Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Játszótér

 




Habár a történet ebben a formájában kitaláció, egyes események és személyek a valósággal történő hasonlósága nem véletlen…




- Ez lenne az.
A fiú kinyitotta a zárat és nagyra tárta az ajtót. Szilvi szeme elé egy előszobaként is funkcionáló konyha tárult. Balázs belépett a lány után és gondosan kulcsra zárta a bejáratot. A belvárosi lakást ahol voltak, egy kollégája örökölte és jelenleg a baráti társaság tagjai használták kalandozásaik lebonyolítására. Ennek megfelelően a berendezés minimalista, de igényes volt, a tulajdonos sose kért pénzt a használatáért, de akik ide jártak időről időre hoztak valami tárgyat, játékszert vagy épp egy új készlet pezsgőspoharat.
A konya-előszobából ahol most álltak egyetlen kis szoba nyílt, a végét pedig egy elhúzható tolóajtós fürdőszoba zárta le.
A helységben egy sötétre pácolt fából készült galéria állt, alatta hatalmas dupla matraccal. A gangra néző két ablak alatt babzsákfotelek feküdtek, a falhoz tolva pedig egy hosszú lapos szekrényen állt az ipodhifi és egy kisebb LCD tévé.




Balázs tegnap már járt itt, terepelőkészítésen, így a hűtőben kellemes hőfokon feküdt egy üveg rosé pár tábla csoki társaságában. Utóbbira magyarázat, hogy az együtt töltök évek alatt megtanulta, a lány különleges módon élvezi ha orgazmus közben csokoládét tömnek a szájába...
Nem ez volt az egyetlen árulkodó jel hogy  mindketten a szex vadabb és különlegesebb formáját kedvelik. A lakás kéjlakká történő folyamatos átalakulása során a galériát tartó falábba fémgyűrűk kerültek, valamint a középső keresztgerendán is hasonló kapók voltak, melyekről két állítható hosszúságú heveder lógott egymástól körülbelül két méter távolságban, végükön gyorszárakkal.




Miközben lesegítette a Szilviről a kabátot, végignézett nyúlánk alakján és magában megállapította, hogy nem hazudott mikor mesélte milyen keményen edz. A lány sose volt nagyon vékony, de hosszú lába és kecses ujjai ugyanazt az eleganciát sugározták, amit egzotikus vágású jégkék szemei és érzéki, az átlagnál kicsit vastagabb ajkai.  A kabát alatt egyszerű, rövid fekete szoknyát, térd fölé érő vastag fekete pamutharisnyát viselt, nagy kerek melleinek mozgása pedig elárulta, hogy nincs melltartó a fekete feszülős felső alatt.
A látványtól és az ismerős test közelségétől érezte, ahogy megkeményedik. Furán működött kettőjük között a szexualitás... bármikor bárhol képesek voltak az őrületig izgatni  másikat egy mozdulattal, egy pillantással, de akár egy kimondott szó hangsúlyával is... és ez így ment 10 éve.




Szilvi nekidőlt az konyha és a szoba közötti ajtófélfának és a szokott kacér pillantással végigmérte Balázst.
- Kaphatok valamit inni?
- Rosé megfelel?
- Tökéletes.
A srác kivette a hűtőből a palackot, majd töltött mindkettejüknek.
- Mire igyunk? - kérdezte Sil.
- A pillanatra - válaszolt Balázs –, és arra, hogy a monogámia ellentétes az emberi természettel.




Miután lerakták a poharakat, a srác Silhez lépett, magához húzta es ellenkezést nem tűrően mélyen lesmárolta. Közben keze a másik csípőjére csúszott és magához szorította.
A várakozás megtört, behúzta a lányt a szobába, mögé került és egy gyors mozdulattal lehúzta róla a szoknyát.  Az elétáruló fekete stripbe bújtatott popsi látványától még jobban beindult.
- Erre mostantól nem lesz szükséged.
Kezénél fogva a matracokra húzta és durván térdre lökte. Elkapta a gerendáról lógó egyik hevedert, a nő csuklóját a gyorszár közé csúsztatta és feszesen meghúzta. Miután a másik csuklóra is felkerült az eszköz addig állított a hevedereken, amíg a térdelő lány kezei kifeszültek.
- Ameddig nem engedem, nem állhatsz fel, megértetted?
- Igen - Sil gyorsuló légzése elárulta, hogy milyen régen volt része ilyen bánásmódban.  Balázs a térdelő test elé lépett es elégedetten megállapította, hogy a női mellek ebben a megfeszült pozícióban a legkívánatosabbak, főleg ha a felső vékony anyagát szinte átszúró kemény bimbókat is beleszámoljuk.




Komótos mozdulatokkal kigombolta fekete ingét, majd kibújt farmerjából.
Mikor Szilvi meglátta a szürke boxerben dudorodó kemény farkát felnyögött.
B. közelebb lépett a lányhoz és arcának dörgölte az ágyékát.
- Most pedig azt teszek veled, amit csak akarok, riban!
Sil mögé térdelt és kezei durván hátrahúzták a fejét, tekintetük találkozott.
Szilvi ekkor látta meg benne azt a vadságot, amitől egyszerre megijedt másrészt megőrült. Zsákmánynak érezte magát, levadászva, kiszolgáltatva.
A fiú kezei keményen belemarkoltak a mellébe, fájdalom és izgalom keveredett abban, ahogy a kőkemény mellbimbóit összecsípték az ujjak.
Balázs a végighúzta a fogait a lány vállán és nyakán majd hirtelen beleharapott az érzékeny húsba. Tenyere közben a telt melleket masszírozta melyek egyszerre voltak puhák és kemények.




- Itt az idő, hogy egy kicsit játszak - sziszegte Sil fülébe, majd nyomatékként azt is megharapta. Lassan visszasétált a nő elé és a matrac mellett álló dobozból egy fekete pengéjű kést vett elő.
A lány megijedt. Játszottak már késsel és tudta, hogy nem lehet semmi baja, hisz régen még ő kérte meg Balázst hogy próbálják ki, amitől a fiú eleinte kicsit idegenkedett is.
A dobozból egy fekete szemmaszk is előkerült, és az utolsó dolog amit Sil látott a körülötte lévő világból az a pasi tekintete és a feketén csillogó kés volt.




Hirtelen mintha egy üres térben találta volna magát, hallotta a szívdobogását a fülében. Ágyéka tüzelt, érezte, ahogy elönti a bizsergés és a forróság.
Nem tudta hol van körülötte a férfi nem tudta mi fog történni vele.  Hirtelen megérezte a srác tenyerét a hátán.
- Ne mozdulj!




Hideg fém csúszott a felsője alá a derekánál. Minden idegszálával arra koncentrált, hogy mozdulatlan maradjon, de ez nehezére esett mivel egyrészt rettegett, másrészt puncija vadul lüktetett a vágytól.
A penge lassan csúszott végig a hátán, érezte, ahogy a felső szorítása enged.
- Úristen, ez levágja rólam - gondolta.
A felső egy reccsenéssel engedett és a mellei lelökték magukról az anyagot.
Halotta, ahogy Balázs felkel mögüle, és az öngyújtó csattanása után megérezte a cigarettafüstöt.
A fiú a falnak dőlve cigizett, elégedett nézve a térdeplő, kikötözött félmeztelen női testet.
Az is a játék része volt, hogy Szilvi nem tudta a következő pillanatban mi történik vele, így nem sietett. Élvezte a lány kiszolgáltatottságát, a hatalmát a másik felett.
Mélyen leszívta a füstöt, közelebb lépett és lehajolva az arcába fújta. A következő pillanatban két ujja közé csípte a mellbimbóját es csavart rajta egyet. Szilvi megvonaglott... eszébe jutott amikor kibilincselte magát otthon mire Balázs hazaért… akkor B. komótosan levetkőzött, cigire gyújtott, és ahogy nézte az ágyra kötözött lányt a tekintete olyan vad volt hogy Sil attól tartott egy pillanatig hogy a testén oltja el a cigit, hiába volt az egyik legfontosabb szabályuk hogy sose okoznak a másiknak semmi olyan sérülést ami fél óránál tovább meglátszik, inkább a dom-sub lelkijátékra koncentrálnak... most is elöntötte az rémület, hogy a következő másodpercben a bőrén érzi meg a parázs izzását.  A pillanat elmúlt mikor megérezte a kést az csípőjén, mozdulatlanná dermedve tűrte, ahogy az éles penge egy mozdulattal elmetszette a bugyi oldalát. Egy pillanattal később a másik oldalon ugyan ez történt. B. megragadta a popsijába vágó maradványt megszabadította tőle.
- Helyben vagyunk - gondola Szilvi, kiszolgáltatva, meztelen, kéjvágytól félőrülten.




Balázs gyakorlott mozdulattal nyitotta szét a kislányosan sima punci ajkait, miközben ujja végigsiklott közöttük. Érezte, ahogy Szilvi megrándul az érintéstől, ahogy ujjbegye rátalált a lány csiklójára mely teljesen nyálkás volt az izgalomtól. Apró mozdulatokkal megütögette párszor, majd a szájához emelte az ujját és lenyalta róla a nedvet.
Imádta az ízét és tudta, hogy a lányt is izgatja a sajátja. Először a mellbimbókra kent, majd gondosan benedvesítette az ajkait és megcsókolta a nőt.
Mikor Szilvi megérezte a saját izét megharapta a srác ajkát. Apró győzelem volt ez, mivel a következő pillanatban érezte a tenyér csattanását az arcán.
A pofont pont megfelelő erősségű volt és mire a lány tudatáig eljutott, már halotta is a hangot.
- Mit képzelsz te sátán szukája? Ezért most fájni fog!




Balázs a dobozból maga mellé rakott 2 ezüst szinű csipeszt melyek között vékony lánc függött és beszívta a szájába a lány jobb mellét. Szilvinek apró bimbói voltak, arányos rózsaszín udvarral, az egyik legszebb, amit az amúgy erősen mellfetisiszta srác életében látott. Először finoman szopogatta miközben a keze a lány másik mellét markolta. Hirtelen a foga közé vette és finoman ráharapott miközben a tenyere is összeszorult a bal cicin.  Amikor elégedett volt az eredménnyel a csipeszt a bimbóra csippentette. Sil felszisszent, ahogy Balázs egy kicsit szorított a méretcsavaron. A bal bimbót már előkészítés nélkül csipeszelte fel a lány halk nyöszörgésétől kísérve.
Megkerülte játszótársát és hátulról belemarkolt a fenekébe, keze egyre gyakrabban csúszott végig a combok között, minden mozdulatra kéjes nyögés volt a válasz. Hirtelen csattanósan rácsapott  Szilvi seggére, és ahogy a térdelő nő teste az ütéstől megmozdult a csipeszeken lógó lánc is.  Sil érzékelésében összemosódott a fájdalom és a kéj.  Érezte a seggére záporozó, rendszertelen időben érkező ütéseket, a csipeszek szorítását a bimbóin, ahogy a mozgó lánc néha meg is rántotta őket finoman. Testében egyre növekedett a feszültség és a vágy a kielégülésre, magában akarta érezni a másikat, átadni neki a testét, feloldódni az akaratában.




Balázs farkán kidagadtak az erek, ahogy kőkeményen állt,  csupaszra borotvált golyói teljesen felhúzódtak és hiperérzékennyé váltak. Eddig uralkodott magán és csak néha engedélyezett egy-egy simítást magának, de most az a hullámzó mellek és lassan kipirosodó kerek popsi láttán kezdte elveszíteni az eszét.  Elhúzódott a nőtől, akinek félig gerendán lógó teste lassú ritmusban mozgott előre-hátra az ütések abbamaradása után is. Nyújtózkodva elérte a dobozt, és kivett belőle egy óvszert, melyet gyors mozdulattal megfosztott a csomagolásától.  Tudta hogy Szilvi kedvence amikor hátulról, személytelenül dugják, ezért miután farkára ügyeskedte a gumit, durva mozdulattal szélesebbre lökte a lány térdelő lábait és amint megérezte a lucskos punci bejáratát egyetlen hosszú mozdulattal a nőbe hatolt.  Fél kézzel  megragadta Szilvi haját,  fejét hátrahúzta, hogy plafonhoz kötözött kezei megfeszültek, másik keze csípőt markolva húzta mind mélyebben a farkára az engedelmes testet.




Érezte amint a kemény popsi az hasának és az ágyékának feszül, csípőből még mélyebbre lökte. Sil a behatolás pillanatában elévezett. A játék során felhalmozódott energia most kirobbant és hullámokban öntötte el a testét. Combja egy pillanatra megrogyott és az emiatt kezébe nyilalló fájdalom furcsa módon csak erősítette a kéjt.  Vakon, felfüggesztve a plafonra, tüzelő pinájában szeretője vastag farkával artikulálatlan hangokat hallatott miközben az ájulás szélén volt.




Balázst nem lepte meg a reakció, mivel ismerte lány azon tulajdonságát, hogy egyre csökkenő intenzitással ugyan, de könnyen és sokszor képes az élvezésre.
Elengedte párja haját mire a lány feje azonnal előrebicsaklott és szabad kezével a mellekbe markolt. Farka töklétesen kitöltötte a forró lukat érezve annak minden egyes négyzetcentiméterét. Csípőből mozgott, néha félig kihúzva néha tövig nyomva, körkörös mozdulatokkal.
Ujjai gyönyörködve végigsiklottak a nő gerincén húzódó, egymásba fonódó virágtetoválásokon.
Megállította a mozgását, mindkét kezével a nő derekén megakadályozva partnerét hogy ő mozgassa magát a farkán.
Élvezte a másik küzdelmét, ahogy megpróbálta magát kéjhez juttatni és ebben ő megakadályozta.




De mivel az önuralom véges dolog. Tenyerei Szil vállára futottak, farkának teljes hosszában magára húzva.  Keményen és gyorsan dugta, félig a saját, félig a lány testét mozgatva.
Keze a lány torkára vándorolt, azt megragadva szabályozta a további ritmust.
Szilvi úgy érezte ez a vég, a megsemmisülés. Teste tűzben égett miközben küzdött a rátörő kéjhullámokkal.
Balázs tudta, hogy már nincs sok hátra ezért teljesen elengedve magát elengedte a benne rejlő vadállat pórázát, csak az előtte vonagló nőstény létezett, minden más az felfogásának peremére szorult. A világ kizárólag a szűk lukban ütemesen cuppogó farkára és a lány ajkát elhagyó nyögésekre korlátozódott.  A robbanáspontot Szilvi egyik orgazmusának összehúzódása váltotta ki, üvöltve spriccelte a spermát a lány testébe.  Teste mozgása görcsös rándulásokká vált, ahogy az kéj utolsó hullámai végigcsaptak a testén.
Lassú mozdulattal kihúzta magát a lány testéből, és az óvszert a falnál álló papírdobozba tüntette.
Kezei elkezdték cirógatni a lány aléltan lógó testét. Előbb az egyik, majd a másik csukló szabadult ki, karjába kapva fektette a Szilvit a matracra.  Óvatosan levette a csipeszeket szeretője melléről es finoman megpuszilta mindkettőt Percekig szótlanul, kimerülten feküdtek egymás mellett kábultan a kettejük között elszabadult energiavihar tombolásától.
B. tért először magához, testápolót melegített a kezében, és módszeresen elkezdte belesimogatni a lány bőrébe. Ez már az aftercarehez tartozott, ami segített visszatalálni a valós világba. A maradék bort kortyolgatva beszélgettek tovább, amíg lassan beesteledett odakint.




 

Hozzászólások
További hozzászólások »
Persephone ·
Nekem tetszett. Kár, hogy nem a javított verziód olvasható, de majd a következő történetnél jobban figyelsz. Nem ismerek olyan szabályt, hogy a BDSM-nek minden esetben meg kell nyilvánulnia verbálisan is, mert csak akkor lenne hiteles. Számomra így is az.
Marokfegyver ·
Igazad van:
az a szabály, hogy nincs szabály.
Viszont sokat javított volna rajta néhány apró dialógus - ezt jeleztem diplomatikus formában.

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: