Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Jegsziv

Szuleimmel elkoltozunk Siltevilltbe. Szoval uj elet uj suli. Cseppet sem orultem neki.. De hat ez van. A szuleim beirattak egy koedukalt suliba. Csak sracok nagy oromomre. Mikor elso nap beleptem ugy neztek ram mint egy idegen lenyre. Tudhato hogy nem vagyok az hetkoznapi fiu. Osz haj edzett test kek szem kitetovalt test. Elso oram pont az osztalyfonokkel volt. Mikor meglattam elalt a szavam hihetetlen gyonyoru no volt. Fiatal igazi diakcsemege. Kerdezoakodott en minden kerdesere jo diak mondjara valaszoltam. O tanitotta nekunk a tortenelmet. Amibe nem voltam a legjobb. Mar egy fel eve jartam a suliba amikor eljott a felev es megbuktam tortenelembol. Felajanlotta hogy iskola utan korepetal. Mas tanarnak nemet mondtam volna de neki barmire igent. 8. Oraba egyedul maradtunk. Elegge kirivoan oltozkodott. Fekete mini szoknya es feher ing volt aznap rajta. Adott egy feladatsort amire megkert hogy valaszoljam meg a kerdeseket. Nem birtam levenni rola a szemem ahogy setalt a terwm egyik vegebol a masikba. Eszre vette hogy ot bamulom es kicsiny szigorral a hangjaba megkerdeztw
- kesz is vagy?
- ohm igwn
Amikor meglatta a papirt megdobbent hogy semmi nem volt ra irva. Behajolt elottem es pont meglattam a gyonyoru nagy melleire. Nem tudtam levenni rola a szemem amit o is eszre vett. Es felhaborodva nekem allt hogy hogy kepzelem hogy a melleit bamulom. Perverz mosolyal csak annyit mondtam hogy lattam mar ilyet( persze ilyen gyonyprut meg soha!!)
Megfogta a kezem es felszolitott hogy aljak fel megyunk az igazgatoiba. Valamit tennem kellett.. Igy hat elkaptam a derekat es magamhoz huztam. Csattant is az arcomon a keze. Ez utan megfogtam a cuccom es kimentem a terembol. 1 honapig nem mert a szemembe nezni es a korepetalasokat is lemondta. Suli vege fele megkertem hogy tartson nekem ujra kulon orakat. Mikor bejott nem mert szolni csak elem tette a papirt hogy valaszoljak a kerdesekre.
Ismet gyonyoru volt.
Szoke hajat felfogta mert meleg volt es kigombolta kicsit az inget. Fordult a kocka most o bamult folyamatosan amint en a papirt toltottem kifele. Amikor vegeztem szoltam neki es mar indultam kifele a terembol amikor megfogta a kezem. Es bocsanatot kert a multkori incidensert. Annyit feletem hogy
Semmi baj tanarno. Es rakacsintottam. Amikor kimentem a terembol nem jott utanam mint ahogy szokasos volt hanem bent ult es a lapomat nezte. Ugy tettem mint ha bent hagytam volna valamimet es vissza bementem. Orommamor lepte el amikor meglatott
-hat te?
- ohm.. Csak bent hagytam a telefonom
- ertem
Amikor raneztem hogy valami ninca rendben. Megfogtam a vallat es megkerdeztem hogy mi a baj? Nem tudtam megszolalni amikor kibokte hogy mi is a baja.
- szerelmes vagyok beled
- na de tanarn..
Mire kimondtam volna felalt es megcsokolt. Ahogy hozzam simult egybol harcra keszen alltam.. Eszre vette es elszegyelte magat. Ahogy kozelebb jott nem birtam magammal es a nyakat keztem el csokolgatni. Amire halk nyogesekkel valaszolt. Kigomboltam az inget es elem tarult a gyonyor.. Nem birtam magammal elkezdtem csokolgatni kozbe a feneket markolasztam. Neki lokott a falnak. Es leterdelt elem. Elovette a mar eleg merev farkam es puszilgatni kezdte mit is mondthatnek isteni volt. Aztan bekapta es elkezdett szopni. Amikor mar majdnem elelveztem szoltam neki
-tanarno kerem.
- nem elvezed?
- de.. De ezt nem szabad..
Azzal felalt es felult a tanari asztalra en oda altam mar nem birtam magammal levettem a bugyijat es elkezdtem nyalni ahogy nyaltam egyre hangosabb volt nagyon hamar elelvezett. Ram nezett es bocsanatot kert. Nemtudtam mire velni. Akkor elmondta hogy o meg szuz es vigyazzak ra.
Hihetetlen erzes volt hogy en lehetek neki az elso. Finoman magamhoz huztam es lassan betoltam neki ami elegge fajt neki.
-hagyjam abba?
- dehogy csinald csak
- de szoljon ha nagyon faj.
- nem faj.. Szeretlek!
Azzal elkezdtem szepen lassan utemesen dugni. Nem kellett sok es elelvezett.
En meg nem tartottam ott es mondta hogy csinaljam nyugodtan. Vegen mikor ott jartam mar huztam ki amikor vissza huzott es kerte hogy elvezzek bele. Egyszerre mentunk el mit ne mondjak eletem legszebb napja volt. Ahogy szoritott magahoz elontott a vagy es megcsokoltam. Amikor feloltoztunk megolelt.
- szeretlek
- en is szeretem a tanarnot
- jaj hagyd mar ezt a magazodast. Szolits Dianak.
Mosolyogva koszontunk el.
Meg 2 evig titokban jartunk. Aztan suli utan nyilvanossa tettuk.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Deakjanika ·
Igazavan, teljesmértékben Andreas69 nek!

Pavlov ·
Valami borzasztó.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: