Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Jenny: 4-1

Jenny: 4-1

-------------------------------------

Írta: blushingjen
Fordította: Pavlov (pavlov.urasag@gmail.com)
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... :>
2009. szeptember

*************************************


Jenny mindig is bevállalós csaj volt. Miután sportösztöndíjat kapott a helyi főiskolán, nem azért járt a tengerpartra, hogy napozzon vagy flörtöljön, hanem hogy jó kondiban tartsa magát, és hogy röplabdázzon egy jót. Főleg férfiakkal. Büszke volt rá, hogy már-már fiúszámba vették, olyan jól játszott. A parton sokan ismerték és elismerték ügyességét.

Egy forró délutánon már kinapozta és kisportolta magát, úgyhogy izzadságtól és homoktól fedve éppen a cuccát pakolgatta, amikor megjelent mellette Randy, az egyik helyi csapat szervezője, és elhívta egy kis játék utáni falatozásra. Jenny volt már Randy házában ilyen játék utáni összejövetelen, és érezte, hogy jót fog tenni egy kis ázás a férfi jacuzzijában.

A kocsiban már volt két huszonéves srác, Erik és Steve, akik már lediplomáztak ugyan, de gyakran megfordultak a strandmérkőzéseken. Volt még egy negyedik férfi is, Michael, aki olyan harmincöt körül lehetett, mint Randy. Mindketten profi játékosok voltak. Már ismerték Jennyt úgy két éve, a szemük előtt fejlődött ki gyönyörű, szőke, izmos fenekű nővé. Néha kis bűntudattal figyelték. De mostmár tizennyolc éves volt a lány, úgyhogy nyugodtabban méregették magas, izmos testét a falatnyi bikiniben.

Amikor megérkeztek, Jenny elkéredzkedett zuhanyozni, hogy lemossa magáról a koszt és az izzadságot. Randy a fürdőszobába küldte, a férfiak pedig kimentek a jacuzzihoz egy-egy sörrel. Jenny nagyon élvezte a forró zuhanyt, a víz remekül oldotta le bőréről a rászáradt naptejet és a verejtéket. Aláengedte a fejét is, hadd járja át a forró víz a haját.

Hirtelen ajtónyitást hallott. Arra gondolt, valamelyik srácnak biztos pisilnie kellett, de legnagyobb meglepetésére a zuhanyozó ajtaja is kinyílt, és Erik lépett be mellé.
- Csatlakozhatok? - kérdezte vigyorogva. - Muszáj lemosdanom.

A lány túlságosan megdermedt, nem tudott semmit sem mondani. Végigmérte Erik izmos mellkasát, hasát és péniszét, aztán gyorsan megint a srác szemébe nézett, elmosolyodott, és átnyújtotta neki a szappant. Erik kegyetlenül izmos volt, tipikus strandröplabdás, de Jennyt eddig nem nagyon érdekelte. Azt hitte, a srác sem vonzódik hozzá, hisz volt épp elég csaj a strandon, akivel a srác elszórakozhatott. Jenny fiatal kora és normális kinézete miatt sokan csak amolyan aranyos kiscsajnak nézték. Félénken fordított tehát hátat a srácnak, tovább engedte a hajára a vizet, egy pillanatra arra gondolt, hogy ez talán mégsem szexuális közeledés, a srác talán tényleg csak zuhanyozni akar.

De aztán megérezte, hogy a srác közelebb simul, a fenekéhez nyomja meredező farkát, és végigsimít szappanos testén. A lány még mindig nem szólt semmit, csak kuncogott egy picit, amitől a srác felbátorodva folytatta a felfedező körütat a testén. A lány érezte, hogya kemény fasz a húsához nyomódik. Amikor Erik ujjai a mellére simultak halkan felnyögött. A szituáció teljesen felkavarta, nem tudta, mit tegyen. Megfordult.

- Ez miattam ilyen? - kérdezte halkan, és Erik vastag, ágaskodó farkára nézett.
- Nem tudtam, hogy ilyen tökéletesek a melleid - mondta Erik, és egyik kezével tovább simogatta a lány mellét, a másikkal mögényúlt, és a fenekénél fogva magához húzta. - Sőt, az egész tested tökéletes.
- Tényleg? - kérdezte a lány. - Sosem gondoltam, hogy így látsz engem. Vagy hogy így érzel - mondta vörös arccal, de már nem volt menekvés, forrni kezdett a vére. Nagyon jó érzés volt a férfi keze a testén, erősen tartotta, s mégis csúszott a víztől és a szappantól.

- Mind erről beszéltünk, amikor a meccsen téged néztünk - mondta Erik. - Még mindig aranyos és ártatlan vagy, mégis dögös és izgató. Kibaszott izgató - mondta, és megszorította a lány fenekét.
- Hát örülök, hogy így látod - suttogta Jenny, és megcsókolta a srácot. Ajkaik először csak kerülgették egymást, de hamar szenvedélyesebbé váltak, nyelvük is találkozott, a forró vízben és gőzben mintha meggyulladtak volna. A lány keze máris Erik farkán volt, finoman simogatta. Most, hogy érezte a fiú vágyát, már sokkal bátrabb lett.
- Szóval ezt akartad? - kérdezte, ráfogott a srác falloszára, és fel-le simogatta.
- Lenne még valami... - mondta Erik mosolyogva.

- Egy szopást akarsz? - kérdezte Jenny vidáman. Alig hitte, hogy ezt ő mondja, azt meg pláne, amire készült. A zuhany alá állította a srácot, letérdelt elé, megcsókolta a makkját, és finoman verni kezdte a farkát.
- Ezt akarod? - kérdezte újra, és végignyalta hegyén. Olyan erős vágyat érzett, hogy beleborzongott.
- Ezt bizony - nyögte Erik. A lány nyalogatta és csókolgatta a farkát, végignyalta az egészet, egészen a golyókig, és lágyan beszívta őket a szájába. Aztán visszaindult, végighaladt a makkig, ott nagyra tátotta a száját, ajkai közé engedte a makkot, de még nem ért hozzá. Felnézett a srácra, aztán már érezte is, hogy Erik megragadja a fejét, és a farkára húzza. Mostmár rászorított az ajkaival, csukott szemmel élvezte a szájában lüktető kőkemény rudat. Erik dugni kezdte a száját, keze szilárdan markolta a lány vizes haját, és Jenny nyögve szopott. Mostmár mindketten bevadultak. A lány mélyen a torkára engedte a lökéseket, teljes erővel szopott, hagyta, hogy megtörténjenek a dolgok.
- Nagyon jól nézel így ki - mondta neki Erik, a lány meg csak bólogatott a faszán. A bóktól azért elmosolyodott, kiengedte a faszt a szájából, és az ajkainak ütögette a makkot. Ki akarta elégíteni, azt akarta, hogy a srác elélvezzen. Azt akarta, hogy a srác erre élete legjobb szopásaként emlékezzen. És úgy tűnt, ez így is lesz.

Ritmikusan bólogatott Erik lökéseire, a makk a torkáig hatolt, közben bal kezével a puncijához nyúlt, két ujját magába engedte, és még keményebben szopta a srácot.
- Óóó Jenny - hallotta a srác halk nyögését, de teljesen rá volt hangolva a szopásra, és vadul ujjazta magát. - Mindjárt elélvezek, kicsim - figyelmeztette a srác.
- Jöhet - mondta Jenny, és nyomott a srác farkára egy nedves csókot. - Jöhet az egész, élvezz!

Erik két kézzel kapaszkodott a lány fejébe, úgy húzta a faszára, és a szájába élvezett. Jenny élvezettel nyögött, élvezte, ahogy a kemény faszból áradó forró sperma kitölti a száját. Az első néhány löketet lenyelte, a maradékot pedig elkente nyelvével a makkon. Jóízűen nyalogatta és szopogatta a faszt, míg a srác ki nem ürült.

- Jó volt? - kérdezte Jenny, miközben tisztára nyalta a péniszt.
- El sem hiszem, hogy megtörtént - lihegte Erik.
- De azért örülsz neki, ugye? - kérdezte a lány ördögi mosollyal, és felállt, de a faszt még nem engedte el.
- Hát még jó... - sóhajtotta Erik.

A lány felállt, és átölelte a srácot. Erik csöndesen állt a zuhany alatt egy kicsit, aztán megcsókolta Jenny homlokát, és kilépett a kabinból.

A lány csak ekkor gondolt tette következményeire. Egy kis kurvának érezte magát, amiért ott térdelt a srác előtt, és lenyelte a spermáját. Igaz, ez nem is volt olyan rossz érzés, de hamarosan ki kell innen menni, a többiek szemébe nézni, mintha idebenn semmi nem történt volna. Kíváncsi volt, hogy fognak majd rá nézni. A gondolat valahogy felizhatta, de meg is ijesztette kicsit. Erik azt mondta, hogy a parton mindannyian őt stírölték - ez meglepte, de bele is borzongott. A puncijához irányította a zuhanyrózsát, a kabin falának dőlt, és Randyt, Michaelt and Steve-et képzelte maga elé, ahogy izgatottan nézik. Még mindig az ajkán érezte Erik gecijének ízét. Hatalmasat élvezett.

Engedte még egy kicsit magára a vizet, de tudta, hogy nem rejtőzködhet örökké a fürdőszobában. Elzárta a csapot, és kilépett a kabin ajtaján.

A fülkén kívüli hideg levegő megborzongatta bőrét, de igazából akkor hökkent meg, amikor körülnézett: Erik elvitte a törölközőket! És a ruháit! Nem tudta semmivel eltakarni magát.

Az ajtó mögül hangok hallatszottak, meg egy kis nevetés. Mintha Steve ezt mondta volna:
- Hát ez nem valami udvarias tőled, haver...

Szóval a srác direkt csinálta. Jenny kicsavarta hajából a vizet, és a lehetőségeit latolgatta. Kikiálthatna, és könyöröghetne, mint egy kiszolgáltatott lány, és ezzel beismerné, hogy milyen kínos szituba került. De ki is mehetne így, és úgy tehetne, mintha semmi sem történt volna, mintha nem is érdekelné a dolog.

Hát nem sok választása volt. Kinyitotta az ajtót, és meztelenül kilépett, nem is próbálta takargatni magát. Odament a férfiak közé.
- Na, hol az a sör? - kérdezte, bár érezte, hogy ég az arca.
- A kis hölgy feltétlenül megérdemel egy sört - mondta Randy, és kivett egy üveggel a hűtből, de közben végig a lány nedves, meztelen testét bámulta. Michael füttyentett egyet, és bár Jenny zavarban volt, élvezte a férfiak figyelmét. Randy odaadta neki az üveget, és a lány rájött, hogy Erik biztos elmondta nekik, mi történt tíz perccel ezelőtt. Hogy ő ott térdelt a srác előtt, és tele volt a szája a srác spermájával. És most itt áll előttük meztelenül. Hát ez nem sokat emel a hírnevén.

- Mehetünk a jacuzziba? - kérdezte Randytől, aki a mellét bámulta, nem nézett a szemébe.
- Jó ötlet - mondta a férfi, és belékarolt. - Menjünk!

Kimentek a teraszra, a többiek követték őket. Jenny beült a forró, bugyogó vízbe, a férfiakra nézett, és kijelentette:
- Ez így nem igazság, fiúk. Ha én pucér vagyok, az a legkevesebb, ha ti is levetkőztök!
Ez kétségtelenül méltányos kérés volt, a négy férfi levette ruháit, és bemásztak mellé a kádba.

A következő negyedórában jól elvoltak. Jenny ellazult, viccelődött a pasikkal, széttárta karját, és hátradőlt a jacuzzi falának. Mellei a víz fölé emelkedtek, a hapsik bátran csodálhatták őket. A lánynak kezdett tetszeni ez a sok érdeklődő tekintet, de a beszélgetés fonala a röplabdánál maradt, meg az esti menünél. Csak a lány mosolya jelezte, hogy mennyire élvezi a helyzetet.

Steve kimászott egy újabb sörért, Jenny ekkor vette észre, hogy a srác farka teljesen merev. Ezúttal már túllépett félénkségén, bátran kérdezte:
- Ez miattam van?
- Hát nem is a srácok miatt! - nevetett Steve. Jenny felkacagott, lenézett a melleire:
- Pedig itt nincs is túl sok látnivaló. Jobb lenne, ha nagyobb melleim lennének.
- Viccelsz? - kérdezte Randy. - Csodálatosak. Mintha lebegnének. Pont jól ágaskodnak.
- Igen, és a hatalmas mellek amúgy sem jók - vágta rá Steve. - JObb, ha kicsik és aranyosak, mint a tieid. Amíg közéjük elhet tenni a cerkát, nincs semmi baj.
- Hát nem is tudom... - mondta Jenny.
- Erről csak egyféleképpen lehet meggyőződni - mondta Steve.

Jenny rögtön magán érezte a pasik tekintetét. Máskor ez tolakodó lett volna, de most valahogy csak még bátrabbá vált tőle.
- Hát akkor próbáljuk meg - mondta.

Steve nagyot nézett, de rögtön ráindult a lehetőségre. Gyorsan odalépett a lány elé, felállt, és Jenny melleihez illesztett a farkát. A lány megfogta a faszt, beillesztette a mellei közé. A férfi lassan elkezdett előre-hátra mozogni köztük.

- Nem is tudom... Jó érzés ez neked? - kérdezte Jenny, és megpróbált dögösen nézni a férfire. Még ebben a forró vízben is érezte a falloszból áradó meleget a bőrén, és azt is, hogy a puncija égni kezd, az arca pedig égővörös. Teljesen lenyűgözte, hogy ilyen obszcén dolgot művel ezek előtt a férfiak előtt.
- Szerinted, Jenny? - kérdezte Steve, miközben a mellét baszta.
- Szerintem be kéne jobban nedvesíteni - mondta Jenny. Ránézett a mellei között meredező faszra, és ráengedett egy kis nyálat. - Így már jobb lesz - mondta.

Steve ráhajolt, hogy minél jobb szögben mozoghasson.
- Ezzel talán meg is állapítottuk a méretet - mondta Erik, és meredten bámulta a jelenetet. - Tökéletes mellek, és nagyon jól lehet baszni őket.

Jenny újra ráengedett egy kis nyálat Steve farkára, hogy jobban csússzon. Nagyon élvezte a mellei között ágaskodó szerszámot, érezte, hogy a lökések sürgető ereje tiszta, sallangmentes vágyból fakad. Felváltva nézte a makkot és Steve szemét. Aztán megszólalt:
- Jobban be kell nedvesíteni.
És a következő lökésnél szájába szívta Steve farkát, nem is engedte ki. Ajkait körézárta, száját mélyen ráengedte, egészen benyelte. Innen már nem volt visszatérés, az már nemcsak flörtölés és viccelődés volt. Három másik férfi előtt szopott, és ráadásul mindannyian tudták, hogy azap ez már a második fasz a szájában.

A zsigeri vágy teljesen átjárta. Még nagyobb szenvedéllyel szopta Steve farkát, és érezte, hogy a férfi nem bírja már soká. Lehajolt, és szopogatni kezdte a férfi golyóit, amik a jacuzzi klóros vizétől furcsán steril ízűek lettek.
- Ez igen, Jenny - nyögte a férfi.

- Basszus, a vízbe fogsz gecizni! - kitáltott fel Randy. Erre mindenki felnevetett, kivéve persze Steve-et, aki Jenny orális technikájára koncentrált. Jenny felnevetett, aztán folytatta a mély szopást. Többször is a torkára engedte a faszt, aztán kikapta belőle:
- Élvezz a számba, lenyelem mind! - jelentette ki. Mire ajkai visszacuppantak Steve makkjára, a férfi el is élvezett. Jenny lenyelte, a végén már egészen nagyokat kellett kortyolnia.

- Mindig tudtam, hogy egy kis angyal vagy, Jenny - mondta Randy. - De sosem hittem volna, hogy ilyen ördögi éned is van.
- Én sem - mosolygott Jenny. - Úgyhogy talán jobb lesz, ha kihasználjátok az alkalmat. Ha akarjátok.

Steve visszarogyott a vízbe, Randy kilépett a jacuzzi mellé. Jenny odafordult, hogy szembenézzen a mai harmadik fasszal. Feltérdelt a víz alatti ülésre, így a feneke kiemelkedett a víz színe fölé, melle pedig leért a jacuzzi szélére. Éhesen engedte a szájába Randy farkát. Igazi szopóskurvának érezte magát, és csak kósza gondolatként fordult meg a fejében, hogy vajon hogyan fog velezekkel a férfiakkal legközelebb szembenézni.

Aztán kezeket érzett a csípőjén, valaki végigsimított a seggén. Tudta, hogy a fiúk a fenekét értékelik legjobban, és tetszett neki az ötlet, hogy valaki simogassa, talán ujjazza is, miközben Randyt leszopja. Aztán érezte, hogy egy fasz csúszik a combjai közé. Megfordult, és látta, hogy Erik hatol hátulról belé.

Az érzéstől majdnem elvesztette a fejét. Soha nem volt még benne két férfit egyszerre, és soha nem is került olyan helyzetbe, hogy ez megfoduljon a fejében. És most kegyetlenül jól kitöltötte a két fasz. Megborzongott és elélvezett. Talán az a gondolat volt rá ilyen hatással, hogy ma egy igazi ribancként viselkedett, feje egy igazi férfi farkán mozgott, egy másik pasi pedig hátulról tette magáévá, mint egy kurvát.

Erik mélyen belévágta a farkát, ettől a lány hangosan felnyögött, de Randy farka igencsak eltompította a hangját. A két fasz vadul táncolt benne, a lány nagyon élvezte. Édes, fiatal arcával felnézett Randyre, ezt a férfi már nem bírta, és hatalmasat élvezett. A lány csak nyelte, de Erik elég keményen pumpálta hátulról, nem nagyon tudott koncentrálni. Jenny már teljesen el volt szállva, olyanokat mondott, amiken még ő maga is megdöbbent.
- Olyan gyorsan elélveztél, Randy. Legközelebb majd finomabban csinálom neked. Megígérem, jó alaposan leszoplak majd - nyögdécselte a lány Erik lökései közepette.

Mostmár csak Michael nem foglalkozott Jennyvel. A férfi házas volt, Jenny találkozott már Lizzel, a feleségével. Gyönyörű nő volt, jó karban tartott, csinos nő. Jenny tudta, hogy a tilosban jár, de azt akarta, hogy Michael is akarja őt, fel akarta izgatni, hogy a férfi őt is kívánja, ne csak Lizt. A pasas még mindig a jacuzzi másik végében ült, figyelmesen nézte a kefélést, de nem mozdult.

- Michael, kívánlak - vinnyogta neki a lány. - Akarsz? Elég dögös vagyok neked?
- Nem tehetem, Jenny - mondta a férfi. - Tudod, hogy nem tehetem.
- Nem mondom el senkinek! És ők sem! - mondta a lány, és összeszorította a fogát Erik pumpálásától. - Ha már eddig eljutottunk, legalább hadd szopjalak egy kicsit!

Michael nem szólt semmit, de a lány tudta, hogy a férfinak ezen jár az agya.

- Bármit megtehetsz velem, szivi - nyögte a lány. - Tudom, hogy Liz nem olyan dögös, mint én, biztos van valami, amit nem enged meg neked. Most bármit megkaphatsz. És persze nem is hagyhatlak ki - mosolygott szenvedélyesen a férfira.

- Jól van, én sem vagyok fából - mosolygott Michael, átlendült a medence peremén, és Jenny elé állt. A lány megragadta a férfi farkát, de a pasas lefejtette róla a kezét. A lány kinyújtotta a nyelvét, hogy megnyalja a nagy faszt, de a hapsi az arcához paskolta a szerszámát. Aztán a lány hajába markolt, az ajkához illesztette a péniszét, és a lány érezte, hogy most aztán sor kerül arra a bizonyos tiltott dologra.

Erik ekkor döfött belé hátulról egy utolsót, és megtöltötte gecivel. Vadul pumpálta a lány testét, de Michael elöl szilárdan tartotta a lány fejét. Mikor a hátsó férfi végzett, Michael felegyenesítette a lányt, és kivezette a medencéből, a padra. Eléállt, két marokra fogta a lány haját, és keményen a farkára húzta a száját. Könyörtelenül kúrta a lány száját. Egy pillanatra átfutott az agyán, hogy vajon nem lesz-e ez túl sok ennek az ártatlan kis csajnak, de aztán megérezte a golyóin a lány ujjait, úgyhogy csak folytatta tovább.
A többi férfi fáradtan nézte, ahogy Jenny az aznapi negyedik faszt fogadja magába éppen. De azon azért meglepődtek, hogy épp a higgadtnak tűnő Michael műveli ezt a lánnyal.

- Az arcodra fogok élvezni, Jenny - jelentette ki a férfi, és megint hátrarántotta a lány fejét a hajánál fogva.
- Liz nem engedi az arcodra, mi? - lihegte Jenny, és vágyakozva nézte, hogy Michael veri előtte a farkát.
- Hát nem bizony - mondta a férfi. - Ő nem akkora kurva, mint te.

És ekkor már jött is a faszból a sperma, egyenesen Jenny arcára. Egész szép kis csíkot hagyott a homlokától az álláig. A következő két adag már a szájára érkezett.

A lány a férfira mosolygott, valahogy perverz módon kielégültnek érezte magát.
- Szép vagyok így? - mutatott a spermás arcára.
Michael megcsókolta a lány homlokát:
- Gyönyörű vagy, szivi. Még sosem láttam ilyen szép csajt.

A bóktól Jenny elvörösödött.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Sinara ·
Bocsi, de ez nem épp a legjobb történeted. Amolyan tucattermék.
Meglenne benne a lehetőség, de nekem valahogy az az érzésem, hogy aszerző összecsapta az egészet. Csapongva indul és mire tényleg elindulna a történet, már jön is az action. Vagyis sokkal többől nem áll a történet, mint a puszta szexleírásból, ami nálam inkább hátrány.
A fogalmazás is kissé elnagyolt.
A fordítás jó, bár van benne egy-két elgépelés, de egyébként ez talán az egyetlen eleme ami tetszett.

Pavlov ·
Pavlov Uraság néven mostmár a Facebookon és a Google Pluson is elérhettek!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: