Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Jó, ha van a barátnődnek nővére…

Ez az eset tavaly májusban történt meg velem. A barátnőmmel, akit Ramónának hívnak, már kb. 3 hónapja jártunk. Ő 16 és én is ennyi idős voltam. A szülei elutaztak egy hétre nyaralni, a nővére, Blanka pedig állandóan a barátnőivel volt…
Egy gimibe jártam vele. Nagyon jól kinéző, bombázó lány volt. Első látásra megfogott, és –szerencsére- én is tetszettem neki, hát összejöttünk. Egyik nap - mikor szülei nyaraltak - megbeszéltük hogy találkozunk suli után, nem csoda hát, hogy egész nap ő járt a fejemben. A fejemben keringett, ahogy miniszoknyában áll előttem, gyönyörű telt kebleiről ne is beszéljünk. Tehát pont úgy volt összerakva, ahogy kellett: szép arc, test, jó lélek. A nővére és ő hasonlítottak egymásra csak 2 év különbség volt közöttük.

Amikor találkoztunk a nyakamba ugrott, megcsókolt, és azt mondta: „szeretkezni akarok veled, úgy hogy azt soha ne felejtsük el!”. Visszacsókoltam majd elindultunk a házuk felé. Három utcával laktak a suli mellett, így hamar odaértünk. Beléptünk a házba, kiáltott hogy van-e itthon valaki, és mivel nem szólt senki, ezt mondta nekem: „várj, mindjárt jövök kedvesem!” És bement a fürdőszobába. Nem bírtam magammal, és 1-2 perc múlva utána mentem. Ott állt előttem miniszoknyában és egy alig valamit is takaró melltartóban. Közelebb léptem hozzá és megcsókoltam. Végig a nyakát, a melleit, a hasát és vissza. Éreztem a forró leheletét a nyakamon. Levettem a melltartóját, és láttam mellbimbói egyre jobban vörösödnek és ágaskodnak. Óvatosan elkezdtem 2 ujjammal morzsolgatni, és láttam, nagyon élvezi. Majd megfogtam és föltettam őt a csap szélére.

Széttettem a lábait és félrehúztam a mit sem takaró tangáját. Láttam szépen borotvált punciját. Először az egyik ujjamat majd a másikat és végül a kettőt egyszerre bedugtam neki. Éreztem, ahogy a nedves puncija egyre forróbb. Ki-be, majd a nyelvemmel kezdtem el kényeztetni. Körkörösen, ki, be. Nagyon élvezte, sőt annyira hogy a végén el is folyt. Levettem a csapról az ölembe kaptam és átvittem a szemben lévő szobájába. Lefektettem az ágyra, de ő fölkelt. Azt hittem itt a vége, de tévedtem. Levette a pólómát, majd a farmerom. Hátralökött a fotelba lehúzta a boxerom, megfogta akkorra már merev farkamat, és a szájába vette. Elkezdte szopni, és a szájába engedte a forró gecit, a végét pedig a melleire kente. Megfogta a farkam és áthúzott a franciaágyra. A fülembe súgta: ”69”. Lefeküdtem, fölém rakta nedves punciját, és újra kielégítettük egymást. Újra kinyaltam nedves punciját, és ő újra a szájába engedte a meleg gecit. Nagyon tetszett neki… Rá akart ülni a farkamra, de kérdeztem gumi nem akar-e. Azt mondta nem, szedi a gyógyszert és amúgy is, szeretne magában érezni. Hát rám ült. Föl-le… Láttam, ahogy a puncijából folyik ki a nedű, majd végig a farkamon. Majd leszállt hanyatt feküdt és én bedugtam neki. A végén már a párnáját szorongatta, olyan jól érezte, rólam nem is beszélve….

Épp újra akartuk kezdeni, mikor a nővére benyitott. Nem tudtunk mit csinálni, így kivörösödött arccal csak annyit mondtunk, nem mond el kérlek senkinek! Legnagyobb meglepetésünkre azt kérdezte: „Én is beszállhatok?” Egymásra néztünk, majd láttam Rami arcán, ő is kipróbálná, és bevettük őt is. Blankán csak egy kis top és egy miniszoknya volt. Felálltam és megcsókoltam. Levettem róla a ruhát, majd csókolózás közben elkezdtem ujjazni. Lefeküdtem az ágyara, majd Blanka leszopott, és Rami a fejem fölé tartotta nedves punciját. Blanka rám ült, és ő is megkapta az „adagot”. Eztán a két lány egymást kezdte el kielégíteni, míg én Blankát, majd Ramit is „kioktattam” hátulról. A végén még én is meglepődtem mennyi gecim volt… Egy fél napos szeretkezés után fáradtan bújtunk egymáshoz. Még simogattam alul a lányokat egy kicsit, ők is viszonzásul, aztán megfogadtuk ezt még megismételjük. Azóta még 2× megismételtük. Blanka már külföldön tanul sajnos, de Ramival azóta is együtt vagyunk.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Sylvie01 ·
Sajtos pogi: Sztem pont forditva, ha egy fiu es egy lany tesver szeretkezne, na AZ LENNE GUSZTUSTALAN!!!
Amugy a csap miert szakadna le? A 10evvel ezelotti es a mostaniak kozott van mar kulonbseg, azert ennyire nem legyetek mar gonoszak!
A trtenet nekem sem tetszett, tul hihetetlen, es altalaban nem a lanyok kinalkoznak fel, hanem a fiuk konyorognek! Te meg ugy irtad le, mintha meg sem fordult volna a fejedben.... kicsit tulzas azert!

Dhomen ·
Egyszerű és gyorsan elhadart történet. Furcsa hogy minden történetben minden lány gyönyörű, szexi és okos, lehet hogy csak én lakom rossz helyen (Budapesten), de én nem látok ennyi bombázót. Szívesebben olvasnék már egy olyan történetet, aminek van valamennyi valóságalapja is. :sleeping:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: