Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Jhon & April

A kandallóban halkan pattogott a tűz, a fiú mélyen belenézett a lány szemébe, tudta, hogy már a lány is akarja de még töltött egy pohárka whiskeyt. A lány nagy barna szemeivel viszonozta az előző pillantást, majd lerakta a poharat és közelebb lépett a fiúhoz. A fiú szintén tett egy közelítő mozdulatot, majd gyengéden megfogta a lány derekát. A szájuk összeért, nyelvükkel egymás szájában kutattak. John, mivel így hívták a srácot, levette April felsőrészét, April pedig megszabadította őt ruháitól már csak az alsónadrágja maradt rajta. April levette a nadrágját, fekte csipkés fehérneműje volt. John elkezdte szemit a dús keblen legeltetni, April elmosolyodott és levette a melltartóját, majd megszólalt:
- Ne félj, nem harapnak.
- Tudom, de a lát... - John hangja elhalt, mivel April segítette neki és kezét a melleire helyezte. A kandalló még mindig halkan ropogott a kandalló előtt feküdtek, mindkettőjük megszabadult felesleges ruhaneműjüktől.

April hanyatt feküdt és várta a fejleményeket John elkezdette felfelé mászni, ám mielőtt ezt megtette volna orrával megbögdöste a lány vagináját, és apró nyelvmozdulatokkal kényeztette a lányt, csak a halk nyögések jelezték, hogy jól csinálja. Utána a hasát kezdte el csókolni majd a lány mellbimbóival játszadozott, aztán nyelvét a szájába helyezte a lány azonnal rákapott. John feltette a kérdést (bár már tudta a választ) :
- Csináljuk akkor?
A lány nem válaszolt csak megfogta az addigra már merev péniszt és magába helyezet a srác finoman mozgott, először a lány átfonta rajta a lábát és belemarkolt a hátába és felnyögött elég hangosan.
- Erősebben - kérte a lány.

John teljesítette April kívánságát, majd pózt váltottak a lány letérdelt és úgy kínálta fel magát. Halk csattanások jelezték a két test találkozását, már mindketten nyögtek Jhon fallosza ki-be járt a lány vaginájából, miután ezzel a pózzal is végeztek April óvatosan végighúzta nyelvét John péniszén, majd szájába vette és nyelve hegyével kacérkodott. Ismét a lány szólalt meg:
- Próbáljuk ki milyen az anális!

John nem ellenkezett betette neki. Először finoman mozgott tudta, hogy egy rossz mozdulat nagy fájdalmat okozhat April hasalt és összetette két lábát John megfogta a fenekét és úgy mozgatta a Falloszát.
- Ahh Ahh ahhhhhh - nyögte April és Jhon szinte egyszerre.
Aprilnek az orgazmusa a tetőponthoz ért John is elélvezett a condomba, amit már egyszer az anális szex előtt lecserélt, bár minden filmben szinte azt lehet látni, hogy a férfiak a nők arcára élveznek, ők ebben semmi izgatót nem találtak, sőt kicsit undorítónak is találták, de hát az csak film semmi érzelem. Miután véget ért az aktus egymás mellett pihegtek, ránéztek az órára és látták, hogy már egy órát tartott a dolog. Megcsókolták egymást, majd April John karjaiba fonta magát, és elaludtak azzal a jó érzéssel, hogy a másiknak örömet szereztek és hogy holnap lesz egy újabb nap újabb pózok és erogénzónák felfedezésére.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Angel5 ·
Totál egyetértek veletek. Régen olvastam ehhez fogható írást. Inkább nem is szavazok. :angry:

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: