Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Jeremiás kalandjai I. rész

Hideg téli reggel volt. Amint Jeremiás felkelt, a hideg átfutott rajta. Egészen különös, furcsa érzése volt, amit nem értett. Miután elvégezte reggeli rutinját, elindult iskolába. A helyi gimnázium harmadik évfolyamába járt. Az osztályában nem érték egymást a szép lányok, természetesen akadt 2-3, de mind foglaltak voltak. Jeremiás már több mint egy éve szakított a barátnőjével, akivel bár csak 2 hónapot voltak együtt, Jeremiás nagyon szerette. Addig dúlt a szerelem, míg kiderült, hogy a lány csak kihasználta Jeremiást, és az előző pasijával megcsalta őt. Jeremiásnak persze semmit nem engedett, mert még korainak tartotta. Tehát itt volt Jeremiás 16 évesen, szűzen és még sosem volt igazából barátnője.

Mikor beült a padba, észrevette, hogy nagyon kevesen vannak a teremben. Tél volt, sokan megbetegedtek. A 17 fős osztály 6 fősre csappant. Jeremiáson kívül csak lányok mentek aznap suliba, de Jeremiás nem ismerte egyiküket sem igazán jól. Az első óra matematika volt, egy 50-es éveiben járó, kedves tanárnővel. Jeremiás az óra közepén valami furcsát érzett. Teste vért kezdett pumpálni az alfelébe. Nem volt meglepődve, mert már több napja nem nyúlt magához, és elég sokszor volt spontán merevedése. Megpróbálta elterelni a gondolatait, ami sikerült is és pár percen belül újra a matekra koncentrálhatott. Az óra további része hamar eltelt, kimehettek szünetre. Következő óra tesi volt.

Jeremiás kénytelen volt a lányokkal együtt tesizni, mivel egyedül volt aznap fiú az osztályban. A lányok mind testresimuló dresszben voltak. Az 5 lány közül két lánynak volt igazán jó teste: Izabellának és Emesének. Izabella 170 centiméter magas volt és kb. 55 kg. Barna haja és barna szemei voltak. teste kisportolt volt, közepes mellekkel és feszes, kerek fenékkel. Ő már 2 éve járt a barátjával. Emese kicsit magasabb volt Izabellánál, kb. 173 centiméteréhez kb 60 kg-os súly társult. Neki vörös haja és zöld szemei voltak. Feneke kerek volt és az átlagnál kicsit nagyobb, de feszes. Dús keblei között meg lehetett volna fulladni. Bemelegítés közben Jeremiás sokat nézte Emese ringó melleit, és szexi fenekét. Emese néha elkapta pillantásait, ezért nyújtáskor Jeremiás elé állt és bepucsítva nyújtott. Jeremiásnak a látványtól pillanatok alatt merevedése lett, amit Emese egy huncut mosollyal nyugtázott.
Az óra kosárlabdával folytatódott. Emese néha „véletlenül” Jeremiás férfiasságának ütközött alkarjával, vagy fenekével. Jeremiásnak majdnem az egész meccs alatt merevedése volt, de szerencséjére szoros alsónadrágja alig engedte ezt láttatni.

Az óra végén Jeremiás elvonult az öltözőbe. Már csak a boxere volt rajta, mikor Emese egy szál törölközőben benyitott. A ruháit letette egy padra, és a zuhanyzók felé vette az irányt. Jeremiás egy pár másodpercig mozdulni sem tudott a meglepettségtől, de követte Emesét.

-Te mit keresel itt? – kérdezte.

-A többiek elhasználták az összes meleg vizet előlem. Gondoltam nem foglak zavarni. – válaszolt Emese, majd ledobta magáról a törölközőt és előtárultak hatalmas mellei, világos színű bimbói már peckesen álltak. Jeremiás alig tudta róluk levenni a szemét, de rávette magát és lejjebb nézett. Sosem látott még ilyet élőben. A volt barátnőjével, még a csókig sem jutottak el. A látvány lenyűgözte. Emese simára borotvált, rózsaszín kelyhe ott volt előtte. Elkezdte érezni a mozgolódást az alsójában. Mivel csak egy szál boxer volt rajta, Emese hamar észrevette, kacéran elmosolyodott, majd hanyagul megjegyezte:

-Csatlakozhatsz, ha szeretnél. – majd belépett az egyik zuhanyrózsa alá és megnyitotta a csapot.

A víz kanyarogva a nyakától, a mellkasán keresztül ráfolytak a kebleire, megcsillant rajtuk, majd folytatta útját a lapos hasán, a szeméremdombig, aztán az izmos combjairól a csábító lábszárait vette célba, és eltűnt a lefolyóban. Jeremiásnak sem kellett több, alsóját villámgyorsan levette és csatlakozott Emeséhez a zuhanyfülkében.
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: