tudnál orvosolni Sally - mondta a férfi és az egyik kezét a nő combjára tette.
- Ray hol van egyébként?
- Lent van már készülődik a rodeóra, kb. 1 óra múlva kezdődik - mondta a nő.
Addig már nem is jár erre akkor, ha jól sejtem mit szólnál, ha táncolnánk egyet ha van kedved - kérdezte J.R.
- Örömmel J.R.

J.R és Sally a tömeg közepébe mentek hogy elkerüljék a kíváncsiskodó pillantásokat. A lágy zenére összefonódtak, J.R átfogta a nő derekát, és magához szorította. Sally szexis felsőjéből majd kibuggyantak hatalmas mellei. J.R meglepve tapasztalta hogy nincs a nőn melltartó. J.R egy óvatlan pillanatban Sally combjai közé nyúlt és simogatta annak bársonyos bőrét, a nő megremegett.

- Sally nem tudom te hogy vagy vele de elvonulhatnánk valami csendesebb helyre-mondta rekedtes hangon a férfi.
- És hova gondolja az úr?
- Emelet?
- Nekem jó.

J.R. indult előre Sally pedig kb. fél perc múlva követte. Az emeleten senki nem volt, majd miután bejutottak a hálószobába J.R lustán elterült az ágyon, a nő pedig mellé.

- Kedves hogyan tudnád orvosolni a múltkori csatámat a pároddal - kérdezte J.R miközben a nő fenekét markolászta.
- Van egy remek ötletem - mondta a nő miközben J.R fölé helyezkedett úgy hogy a feneke pont a férfi ajkai fölött legyen. J.R felhajtotta a lenge szoknyát és látta hogy a nő mindössze egy falatnyi tangát visel amiből Sally forró nedves puncija teljesen kivan. Mohón belenyalt a nedves punciba, közben a nő sem maradt tétlen J.R lábai közt. J.R élvezettel gondolt abba, hogy egy hete még Ray öklével nézett szembe most meg a kedves barátnője formás feneke két centire van az arcától. Miután kellően felizgatták egymást Sally négykézláb helyezkedett a férfi előtt az pedig keményen belehatolt. Sally nagy kerek formás segge ide-oda ringott miközben J.R keményen kefélte hátulról. A nő hangos sikolyokkal adta tudtára a férfinak hogy remek amit csinál. Ezt követően Sally a hátára feküdt és széttárta a lábait, J.R nem kellett biztatni sokáig szinte felnyársalta a nőt, aki már színre ordított az élvezettől. J.R. a hatalmas mellek közé fúrta magát és változatlan intenzitással kefélte a nőt egészen addig ameddig mindketten csúcsra nem jutottak.

- Ez igen ön rászolgált a hírére uram - mondta lihegve a nő.
- Igyekszem hölgyem, remélem, a közeljövőben ismét megtapasztalhatom az ön bájait.
Rajtam nem fog múlni J.R. - mondta sokat sejtetően a nő miközben elkezdett öltözködni majd miután végzett kiosont a szobából. J.R pedig a tusoló felé vette az irányt.
Hasonló történetek
24275
Már lassan közel voltam hogy elélvezzek, ekkor ő hatalmasokat kezdett el szívní a makkomon, én azonnal elélveztem, bele a szájába, a kis édes annyira szívta a farkam hogy jó sokat kiszivott belőle. A kis szája tele volt a fehér nedüvel, majd lenyelte, és azt mondta hogy isteni volt, még soha nem élveztek a szájába...
30291
Mikor már teljesen megmerett, kigomboltam a nadrágját és elővettem az óriási farkát! Nyengéden elkezdtem a nyelvemmel dédelgetni. Ő közben a melleimet kezdte simogatni. Majd a makkjához érintettem a mellbimbóimat és a faszát kezdtem dögönyözni a melleim között, úgy, hogy még a golyói is összezsugorodtak a kéjtől...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: